Results 16 to 30 of 74
-
03-08-2011, 14:19 #16
Επειδη το νερο συμβολιζει το ασυνειδητο, θα βυθιστουμε στη ληθη και την αφανεια σημαινει και πουθενα δε θα ξαναανεφερθουμε, αυτο σημαινει. Μην ξεχνας οτι ειναι μυθος.
- 03-08-2011, 14:21 #17
εχει να κανει και με το οτι νερο χρησιμοποιουμε για να εξαγνιστουμε και να γεννηθουμε οπως και στην βαπτιση? το νερο εξαγνιζει και ξεπλενει αμαρτιες?
I m a Good Person With Bad Attitude
03-08-2011, 14:22 #18
Μας ραντιζουν ψυχοφαρμακα για να ειμαστε πειθηνιοι:P
Γιατι τα ραντιζουν και δεν τα ριχνουν στο νερο αραγε...δεν ξερω . καθως παει και σε βαθος η ιστορια... ειναι μη ανιχνευσιμα απο τα χημεια ή τα χημεια ειναι στο κολπο. Λιγοι ξερουν την αληθεια για αυτο το φαινομενο και τους εχουνε εσωκλειστους πολλους ή κανενας δεν τους λογαριαζει,,,,[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-08-2011, 14:29 #19
ωραια κ ας πουμε πως ειναι μυθοι. εμεις αλλωστε σαν ορθοδοξοι δεν πιστευουμε σε αλλους θεους. πως ομως τυχαινει η ημ/νια να ναι ΙΔΙΑ σχεδον με την ημ/νια που βρικε ο τερενς μακενα και που απεδειξε πως η ανακάλυψη του Ν.Κόσμου, η Άνοδος και η πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ο 1ος και ο 2ος Παγκόσμιος πόλεμος η 1η Διαστημική Προσεδάφιση και το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ν.Υόρκη το 2001 είχαν όλα προβλεφθεί μεσω κωδικα που αποκρυπτογραφισε? κ αμα βαδιζουμε στο σημειο μηδεν?
03-08-2011, 14:42 #20
Thanks για τα άρθρα. Θα το διαβάσω όλο πιο μετά. Προς το παρόν μου κόλησε αυτό εδώ.
Στην αντιπέρα όχθη (στους Μουσουλμάνους) λένε πως βάζουν παραισθησιογόνα στο ποτό/ φαγητό τους (το διάβασα στο περιοδικό Focus)... δεν ξέρω πόσο στέκει αλλά εξηγεί πολλά πράγματα έτσι.
03-08-2011, 14:44 #21
Εμένα πάντως μου αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας , οι αστικοί θρύλοι και όλα τα συναφή. Μου αρέσει να τους μελετάω , να τους ψάχνω, να βλέπω το νόημα τους. Και σίγουρα κάποιες από τις θεωρίες συνομωσίας δεν θα είναι απλά θεωρίες αλλά μπορεί και γεγονότα. Πχ αυτό με την μασσωνία που έχει εισχωρήσει σε πολλές κυβερνήσεις/θέσεις εξουσίας με μεγάλα ονόματα δεν είναι θεωρία συνομωσίας, είναι γεγονός, ρωτήστε όποιον γνωστό σας μασώνο θέλετε ακόμα και άμα ανήκει σε χαμηλή βαθμίδα. Το θέμα είναι ότι συχνά μεγαλοποιούμε τα πράγματα , ασυνείδητα ίσως, και έτσι γίνονται πιο ενδιαφέρον αλλα και πιο.. περίεργα. Για παράδειγμα όταν ο άλλος ακούει για μασώνους θα σκέφτεται άτομα με κουκούλες και πυρσούς στο 53ο υπόγειο όροφο ενός ουρανοξύστη να συνεδριάζουν για την κυριαρχία του κόσμου. Δεν είναι έτσι όμως (ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι έτσι!). Πρόκειται για απλούς ανθρώπους που ακολουθούν μια παράδοση από τον μεσαίωνα με ιππότες κτλ. Κάποιοι από αυτούς σε υψηλότερες βαθμίδες τυχαίνει να έχουν και μεγάλη εξουσία στον κόσμο , αλλά μέχρι εκεί. Να πω σε αυτό το σημείο ότι υπάρχει η φήμη ότι ακόμα και η "φιλική εταιρεία" , το όργανο της επανάστασης του 21 , οργανώθηκε από μασώνους που θέλανε να φέρουνε την αλλαγή στην τουρκοκρατούμενη ελλάδα. Τίποτα το εξωγηίνο, τίποτα το παραφυσικό, απλά οργανώσεις ανθρώπων.
Τώρα όσον αφοράν τις προβλέψεις γεγονότων , για κάποιο περίεργο λόγο πάντα βγαίνουν αφού έχουν συμβεί. Ειδικά για καταστροφές όπως τσουνάμια , σεισμούς και συναφή , εκεί μια μέρα αφού γίνει το κακό βγαίνουν χαρούμενοι τύποι στις τηλεοράσεις και λένε "το είχα προβλέψει!!!" , "και γιατί δεν το είπες σε κανέναν?" , "γιατί κανένας δε θα με πίστευε, αλλά το είχα προβλέψει! χοχο"
03-08-2011, 14:52 #22
καλα οι τυχαιοι μαλακες ποιος τους ακουει. ομως πχ ο νοστραδαμος ειχε ''προβλεψει'' πραγματα που ηρθαν χρονια και αιωνες μετα. ισως να ναι ομως παραληρημα του νου και να το συνδεσαμε ασυνηδειτα επειδη το μυαλο παει και δενει εκει που σκεφτεται......
ΟΛΕΣ ομως οι θεωριες αυτες αμα τις σημειωσεις σε 1 σελιδα συνδεονται ρε! το χα κανει πριν κανα χρονο!!!!τωρα βαριεμαι να ξαναμαζεψω και δεν βρισκω σημειωσεις. τα παιδια του απριλιου του 83 και η προφητεια των μαγιας, και η ιδιαιτερη χωρα των idigo η ελλαδα που τωρα παει κατα διαολου.....δεν σας λεει κατι? αντε ρε γενια του 83 βγαλτε μας απο την γαμωκρισηI m a Good Person With Bad Attitude
03-08-2011, 15:08 #23
Να έχουμε σαυρική καταγωγή λίγο χλωμό, λένε πως το ανθρώπινο dna ανήκει σε ζώο θηλαστικό, ο άνθρωπος είναι σαν το πίθηκο, και μίμος, και χειροτέχνης. Τα δύο υποκοριστικά βέβαια, όπως ξέρουμε όσοι υπηρετήσαμε, είναι δύο. Είτε ψάρι, είτε ποντίκι στη φυλακή.
Να έχουμε δανειστεί λίγη από την (θεραπευτική ?) ιδιότητα των ερπετών... ναι.
03-08-2011, 15:23 #24
http://www.pyrinoskosmos.gr/images/t...02380_300.jpeg
Αυτό το βιβλίο μου το είχε φέρει κάποτε ένας γνωστός που πέρναγε τότε λιακοκρίση (ευτυχώς του πέρασε!) για να μου δείξει κάτι.
Μου είχε πει ότι γενικά το βιβλίο αυτό ήταν γεμάτο αποτυχημένες προφητείες που δεν συνέβησαν ποτέ και γενικά δεν ήταν και κάτι το τόσο αξιόλογο. Παρόλα αυτά πάει σε μια τσακισμένη σελίδα και μου δείχνει μια φράση που υπογράμισε ο ίδιος με μολύβι για να θυμάται την θέση της. Η φράση αυτή έγραφε ότι "μεγάλη καταστροφή θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2001 που θα συγκλονήσει τον κόσμο όλο".
Μετά γύρισε στην πρώτη σελίδα εκεί που λέει όνομα συγγραφέα, εκδόσεις κτλ. Το βιβλίο αυτό είχε εκδοθεί το 80κάτι...
Με μια πρώτη ματιά αυτό μοιάζει όντως προφητικό γεγονός. Αλλά είναι όμως όντως? Άμα το βιβλίο είχε μέσα 500 προφητείες για το 2000 και έπιασε μόνο η μία τότε μήπως απλά και θέμα τύχης? Επίσης έλεγε για μήνα και χρονιά, όχι για μέρα ,μήνα και χρονιά και δεν ρωτάω καν και τόπο γιατί εκεί θα γίνει πιο περίπλοκο το θέμα.Τέλος ανά πάσα στιγμή συμβαίνει μια καταστροφή στον κόσμο και πεθαίνουν άνθρωποι συχνά κάπου, άσχετα άμα δε το βλέπουμε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες συχνά. Για παράδειγμα πόσοι γνώριζουν ότι ο πόλεμος στο Κονγκό που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα έχει φτάσει τους 8 εκκατομύρια νεκρούς? Άμα θες να βρεις καταστροφή βρίσκεις , δεν είναι δύσκολο. Το θέμα είναι πως θα το πλασάρεις, τη μουσική υπόκρουση θα του βάλεις στο δελτίο ειδήσεων , με πόσο μεγάλα bold γράμματα θα το γράψεις στις εφημερίδες ώστε το τόσο να το κάνεις ΤΟΣΟΟΟΟ. Εξάλου μην ξεχνάμε ότι ο θάνατος και γενικά αυτά που αποκαλούμε καταστροφές είναι κάτι το "φυσιολογικό" σε ένα οικοσύστημα για να συνεχίσει να λειτουργεί με ισοροπία. Και ναι, ακόμα και εμείς σαν άνθρωποι είμαστε μέρος του οικοσυστήματος! (και όχι μόνο ενός)
Και για αν μην ξεφεύγω όλο αυτό μου θυμίζει τους τύπους που βρίσκουν σε ένα χωράφι μια πέτρα που μοιάζει σαν να έχει το πρόσωπο της παναγίας πάνω και την κάνουνε φυλαχτό , θεικό σημάδι κτλ, και αγνοούνε όλες τις 100 δισεκατομύρια πέτρες (ανάθεμα και άμα τις παρατήρησαν δηλαδή) εκεί γύρω που δεν είχαν κανένα γνωστό σχήμα πάνω τους.
03-08-2011, 15:34 #25
δεν εχουμε ολοι σαυρικη καταγωγη η βασιλικη οικογενεια εχει μονο!
03-08-2011, 15:36 #26
bolt επισης για το 2001 ελεγαν για εναν μογγολο που θα κατεβει στην γη
03-08-2011, 15:45 #27
Broken, ούτε τα φίδια είναι αθάνατα, ούτε οι βασιλιάδες. Η ιστορία είναι μία (ιστορία χωρίς τέλος), πλούσιοι εναντίον φτωχοί, και συνήθως οι φτωχοί είναι αυτοί που φτιάχνουν συνομωσίες ενάντια στους βασιλιάδες, τους πρίγκηπες, τους πασάδες, τους σουλτάνους και πάει λέγοντας.
03-08-2011, 15:51 #28
εμενα με ψαχνει ο καρολος να με σκοτωσει παντως επειδη ειμαι διαλεγμενη για να σας σωσω
03-08-2011, 15:51 #29
03-08-2011, 15:56 #30
ασε τα ''λοοολ'' εσυ μονιμως αλλες λεξεις δεν ξερεις? αντε να δεις στις αφιερωσεις τι σου βαλα