Αφροδίσια νοσήματα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Αμοξικιλλίνη 2 g συν 1 g προβενεσίδη από το στόμα
    Αμπικιλλίνη 2 έως 3 g συν 1 g προβενεσίδη από το στόμα
    Αζιθρομυκίνη 2 g από το στόμα
    Cefixime 400 mg από το στόμα
    Κεφοταξίμη 500 mg με ενδομυϊκή ένεση
    Κεφοξιτίνη 2 g με ενδομυϊκή ένεση, συν 1 g προβενεσίδη από το στόμα
    Cefpodoxime (Vantin) 400 mg από το στόμα
    Η κεφτριαξόνη (Rocephin) 125 έως 250 mg με ενδομυϊκή ένεση
    Η ciprofloxacin 500 mg από το στόμα
    Levofloxacin 250 mg από το στόμα
    Ofloxacin 400 mg από το στόμα
    Σπεκτινομυκίνη 2 g από ενδομυϊκή ένεση

OMG !!!!!!! Κι υστερα λεμε για τα ψυχοφαρμακα, που θα παρουμε ενα abilify κ κατι τρεχει στα γυφτικα... Θελει προσοχη με τα one-night stands, κ ΠΑΝΤΑ προφυλακτικο !!!

Οι θεραπείες είναι πανάκριβες για τις ασθένειες αυτές και δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να γίνουν καλά η ίσως να αδυνατεί το σύστημα να αντέξει τόσους ασθενείς.

Θέλω απλά να ρωτήσω πόσοι από εσάς ανησυχείτε ότι έχετε κολήσει κάποια STD η ότι έχετε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας και δεν έχετε πάει να κάνετε εξετάσεις η ζείτε διαρκώς με την σκιά της αμφιβολίας. Φαντάζομαι όσοι διαβάσουν τις επιπτώσεις (τι προκαλεί) η κάθε νόσος θα έχουν μια ιδέα.

Καροτ το μοναδικο one-night stand που ειχα κανει χωρις προφυλακτικο ηταν μες στη θαλασσα, κ μου χει καρφωθει η ιδεα μην εχω κολλησει κατι, κατα τα αλλα προφυλακτικα παντα κουβαλαω, φοβαμαι μην εχω κολλησει κατι αλλα στη θαλασσα ειναι λιγο πιο απιθανο κ αλλωστε τελειωσε εξω.. Θα κανω μαλλον εξετασεις αλλα φοβαμαι μην εχω παθει τιποτα... απο τοτε βεβαια αυτα τα χω κοψει...

Τι είναι καλύτερο πιστεύετε, η αποχή από το σεξ, η συντήρηση αρρώστιων (κάθε είδους) αφού οι ιατρικές λύσεις είναι λύσεις συντήρησης φαίνεται και όχι πρόληψης, οι εναλλακτικοί τρόποι θεραπείας;

Παιδια τι αποχη απο το σεξ, ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ οεο ???? :p Απλα θελει προσοχη !!

Είναι τα ψυχοφάρμακα, πιστεύετε, ένας πονηρός τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος, μια φθηνή θεραπεία για όσους νοσούν, από SMDs και καρκίνους, δηλαδή όσους έχουν (διακυμμενόμενο η μη) πρόβλημα με την υγεία τους;

Τωρα αυτο δεν ξερω πως το εννοεις, καπου ειχα διαβασει παντως για καποια συνδεση αντικαταθλιπτικων κ HIV, αν εννοεις αυτο..
    Ωραιο θεματακι παντως !!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Χαίρομαι να σε βλέπω πιο ευδιάθετη Lacrymosa. Ένα χαμόγελο από μένα :)

Senior Member
    Ειμαι στα χαι μου !!! Ανταποδιδω το χαμογελο καροτ !!!! :)

Senior Member
    ειναι προβλημα γιαυτο προσεχουμε για να μην εχουμε, εγω εχω κολλησει χλαμυδια κ επαιρνα 1 μηνα αντιβιωση κ εφυγαν δυστυχως αυτα συμβαινει αλλα θεραπευονται τα χλαμυδια

Member
    Δε ξέρω τι γίνεται στην Αθηνα carrot, πάντως στη θεσσαλονικη προσέχουμε και δεν εχουμε τετοια προβλήματα. Αποχή απο το σεξ; Ποτέ! Προφύλαξη; Πάντα!

Senior Member
    Dimitri σωστα τα λες, τι εννοεις ομως με το διαχωρισμο αθηνας-θεσσνικης, οσον αφορα μεταναστες εχουμε λιγοτερους, αλλα οσον αφορα το σεξ πηδιομαστε περισσοτερο !! κατα τ αλλα συμφωνω, αποχη απο το σεξ ειναι απλα αδυνατο !!!

Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Dimitri σωστα τα λες, τι εννοεις ομως με το διαχωρισμο αθηνας-θεσσνικης, οσον αφορα μεταναστες εχουμε λιγοτερους, αλλα οσον αφορα το σεξ πηδιομαστε περισσοτερο !! κατα τ αλλα συμφωνω, αποχη απο το σεξ ειναι απλα αδυνατο !!!
    "Οι φήμες για την εξάπλωση των STDs είναι ανησυχητικές, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας χαμός γίνεται λένε από τις αρχές του έτους" είπε ο φίλος carrot και απλά η δική μου διαπίστωση είναι ότι στο κέντρο της θεσσαλονικης όλα βαίνουν καλώς! Ίσως να φάνηκε ως διαχωρισμός αλλά δε το εννοούσα έτσι.

Μπορεί οι άλλοι θεσσαλονικείς να πηδιούνται περισσότερο όμως εγώ έχω να πηδήξω 4 μήνες αν και από Θεσσαλονίκη! Αλλά δεν είμαι και στα πολύ καλά μου είναι η αλήθεια...

Senior Member
    Δημητρη το πιασα οκ !! Κι εγω εχω ενα μηνα, γαμησε τα.....

Member
    Σου εύχομαι λοιπόν να μη φτάσει στους 2 μήνες το κακό. Γιατί στους 4 που είμαι εγω η κατάσταση δυσκολεύει πολύ. Το παράδοξο είναι ότι έχω 4-5 σοβαρά πράγματα στο κεφάλι μου να με στεναχωρούν και αυτό βοηθάει την κατάσταση...

Senior Member
    Απο το στομα σου κ στου θεου τ αυτι, κι εγω ευχομαι να μην φτασει 2 μηνες κ καταντησω σαν καμια γεροντοκορη αγαμητη, εγω αμα θελω one-night stands βρισκω να κανω, για σεξ δλδ το εχω καραπανευκολο συγκριτικα με σχεση, αλλα λεω να μην αρχιζω παλι να πηδιεμαι απο δω κ απο κει, τι προβληματα εχεις εσυ δλδ κ δεν μπορεις να γαμησεις ??

Member
    Κατ' ιδίαν αυτά...
    Χάλασε και η μηχανή μου, τωρα βρήκαν να κάνουν απεργία και ταξί... Όλα στραβά ρε πστη μου...
    Last edited by DimitriThess; 05-08-2011 at 19:25.

Page 3 of 3 FirstFirst 123