ONE NIGHT STAND
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 74

Thread: ONE NIGHT STAND

Junior Member

ONE NIGHT STAND

Να μπω κατ'ευθείαν στο θέμα. Προχθές το έκανα με έναν που ήξερα εδώ και ένα χρόνο.. είναι πελάτης στο καφέ που δουλεύω. Και ενώ στην αρχή έλεγα να ξεπεράσω τα ταμπού μου και να το κάνω απλώς για σεξ όπως και ήθελα... τελικά δεν μπόρεσα να το δω έτσι αργότερα. Μου άρεσε αυτός, πολύ! Έχει πολύ αυτοπεποίθηση,είναι πολύ άντρας, ξέρει να κερδίζει μία γυναίκα. Δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Μετά από αυτό περίμενα κάτι. Το ίδιο βράδυ για να του δώσω την "πάσα" του στέλνω "μου άρεσε όλο αυτό σήμερα". Και δεν μου απάντησε!!! Ούτε χθες!! Κ σήμερα όταν ήρθε το μόνο που μου είπε ήταν τι κάνω. Μου λέει η φίλη μου ότι όταν σχολάσω θα ζητήσει να με πάει σπίτι. Αλλά όταν σχόλασα, αυτός έμεινε εκεί. Ούτε στο fb μου μιλάει όταν μπαίνει. Νιώθω σκατά κ "βρώμικη" κ αυτός με την συμπεριφορά του χειροτερεύει την κατάσταση. Θέλω να κλάψω και θέλω να γυρίσω πίσω τον χρόνο να μην το είχα κάνει μαζί του. Τον ρώτησα πριν από λίγο στο fb γιατί άλλαξε και επιμένει ότι δεν άλλαξε.

Junior Member
    Νιώθω πολύ χάλια και βρώμικη και θέλω να το βγάλω αυτό από πάνω μου, όμως δεν μπορώ!!!!! :'(

Senior Member
    Quote Originally Posted by Isavella View Post
    Να μπω κατ'ευθείαν στο θέμα. Προχθές το έκανα με έναν που ήξερα εδώ και ένα χρόνο.. είναι πελάτης στο καφέ που δουλεύω. Και ενώ στην αρχή έλεγα να ξεπεράσω τα ταμπού μου και να το κάνω απλώς για σεξ όπως και ήθελα... τελικά δεν μπόρεσα να το δω έτσι αργότερα. Μου άρεσε αυτός, πολύ! Έχει πολύ αυτοπεποίθηση,είναι πολύ άντρας, ξέρει να κερδίζει μία γυναίκα. Δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Μετά από αυτό περίμενα κάτι. Το ίδιο βράδυ για να του δώσω την "πάσα" του στέλνω "μου άρεσε όλο αυτό σήμερα". Και δεν μου απάντησε!!! Ούτε χθες!! Κ σήμερα όταν ήρθε το μόνο που μου είπε ήταν τι κάνω. Μου λέει η φίλη μου ότι όταν σχολάσω θα ζητήσει να με πάει σπίτι. Αλλά όταν σχόλασα, αυτός έμεινε εκεί. Ούτε στο fb μου μιλάει όταν μπαίνει. Νιώθω σκατά κ "βρώμικη" κ αυτός με την συμπεριφορά του χειροτερεύει την κατάσταση. Θέλω να κλάψω και θέλω να γυρίσω πίσω τον χρόνο να μην το είχα κάνει μαζί του. Τον ρώτησα πριν από λίγο στο fb γιατί άλλαξε και επιμένει ότι δεν άλλαξε.
    γιατι να γυρισεις τον χρονο πισω?
    οταν το εκανες , το εκανες παρορμητικα, μονο για το σεξ, η γενικα για την εμπειρια και χωρις να περιμενεις τιποτε.
    κι αυτος το ιδιο.
    αρα, κανεις δεν κοροιδεψε κανεναν και κανεις δεν ειναι βρωμικος!
    ελευθεροι ανθρωποι ειστε (αν καταλαβα καλα)

σου προεκυψε ομως ενδιαφερον μετα απο αυτο.
    αυτουνου, απ οτι φαινεται, οχι.
    το πιθανοτερο μαλιστα ειναι, αυτος να το εχει κανει πολλες φορες με τον ιδιο τροπο και να του ειναι δεδομενο οτι δεν θα υπαρχει συνεχεια.
    δυο τινα μπορει να συμβαινουν.
    η οντως σου αρεσε πολυ ο τυπος τελικα, η δεν εισαι για τετοιες ξεπετες και γι αυτο κολλησες.
    και στις δυο περιπτωσεις, χωρις να ειναι και ο αλλος στην ιδια φαση, δεν γινεται τπτ...

οποτε κοπελιτσα, κανεις την καρδια σου πετρα και πας παρακατω...

Senior Member
    Κάτσε βρε κορίτσι, γιατί νιώθεις βρώμικη? Επειδή έκανες σεξ με κάποιον χωρίς να έχεις και σχέση μαζί του?
    Είσαι ερωτευμένη μαζί του? από ό,τι κατάλαβα δεν είσαι..απλά ήθελες το σεξ, σωστά? ε και αυτός αυτό ήθελε, το κάνατε, τέλος. Εσύ θες σχέση ή είσαι τόσο ενοχική που προτιμάς να μη θεωρηθεί "ξεπέτα", αλλά η αρχή μιας "όμορφης σχέσης" ?
    Λοιπόν, τι έκανες οκ, αν δε σου αρέσει σα νοοτροπία μην το ξανακάνεις, αλλά προς θεού , μη νιώθεις άσχημα που το έκανες και προπάντων μη δημιουργείς την εικόνα της γκόμενας που πρήζει τον άλλον με μηνύματα στο φεισμπουκ και στο κινητό και τις γνωστές χαζομάρες. Στην τελική, μαγκιά σου. Τώρα γιατί πρέπει να ρίξεις τον εαυτό σου δηλαδή στα μάτια του αλλά κυρίως στα δικά σου?

ΥΓ: σορυ που είμαι ωμή...τα έχουμε περάσει κι άλλες αυτά. :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω γιατί αισθάνεσαι έτσι Ισαβέλα. Είναι κάτι που έγινε με την θέληση σου και συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις βιαστεί..Γιατί όμως;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Πήδα τον καλύτερο του φίλο για να πονέσει κι αυτός, αν δεν έχει φίλο, πήδα τον αδελφό του η τον πατέρα του, αν δεν έχει κανέναν στον κόσμο παντρέψου τον. απλά πράγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Πήδα τον καλύτερο του φίλο για να πονέσει κι αυτός, αν δεν έχει φίλο, πήδα τον αδελφό του η τον πατέρα του, αν δεν έχει κανέναν στον κόσμο παντρέψου τον. απλά πράγματα.

πες μου τωρα πως γνωριζεις κ τον τροπο να τον παντρευτεί.... :)
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    πολυ ωραιες προτασεις, αλλα χρειαζονται μια βασικη προυποθεση: that he gives a shit..

Senior Member
    Διαβάστε μερικές ατάκες απο το θέμα quotes και ίσως σας έρθει έμπνευση..

Quote Originally Posted by Isavella View Post
    αν δεν έκανες όλο αυτο μετα, να είσαι σίγουρη πως δνε θα πάταγε φρένο.
    Αν το έπαιζες, (και φυσικά ήσουν) άνετη, θα έτρεχε αυτός, αν φυσκά του άρεσε το σκηνικό γιατί αν δεν του άρεσε δεν θα είχες καμία τύχη έτσι και αλλιώς.
    Απλά με το στυλ, "γιατί άλλαξες?" "τι συνέβη?" κλπ, το μόνο που καταφέρνεις είναι να τον κάνεις να νιώθει υποχρεωμένος να σου δείχνει ενδιαφέρον επειδή κάνατε σεξ....

Member
    Καλά αν και το σεξ είναι πλέον μία βρώμικη πράξη και όχι κάτι πανέμορφο που μοιράζονται δύο άνθρωποι μάλλον ο χρόνος κυλάει κατά πίσω και βρισκόμαστε ξανά στον μεσαίωνα.
    Ε κι ας μην έχεις σχέση, τι έγινε δλδ; Θα κάτσεις να καταπιέζεσαι μέχρι να βρεις τον κύριο τέλειο; Μέχρι να τον βρείς αν δε κάνεις σεξ θα καταλήξεις ανοργασμική και με χίλια δυό κομπλεξ. Πηδηχτήτε τωρα που μπορείτε, τα χρόνια περνανε και δε γινομαστε πιο ομορφοι! Οσο τα χρονια περνανε τοσο πιο πολυ κρεμάμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by DimitriThess View Post
    Καλά αν και το σεξ είναι πλέον μία βρώμικη πράξη και όχι κάτι πανέμορφο που μοιράζονται δύο άνθρωποι μάλλον ο χρόνος κυλάει κατά πίσω και βρισκόμαστε ξανά στον μεσαίωνα.
    Ε κι ας μην έχεις σχέση, τι έγινε δλδ; Θα κάτσεις να καταπιέζεσαι μέχρι να βρεις τον κύριο τέλειο; Μέχρι να τον βρείς αν δε κάνεις σεξ θα καταλήξεις ανοργασμική και με χίλια δυό κομπλεξ. Πηδηχτήτε τωρα που μπορείτε, τα χρόνια περνανε και δε γινομαστε πιο ομορφοι! Οσο τα χρονια περνανε τοσο πιο πολυ κρεμάμε!
    Σωστός! Και όπως ειπε και κάποιος "πρώτα κρεμάμε και μετά ρωτάμε"

Senior Member
    Quote Originally Posted by DimitriThess View Post
    Έχω αρχίσει και νοσταλγώ την Αρχαία Ελλάδα γι' αυτόν τον λόγο.

Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Έχω αρχίσει και νοσταλγώ την Αρχαία Ελλάδα γι' αυτόν τον λόγο.
    Εκεί να δεις απελευθέρωση!

Senior Member
    Ναι, ναι μου έχουν πει διάφορα που δεν τα ήξερα και για την Αρχαία Κύπρο!

Page 1 of 5 123 ... LastLast