ONE NIGHT STAND - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 74 of 74

Thread: ONE NIGHT STAND

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Παιδια πλακα πλακα αμα το προσεξατε στα περισσοτερα θρεντς για το σεξ γραφουμε, τι εχουμε παθει ομαδικως λολ λετε να φταιει η ζεστη ?? :p
    το νου σου εκει εσυ ! αχαχαχα
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by DimitriThess View Post
    Ε οχι και ναυαρίνο μαζί με τα σκυλιά! Υπάρχουν και σπίτια! Αν και δοκίμασα στη Αγ. Σοφίας πίσω απ το ψυγειο του περίπτερου μπροστα στην εμπορικη τραπεζα... Ε...Δεν ηταν κακο... Αλλα αγχος ρε παιδακι μου
    ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    πραγματικα δε μπορω να καταλαβω γιατι νιωθεις ετσι?δεν υπαρχει λογος/ειλικρινα.
    κανε οτι θελεις και μη σε νοιαζει τιποτα κ μη μετανιωνεις για τιποτα.ο τυπος ηθελε να περασει καλα κ εσυ το ιδιο.so what?enjoyyy

Member
    Προτείνω κατα τους καλοκαιρινούς μήνες και όταν ο Ερμης είναι ανάδρομος (δε ξερω καν τι σημαινει αυτό) το site να μετονομάζεται σε e-sexology.

Επίσης αντιλαμβάνομαι ότι οι ορμόνες πολλών μελών έχουν βαρέσει στα κόκκινα (καλοκαίρι, ανάδρομος Ερμής, απλά αγαμία). Η μαλακία δεν είναι λύση!
    12.000.000 άνθρωποι σ'αυτη τη χώρα δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι κωλόπαιδα και άσχημες(αντικειμένικό αυτό. π.χ. εγω βρίσκω γυναίκες όμορφες και οι φίλοι μου δεν καταλαβαίνουν το γιατί)! Πρέπει επειγόντως να βρούμε ταίρι γιατί μας βλέπω να γράφουμε στο e-sexology μέχρι να γεράσουμε...

Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    καλοκαιρακι ερωτικη διαθεση, με αναδρομο ερμη ολο τον αυγουστο καντε σεξ να ηρεμησετε
    Εγώ δεν έχω κοπέλα για να κάνω σεξ τον Αυγουστο,παρόλαυτα μία φίλη μου -τύπου friends with benefits μια στο τόσο- επιστρέφει τον Σεπτέμβριο.
    Αυτο που θέλω να ρωτήσω :
    α)Τον Σεπτέμβριο θα το ευχαριστηθώ όσο θα το ευχαριστιόμουν τον Αυγουστο;
    β)Επειδή δε βλέπω να γίνεται τιποτα μέχρι τότε, ενδύκνειται να πλακωθώ στα Anafranil που όταν τα έπαιρνα παλιά δεν είχα καθόλου όρεξη; Όχι τίποτα άλλο, μόνο και μόνο για να παραμένω ήρεμος και προπάντων να μπορώ να κατουράω το πρωί που σηκώνομαι, χωρίς να χρειάζεται να περιμένω 25 λεπτά μέχρι να πάψει το τέτοιο μου να αγναντεύει το ταβάνι!
    Last edited by DimitriThess; 05-08-2011 at 18:36.

Senior Member
    Εγώ δεν έχω κοπέλα για να κάνω σεξ τον Αυγουστο,παρόλαυτα μία φίλη μου -τύπου friends with benefits μια στο τόσο- επιστρέφει τον Σεπτέμβριο.
    Αυτο που θέλω να ρωτήσω :
    α)Τον Σεπτέμβριο θα το ευχαριστηθώ όσο θα το ευχαριστιόμουν τον Αυγουστο;

**** Ο μήνας λες να σου κάνει την διαφορά?? ('Αρα το ίδιο θα είναι..)

β)Επειδή δε βλέπω να γίνεται τιποτα μέχρι τότε, ενδύκνειται να πλακωθώ στα Anafranil που όταν τα έπαιρνα παλιά δεν είχα καθόλου όρεξη; Όχι τίποτα άλλο, μόνο και μόνο για να παραμένω ήρεμος και προπάντων να μπορώ να κατουράω το πρωί που σηκώνομαι, χωρίς να χρειάζεται να περιμένω 25 λεπτά μέχρι να πάψει το τέτοιο μου να αγναντεύει το ταβάνι!
    **** Και μπας και να πήγαινες καμιά βολτούλα απο τό να πάρεις τα αναφρανιλ???? Η χαλκιδική είναι δίπλα σου
    Μετά δεν θα κοιτάει ταβάνι ,αλλά θάλασσα :)

Member
    You're missing the point!

Senior Member
    You're missing the point!
    Για explain Που το έχασα το point?

Member
    explained...

Senior Member
    _--------------------------_ Game Over

Senior Member
    Καλησπέρα κ από μένα!!
    Καταρχάς να συμφωνήσω με τα χίλια με τη Θεοφανία...Δεν έπρεπε να δείξεις την ανησυχία σου για το τι σημαίνει όλο αυτό που συνέβη μεταξύ σας, γιατί άλλαξε κτλ...
    Αλλά εφόσον την έδειξες δε σημαίνει ότι δε βγήκες κ κερδισμένη απ' αυτό! ίσα ίσα που είδες τις προθέσεις του, οπότε αυτός είναι κ ένας λόγος για να πας παρακάτω κ να το δεις σαν μια εμπειρία κ τίποτε άλλο..!
    Every morning we are born again

Παιδια πλακα πλακα αμα το προσεξατε στα περισσοτερα θρεντς για το σεξ γραφουμε, τι εχουμε παθει ομαδικως λολ λετε να φταιει η ζεστη ?? :p
    είναι η έλλειψη που τωρα το καλοκαίρι κτυπά κόκκινο.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    είναι η έλλειψη που τωρα το καλοκαίρι κτυπά κόκκινο.
    λες ε ????
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

λες ε ????
    οι ορμές είναι παραπάνω τώρα το καλοκαίρι, άμα υπάρχει και έλλειψη ακόμα χειρότερα..........ποιος αντέχει?.....
    γιάννης

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345