Results 16 to 23 of 23
Thread: ΣΧΕΣΗ Ή ΔΕΣΜΟΣ?
-
04-08-2011, 01:08 #16
θα ερθουν και οι φιλοι?
- 04-08-2011, 01:11 #17
Στο ένα από τα δύο μέρη που θα πάμε θα έρθουν και οι φίλοι του και εχθές μάλιστα συζητούσανε για το πως μπορούμε να συμπέσουμε έστω για μια μέρα με το να αλλάξουμε φυσικά εμείς το πρόγραμμά μας..
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
04-08-2011, 01:12 #18
οι φιλοι ειναι αναμικτοι, ανδρες, γυναικες, μονοι και ζευγαρια, η ειναι ολοι, μονοι ανδρες?
04-08-2011, 01:17 #19
Ζευγάρια είναι αλλά εν προκειμένω οι κοπέλες τους θα είναι διακοπές με τους γονείς τους και έτσι αυτοί θα έρθουν μόνοι τους. Το θέμα είναι ότι θα έχουμε μαζί το γάτο μου, θα μένουμε στο χωριό του δικού μου ενώ οι φίλοι του θα μείνουν σε πόλη μισή ώρα απόσταση..την ημέρα που θα φεύγαμε εμείς από το χωριό θα έρχονταν αυτοί στην πόλη και ο δικός μου προσπαθούσε να βρει τρόπο να τους δούμε αυτούς..πρότεινε λοιπόν χωρίς να σκεφτεί να φύγουμε την επόμενη μέρα το πρωί λες και μπορώ εγώ με το γατί να στήνω και να ξεστήνω σε δεκαπέντε σπίτια. Τα σκέφτομαι και ξενερώνω. Τα θέλει όλα δικά του χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες.
04-08-2011, 01:29 #20
Κάτι δε μου κολλάει γενικά και θα το βάλω στη θέση του. Δε γίνεται ο αλλος να σου τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια ούτε να συμπεριφέρεται σαν 5χρονο χωρίς να σκέφτεται. προς το παρόν θα πάω για ύπνο και στη συνέχεια θα κρατήσω την απόστασή μου..με έχει ξενερώσει ούτως ή άλλως .
05-08-2011, 12:42 #21
- In this old house where every door is open
Tωρα πια αισθανεται κι αυτος ασφαλης προφανως, καποιος καπου ειπε για μια γαιδαρα. Θελεις να σε θεωρει δεδομενη ο συντροφος σου; Εγω ειναι ενα απο τα βασικα πραγματα που δε θελω σε μια σχεση πια, (μετα απο αρκετα παθηματα). Θελω να με ξερει οτι ειμαι πιστη κι ερωτευμενη, αλλα οχι δεδομενη. Να ξερει οτι μπορει τωρα δηλαδη να ειμαι ερωτευμενη κι αφοσοιωμενη, αλλα αν επαναπαυτει και δεν το διεκδικει αυτο συνεχεια, θα σταματησω να ενδιαφερομαι και να προσπαθω, δε σημαινει αυτο φυσικα οτι θα απιστησω, αλλα απλα οτι η σχεση θα ληξει. Ετσι εχει ενα λογο να μου φερεται διαρκως ομορφα. Αν καποτε βαρεθει και σταματησει, η βαρεθω εγω, τι να κανουμε, δατς λαιφ. Αλλα οχι να παραμενουμε σε χλιαρη σχεση που καποιος απο τους δυο ή και οι δυο ειναι ξενερωμενοι, οπως λες παρακατω..
05-08-2011, 13:22 #22
Λίλιουμ δεν είναι ότι δε μου φέρεται καλά ή ότι με έχει δεδομένη..θα ήταν άδικο να του προσάψω κάτι τέτοιο..και το ξενέρωμα μου δεν είναι με τη σχέση μου αλλά με το συγκεκριμένο σκηνικό. Πάντως του το έκανα το χουνεράκι του εχθές..για να μη νομίζει (εάν του περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό) ότι μπορεί όποτε θέλει να με βλέπει...χιχιχι..
όσον αφορά το σεξ και το αν με διεκδικεί..νομίζω ότι έχει άγχος και ο ίδιος και δε θέλω να του το επιτείνω. Έχει κηρσοκήλη και αυτό τον αγχώνει πολύ. Και μάλιστα πριν κανά μήνα είχε και κάποιες σταγόνες αίματος στο σπέρμα..δεν μπορώ λοιπόν να τον πιέζω με τον τρόπο μου..το μόνο που του λέω είναι να πάμε στο γιατρό για να του φύγει το άγχος ή μήπως του λείπει κάποια βιταμίνη.
Από το άγχος του του έχει δημιουργηθεί πιστεύω..Ε και μ'αυτά και μ'αυτα μου έπεσε και μένα η διάθεση...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
05-08-2011, 14:12 #23
έτσι είναι ξωτικίνα μου. Εγώ τον αγαπάω πολύ, πιστεύω κι αυτός και θα ζήσουμε happily ever after..χαχαχαχ..και θα ξαναέρθει η όρεξη για σεξ..και αν δεν ξαναρθει δεν πειράζει, για τους ανθρώπους είναι όλα...