Αρχικά καταχωρημένο από
panoslnk
Petran σε ευχαριστώ για το άρθρο και τις συμβουλές σου. Όταν έπαθα το πρώτο ψυχωσικό(;) επισόδειο επειδή είχα πιεί πολύ μου κάνανε πλύση στομάχου και μετά με πήγανε για δύο ημέρες σε θάλαμο. Άντε να πεις από το ποτό να μη θυμόμουν τη μία μέρα τι έγινε. Να μη θυμάμαι όμως και τη δεύτερη!! Τεσπα. Λοιπόν μου λέει ο αδερφός μου που ήτανε στο θάλαμο μαζί μου σαν άτομο συνοδείας πως ήμουν νηφάλιος, μάλιστα έπιανα και κουβέντα με άλλους ασθενείς. Από όλα αυτό ρε γμτ δε μπορώ να θυμηθώ τίποτα απολύτως. Και είναι φρικτό το συναίσθημα να υπάρχουν 2 ολόκληρες μέρες που να μη θυμάμαι τίποτα, να μου λένε τι έκανα και να μιλάνε για εμένα χωρίς εγώ να μπορώ να πω τίποτα.
Αισθάνομαι σαν να ήτανε κάποιος άλλος, ένα άλλος Πάνος. Παιχνίδια του μυαλού δεν ξέρω..Στο δεύτερο επισόδειο δε θυμάμαι και πάλι τι γινότανε για μιάμιση ολόκληρη ημέρα....Ξύπνησα κάποια στιγμή με πόνο στην πλάτη και μου είπανε οι γονείς μου πως έπεσα στο δωμάτιό μου. Σκέψου να πέφτεις να σακατεύεσαι και να μη θυμάσαι τίποτα. Αυτά μόνον από τους φίλους μου όταν μεθούσαν και δε θυμόταν τα ξέρω. Δεν τά έχω ζήσει και μου είναι φρικτή αυτή η έλλειψη μνήμης.
Σχετικά με την αποπροσοπωποίηση την βίωσα στις πρώτες κρίσεις πανικού, όπου αισθανόμουν σαν να μην ήμουν εγώ, σαν να συνέβαιναν σε κάποιον άλλον. Δηλαδή έχω κάποια εμπειρία από αποπροσωποίηση. Τεσπα Κυριακή κοντή γιορτή. Μέσα στην εβδομάδα θα δω το γιατρό και θα ζητήσω διευκρινήσεις.
Να είσαι καλά φίλε μου Petran :)