Ψυχωσικό επισόδειο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
  1. #16
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    68
    Συναντήθηκα με τον γιατρό. Επιμένει πως είναι ψυχωσικό επισόδειο λόγω του θυμού και πως όταν νευριάζω πολύ έχω πολλές πιθανότητες (αν δεν παίρνω το ζυπρέξα) να πάθω ψυχωσικό επισόδειο. Μου είπε πως το ζυπρέξα βοηθάει στο να μην υπάρχει μέσα μου τόσος θυμός και κατ' επέκταση ένα νέο ψυχ. επισόδειο. Τον ρώτησα αν είχα κάποιο παραλήρημα, μου απάντησε πως είχα ένα βλέμα απλανές. Τεσπα εντάξει.....για να πω την αλήθεια δεν ήθελα να φτάσω στο ψυχ. επισόδειο και με στεναχωρεί που το έπαθα (δύο φορές κιόλας). Η ζωή όμως συνεχίζεται και θα προσέχω όσο μπορώ να ελέγχω τα νεύρα μου.
    Για να μην παρεξηγηθώ, δε θεωρώ υποτιμητικό το να πάθει κάποιος ψυχ επισόδειο, όπως δε θεωρώ υποτημιτικό το να έχει κάποιος μία ψυχική ασθένεια. Και εγώ φορέας ψυχικής ασθένειας είμαι και πλέον δε ντρέπομαι για αυτό. Τεσπα είναι μεγάλο κεφάλαιο το πως βλέπουν οι περισσότερο έναν άνθρωπο με ψυχική ασθένεια.
    Α, ρώτησα μήπως έπαθα διασχητική αμνησία. Μου απάντησε "όχι". Από εκεί και πέρα, επειδή τελευταία είχα έντονες κρίσεις πανικού συζητήσαμε για αυτό το ακάνθωδες στη ζωή μου και την ποιότητά της θέμα. Ε μιλήσαμε και για την κατάθλιψη και τη σκέψη που κάνω για τον πατέρα μου. Σκέφτομαι πως θα ξεπεράσω όταν φύγει από τη ζωή την απώλεια αυτή. Μου είπε ότι δε με βοηθάει να το σκέφτομαι συνέχεια και ούτε με το να το σκέφτομαι μπορώ να προετιμαστώ. Δεν έχει κάποια ασθένεια ο πατέρας μου, αλλά έχει κάνει μπαιπας πριν πολλά χρόνια και έχει φθάσει τα 69.
    Αυτά καλοί μου φίλοι.
    Φιλάκια:p:p

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    ΝΑΞΟΣ
    Posts
    1,499
    Να σε ρωτήσω κάτι? είναι λίγο άκυρο πόσα μιλιγκραμ σου σύστησε να παίρνεις?

  3. #18
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    68
    2,5mg BloodyKate παίρνω κάθε μέρα :)

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    ΝΑΞΟΣ
    Posts
    1,499
    :Ο !! σε ευχαριστώ πολύ !

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 22-12-2009, 23:38
  2. ψυχωσικο επεισοδιο
    By killing_joke in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 5
    Last Post: 20-12-2009, 08:37
  3. Replies: 5
    Last Post: 20-12-2009, 03:57
  4. Φίλος με ψυχωσικό σύνδρομο για 4η φορά.
    By mpempis in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 13
    Last Post: 07-11-2009, 11:39
  5. Ψυχωσικό σύνδρομο.Τι είναι?
    By Perla in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 3
    Last Post: 05-09-2006, 00:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •