Results 16 to 30 of 142
Thread: Απο περίπτωση...σε περίπτωση..!!
-
04-08-2011, 18:45 #16
ναι Gypsy....και καθε φορα ενιωθε πως τον εκρινα
Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον
- 04-08-2011, 19:36 #17
Λιονταράκι, η οποιαδήποτε μορφής εξάρτηση, είτε αυτό λέγεται χασίς, είτε πιο "βαριά" ναρκωτικά είτε αλκοόλ δείχνει άνθρωπο με θέματα.. και σίγουρα αυτοκαταστροφικές τάσεις. Το έχω ζήσει στην οικογένειά μου και σε φίλους και δεν έχουν καλή κατάληξη αυτά τα άτομα. Ακόμα κι αν ήθελε ο φίλος σου να βοηθηθεί και πάλι μέσω της ερωτικής σχέσης μαζί του δε θα μπορούσε να το επιτύχει. Οι άνθρωποι που είναι εξαρτημένοι από ουσίες θα πρέπει πραγματικά να θέλουν να αποδεσμευτούν από αυτό και όχι να σπρώχνονται από κάποιον..
Εγώ προσωπικά ναι, είμαι πολύ ρατσίστρια (αν θες να το πω έτσι) και περιθωριοποιώ άτομα που είναι εξαρτημένα και όχι μόνο δεν το αποδέχονται αλλά το παίζουν και άνετοι και λένε ψέματα. . Και καμία ενοχή δεν έχω. Αυτοί πρέπει να έχουν ενοχές που βάζουν τους δικούς τους ανθρώπους σε ταλαιπωρία και περιπέτειες. Εάν κάποιος ερχόταν να μου ζητήσει βοήθεια εννοείται θα τον βοηθούσα..αλλά δε νομίζω να τα έφτιαχνα μαζί του. Πρώτα να απεξαρτηθεί να βρει τον εαυτό του και μετά η σχέση.....το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
04-08-2011, 20:23 #18
void den exeis adiko
Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
04-08-2011, 20:38 #19
Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τους κρίνουν ακόμα και όταν δεν τους κρίνουν, όπως και μέλη με ψύχωση εδώ, όπως και άλλες χιλιεςδυο μειονότητες γιατί έτσι έχουν συνηθήσει. Εξαρτάται και από την ωριμότητα του κάθε ανθρώπου. Τι ηλικία έχει; Θα έπρεπε από μόνος του να καταλάβει ότι θέλεις το καλό του.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
04-08-2011, 20:50 #20
25 ειναι..του το εξηγησα πως εγω οτι ειπα το ειπα απο ενδιαφερον και μου απαντησε λεγοντας πως δεν ειναι παιδακι και πως το καλο του το γνωριζει ο ιδιος..πριν μαλωσουμε του ειχα πει πως περα απο το τι γινεται μεταξυ μας..να ξερεις πως ειμαι εδω σαν ανθρωπος και μου λεει εχω καταλαβει πως ενδιαφερεσαι για εμενα..αλλα ξαφνικα..οταν του ειπα κατι που δ ετου αρεσε εγινα εχθρος..
Ασχετο αλλο πριν απο λιγο μου μιλησε μου εστειλε οτι τελικα πηρε αναβολη και ξεμπερδεψε σημερα..τωρα γτ μου το ανακοινωσε δε καταλαβα!!!Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
04-08-2011, 20:53 #21
βόιντ, καταλαβαίνω την πίκρα σου καθώς ξέρω τι έχεις περάσει, αλλά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.
Μίλησα για τη φίλη μου που πίνει κανένα τσιγάρο που και που και παρά τις προσπάθειες μου να της αλλάξω αυτή τη συνήθεια δεν το έχω καταφέρει.
Εντάξει, δεν βγάζει και κανένα πρόβλημα στη μεταξύ μας σχέση ώστε να το ρίξω εκεί και είναι περιστασιακή χρήστρια όπως λέει, όμως δεν θα σταματούσα ποτέ να κάνω παρέα μαζί της γι αυτό το λόγο.
Για να είμαι ειλικρινείς όμως, δεν θα είχα την ίδια άποψη αν γνώριζα κάποιον, μου άρεσε και εκανε το ίδιο.
Μάλιστα, κάποτε, πολύ πιο μικρή, είχα γνωρίσει εναν τύπο ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του και από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν εκανε άλλη δουλειά παρά να στρίβει τσιγάρα.
Ελεγα, θα τον αλλάξω, δεν υπάρχει πε΄ριπτωση. Γκρίνιαζα, γκρίνιαζα, γκρίνιαζα μέχρι που του είπα: ή εμένα ή αυτό!
Διάλεξε αυτό..:ρ
Ξεκάθαρα πράγματα. Ο άνθρωπος έκανε την επιλογή του. Στην αρχή με πείραξε, αλλά όταν μου πέρασε ο εγωισμός σκέφτηκα πως αυτό ήταν καλύτερο και για τους δυο...:)
04-08-2011, 21:05 #22
Ναι μωρέ...γιατί με έχεις εμένα για άτομο που δε θα έκανα κάποιον παρέα επειδή πίνει? Στη σχέση όμως αλλάζει το πράγμα... και ναι, έχω προκατάληψη με τους τοξικομανείς αλλά αντικειμενικά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφεύγουμε να σχετιζόμαστε ερωτικά με εξαρτημένα άτομα..να κάνουμε ρε παιδιά υγιείς σχέσεις..
Last edited by void; 04-08-2011 at 23:02.
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
04-08-2011, 21:08 #23
04-08-2011, 21:17 #24
Ρε παιδια,μιλαμε για χασις δεν μιλαμε για ηρωινη.Επεμβαινω γιατι μιλατε λες και ειναι το ιδιο.Δεν ειναι εξαρτησιογονο το χασις.Μπορει να κανει το μυαλο "πουρε" σιγα σιγα,αλλα δεν προκαλει σωματικη εξαρτηση.
Εγω πιο πολυ θα κολλουσα στο οτι ειπε τοσα ψεμματα παρα στο οτι πινει τσιγαρα,αν φυσικα εμενε στα τσιγαρα και δεν εκανε κι αλλα..Για ποιο λογο να πει ψεμματα?Αυτο ειναι απατη,ειναι μλκια..Απ τη στιγμη που ειπε γι αυτο τοσο χοντρα ψεμματα(οπως να κατηγορει η να λεει οτι προστατευει αυτους που πινουν για να καλυψει τον εαυτο του)μπορει να πει κι αλλα,και σε αλλους τομεις.Για μενα η εμπιστοσυνη ειναι βασικοτατο κομματι σε μια σχεση και θα ξενερωνα.
Void αν το μνμα σου αναφεροταν σε αλλες ουσιες θα ελεγα οτι συμφωνω πολυ μαζι σου.
ΥΓ:Φυσικα ειναι δικαιωμα του καθενος να μην θελεινα ειναι με καποιον "χασισοποτη" και το σεβομαι.Οπως υπαρχουν και ατομα που δεν δεχονται το ταιρι τους να καπνιζει.
04-08-2011, 21:21 #25
Απ' ότι μου έχει πει και η Λάκρυ, το χασίς έχει διαφορετικές επιδράσεις σε κάθε άνθρωπο.
04-08-2011, 21:22 #26
Αλλο οι επιδρασεις.
Απλως ηθελα να πω πως καποιος που πινει χορτο δεν ειναι και τοξικομανης..Μην τα ισσοπεδωνουμε ολα.Δεν λεω οτι ειναι καλο,λεω οτι δεν εχει την ιδια βαρυτητα με αλλες ουσιες.
Αυτο ηθελα να πω.
04-08-2011, 21:23 #27
Ναι εντάξει, συμφωνώ.
04-08-2011, 21:41 #28
OXI!
αυτο που κανεις ειναι αδικο!
και προσβλητικο στους ανθρωπους με ψυχωση.
συγκρινεις μια ασθενεια για την οποια τα ατομα δεν ειχαν καμια ευθυνη, με μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!
τεραστιο λαθος κατα την γνωμη μου.
ο καθενας εχει δικαιωμα στις επιλογες του .
και το να συναπτεις σχεσεις ΜΕ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.
γι αυτο μην μου μιλας για ρατσισμους σε παρακαλω...
μου ειπες πριν , οτι εσυ προσωπικα εχεις κανει και σχεσεις με ασχημους, η καπως ετσι.
με γεια σου με χαρα σου.
πολλοι το κανουν. ουτε εγω τα φιαχνω μονο με μοντελα, οταν εχω αλλα ωραια πραγματα να αξιολογησω σημαντικοτερα κι απ την εμφανιση.
αλλα λεω το εξης απλο πραγμα:
οταν δεν ξερουμε καποιον, θα μας προσελκυσουν σε αυτον τα ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
εγω δεν παραβλεπω ουτε την εμφανιση και θεωρω οτι ειναι ενα απ ολα κι αυτη.
ειναι ομως πολλα αλλα, για τον καθενα διαφορετικα.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ομως σε εναν αγνωστο σου μεχρι τοτε, θα πρεπει να εισαι το λιγοτερο μαζοχας και το περισσοτερο αυτοκαταστροφικος...
τι μου λες τωρα δλδ?
οτι θα θελω να κανω μια ωραια σχεση, θα γνωρισω εναν εθισμενο στα ναρκωτικα και ψευτη και θα πω, "α το καημενο το παιδι, τοσα προβληματα εχει και τα ψεματα λογω προβληματων τα λεει, ολο και καπως θα μπορεσω να βοηθησω, ας τα φιαξω μαζι του!!!!!!!"
δεν παιζει αυτο κοπελια...
με τετοιες επιλογες και την ζωη σου χαλας και γινεσαι το αλλοθι καποιου τετοιου ατομου να συνεχισει στον δρομο της καταστροφης του και της εξαπατησης και εκμεταλλευσης των αλλων..
04-08-2011, 21:52 #29
04-08-2011, 21:57 #30
Δεν το εννοούσα ακριβώς έτσι...Απλά αν τύχει να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που κατά τ' άλλα σ' αρέσει, νομίζω πως δεν είναι κακό να δώσεις μια ευκαιρία. Μην γίνεσαι τόσο αιχμηρή, ούτε εσύ είσαι τέλεια, ούτε κανείς. Όσον αφορά την σύγκριση με τις ψυχώσεις, να ξέρεις ότι πολλές φορές η ασθένεια μπορεί να γίνει και αιτία χρήσης ναρκωτικών γι' αυτό έκανα και την σύγκριση.