ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Member
    Φίλη μου Lacrymosa όσο διάβασα τα θέλω σου για τζερτζελέ τόσο με έπιανε αυτή η επιθυμια να τα μαμησω τη μάνα (που λέει ο λόγος). Όμως!! ο παρορμητισμός ή μάλλον ο επιθετικός παρορμητισμός δε μας κάνει καλό.....Η επικοινωνία με το γιατρό κάνει καλό, κάποια άσκηση που θα κουράσει το σώμα κάνει καλό και δε ντρέπομαι να παραδεχθώ πως και ο αυνανισμός κάνει καλό. Βέβαια καλύτερα είναι ένα παθιασμένο σεξ, όμως ο καλός ο μύλος όλα τα πιάνει ;)

Banned
    Εχεις δικιο ειναι ασχημο να σταματας τον αθλητισμο , ποσο μαλον αν ειναι απο τετοια φαση . Μικρη εισαι ακομα ¨) εχεις πολυ χρονο μπροστα σου να κανεις αυτα που θες ,αλλα μονο σωματικη υγεια δεν φτανει ! οπως ελεγαν και καποιοι παλιοτεροι- σοφοτεροι- κατοικοι αυτον των εδαφων "Νους υγιής εν σώματι υγιεί " για αυτο δωσε τα δυνατα σου να ηρεμησεις ,να γαληνεψεις σε οτι σε βασανιζει και ολα θα ερθουν οπως θες! οτι και να θες , οτι και να ποθεις αμα το κανεις προγραματισεις με θετικη σκεψη και με αγαπη σου ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ πως θα το εχεις ¨)

Senior Member
    Σε ευχαριστω συντροφε !! Ρε συ με τραβαει η βια κ το ξυλο, δεν ξερω γιατι.. Οπως κ σκηνες κ ταινιες βιας γουσταρω να βλεπω... Οταν παιρνω τα χαπια βεβαια ειμαι ηρεμη !! Κ νομιζα οτι το ειχα λυσει το θεμα, γιατι μετα απο κεινο που εγινε στα 17 με το τουλουμιασμα της αλλης με πηγαινανε σε ψυχολογο για να ελεγχω τα νευρα μου κ το χω καταφερει.. ειδικα τωρα τελευταια ειναι μια γρια που θελω πολυ να της τα σπασω τα μουτρα..(δεν ξερω γιατι αλλα με απωθουν οι γριες κ φαντασιωνομαι να τις χτυπαω..)
    Οσο για τον αθλητισμο, δεν ξερω αμα θα ξαναρχισω κ τι απ αυτα που εκανα η αν θα ξεκινησω κατι καινουργιο.. εσυ ασχολεισαι με καποιο αθλημα τωρα ??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Σε ευχαριστω συντροφε !! Ρε συ με τραβαει η βια κ το ξυλο, δεν ξερω γιατι.. Οπως κ σκηνες κ ταινιες βιας γουσταρω να βλεπω... Οταν παιρνω τα χαπια βεβαια ειμαι ηρεμη !! Κ νομιζα οτι το ειχα λυσει το θεμα, γιατι μετα απο κεινο που εγινε στα 17 με το τουλουμιασμα της αλλης με πηγαινανε σε ψυχολογο για να ελεγχω τα νευρα μου κ το χω καταφερει.. ειδικα τωρα τελευταια ειναι μια γρια που θελω πολυ να της τα σπασω τα μουτρα..(δεν ξερω γιατι αλλα με απωθουν οι γριες κ φαντασιωνομαι να τις χτυπαω..)Οσο για τον αθλητισμο, δεν ξερω αμα θα ξαναρχισω κ τι απ αυτα που εκανα η αν θα ξεκινησω κατι καινουργιο.. εσυ ασχολεισαι με καποιο αθλημα τωρα ??
    ισως θεωρεις οτι δεν μπορουν να
    υπερασπιστουν τον εαυτο τους και δεν θα ανταποδωσουν... δειλια στην ουσια δλδ.
    οταν σου ρχεται αυτη η φαντασιωση, να σκεφτεσαι οτι δεν την προσεξες καλα κι αυτη που κακοποιεις ειναι Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑΓΙΑ.
    καλυτερα τωρα? ;)

Page 3 of 3 FirstFirst 123