Results 16 to 30 of 34
Thread: ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ
-
04-08-2011, 23:46 #16
- 04-08-2011, 23:50 #17
κ στα αρχαια αρχεγονη ταλαντωσις
ναι κ οι γυναικες ταλαντωνονται!!φυσιολογικο τατο!
04-08-2011, 23:54 #18
κατσε να δεις τι θυμηθηκα τωρα που ειπες "αρχεγονη ταλαντωσις" ενας φιλος μου ελεγε τον αυνανισμο "μηχανικη καταπονηση" καπως ετσι λολ το επιστημονικο μας μαρανε χωνεις το χερι μεσα κ μια χαρα φυσιολογικο ειναι ρε συ !!!!!!!!!! :p
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-08-2011, 23:59 #19
χωρις πλακα,δοκιμασες να κανεις κρυο ντους;
05-08-2011, 00:01 #20
γιατι να κανω κρυο ντους ?? δεν μπορω το κρυο νερο, μονο στην κολυμβηση μας βαζαν με το ζορι να κανουμε με παγωμενο κ μονο που δεν παθαινα ανακοπη...
05-08-2011, 00:04 #21
πιστεψε με θα σε ηρεμησει
05-08-2011, 00:05 #22
μα ηρεμη ειμαι ρε συ ασε που φοβαμαι μην μεινω απο το κρυο νερο στον τοπο !!!!!!!
05-08-2011, 23:15 #23
Με είδες να κάνω κάποιον διαχωρισμό ? Εννοείται πως συμπεριλαμβάνονται οι γυναίκες . Chill out sister , i think you are still tense .
Αυνανισμός = Η παλινδρομική κίνηση του χερίου επι του ''οργάνου''(ανεξαρτήτος φύλλου) με σκοπό την ικανοπ... μπλα μπλα μπλα . Τέτοια εξήγηση ούτε ο μπαμπινιώτης δεν θα μπορούσε να σκεφτεί . Σε κάτι τέτοιες στιγμές αναλογίζομαι πόσο έχω χαντακωθεί προσπαθώντας να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου σε άλλους και ποιό είναι το αντίτιμο γι'αυτό . Δεν χωράει αμφιβολία , είναι η μοίρα μου . Ειμαι ένας συνχρόνος φωτοδότης Προμηθέας .
Μικρή και αδαής Λάκρυ , κοίτα να μαθαίνεις τουλάχιστον απο αυτά ! :p χοχοχαχαχα
05-08-2011, 23:32 #24
Frikoubike τα σπας !!!!!!!!
Ομως στον ανδρα ειναι επι κ εκατερωθεν του οργανου, ενω στη γυναικα εντος του οργανου, δλδ η γυναικα δεν το "παιζει" ελπιζω να μην τα μπερδεψα με τις προθεσεις !!!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
06-08-2011, 00:03 #25
και εκτος ενιοτε...εσυ δεν διαθετεις κλειτοριδα μικρη μου?:P
06-08-2011, 00:05 #26
Εντος εκτος κ επι τα αυτα !! Τα παντα ολα δλδ !! Φυσικα κ εχω !!! :p
06-08-2011, 02:24 #27
Μπορει να μην ειναι καλο να ξεσπας η να παιζεις ξυλο ,γενικα οτι εχει να κανει με βια αλλα καλυτρα ετσι συντροφισσα γιατι αλλιως αμα το κρατας μεσα σου μπορει να παθεις κανα εγκεφαλικο η καμια καρδ. προσβ. !
Ευχομαι να σου παν ολα καλα , αμα τα χαπια σε βοηθουσαν θα ελεγα να τα ξανα αρχισεις . Παντος το να ασχοληθεις με πυγμαχια η καποιο σχετικο - οχι καρατε και τετοια απαλα πραματα, εκει θα σε κανουν πιο νευρικια , χαχα, αμα δεν δοσεις , αμα δεν φας μπουνιες κλωτσες δεν κανεις δουλεια , δεν ξεσπας! ¨)
06-08-2011, 02:35 #28
Συντροφε respect!! Να σε πω εχω κολλημα με τη βια κ το προσπαθω να το ελεγχω, παλια ημουν χειροτερη (ειχα παρει κ 3ημερη αποβολη επειδη πλακωσα συμμαθητρια) εκεινη τη στιγμη θολωνω αλλα μετα το μετανιωνω ρε συ, τι μου εφταιγε ας πουμε η γιαγια αυτη επειδη εγω ειχα νευρα, ταεκβοντο εκανα στο λυκειο ενα διαστημα αλλα τα παρατησα εξαιτιας ενος τραυματισμου στο ποδι, θελω αλλους τροπους να ξεσπαω, οχι με το ξυλο, γιατι μετα εχω τυψεις......
(τα χαπια τα ξαναρχισα κανονικα, αλλιως με βλεπω σε καμια φυλακη..)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
06-08-2011, 03:18 #29
Ανατρυχιαζω και μονο στην αναμνηση που μου φερνει το θεμα σου!
Ετσι και εγω πριν πολλα χρονια εψαχνα εναν τροπο να ηρεμησω ,να χαλαρωσω και να παψω να την βλεπω με τον κοσμο οταν υστερα απο ενα τραυμα μου στους προσαγωγους αναγκαστικα να σταματησω χωρις τα απετουμενα σταδια που επρεπε να κανω , δλδη να κοψω η να αθλουμε σιγα σιγα πρως την πιο χαμηλη ενταση ωστε να φτασω σε ενα σημειο που να μην εχω προβλημα . Εγω σταματησα αποτομα ενω ειμουν σε αγωνιστικο επιπεδο , αθλουμουν καθε μερα απο 2 εως και 4 ωρες την ημερα! με συμπληρωματα και με διατροφη! ξαφνικα λοιπον επειδη δεν μου εδωσαν τα λεφτα για την επεμβαση ,και λογο της ηλικιας μου παρατησα αποτομα τον αθλητισμο! αποτελεσμα ηταν ολα αυτα που ειπα στην αρχη και που εχεις και εσυ! τοση ενταση δεν ειχα που να την βγαλω!
Ετσι λοιπον το ανοριμο μυαλο μου ,η κακες παρεες και η αυταπατη που ειχα για την ψυχικη μου δυναμη με εριξαν στην ηρωινη ! αφου ελεγα οτι " ελα μωρε ,θα πινω μια στο τοσο μεχρι να ξεμπερδεψω με την ενταση που εχω , για κανα δυο μηνες το πολυ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΛΑΩ ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ! ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΘΛΗΤΗς ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ!" Και ναι , ετσι εγινε μονο 1- 2 μηνες επινα ανα 4-5 μερες , και το κοψα , αλλα μετα απο μισο χρονο η λιγο παραπανω ξανα τα ιδια , ειχα αλλη δικαιωλογια , την κοκα! οτι θελω πρεζα για να ηρεμω απο την κοκα!
Και ξαφνικα ,σαν να ηταν πριν 2-3 μερες ,ειμαι εδω, πανω απο ενα κομπιουτερ, παρασκευη βραδυ , με συντροφια μου την ηρωινη ! να ξενερωνω για τα χρωνια και την ελευθερια μου που εχω χασει! τα τοσα ασχημα πραματα που εχω περασει απο τα 18 μου χρονια! ενω σε 24 μερες θα ειμαι 31!
Το νουσου κουκλιτσα , να εισαι παντα δυνατη και ακμεα ! και ας ξεσπας ! καλυτερα να εκτονονεσαι !παρα να αυτοκτονονεσαι !
07-08-2011, 14:25 #30
πω πω συντροφε αστα να πανε... εγω ειχα φτασει στη μιση μαυρη κ επαθα τοτε ρηξη χιαστου κ εκανα εγχειτιση στο γονατο κ μου βαλανε τεχνητο μοσχευμα κ ημουν για ενα μηνα με τις πατεριστες.... ειχα παρατησει κ την κολυμβηση κ το τρεξιμο...τα παντα.... κ με κατεστρεψε γιατι ηθελα στρατιωτικες σχολες κ δεν μπορουσα να δωσω αθληματα με τραυματισμενα ποδια... φανταζεσαι ποσο οδηνυρο ειναι ?? οι γονεις μου λεγανε καλα θες κ τα παθαινεις αφου ασχολεισαι με αυτα, εγω τους εβριζα η αδιαφορουσα.. θελω να ξαναρχισω ομως.. το χειμωνα πηγαινα κολυμβητηριο αλλα κι εκεινο το αφησα... καλο ειναι παντως να ασχολεισαι με τον αθλητισμο.. βρισκεις διεξοδο απο πολλα αλλα πραγματα.... προς το παρον μονο περπαταω.. σπουδαιο, ε ?? :p