ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ........; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Quote Originally Posted by aggressive87 View Post
    Δεν μπορώ να πώ σίγουρα αν ήταν ντροπή, θυμός για αυτό που μου συμβαίνει ή κάτι άλλο.. Ειλικρινά η κατάσταση για τους ομοφυλόφιλους είναι καλύτερη όμως απέχω γιατί δεν μπορώ να αποδεχτώ πολλά από τον τρόπο ζωής τους. Συνήθως εναλλάσουν ερωτικούς συντρόφους πάρα πολύ συχνά, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το sex και στην τελική οι περισσότεροι ειναι πολύ "cheerfull" οπότε δεν μπορώ να συναναστραφώ. Επίσης όποτε και να συνάντησα κάποιον φιλικά στο τέλος ήθελε να καταλήξουμε στο σεξ (όχι δεν είναι υπερβολή).. Και Αφού απέρριπτα το ενδεχόμενο να γίνει "κατι" χάνονταν σα να μη βρεθήκαμε ποτε.. Ίσως αυτό να με έχει κάνει καχύποπτο .. Δε με δέχτηκε κανείς ομοφυλόφιλος σα φίλο.. παρά μόνο για .....
    Αν σε παρηγορει αυτο δεν εισαι ο μονος που αισθανεται ετσι.... Εχω ακουσει κ γι αλλα ατομα που σκεφτονται κ λειτουργουν οπως εσυ κ μην ξεχνας...ειχες σχεση για 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!! Δεν ειναι λιγα...... οποτε θα βρεθει κ παλι καποιος που θα γινει συντροφος σου με καθε εννοια...
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    άρε σύντροφε...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Έτοιμος για έξοδο.. Ελπίζω να επιστρέψω χαρούμενος και όχι απογοητευμένος και μετανιωμένος που βγήκα απο τη "φωλιά" μου..
    Πιεσμένη , Θεοφανία και Gypsy θενκς για τη συζήτηση ! Το γενικό συμπέρασμα ίσως είναι πως είμαι συνειδητοποιημένος , θέλω να πιστεύω πως είμαι! Το πρόβλημα όμως κρύβεται αλλού.... (στα νεύρα και τις υπόλοιπες δυσκολίες που αντιμετωπίζω ψυχικά..) . Όσον αφορά τους στρέϊτ φίλους που είχα , όχι δεν ήξεραν! Φοβόμουν πως δε θα με δεχόντουσαν .. Ίσως έπρεπε να ανοιχτώ και να χαλαρώσω, δεν το έκανα όμως και σίγουρα τους δικαιολογώ που χάθηκαν. Επίσης είμαι καλός ακροατής =) όποιος θέλει p.m. me να συζητήσουμε για οτιδήποτε. Καλό βράδυ!

Senior Member
    Καλό σου βράδυ σύντροφε! ΥΓ: Είναι πολύ σημαντικό να είσαι καλός ακροατής, μπράβο σου!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 2 of 2 FirstFirst 12