Σχεση- εμποδιο στο ονειρο μου...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Junior Member

Σχεση- εμποδιο στο ονειρο μου...

Γεια σας! Ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε forum γι αυτο κ ζητω συγνωμη για τυχον λαθη! Εγω λοιπον ειμαι σε μια σχεση εδω κ 10 μηνες αλλα καταφερε κ προχωρησε γρηγορα με την εννοια του οτι βλεπουμε ο ενας τον αλλο σα το συντροφο της ζωης μας. Ολα καλα θα ηταν αν αυτος ο συντροφος με αφηνε να ακολουθησω το ονειρο μου, δλδ το τραγουδι. Ενω με γνωρισε ως τραγουδιστρια δε θελει να το ακολουθησω γιατι λεει πως σαν μουσικος στη νυχτα εχει ''δει'' πολλα... συμφωνω μαζι του αλλα ειναι αδικο να μην προσπα8ησω. Καθομαι κ κλαιω γτ νιωθω πως πνιγομαι χωρις το τραγουδι. τι σοι αγαπη ειναι αυτη? θα χαρω να δω τις αποψεις σας κ θα το αναλυσω το θεμα εν συνεχεια!

Senior Member
    Γεια σου Πέγκυ. Καλοσώρισες! Αυτές είναι οι γνωστές προφάσεις των συντρόφων τραγουδιστριών κ.τ.λ. Είναι αλήθεια ότι ο χώρος του θεάματος ενέχει πολλούς κινδύνους αλλά αν σου έχει και του έχεις εμπιστοσύνη, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν κατάλαβα καλά, ήσουν επαγγελματίας τραγουδίστρια και σταμάτησες;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    στα πρωτα μου βηματα ημουν... κ εχω απογοητευτει πλεον πολυ αν κ ειμαι μολις 19 ετων. απλα αν συνεχισω ετσι τα χρονια κ η νεανικη ηλικια θα φυγουν...

Senior Member
    Δεν είναι καλό σημάδι το ότι θέλει να σε αποτρέψει από κάτι τόσο σημαντικό για σένα. Φυσικά και δεν πρέπει να απαρνηθείς τα όνειρά σου, επειδή κάποιος θέλει να σε ελέγχει λόγω δικιάς του ανασφάλειας.
    Είσαι μικρή ακόμη για να παραιτηθείς από το όνειρό σου, όπως και για να δεσμευτείς με έναν άνθρωπο που δεν θέλει να είσαι ο εαυτός σου.
    Ξανασκέψου το κατά πόσο θα μπορούσε πράγματι να είναι αυτός ο άνθρωπός σου.

Junior Member
    Δυστυχως maria_m τα ξερω αυτα που λες.. κ εκει ειναι χειροτερο. Μια αποφαση ειναι απλα ειμαι ευαισθητη κ δε θελω να πληγωσω η να μεινω μονη... αλλα αξιζει? οχι... τπτ δεν αξιζει περισσοτερο απο αυτο π ονειρευεσαι να κανεις απο τα 5 σου... ¨( πραγματικα ποτε δε φανταζομουν πως κατι τετοιο θα μου συμβει!

Junior Member
    Νομίζω ότι κανένας δε φαντάζεται ότι θα του συμβεί, αλλά όλα μέσα στη ζωή είναι. Και η δική μου η συμβουλή είναι να ακολουθήσεις τα όνειρά σου. Ήμουν σε μια παρόμοια σχέση και το μετάνιωσα που κράτησε περίπου 4 χρόνια, αλλά χαίρομαι που γλίτωσα από καταστάσεις ζήλιας, προσπάθειας από μέρους του να με μειώνει συνέχεια και να θέλει να ελέγχει τη ζωή μου. Τη μοναξιά μη τη φοβάσαι ... αν δε θέλεις, δε μένεις μόνη. Δύναμη θέλει και αποφασιστικότητα.

Member
    Ετσι οπως το διαβαζω δυο πραγματα μου ηρθαν στο μυαλο.
    Η σε αγαπαει πολυ κ δεν θελει να σε χασει
    ή δεν του δινεις να καταλαβει πως τον αγαπας και εσυ πραγματικα και προσπαθει να το καταλαβει απο μονος του λεγοντας σου αυτα.

Banned
    Kυνήγησε το όνειρο σου μικρή.

Κάποιος που θέλει πραγματικά εσένα, θέλει και όσα σου δίνουν ενέργεια και ζωντάνια. Σε υποστηρίζει στα θέλω σου, δεν μπαίνει εμπόδιο.

Απ' όσο κατάλαβα, έχετε αρκετή διαφορά ηλικίας. Παρ' όλα αυτά ακολουθεί στάση αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Ενας άντρας δεν έχει μια γυναίκα επειδή την κλειδώνει. Αλίμονο!

Και τελικά τι φόβος είναι αυτός να μην μείνεις μόνη; !!! 19 είσαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by CampoGalliano View Post
    Ετσι οπως το διαβαζω δυο πραγματα μου ηρθαν στο μυαλο.
    Η σε αγαπαει πολυ κ δεν θελει να σε χασει
    ή δεν του δινεις να καταλαβει πως τον αγαπας και εσυ πραγματικα και προσπαθει να το καταλαβει απο μονος του λεγοντας σου αυτα.
    Βρίσκω τελείως άκυρες τις δύο παραπάνω εκδοχές.
    Ας μη συγχέουμε την ανασφάλεια με την αγάπη. Καμία σχέση δεν έχουν. Κάποιος που μας αγαπάει θέλει να μας βλέπει ευτυχισμένους.
    Δεν μας ελέγχει ούτε προσπαθεί να μας περιορίσει. Αντίθετα, μας βοηθάει να εξελισσόμαστε.
    Δεν λέω ότι ο άνθρωπος έχει κακές προθέσεις, πάντως είναι σίγουρα ανασφαλής.

Member
    Δεν μιλησα για ανασφαλεια.
    Και δεν θα επεκταθω διοτι δεν γνωριζω..
    Φιλικα παντα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by pegky View Post
    στα πρωτα μου βηματα ημουν... κ εχω απογοητευτει πλεον πολυ αν κ ειμαι μολις 19 ετων. απλα αν συνεχισω ετσι τα χρονια κ η νεανικη ηλικια θα φυγουν...
    Είσαι μόλις 19 και ανησυχείς;;; Αν είναι δυνατόν! Δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς για τίποτα! Πόσο καιρό είσαι με τον εν λόγω κύριο; Κλασικά είναι θέμα ανασφάλειας και όχι αγάπης, μην τρελενόμαστε!! Έπρεπε ήδη να έχει καταλάβει ότι όταν αγαπάμε κάποιον δεν τον περιορίζουμε, αυτά είναι ανόητες δικαιολογίες, για χαζή σε πέρασε? Πρόσφατα μίλησα με ένα κύριο ο οποίος στα νιάτα του ήταν χορευτής και κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι στην ζωή αυτών που ασχολούνται με τέτοια επαγγέλματα. Κηνύγησε τ' όνειρο σου αφού είναι τόσο σημαντικό για σένα και μην τα παρατάς.

Καλό θα ήταν να το ψάξεις και με τις δικές σου ανασφάλειες. Δεν είναι και πολύ νορμάλ να φοβάσαι την μοναξιά στα 19. Σύγγνωμη ε; Αλλά στο λέω με κάθε ειλικρίνια.

ΥΓ: Αν θες, βάλτον να διαβάσει τα μηνύματα μας για να δει και πως σκέφτονται και άνθρωποι από άλλους πλανήτες...Με το συμπάθειο!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    sad soul :Ευτυχως δε με μειωνει ουτε ζηλευει αρρωστημενα... ξερω πως θελει δυναμη..

Junior Member
    CampoGalliano: εννοειται πως δε θελει να με χασει.. αλλα δεν παει ετσι... τ σοι αγαπη ειναι αυτη.!

Junior Member
    [QUOTE=Seduction;275473]Kυνήγησε το όνειρο σου μικρή.

Κάποιος που θέλει πραγματικά εσένα, θέλει και όσα σου δίνουν ενέργεια και ζωντάνια. Σε υποστηρίζει στα θέλω σου, δεν μπαίνει εμπόδιο.

Απ' όσο κατάλαβα, έχετε αρκετή διαφορά ηλικίας. Παρ' όλα αυτά ακολουθεί στάση αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Ενας άντρας δεν έχει μια γυναίκα επειδή την κλειδώνει. Αλίμονο!

Και τελικά τι φόβος είναι αυτός να μην μείνεις μόνη; !!! 19 είσαι

oix akrivws fovos... apla hmoun sunexeia mazi tou gi auto...

Junior Member
    gypsy cello eimaste 10 mhnes mazi . parekseigeisate den exw provlima monaxias alliws to ennoousa.. ennoousa xwris auton t 8a kanw. gt thnei na ginei agapi auto p niw8w gia ekeinon... exeis dikio se auto p les an8rwpoi apo allous planhtes... de 8a to kanw gt 8a tou fanoun ekswghina ola... :(

Page 1 of 2 12 LastLast