Υπερμεγεθης προστατης
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Υπερμεγεθης προστατης

Μετρησα χθες με υπερηχογραφημα τον πρστατη και βρεθηκε σχετικα μεγαλυτερος απο το κανονικο .
    Ειμαι 54 ετων και απο οτι διαβαζω ειναι σχετικα ανμενομενο
    πριν απο 2 χροναι ομως εβγαλα ενα πολυποδα απο την ουροδοχο κυστη!
    Αυτα τα δυο συνδεονται ? Ο ακτινολογος μου μιλησε για φαρμακευτικη αγωγη ...
    ξερει καποιος κατι παραπανω ?

Senior Member
    Δεν ξέρω αν είσαι ζωντανός ακόμα, εγώ δε νιώθω καλά πάντως με οτι συμβαίνει εδώ μέσα.
    Δεν μου έρχεται κάποια απάντηση είναι η αλήθεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Δεν ξέρω αν είσαι ζωντανός ακόμα, εγώ δε νιώθω καλά πάντως με οτι συμβαίνει εδώ μέσα.
    Δεν μου έρχεται κάποια απάντηση είναι η αλήθεια.

Και τι συμβαινει εδω μεσα? Για πες και σε μας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ηλεκτροσόκ.

Senior Member
    Μήπως να έκανες την ερώτηση σε κανένα σάιτ που να εξειδικεύεται σε θέματα υγείας; Στο "Όλα για την υγεία μου" ας πούμε;

Senior Member
    Όχι καλά κάνει αφού "όλα είναι στο μυαλό".

Senior Member
    Τι στο μυαλό καλέ; Αυτό που αναφέρει είναι καθαρά ιατρικό πρόβλημα και οργανικό.... μη τα κάνουμε όλα αχταρμά...

Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Όχι καλά κάνει αφού "όλα είναι στο μυαλό".
    Καλά από πότε έχει φτάσει ο προστάτης να είναι θέμα "μυαλού" δε το πήρα χαμπάρι.
    Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση ο προστάτης να εντοπίζεται στο μυαλό αν υπάρχει πολύ μαλακία εκεί μέσα μιας και η λειτουργία του είναι αυτη:Ο προστάτης περιέχει μερικούς ομαλούς μυς που βοηθούν να αποβάλουν το σπέρμα κατά τη διάρκεια της εκσπερμάτωσης.

Η κατάσταση που περιγράφει ο άνθρωπος είναι καθαρά βιολογικής φύσεως και ουδεμία σχέση έχει με ψυχοσωματικές αντιδράσεις του οργανισμού!

Καλέ μου άνθρωπε Πάνο! Για να μη βρεις το μπελά σου και αγχωθείς τζάμπα σου λέω πολύ απλά ότι ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ για να σου δώσει μία απάντηση που να αντανακλά την πραγματικότητα. Ακολούθα τις συμβουλές του γιατρού σου!
    Όσων αφορούν τυχόν υποστήριξη για αυτό που σε προβληματίζει εδώ είμαστε για να δίνουμε ο ένας στον άλλο κουράγιο!

Senior Member
    Θα συμφωνήσω μαζί σου Δημήτρη!!

Senior Member
    Το ποστ εγινε 24-10-2009 16:59 . Απλως το ανεβασε ο καροτ για να μας πει οτι κατι δεν παει καλα εδω. Υποψιν οτι ο πανος12345 ειναι απο τα λιγα ατομα που εχουν φαει μπαν απο το σαιτ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]