με θελει ή δε με θελει???????? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 70
    Senior Member
    Quote Originally Posted by O Frikoubikos View Post
    Δηλαδή αποκλείεται το παιδί να είναι της παλιάς σχολής ??? Θα συμφωνήσω με την μαρινα38 οτι μπορεί να παίζει κρυφό χαρτί αλλά οχι απαραίτητα κάτι κατακριτεό . Μπορεί ο ανθρωπος να ανήκει σε κάποιο εκκλησιαστικό δόγμα για παράδειγμα, που να αποτρέπει στις προγαμιαίες σχέσεις ,να το σέβεται και να θέλει να το τηρησει . Υπάρχει κάτι κακό σε αυτό ??? Αλλά ξέχασα....σόρρυ...αν δεν πέσει ο σχετικός πήδουλ@ς εξ αρχής πως θα ξερετε αν τον θέλετε ε ? Σε κάτι τέτοιες καταστασεις αναρωτιεμαι πως προέκυψε να κατηγορούμαστε αποκλειστικά εμείς ως κυνηγοί του σεξ , και οι γυναίκες ως υπερασπίστριες του αυτοσεβασμού τους απο αυτό το κακό μας πάθος .
    Αυτή είναι ακόμη χειρότερη εκδοχή!

Junior Member
    maria_m, to dexomai ki auto..paizei san pithanotita,alla de thelei na kanei kati epitelous??
    pote perimenei,na megalosei ki allo??

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αυτή είναι ακόμη χειρότερη εκδοχή!
    γιατί ? Ολες οι αντιλήψεις μας είναι θεμα επιλογών . Οι άνθρωποι που λειτουργουν με τέτοιους ιδεασμούς δεν έχουν δικαίωμα στον έρωτα ?

Banned
    Πινώ μια συνταγή ενος αρχαίου μύστη φυσιοδίφη . Ανεκλάλητη προς εγκεφαλικά ανηλικους .
    ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ! Ετσι όπως το έθεσες, ανείπωτη. Μην τυχόν πέσει σε άλλα παιδάκια και αποκτήσουν ίδιες αντιλήψεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ! Ετσι όπως το έθεσες, ανείπωτη. Μην τυχόν πέσει σε άλλα παιδάκια και αποκτήσουν ίδιες αντιλήψεις!
    Και να ήθελα δεν μπορώ , μόνο οσοι ψάχνουν πολύ την βρίσκουν . Απεναντίας η δική σου διανέμεται ευρέως και δωρεάν με τα αντίστοιχα κωμικοτραγικά αποτελέσματα της .

Senior Member
    Ρώτα τον!! Αν σου αρχίσει τα σου μου του δε ξέρω, θα δούμε, ποιος είμαι που πάω.... παράτα τον!! Θα πρόκειται για έναν ακόμα άντρα που δε ξέρει τι του γίνεται...

Senior Member
    γιατί ? Ολες οι αντιλήψεις μας είναι θεμα επιλογών . Οι άνθρωποι που λειτουργουν με τέτοιους ιδεασμούς δεν έχουν δικαίωμα στον έρωτα ?
    Δεν έχουν δικαίωμα στον έρωτα, αφού οι ίδιοι δεν το επιτρέπουν στον εαυτό τους.

Junior Member
    irenemarina,upotithetai oti tou exo idi milisei kai xerei polu kala oti ego thelo..ti na tou po,pali ta idia???
    tha gino grafiki,nomizo..

Senior Member
    Quote Originally Posted by tina34 View Post
    maria_m, to dexomai ki auto..paizei san pithanotita,alla de thelei na kanei kati epitelous??
    pote perimenei,na megalosei ki allo??
    Πιθανόν να θέλει, αλλά τολμάει?
    Βεβαίως υποθετικά μιλάμε.
    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ρωτήσεις στα ίσια γιατί αποφεύγει το σεξ μαζί σου. Απορώ μάλιστα, γιατί δεν το έχεις κάνει ακόμη.

Junior Member
    vre paidia,den einai ki eukolo na rotiseis ton allon en psuxro giati de theleis na kaneis sex mazi mou??
    alla pes oti ton rotisa,uparxei periptosi na mou pei tin alitheia?de nomizo..

Senior Member
    Κανεις λάθος , αντιλαμβάνονται τον έρωτα μέσα απο ένα διαφορετικο πρίσμα . Οχι προς τα συναισθήματα , απλά θέλουν να τον προσεγγίζουν πιο αργά και πιο αγνά .

Ολα αυτά βεβαια είναι υποθετικά τώρα , γιατί μπορεί ο τυπος να μην ασχολείται καν με τέτοια θέματα και απλα να είναι ντροπαλός , αλλα ούτε και έτσι μπορείς να τον καταδικάσεις .

Banned
    Και να ήθελα δεν μπορώ , μόνο οσοι ψάχνουν πολύ την βρίσκουν . Απεναντίας η δική σου διανέμεται ευρέως και δωρεάν με τα αντίστοιχα κωμικοτραγικά αποτελέσματα της .
    Αναφέρθηκες σε κωμικοτραγικά αποτελέσματα;

Διάβασε τα:

Μπορεί ο ανθρωπος να ανήκει σε κάποιο εκκλησιαστικό δόγμα για παράδειγμα, που να αποτρέπει στις προγαμιαίες σχέσεις ,να το σέβεται και να θέλει να το τηρησει . Υπάρχει κάτι κακό σε αυτό ??? Αλλά ξέχασα....σόρρυ...αν δεν πέσει ο σχετικός πήδουλ@ς εξ αρχής πως θα ξερετε αν τον θέλετε ε ?
    Να στο αποκωδικοποιήσω

1. Οποιος ανήκει σε εκκλησιαστικό δόγμα που αποτρέπει τις προγαμιίες σχέσεις, αναζητά σύντροφό από τις πιστές του ίδιου δόγματος. Δεν ταλαιπωρεί/κοροιδεύει τις άλλες γυναίκες.
    2. Οποιος σέβεται τον εαυτό του, άρα και τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, σέβεται και τον συνάνθρωπο του. Δεν τον ταλαιπωρεί με δειλίες=μυστικά. Είναι ξεκάθαρος εξ αρχής.

Αρχίζεις να βλέπεις το κακό;

3. Oι ερωτικές σχέσεις, είναι ΚΑΙ σαρκικές.
    Ούτε δουλεύουν αλλά ούτε και υπάρχουν αλλιώς (Μεγαλώνοντας, ίσως το μάθεις).
    4. Μπορεί να εκπλαγείς, αλλά ΝΑΙ. Είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι να δένει και στην σεξουαλικότητα του.

Banned
    Κατά φρικουμπίκο, το διαφορετικό πρίσμα που αντιλαμβάνονται τον έρωτα, μπορεί να κρατήσει χρόνια! Και θεωρεί πως δεν είναι κακό!

Πιο αργά και πιο αγνά, δεν σημαίνει ποτέ!

Τα γράφω σε σένα, γιατί θα του πέσουν βαριά όλα μαζί.

Συμπλέω (επί της γενικής αρχης της) με την άποψη σου maria_m

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Αναφέρθηκες σε κωμικοτραγικά αποτελέσματα;

Διάβασε τα:

Να στο αποκωδικοποιήσω

1. Οποιος ανήκει σε εκκλησιαστικό δόγμα που αποτρέπει τις προγαμιίες σχέσεις, αναζητά σύντροφό από τις πιστές του ίδιου δόγματος. Δεν ταλαιπωρεί/κοροιδεύει τις άλλες γυναίκες.
    Αυτο λέγεται και κοινωνικός ρατσισμός κατα πρώτον . Επειτα δεν μπορείς εσυ να ορίσεις ποιος θα ερωτευτεί ποια και αντιστρόφως , επειδή εσυ έχεις ενα λογικοφανή ''καταστατικό'' περι σχέσεων . Κρατησε το για πάρτη σου εξίσου γιατι ειναι υποκειμενικότατο . Το ρητο'' ο έρωτας είναι τυφλός'' δεν βγήκε τυχαία .
    2. Οποιος σέβεται τον εαυτό του, άρα και τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, σέβεται και τον συνάνθρωπο του. Δεν τον ταλαιπωρεί με δειλίες=μυστικά. Είναι ξεκάθαρος εξ αρχής.
    Τέτοιου είδους μυστικά είναι πταίσματα ενώπιον άλλων που κρύβονται απο τους δήθεν ''ξεκάθαρους'' ανθρώπους και τα εκατομύρια κόμπλεξ που κουβαλάνε . Εξου και τα εκατομύρια αποτυχημένων σχέσεων που οδηγούν σε αναπόφευκτες απογοητεύσεις . Εξήγησα γιατί το κάνουν αυτό , αλλά πιθανότατα θέλεις να κάνεις επίδειξη της άποψης σου , και δικαίωμα σου , αλλα αυτήν την στιγμή κουράζεις εμένα έτσι ,γιατί δεν έχω καμμία ορεξη να επαναλαμβάνομαι .

Αρχίζεις να βλέπεις το κακό;

3. Oι ερωτικές σχέσεις, είναι ΚΑΙ σαρκικές.
    Δεν είπα το αντίθετο ποτέ .
    Ούτε δουλεύουν αλλά ούτε και υπάρχουν αλλιώς (Μεγαλώνοντας, ίσως το μάθεις).
    Να υποθέσω οτι εσύ με τις ''αναγνωρισμένες '' μεθόδους σου ανέπτυξες τις τέλειες και ολοκληρωμένες σχέσεις , και τώρα που μου απευθύνεις τον λόγο με αυτο το ψωροπερήφανο υφάκι δηθενηστικης υπεροχής , πλέεις σε πελάγη ευτυχίας απο την συμβίωση που απολαμβάνεις . Οχι άλλοι φωστήρες ρε παιδιά ....χορτάσαμε ....ήμαρτον .
    4. Μπορεί να εκπλαγείς, αλλά ΝΑΙ. Είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι να δένει και στην σεξουαλικότητα του.
    Και εσυ μπορεί να εκπλαγείς κάποτε αμα ανακαλύψεις οτι υπάρχουν και άλλα θεματακια πέρα απο το πηδημ@ , στην τελική όταν γεράσει ένα ζευγάρι όλα τα υπόλοιπα μένουν , και σε αυτά στηρίζεσαι .
    Δες μου είπες τίποτα καινούργιο , ούτε αποκαλυπτικό , αναμασας λόγια χιλιειπωμένα απο πολλούς τα οποία δεν έχουν να αναδείξουν και τίποτα σπουδαίο στην τελική . Σαφώς και το σέξ είναι σημαντικό , δεν αμφισβήτισα την αξία του ουδέποτε , μίλησα για συγκεκριμμένες περιπτώσεις ανθρώπων που πιθανόν να σχετίζονται με το πόστ της τινας , και κατα πόσο υπάρχει πρόβλημα σε αυτό . Εσυ πετάχτηκες σαν την σφήνα να με ακυρώσεις λές και είσαι κάποιος αναγνωρισμένος αυθέντης στα σεξουαλικά ζητηματα και στις σχέσεις !

Και τώρα που μας έκανες το κομμάτι σου και το έπαιξες αντράκι ενώπιον του γυναικείου κοινού(γιατί μην ξεγελιέσαι , κυριώς γι'αυτο έχεις αυτο το ύφος) , και μιστερ τεστοστερονη , κάνε μου και την χάρη να μην ξανασχοληθεις με την πάρτη μου . Εχω δει και έχω μιλήσει με πολύ κόσμο σαν και εσένα , και δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα.
    Last edited by O Frikoubikos; 06-08-2011 at 20:53.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by tina34 View Post
    syggnommi,alla ti ennoeis oti apovlepo se alla?fusika kai thelo na sunexisei auti i sxesi

Συγγνωμη, ποια σχεση;;;;;;;;;;;;

kai gia auto eimai edo,gia na akouso ki alles apopseis..peirazei pou eroteutika,diladi?

Εσυ μπορει να εισαι ερωτευμενη, αυτος μπορει να ειναι κατι αλλο, αυτο που εχετε, λυπαμαι που θα σου το πω, για σχεση δε μοιαζει!!
    Αυτος σου εχει πει οτι εχετε σχεση; Σε παρουσιαζει σαν κοπελα του; Κανει ονειρα για το μελλον; Και να τα κανει ολα αυτα, απορω 34 χρονων γαιδουρα, δεν εχεις ψαξει τι συμβαινει στο ερωτικο;;;;;;;;; Τοσο καιρο;;;;

koita na deis,isos na mi to ekana safes,alla den itan i protos andras pou gnorisa kai xero polu kala na antimetopizo pragmata kai katastaseis,pistepse me..

Παρομοιως εχω γνωρισει αρκετους ανδρες για αυτο μπορω να σου πω οτι κατι τρεχει με αυτον, και οχι, δεν ξερεις να αντιμετωπιζεις πραγματα και καταστασεις. Να εχεις ενα χρονο "σχεση" και οχι απλα να μην κανετε σεξ, αλλα να μην ξερεις γιατι δεν κανετε, δειχνει οτι δεν ξερεις που παν τα 4. μετα συγχωρησεως. Κι εγω εχω κανει τα ιδια και χειροτερα, μακαρι να υπηρχε καποιος να μουτα πει κι εμενα τοτε.

gia autous tous logous,loipon,kai gi'auto pou eida se ekeinon kai oxi se ola ta alla remalia pou kukloforoun kai exo gnorisei kata kairous,mpika se auti ti diadikasia...

Βρε μπας και σαρεσει που δε θελει σεξ; Για αυτο δεν το ψαχνεις;

kai,nai,tha apo se giatrous kai pantou,an xreiastei,giati einai enas anthropos pou me endiaferei pragmatika..
    Θα πας σε γιατρους με καποιον που ουτε καν εχετε κανει μια χοντρη φαση. Αυτος θα θελει να παει μαζι σου; Τον ρωτησες;

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast