με θελει ή δε με θελει???????? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by tina34 View Post
    vre paidia,den einai ki eukolo na rotiseis ton allon en psuxro giati de theleis na kaneis sex mazi mou??
    alla pes oti ton rotisa,uparxei periptosi na mou pei tin alitheia?de nomizo..

ε;;;;;;;;;;; Μωρε αμα τα λεω εγω!! Κοπελια δεν εχετε σχεση! Εμενα αν μια μερα δεν εχει ορεξη ο γκομενος μου θα τον ρωτησω γιατι, και αν δεν ειναι ντουρος παλι θα τον ρωτησω γιατι. Απεχετε μιλια μακρια ο ενας απο τον αλλο, αν δε μπορεις να κανεις μια απλη ερωτηση!! Και αν παλι πιστευεις οτι θα σου πει ψεματα, 89 ζητω για την καταπληκτικη σχεση που εχετε! Σιγουρα πραγματα, ειναι ο αντρας της ζωης σου! Δε θες να κανεις σεξ ουτε να μιλας και να ψαχνεις, και αυτος το ιδιο! Δεν ειναι τυχαιο που ταιριαξατε!!

Senior Member
    τινα
    γραφε μας στα ελληνικα σε παρακαλω.
    ειναι ορος του φορουμ και μερικοι δεν μπορουμε να παρακολουθησουμε τα γκρικλις με τπτ...ευχαριστω

για το θεμα σου
    συζητατε τοση ωρα, τι μπορει να συμβαινει με αυτον και δεν επιδιωκει να κανετε σεξ, δεν συζητησατε ομως, με σενα τι ακριβως συμβαινει και αποκαλεις "ανδρα της ζωης σου" εναν ανδρα που δεν ξερεις αν τα πατε καλα στο κρεβατι???????

για τον τυπο, συμφωνω απολυτα με μαριαν.
    το παιδι ειναι η παρθενο η γκει η με σεξουαλικο προβλημα.
    θα μπορουσα να συμπληρωσω η θρησκοληπτο, αλλα πιστευω οτι σε αυτη την περιπτωση, με τοσες εξοδους θα ειχε φροντισει να σε ενημερωσει για τις αποψεις του, ενδεχομενως και να σε προσηλυτισει, επομενως, εγω αυτο μαλλον το αποκλειω.

εχω μια απορια.
    τοσες εξοδοι , τοσο καιρο, σεξ δεν κανατε . ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΤΕ??? οκ, δεν μπορουσες να ρωτησεις ευθεως γιατι δεν κανετε σεξ.
    για προηγουμενες σχεσεις του δεν μιλησατε> υπηρξαν?
    για το σεξ γενικοτερα, δεν μιλησατε ποτε???? ζευγαρι εισασταν υποτιθεται! μια θεωρητικη συζητηση δεν κανατε, να δεις τις αποψεις του? τι λεει σχετικα με το σεξ, γενικοτερα?

Junior Member
    οπα,παιδια,τη χασαμε τη μπαλα..καταρχην,λιλουμ,οταν μιλαω για ΣΧΕΣΗ δεν εννοω ερωτικη,ξερω πολυ καλα να την ξεχωριζω,πιστεψε με..μιλαω για την οποιαδηποτε μορφη ανθρωπινης σχεσης που μπορει να εχω με αυτον τον ανθρωπο και στη τελικη αυτο ειναι και το θεμα μου..αφου,λοιπον,δε καταλαβες σωστα και μαλλον δε διαβασες ολα τα παραπανω,δεν ειναι λιγο ανωριμο να με κρινεις και μαλιστα με το υφακι της πολυξερης και πεπειραμενης γκομενας?λιγοι καλοι τροποι δεν εβλαψαν ποτε κανεναν!
    remedy,δε ξερω αν διαβασες την ιστορια απο την αρχη αλλα με τον τυπο χωρισαμε σα ζευγαρι(αν ημασταν ποτε)και ολες οι εξοδοι γινονταν αφου ειχε τελειωσει η ιστορια..επομενως,να τον ρωτησω τι,γιατι δεν εκανες σεξ μαζι τοτε??απλα μετα απο καιρο,ξαναεμφανιστηκε στη ζωη μου,ξερωντας οτι εγω γουσταρω.αν διαβασεις και τον τιτλο του θεματος μου,θα δεις οτι ρωταω τι γινεται,με θελει ή οχι και γιατι ξαναεμφανιστηκε.και οταν τον αποκαλεσα ανδρα της ζωης μου,ηταν γιατι,επαναλαβανω,εχει ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που θελω να εχει ο ανδρας που ειναι διπλα μου.ναι,σεξουαλικα,δε τον ξερω,τον ξερω,ομως σε ολα τα αλλα επιπεδα και μου κανει.
    τελικα,φαινεται οτι γιναμε ολοι αυθεντιες στις σχεσεις.....

Senior Member
    το πραγμα ειναι απλο θα του κανεισ μια συζητηση και θα πεισ για μια φιλη σου που το αγορι τησ εχεισ σεξουαλικο προβλημα και πωσ εκεινη το δεχεται κλπ να δει αμα θα αλλαξει χρωμα αυτο θα το κανεισ και για τα ψυχολογικα αλλη λυση δε βλεπω

Junior Member
    ειναι μια καλη προταση αυτη,σ΄ευχαριστω,pad..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    αυτοαναιρεισαι τινα, την μια λες δεν εννοεις ερωτικη σχεση, την αλλη λες οτι χωρισατε σα ζευγαρι. Και δεν καταλαβαινω παλι που ειναι το προβλημα να ρωτησεις για κατι παρελθοντικο. Μαλλον δε θες να μαθεις.

Junior Member
    προφανώς για να τον θεωρείς άντρα της ζωής σου αναφέρεσαι στη συμπεριφορά του απέναντι σου,
    πόσο σε φρόντιζε ο τρόπος που σου μιλουσε κτλ αυτο έχει να κανει με θέμα καλών τρόπων και φυσικά οτι του αρεσες!
    απο εκει και επειτα ισως και εσυ επειδη ειχες "φαει" κατραπακιες απο προηγουμενες σχεσεις
    αυτη τη συμπεριφορα του την εξιδανίκευσες με
    αποτελεσμα να μη βαζεις το σεξ σαν σημαντικο θεμα στη σχεση σας,το ζητουμενο για μενα ειναι αλλο.
    Τι ηξερε για σενα για προηγουμενες σχεσεις σου? του ειχες πει καποια πραγματα που σε ειχαν στιγματισει?
    ισως και αυτος ηθελε μεσω της συμπεριφορας του να ξεχωρισει απο την ασχημη μαζα των αντρων.
    Απλα απορω γιατι δεν ειπες ποτε τπτ! ειλικρινα απορω εισαι και 34 χρονων! δεν εισαστε παιδια!
    μια ερωτηση απλη τυπου δε θελεις να κανουμε ερωτα η σεξ (οτι εσενα σου εβγαινε) ειναι πολυ ξεκαθαρη και απολυτα κατανοητη.
    οταν ενας ανθρωπος ειναι αληθινος εξ αρχης δεν εχει τπτ να κρυψει ουτε εσυ αλλα ουτε και αυτος!
    μαλλον δεν σου ειχε εμπιστοσυνη τελικα για να μπορεσει να ανοιχτει παραπανω....εκει καταληγω και
    μπορει το θεμα του να ηταν κατι πιο απλο απο ολα αυτα τα σεναρια που εχουν γραφτει.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

...ας του κανει αυτη μαθήματα στο κρεβάτι, να πάρει αυτη την πρωτοβουλία, μπορεί να τ΄αρεσει και να θελει κι αλλο.....χα χαχα.....και τοτε θα ανακαλύψει αν τρεχει κατι αλλο
    γιάννης

Junior Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    και τι φοβάται να το πει??? δεν θα την προσέγγιζε καν αν ήταν gay!
    δεν νομίζω πως είναι αυτό! στο 2011 ζουμε ρε παιδια εχει γεμισει ο κοσμος απο gay!
    οσοι δλδ δεν θελουν να κανουν σεξ κατευθειαν λεμε ειναι ομοφυλόφιλοι?
    αλλο πραγμα ειναι μαλλον και φοβαται να της το πει

Junior Member
    Quote Originally Posted by gothessa View Post
    και τι φοβάται να το πει??? δεν θα την προσέγγιζε καν αν ήταν gay!
    δεν νομίζω πως είναι αυτό! στο 2011 ζουμε ρε παιδια εχει γεμισει ο κοσμος απο gay!
    οσοι δλδ δεν θελουν να κανουν σεξ κατευθειαν λεμε ειναι ομοφυλόφιλοι?
    αλλο πραγμα ειναι μαλλον και φοβαται να της το πει
    Μη νομιζεις οτι στο 2011 δεν εχουμε τετοια προβληματα και πολλοι φοβουνται τους γονεις τους...για αυτο και την γνωρισε σ αυτους...ω ναι ο γιος μας εχει γκομενα.
    Απορώ βεβαια για τα κρητηρια σχέσης ορισμενων γυναικων αλλα οκ....υποκειμενικα...

Senior Member
    Κατάστρεψε κι εσύ έναν γκέι, μπορείς!
    Ή πώς να νιώσεις πιο βαρβάτος, σωστός, κανονικός, νταβραντισμένος άντρας, με τα όλα του!

Βρίσε μια αδερφάρα. Ξεφώνισέ την, διέσυρέ την, στην ανάγκη ρε αδερφέ χτύπα την κιόλας. Μη ξεχνάς ποτέ πως η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.
    Η γλώσσα δε του τιμημένου άντρα, που σέβεται τα πανταλόνια του πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι διανθισμένη με ομοφοβικά παραληρήματα, με κηρύγματα κατά της ανωμαλίας,
    με καταλήξεις σε -άρα, τύπου πουστ-άρα, αδερφ-άρα, κρυφολουγκρ-άρα και τα λοιπά. Υπάρχουν και διάφορες άλλες λαικές εκφράσεις που θα σε βοηθήσουν ω τιμημένε Έλληνα άντρα, να υπερασπίσεις τα σύνορα του κυρίαρχου φύλου σου και του δοξασμένου οργάνου που κρύβεις στο σώβρακό σου (που ας μην ξεχνιόμαστε, είναι και υπερμεγέθες,ε?)
    Σου τις μεταδίδω τις λαικές εκφράσεις για να μην φεύγουν ποτέ από τη μνήμη σου και να τις ανασύρεις ως άλλος δον κιχώτε με τον ανδρισμό σου κρεμασμένο στο κοντάρι σου, μαχόμενος για τους ανεμόμυλους της αρρενωπότητάς σου.
    "Το πάει το γράμμα"
    "Το σηκώνει το σακάκι"
    "Το πνίγει το κουνέλι"
    άλλες δε θυμάμαι, αλλά θυμάσαι προφανώς εσύ ω Άνδρα Ανδρείε Θεριακλή Νταβραντισμένε, δίδαξέ τις στις και στους υπόλοιπους να πεφωτιστούν. Μπορείς και ΠΡΕΠΕΙ να τις μεταλαμπαδεύσεις! Εσύ θα επιβεβαιώσεις την ορμή και την αντρεία σου και οι υπόλοιποι θα καμαρώνουν στις τάξεις τους άλλον έναν ένδοξο τιμητή των αρσενικών παραδόσεων.

Επίσης μάθε απέξω τα παρακάτω λόγια του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβροσίου, για να προσθέτεις πάντα και μία δόση γαλανότητας και σταυροκοποσύνης στα παραληρήματά σου, πάντα πιάνει!
    "Εφιάλτες δυστυχώς πάντοτε υπήρχαν στην Ελλάδα!
    Να είναι καταραμένοι από το Θεό όσοι βλάπτουν την αγαπημένας μας Ελλάδα. Όσοι επιχειρούν να μετατρέψουν την Ελλάδα, από χώρα της Ορθοδοξίας και του Πολιτισμού, σε χώρα των απίστων και των ανωμάλων!
    Το κουσούρι δεν πρόκειται να νομιμοποιηθεί!
    Θα είναι πάντοτε καταδικασμένο από το Θεό και από όλους τους ορθώς φρονούντας Έλληνες!
    Η Ελλάδα μας δεν πρόκειται να γίνει Σόδομα και Γόμορρα!"

Να σε τινάξει τα μπουριά μωρή, ναι, να σε τινάξει τα μπουριά και συ να λες "ω άντρα, ω κι άλλο, κι άλλο, μη σταματάς, χώσε κάρβουνο στη θράκα, φτυάρισε άνθρακα στην εστία"
    Γιατί μην κοιτάς που όλες έχουμε κεντρική θέρμανση πλέον εις τας οικίας μας, αυτές οι σόμπες του ανδρισμού δεν θα πάψουν να μας καίνε. Ποτέ ποτέ ουδεπόποτε.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member

Senior Member
    Θα σου πω εγώ πώς πρέπει να λέμε άτομα σαν του λόγου σου και του λόγου όσων κόπτονται μόνο για τη δική τους ελευθερία και των άλλών ομάδων την γράφουνε στα παλαιότερά τους υποδήματα. το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Και θα φάω με χαρά μου επίπληξη για την άποψή μου, όμως βλέπω το φόρουμ υποστήριξης να κάνει το υποστήριξη να είναι για γέλια.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

...εγώ πάλι κάπου διάβαζα πως όσοι βρίζουν τους γκέι, κατά βάθος φοβούνται πως είναι γι αυτό βγάζουν τέτοια αποστροφή.
    Ισως για να κρύψουν-οπως νομίζουν-καλύτερα τα θέλω τους.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast