Είμαι αξιολύπητη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 79
    Senior Member
    Εαν σου συμβαινει μονο μ αυτον,τοτε ναι,μαλλον το προβλημα δεν το εχεις εσυ,ουτε κι αυτος αναγκαστικα βεβαια.Μπορει οι χημειες και οι χαρακτηρες σας να μην ταιριαζουν..

Senior Member
    Void αν πρέπει να είστε ή όχι μαζί θα το απαντήσεις μόνο εσύ. Εγω αυτό που θέλω να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι αυτά συμβαίνουν σε σχέσεις. Και γω παλιότερα είχα απίστευτα άσχημα ξεσπασματα. Δοκίμασε πάντως μια φορα να μην μιλήσεις, άστον να λέει και να περάσει χωρίς να πεις κάτι, να απαντήσεις. Καμια φορά πρέπει να σιωπούμε. Αυτό βεβαίως πρέπει να γίνεται και από τους δυο, αλλά κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή. Εντάσεις πάντα θα συμβαίνουν, δεν χρειάζεται πάντα να τις δινουμε τοση μεγάλη σημασία.

Και μην αισθάνεσαι άσχημα για ο,τι συνέβη. προχώρησε μπροστά

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Ως προς τι ειναι προκατειλημμενος?Μπορεις να πεις?Μονο μαζι του νιωθεις ετσι?
    Δεν μπορεις να του κανεις μια κουβεντα οχι στα πλαισια ενος καυγα,αλλα στο χαλαρο,για αυτο που νιωθεις και σε πειραζει?..Να του πεις στα ισα δλδ δεν γουσταρω να με αντιμετωπιζεις ετσι(με τη συγκεκριμενη προκαταληψη)
    Πιστευω πως απ τη στιγμη που εισαι σε θεση να βλεπεις και να κρινεις την κατασταση,μπορεις και να την αλλαξεις
    Είμαστε μαζί ένα χρόνο..και μέχρι πριν τρεις μήνες πάθαινα συνέχεια υστερίες και αντιδρούσα υπερβολικά...του έλεγα ποσο τον μισώ κλπ...ξαναγυρνούσα ζητώντας συγνώμη για την υπερβολή μου. Αυτός πάντα μου έλεγε ότι εάν συνεχίσω έτσι θα χωρίσουμε, κι ότι δεν μπορεί όλη του τη ζωή να γινόμαστε τόσο κώλος. Την τελευταία φορά βριστίκαμε πάρα πολύ άσχημα και είπα "ως εδώ εαυτέ μου".
    Πράγματι, το τελευταίο τρίμηνο είμαστε πολύ καλά. Αλλά το πρόβλημα είναι πως ό,τι κι αν λέω πλέον το εκλαμβάνει ως δική μου υπερβολή ακόμα κι αν μιλάω όμορφα, ήρεμα. Μου λέει ότι γκρινιάζω κι ότι για όλα φταίω εγώ. η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος είναι ανώριμος..και σήμερα όταν μου είπε ότι δε μετανιωσε που μου μίλησε άσχημα αλλά ότι έπρεπε γιατί δήθεν είχα ξεφύγει, τη στιγμή που αυτός φώναζε στο σπίτι του και βαρούσε τις πόρτες..εγώ έπαθα παράκρουση.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Τοτε, εφοσον λες οτι εχουν ηρεμησει τα πραγματα σε σχεση με παλιοτερα και βλεπεις οτι εχετε μελλον, καντε μια ηρεμη κουβεντα οπως σου λεμε και παραπανω.Πες του πως νιωθεις σε τετοιες φασεις κι οτι δεν θες να σε αντιμετωπιζει ετσι, γιατι δεν εισαι ετσι κι αυτο σε υποβιβαζει και σε κανει να νιωθεις ασχημα.Με τη σειρα σου προσπαθησε να εισαι πιο ψυχραιμη ωστε να του το αποδειξεις και εμπρακτως.Αν βλεπεις οτι συνεχιζει ετσι κ του το ξαναπεις και σε ξαναγραψει μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτεις εαν αξιζει να ειστε μαζι και να κλονιζεται τοσο η ψυχικη σου ηρεμια.
    Πιστευω πως αν κι ο ιδιος σε βλεπει το ιδιο και δεν θελει να σε χασει θα προσπαθησει κι αυτος απ την πλευρα του.Αν δεν το κανει δεν νομιζω οτι αξιζει οσο πιστευεις.

Senior Member
    Εν τω μεταξύ μόλις με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα βγει με μια παρέα. Γιατί νιώθω τόσο σκατά?

Senior Member
    Παρε λιγο τα πανω σου μωρε.Αλλη μια φαση ειναι.Θα περασει οπως περασαν κι οι υπολοιπες.
    Απο εκει και περα μην το παραμελησεις ομως.Ειναι κατι που σε χαλαει και οφειλεις στον εαυτο σου να κανεις μια προσπαθεια να το φτιαξεις,

Senior Member
    Αφου βγαινει αυτος με παρεα, κατσε κι εσυ να κανεις κατι για τον εαυτο σου.Οτιδηποτε νομιζεις οτι θα σε ανεβασει.Φροντισε σε,ακου μουσικη,διαβασε κατι,μιλα εδω να ξεσπασεις,οτιδηποτε σ αρεσει ή νομιζεις οτι θα σου κανει καλο..

Senior Member
    Αν τον ένοιαζε, θα μου έλεγε να το συζητήσουμε. Τον πήρα τηλ και μου μίλησε πάλι πολύ άσχημα. Δεν αντέχω άλλο.

Senior Member
    Μου είπε ότι δε θα βάλει τη γάτα του να κλαίει, να αφήσω τις μαλακίες, δε θα βγει δηλαδή επειδή έχω πρόβλημα εγώ. μου μίλησε λες και είμαι η τελευταία πατσαβούρα.

Senior Member
    "Δε θα αφήσω εγώ το φίλο μου για σένα"...εγώ είμαι η γκόμενα.

Senior Member
    void μου, στο έγραψα και στα πμ. Χρειάζεται χώρος και χρόνος τώρα.

Και αύριο μέρα είναι. Τώρα επάνω στην μπόρα είναι πιθανό να μαλώσετε πάλι, κάποιος θα τσιτώσει πάλι, θα ξαναξεφύγει η κατάσταση. Το ότι θα βγει με τους φίλους του και δε θα συζητήσετε μαζί, εδώ και τώρα μετά από τόση ένταση, δεν είναι κακό και δεν δηλώνει ότι δε νοιάζεται για σένα.

Ας πάρει ο καθένας το χώρο του και βλέπετε τα πράγματα μετά, με πιο καθαρή και ψυχραιμη ματιά.

Senior Member
    Δεν εχω καταλαβει αν ολοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι που λες για τον εαυτο σου ειναι εντυπωσεις δικες σου βασει της συμπεριφορας του, ή πραγματα που σου λεει ο ιδιος.Ετσι οπως τα λες ακουγονται ασχημα.Αν σου μιλαει ετσι δλδ ειναι λογικο να νευριαζεις.
    Ακου την κρειζι νταιμοντ που φαινεται να το βλεπει πιο ψυχραιμα.Ισως οντως δεν σας εβγαινε σε καλο να μιλησετε σημερα μετα απο τοση ενταση.
    Αστον να χαλαρωσει αυτος με τους φιλους του,και προσπαθησε να χαλαρωσεις κι εσυ ωστε να μπορειτε να κανετε αυριο μια ηρεμη κουβεντα.Σκεψου ψυχραιμα τι θεματα θελεις να συζητησετε και τι πραγματα θες να λυσετε.
    Μην απελπιζεσαι,μπορα ειναι.Προσπαθησε να παρεις τα πανω σου,και μη βγαζεις τωρα που η ψυχολογια σου ειναι σκατα, συμπερασματα,γιατι κανεις κακο στον εαυτο σου και εκτος αυτου,το πιθανοτερο ειναι να ειναι εσφαλμενα.

Senior Member
    Παιδιά δυστυχώς δεν το βλέπω να βγαίνει πέρα...είναι πολύ άσχημο πράγμα να σου τραβάει έτσι κάποιος το χαλί κάτω απ'τα πόδια. Με έχει εκμηδενίσει εντελώς σα γυναίκα σήμερα από το πρωί. Είναι τραγικό το να μην μπορεί ο άλλος να κάνει διάλογο. Εγώ πιστεύω ότι πάει για χωρισμό. Μου έχει μιλήσει πολύ άσχημα. Με πλήγωσε και δεν ξέρω κατά πόσο μια σχέση που μιλάει τόσο άσχημα ο ένας στον άλλον και βγαίνει τόσο μένος μπορεί τελικά να πάει καλά. Δυστυχώς. Με διάλογο λύνονται όλα. Αλλά όχι μονομερώς.

Senior Member
    Εγω λεω οτι αυριο που θα ξυπνησεις θα εχεις αλλαξει διαθεση και θα τα βλεπεις αλλιως τα πραγματα.Πιο ψυχραιμα,πιο αντικειμενικα.
    Εαν οντως αυτη η κατασταση συνεχιζεται,μπορει και να εχεις δικιο σ αυτο που λες τωρα.Ξερεις πολυ καλυτερα τι περνας.
    Κανε ομως την προσπαθεια σου να του μιλησεις ξεκαθαρα,ακομα αν αυτο ειναι και μονο για να μην σκεφτεσαι αργοτερα οτι δεν προσπαθησες.
    Μπορει και να βγει σε καλο,δεν ξερεις.Αν οχι, τουλαχιστον δεν θα εχεις να σκεφτεσαι στο μελλον "και τι θα γινοταν αν..προσπαθουσα να του μιλησω τοτε"
    Αν βλεπεις οτι μονο εσυ εισαι αυτη που προσπαθεις, ναι,προχωρα παρακατω.Δεν αξιζει να χαλιεσαι τοσο.
    Ηρεμησε παντως,με τον ενα ή τον αλλο τροπο, τα πραγματα θα φτιαξουν.

Senior Member
    η αντιδρασεισ σου βασιζονται σε πραγματικα γεγονοτα η βασιζονται σε δικεσ σου παρερμηνειεσ τησ πραγματικοτητασ και κανεισ και την υστερικη απο πανω και χανεισ ολο το παιχνιδι; εμενα παντωσ ετσι μου φαινεται γιατι σου μιλησε πολυ ασχημα αλλιωσ θα σε παιρνε για νευρικη και θα αντιδρουσε κι αυτοσ οταν μενει ψυχραιμοσ σημαινει οτι δεν τον ακουμπησεσ με αυτα που του ειπεσ

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast