Είμαι αξιολύπητη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 79
    βοιντ......εδώ η βασίλισσα της υστερίας...:ΡΡΡ

Μπροστα μου αλήθεια είσαι ακόμη μαθήτρια.
    Έτσι όπως τα περιγράφεις, έπαθα μια γερή κρίση υστεριας τον Ιούνη, που αλήθεια σιχάθηκα τον εαυτό μου.
    Αυτό που με πείραζε περισσότερο, ήταν πως δεν ήμουν εγώ αυτός ο άνθρωπος, (κατά βάθος).
    Παράλληλα σκεφτόμουν πόσο ξεφτίλα έγινα στον άλλο που γωριζόμαστε ελάχιστα και θα με θεωρεί...(ω γιες)...αξολύπητη!
    Έκανα πολύ σκληρή αυτοκριτική, αλλά ξέρεις κα΄τι? Δεν με σκέφτηκα σε σχέση με εκείνον, αλλά σε σχέση με τη φαση που βρισκόμουν εκείνο το διάστημα.
    Ήμουν χωρισμένη μαζί του, (απότομη απόρριψη χωρίς καμία δικαιολογία), μια πολύ σημαντική δουλειά που έπρεπε να ολοκληρώσω και δεν ήξερα πως γιατί δεν ήμουν σε μουντ και είχα ήδη χάσει δυο προθεσμίες, οικογενειακά προβλήματα κλπ κλπ....

Κάπως έτσι κατάλαβα πως το θέμα μου δεν ήταν ο φίλος μου ή η απελπισία μου για την εξέλιξη της σχέσης μας, αλλά ΟΛΑ ΜΑΖΙ.
    Ξέρεις, όταν δεν είσαι σε κανένα επίπεδο δυνατή, δεν ξέρεις τι να πρωτοστηρίξεις για να το επαναφέρεις και κάπου εκεί χάνεις τη μπάλα.
    Σκέψου πόσα μετωπα έχεις ανοιχτά αυτή την εποχή, σκέψου το θεμα με τη μέση σου, το θέμα με τις διακοπές, όλα αυτά που πέρασες με το θέμα του όγκου, το παρελθόν που σε βαραίνει και δυστυχώς θα σε βαραίνει για πάντα και δώσε άλλοθι στον εαυτό σου.
    Κάνε την αυτοκριτική σου, σκέψου και μετά μοιράσου τα όλα αυτά μαζί του.
    Άνθρωποι είμαστε χαλό!!
    Αν σε αγαπάει, θα σε καταλάβει...:)

Senior Member
    Τόσο χάλια στη σχέση μου έχω να αισθανθώ πολύ καιρό...ήταν πολύ άσχημη μέρα. Δεν ξέρω πως θα είμαι αύριο. Δε με κόβω να κοιμάμαι καν. Με έχει ρίξει πάρα πολύ. Τον ξαναπήρα τηλ να του πω ότι μετά το ποτό έχω ανάγκη να τον δω και μου είπε να το αφήσουμε για αύριο. Έχω γίνει ένα με το χώμα σήμερα.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Ισως στο ειπε αυτο γιατι ο ιδιος δεν εχει χαλαρωσει ακομα και νιωθει οτι η συζητηση που θα κανετε δεν θα σας βγαλει καπου.Κι εσυ τωρα στην ψυχολογια που βρισκεσαι το ερμηνευεις οτι σε γραφει, ή οτι δεν του εισαι σημαντικη ..γι αυτο σου λεω να μην καθεσαι τωρα να βγαζεις συμπερασματα.Αυριο θα τα βλεπεις πιο καθαρα.
    Προσπαθησε να μην μεινεις αγρυπνη.Πιες κανενα χαμομιλακι με μελι η κατι χαλαρωτικο,να μπορεσεις να κοιμηθεις.

Senior Member
    Γεια σου αγαπητη void. Δεν το πιστευω οτι ακουω αυτα απο σενα...Οσες φορες μου μιλησες μου δωσες πολυ αισιοδοξια..Τι γινεται τη δινεις απλοχερα στους αλλους και για τον εαυτο σου δεν κρατας τιποτα??Anyway, μπορω να σου πω οτι σ αυτα που γραφεις σ αυτο το θεμα σου βλεπω τον εαυτο μου..Αρα αν εισαι εσυ αξιολυπητο γυναικακι ειμαι κι εγω.. Κι εγω φοβαμαι να μεινω μονη μου,κι ετσι ανεχομαι να μου μιλανε ασχημα,υποχωρω ενω μπορει να εχω δικιο δεχομαι καταστασεις που δεν μ αρεσουν κλπ.. τις τελευταιες 3 εβδομαδες που με ξαναπιασαν οι κρισεις εχω χασει τελειως τον εαυτο μου..Τσαντιζομαι με το παραμικρο, εχω πολυ ασχημα ξεσπασματα και εγω απορω με τον εαυτο μου που αντιδραει ετσι.. Καθομαι και κοιτιεμαι στον καθρεπτη και λεω δεν εισαι εσυ αυτη που βλεπω..Και με το αγορι μου ακομα,αξιολυπητη ειμαι κι εγω... Χθες ηταν να φυγει για ταξιδι και εγω τον παρακαλαγα δεν τον αφηνα να φυγει,ηθελα να κατσει λιγο ακομα μαζι μου...Του ζαλισα τον ερωτα κοινως...υπαρχουν στιγμες που με ξεχναει και εγω κλαιω σαν γυναικουλα αντι να πω βρε δε μου πας στο διαολο αμα θελω μπορω να εχω οποιον θελω...Αλλα με τις κρισεις πανικου νιωθω σαν αρρωστη..Σαν κουτση στραβη,αναξια ν αγαπηθει απο κανεναν,νιωθω σαν ενα ατομο με ψυχολογικα προβληματα που το μονο που μπορει να κανει ειναι να ειναι βαρος στους αλλους! κι εγω νιωθω πολλες φορες οτι ερχεται να με δει γιατι με λυπαται...και του το χω πει κιολας... Και μου λεει δεν ισχυει κατι τετοιο,αλλα εγω συνεχιζω να νιωθω ετσι...Οι γυρω μου μου λενε οτι εχω τρελες ανασφαλειες..Οτι ειμαι πολυ ομορφη ,ειμαι μορφωμενη, κλπ κι οτι θα μπορουσα να εχω οποιον θελω και αν τον παιζω και στα δαχτυλα οχι να σερνομαι σαν γυναιο πισω απ τον οποιονδηποτε..Ομως εγω δεν εχω τη δυναμη να πιστεψω στον εαυτο μου,οπως κι εσυ,φοβαμαι να επιβληθω για να μην τον χασω και μεινω μονη,γιατι νιωθω οτι δεν θα αγαπηθω απο καποιον αλλο...Ομως ειναι λαθος...

Και εσυ αυτο κανεις...Ειδες? ειπες τον πηρες εσυ τηλεφωνα σημερα..Αυτος σε πηρε να ενδιαφερθει? οχι.αντιθετως βγηκε εξω με φιλους..Οκ ετσι εισαι?? Εξαφανισου εσυ να σ αναζητησει..Οσο δυσκολο κι αν σου ειναι..Ποτε σε μια σχεση δεν φταιει μονο ο ενας να το ξερεις..Κι αν δεν καταλαβαινει το τυπακι οτι τραβας ζορια τοτε δεν θα καταλαβει ποτε...Ομως ροδα ειναι η ζωη και γυριζει,κι αυτο λεω εγω στον δικο μου,προσεχε τι κανεις και στη ζωη ποτε μη λες ποτε γιατι μπορει μια μερα να βρεθεις στη θεση μου,και τοτε δεν θα σ αρεσει καθολου..πιστεψε με..

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδάκια για το ενδιαφέρον σας. Ειλικρινά.
    ήταν πολύ απότομα όλα αυτά που συνέβησαν σήμερα και με κλόνισαν..ήμασταν καλά και τώρα ξανα μανά τα ίδια..και υποτίθεται θα φεύγαμε για διακοπές και σκεφτόμασταν ποια βαλίτσα θα πάρουμε, που θα πάμε..γενικά με το συγκεκριμένο άτομο έχουμε κάνει τόσα σχέδια και γι'αυτό με πονάει τόσο και έχω προσκολληθεί και σα να τρέχω ουσιαστικά από πίσω του. Και έχω και αισθήματα. Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα μετά από το σημερινό να πάμε διακοπές ή αν θα πρέπει να κρατήσουμε κάποιες αποστάσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    ήταν πολύ απότομα όλα αυτά που συνέβησαν σήμερα και με κλόνισαν..ήμασταν καλά και τώρα ξανα μανά τα ίδια..και υποτίθεται θα φεύγαμε για διακοπές και σκεφτόμασταν ποια βαλίτσα θα πάρουμε, που θα πάμε..γενικά με το συγκεκριμένο άτομο έχουμε κάνει τόσα σχέδια και γι'αυτό με πονάει τόσο και έχω προσκολληθεί και σα να τρέχω ουσιαστικά από πίσω του. Και έχω και αισθήματα. Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα μετά από το σημερινό να πάμε διακοπές ή αν θα πρέπει να κρατήσουμε κάποιες αποστάσεις.
    Ασε την αυριανη μερα να ξημερωσει και παιρνεις αυριο αποφασεις!!

Senior Member
    εγω νομιζω οτι ειναι ΠΟΛΥ ωραια ιδεα να πατε διακοπες και να δεις εκει τι γινεται.
    πρωτον, δεν χρειαζεται να χαλασεις τις διακοπες σου, δευτερον θα ειστε μαζι , σε ωραιο μερος, θα περνατε καλα , οι συνθηκες θα ειναι ιδανικες για να ηρεμησετε και να συζητησετε αυτο που εγινε, να αναγνωρισεις τις δικες σου ευθυνες, να καταλαβει ποσο μετανοιωσες που σου ξεφευγουν τετοιες αντιδρασεις, αλλα και να δειτε αν τυχον κατι σε πιεζει απο την σχεση σας και αντιδρας ετσι...
    χαλαρωσε, δεν εγινε κατι καταστροφικο.

Senior Member
    Δυστυχώς ρεμ υπάρχει προβλημα με το διάλογο στη σχέση μου...έλλειψη επικοινωνίας η οποία οδηγεί εμένα σε αυτό το χάλι και αυτόν για ποτό..δε μου δείχνει και πολύ καλό σημάδι.

Void.... ο πατερας μου οταν μαλωνε με τηνν μητερα μου παλια εφευγε απο το σπιτι κ πηγαινε μια βολτα...οταν ηρεμουσε γυριζε σπιτι κ ολα καλα κ ολα ωραια..... αυτο το κανω κ εγω οταν νευριαζω κ βγαινω απο τα ορια μου.... προφανως ο φιλος σου θελει να ηρεμησει.... Αυριο(σημερα δλδ) ειναι μια αλλη μερα..... Προσπαθησε να ηρεμησεις κ συ κ ολα θα πανε καλα.... :) Κ ξερεις κατι.... ειμαστε παρορμητικες κ παθαινουμε κ υστεριες που κ που.... τι να κανουμε....ανθρωποι ειμαστε οχι ρομποτακια!!! ;)
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Είμαι αξιολύπητη. Τίποτα περισσότερο. Ένα γύναιο. Θέλω τόσο πολύ να με αγαπάνε που έχω γίνει αξιολύπητη. με απεχθάνομαι. Και με οικτίρω. Γι'αυτό και αυτοί που με ξέρουν δε με θέλουν πια. Και κάθονται μαζί μου από λύπηση και επειδή τους κάνω να με λυπούνται. Κατά τ'άλλα δεν αξίζω μία. Και εσείς εδώ που δε με ξέρετε δε με νοιάζει να το ξέρετε ότι είμαι αξιολύπητη. Δε με ξέρετε ποια είμαι. Αυτοί όμως που με ξέρουν με έχουν κάνει πέρα. Βαρέθηκαν να με λυπούνται και το μόνο που τους μένει είναι να μου μιλάνε άσχημα, γιατί έτσι μου λένε ότι μου χρειάζεται. Είμαι ένα γυναικάκι. Και δε μου αξίζει τίποτα καλό. Μπορεί και να μη μου αξίζει να ζω.
    Διάβασα όσα έγραψες σε αυτό το θέμα. Αλλά δεν φτάνουν για να πει κανείς αν έχεις εσύ το φταίξιμο ή όχι. Έστω όμως με αυτά θα σου πω αυτά που σκέφτομαι αρχικά.

> Και κάθονται μαζί μου από λύπηση και επειδή τους κάνω να με λυπούνται.

> κρατιέται ένας άντρας με κλάματα? μόνο αν σε λυπάται

Ας ξεκινήσω από το πιο σημαντικό. Έχω παρατηρήσει ότι κανείς δεν κάθεται δίπλα σε κάποιον άνθρωπο από λύπηση. Το αντίθετο μάλλιστα. Μπορεί από λύπηση να βοηθήσει κανείς, αλλά δες το και θα σιγουρευτείς ότι κανείς δεν κάθεται μόνο από λύπηση. Όσο σκέφτεσαι αυτό, είναι ένα "ψέμα" και θα σε δυσκολεύει. Μπορεί να σου πούνε ή να εννοήσουν ότι κάθονται από λύπηση αλλά μην τους πιστέψεις...

> Θέλω τόσο πολύ να με αγαπάνε που έχω γίνει αξιολύπητη.

Αν μου βρεις έναν άνθρωπο που να μη θέλει να τον αγαπάνε, δείξέ μου τον! Στο λέω γιατί δεν υπάρχει. Τώρα αν η ανάγκη είναι τόσο μεγάλη και ανικανοποίητη τότε μπορεί να λυπηθεί κανείς. Αν πεινάω είμαι αξιολύπητος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αξίζω. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.

> Και αυτός ένιωσα ότι με απαξίωσε. Σα να μου έλεγε, εντάξει τραγούδα..άσε που με σκυλοβρισε.
    > με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν είναι απλά τσακωμός όπως άλλες γυναίκες που θα βγουν από
    > πάνω. Εγώ χάνω το δίκιο μου και δίνω την αίσθηση της γυναικούλας.

Αν φτάσει το θέμα στο ποιός θα βγει από πάνω έχει χαθεί αυτό το "παιχνίδι". Έχω διαπιστώσει ότι σε κάποιες καταστάσεις με κάποιους ανθρώπους ότι και να κάνεις θα βγεις "χαμένος". Σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν πειράζει το τι θα κάνεις, αφού έτσι κι αλλιώς χαμένος θα είσαι. Π.χ. αν είμαι μαύρος και κάποιος είναι ρατιστής (το γνωρίζει ή όχι), ότι και να κάνω πάντα "μαύρο" θα με βλέπει. Θα με βλέπει "κάπως". Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, όσο γρηγορότερα το καταλάβω και όσο ευκολότερα μπορώ να φύγω τόσο καλύτερα.
    Αυτά σαν αρχικές σκέψεις.
    Last edited by John11; 07-08-2011 at 01:39.

καλα ρε VOID πριν 2-3 εβδομαδες δεν ειχες τρελλαθει απο το αγχος οτι εχεις καρκινο;;Μετα ησουν χαρουμενη που δεν εχεις τιποτα. Ξεχασες ποσο χαρουμενη ησουν που εχεις την υγεια σου;;;;Τελικα μηπως καθε 2-3 εβδομαδες πρεπει να παθαινεις το ιδιο;

Senior Member
    In this old house where every door is open
    πριν κανα δύωρο τον πήρα τηλ και μου είπε"σου έφυγαν τα νευράκια?". Εγώ του απάντησα αν θυμάται πως μίλησε και αυτός απάντησε ότι έτσι έπρεπε να μου μιλήσει, κι ότι δεν πάω καλά. Εκεί έπαθα ντελίριο. Και ξαναέγινα αξιολύπητη. Η αδερφή μου μου είπε ότι έκανα λες και δεν έχω ίχνος αξιοπρέπειας. Και μάλλον έτσι λειτούργησα.
    λοιπον, τι θα ελεγες για την περιπτωση που αυτου του ειχαν φυγει τα νευρα οταν ειχε γινει το τηλεφωνημα, σε ρωτησε αν σου φυγανε και σενα, και πολυ απλα επειδη εσενα δε σου ειχανε φυγει, ξανααρχισες τον καυγα, ενω αν του ελεγες ολα καλα θα μιλησουμε πιο ηρεμα αυριο, ή οχι δε μου φυγανε και θα μιλησουμε πιο ηρεμα αυριο, δε θα ειχατε φτασει να ξανατσακωνεστε;

Εν τω μεταξύ μόλις με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα βγει με μια παρέα. Γιατί νιώθω τόσο σκατά?
    Γιατι εισαι η γαιδαρα δεμενη στη μουρια! Κοπελια, δε σου λεω να λυθεις απο τη μουρια, για μερικες αυτο ειναι το πιο δυσκολο, αλλα εχε επιγνωση του τι γινεται και γιατι νιωθεις οπως νιωθεις. Δλδ κι εσυ θα ηθελες να βγεις αλλα επειδη δεν θες να τον χασεις δε βγαινεις, καπως ετσι μαλλον εχασες και τις φιλες σου, no? Οπως λεει και ενας σοφος, αν αφηνεις ολο τον κοσμο για να εχεις ενα ατομο, θα το χασεις και αυτο, ενω αν εχεις ολο τον κοσμο, θα εχεις και αυτον που θες!

Τόσο χάλια στη σχέση μου έχω να αισθανθώ πολύ καιρό...ήταν πολύ άσχημη μέρα. Δεν ξέρω πως θα είμαι αύριο. Δε με κόβω να κοιμάμαι καν. Με έχει ρίξει πάρα πολύ. Τον ξαναπήρα τηλ να του πω ότι μετά το ποτό έχω ανάγκη να τον δω και μου είπε να το αφήσουμε για αύριο. Έχω γίνει ένα με το χώμα σήμερα.
    Ωραια, τον πηρες 2 τεληφωνα, τωρα χαλαρωσε, μη σκεφτεσαι! Κανε κουρα ομορφιας και ονειρεψου τα ομορφα πραγματα που ερχονται στη ζωη σου!! Αμα εχεις καλη διαθεση με εσενα οτι και να γινεται τριγυρω σου δε σου χαλαει τη διαθεση, ποσο μαλλον αυτο:

γίνομαι αξιολύπητη γιατί δε θέλω να τον χάσω, αντί αν του κλείσω το τηλ εκείνη την ώρα.
    Απο εδω προερχονται ολα σου τα προβληματα!! πρωτα απο ολα να κοιτας να μη χανεις την ψυχικη σου ηρεμια!!!!!! Κανεις δεν ειναι κανενος, οσο νομιζεις οτι ειναι δικος σου και οτι μπορει να τον χασεις ή να τον κρατησεις, θα εχεις τρελο αγχος, φοβο μην τον χασεις, θα στηριζεις ολα σου τα ονειρα και τις ελπιδες πανω του, δηλαδη πανω σε καποιον που δεν εχεις! Μονοι μας πορευομαστε στη ζωη, στον ερωτα και στο θανατο, που λεει και ο Ριτσος. Μπορεις να τον εχεις συνταξιδιωτη τον φιλο σου, για οσο καιρο περνατε καλα μαζι, και να απολαμβανεις την παρεα του τον ερωτα σας κτλ, αλλα μην τον θεωρεις δεδομενο! Αν θες να εχει ςκατι ως δεδομενο, ειναι οτι εισαι γαματη γκομενα και αυτος δε θελει να σε χασει με τπτ, και αν ποτε χωρισετε θα ειναι για να βρειτε και οι δυο κατι καλυτερο!

Είμαι αξιολύπητη. Τίποτα περισσότερο. Ένα γύναιο. Θέλω τόσο πολύ να με αγαπάνε που έχω γίνει αξιολύπητη. με απεχθάνομαι. Και με οικτίρω. Γι'αυτό και αυτοί που με ξέρουν δε με θέλουν πια. Και κάθονται μαζί μου από λύπηση και επειδή τους κάνω να με λυπούνται. Κατά τ'άλλα δεν αξίζω μία. Και εσείς εδώ που δε με ξέρετε δε με νοιάζει να το ξέρετε ότι είμαι αξιολύπητη. Δε με ξέρετε ποια είμαι. Αυτοί όμως που με ξέρουν με έχουν κάνει πέρα. Βαρέθηκαν να με λυπούνται και το μόνο που τους μένει είναι να μου μιλάνε άσχημα, γιατί έτσι μου λένε ότι μου χρειάζεται. Είμαι ένα γυναικάκι. Και δε μου αξίζει τίποτα καλό. Μπορεί και να μη μου αξίζει να ζω.
    και απαντησε μου ειλικρινα, αν θες, ολα αυτα στα λεει αυτος, ετσι δεν ειναι;

Senior Member
    καλημέρα. ΝέοΞεκίνημα πράγματι πριν λίγο καιρό ήμουν σε αυτή τη φάση που περιέγραψες. Και μάλλον αυτό που θες να μου πεις είναι ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ανησυχώ, αν κατάλαβα καλά ε? Αλλά πόσο ανεπηρέαστο μπορεί να σε αφήσει όταν ανακαλύπτεις ένα τόσο άσχημο πρόσωπο σε αυτόν που αγαπάς και που μέχρι πριν λίγες ώρες κάνατε σχέδια, όνειρα κλπ μαζί? Όταν νιώθεις ισοπεδωμένη σα γυναίκα, όταν ο άλλος σου μιλάει λες και είσαι καμια τελευταία, όταν σε απαξιώνει τόσο πολύ γιατί κατά τα λεγόμενά του έτσι "πρέπει να σου φερθεί" και ότι δε θα του "κατεβάσεις εσύ τα παντελόνια". Όταν βλέπεις ένα τόσο σκληρό, εγωιστικό και ανυποχώρητο χαρακτήρα, μπαίνεις σε άλλη φάση..σήμερα δεν είμαι όπως εχθές. Σήμερα αναρωτιέμαι εάν τελικά αυτός ο άνθρωπος είναι αυτή η ψυχούλα που πίστευα ότι είναι ή είναι απλά ένα κομπλεξικό άτομο που το μόνο που θέλει να κάνει είναι να αποδείξει πόσο άντρας είναι, να πουλήσει νταηλίκι και να αποδείξει σε μια γκόμενα ότι αυτός θα έχει το πάνω χέρι λες και τίθεται θέμα κυριαρχίας μέσα στη σχέση. Σήμερα σκέφτομαι αν μπορώ να τον δω πάλι όπως τον έβλεπα. Αν μπορώ να του ξαναμαγειρέψω, να τον ξαναχαιδέψω, να τον δω μελλοντικά σαν τον άντρα μου, σαν το σύντροφό μου. Ξέρεις, δεν είμαι η γυναίκα που δε ζητάει πράγματα ούτε που συμβιβάζεται με έναν άντρα που δεν την δίνει τη θέση που της αξίζει. Η επιθετικότητά μου εξαντλείται κατά του εαυτού μου εξ'ου βέβαια και ο τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης ..κλάματα, στεναχώρια. Ο δικός του ήταν να βγει, να πάει για κρασάκι. Σίγουρα ο καθένας έχει δικό του τρόπο αντίδρασης αλλά δε μιλάμε για απλό τσακωμό. Μιλάμε για κλονισμό της σχέσης. Αναρωτιέμαι και πονάω για το αν η σχέση μου μπορεί να πάει παραπέρα όταν ο άνθρωπος που έχω δίλπα μου αδυνατεί να κάνει διάλογο.

Senior Member
    λίλιουμ καλημέρα.
    Το πρόβλημά μου , που με έβγαλε από τα ρούχα μου ήταν το ότι ενώ μου μίλησε άσημα χωρίς εγώ να δώσω δικαίωμα, ήταν ότι ενώ πήρα τηλ να δω τι κάνει έριξε για πολλοστή φορά το βάρος της ευθύνης σε εμένα. Ότι εγώ είχα νεύρα, τη στιγμή που αυτός με στόλισε με όλα τα κοσμητικά και έβγαλε καντήλες στη λέξη "συζήτηση". Είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να συζητήσει ήρεμα παρά μόνο για να επιβληθεί, να τη σκίσει τη γάτα που λέμε.
    Εννοείται ότι τον έχω κάνει επίκεντρο του κόσμου μου, λόγω πολλών παραγόντων που ο κυριότερος είναι η ανεργία και φυσικά γιατί θέλω να του δίνω αγάπη. Και δεν έχω ίχνος του καλώς εννοούμενου εγωισμού πάνω μου. Οι φίλες μου έφυγαν απο μόνες τους, δεν τις έδιωξα εγώ, στο βεβαιώνω αυτό.
    Αξιολύπητη δε με λέει αυτός. Εγώ με λέω γιατί δυστυχώς έχω αυτογνωσία όταν παραφέρομαι. Αλλά είναι ο μοναδικός άνθρωπος που με φέρνει σε αυτό το σημείο. Μόνο αδιάλλακτη δεν είμαι. Ακόμα κι όταν του λέω κάτι ήρεμα πάλι αρχίζει τις κατηγορίες και το παίρνει στραβά. Έχει μάθει από την οικογένειά του στα νταηλικια και αυτό εφαρμόζει και μέσα στη σχέση μας. Αυτό βέβαια δε με καθιστά εμένα λιγότερο αξιολύπητη και αναξιοπρεπή όταν φτάνω σε σημεία υστερίας.
    Και τέλος, κατ'εμέ εχθές επέλεξε την εύκολη λύση του να βγει, προφανώς για να αποδείξει και πόσο ανεξάρτητος είναι και ότι δε θα βάλει και τη γάτα του να κλαίει, όπως ο ίδιος είπε.
    Έχω σχηματίσει πολύ κακή γνώμη γιάυτόν. Καμία εμπιστοσύνη πλέον.

Senior Member
    Αν φτάσει το θέμα στο ποιός θα βγει από πάνω έχει χαθεί αυτό το "παιχνίδι". Έχω διαπιστώσει ότι σε κάποιες καταστάσεις με κάποιους ανθρώπους ότι και να κάνεις θα βγεις "χαμένος". Σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν πειράζει το τι θα κάνεις, αφού έτσι κι αλλιώς χαμένος θα είσαι. Π.χ. αν είμαι μαύρος και κάποιος είναι ρατιστής (το γνωρίζει ή όχι), ότι και να κάνω πάντα "μαύρο" θα με βλέπει. Θα με βλέπει "κάπως". Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, όσο γρηγορότερα το καταλάβω και όσο ευκολότερα μπορώ να φύγω τόσο καλύτερα.

Τζον έχεις τόσο δίκιο...δυστυχώς σε αυτό καταλήγω κι εγώ. Είναι η προκατάληψη που λέμε. Απλά πονάει πολύ σα διαπίστωση.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast