Results 61 to 75 of 79
Thread: Είμαι αξιολύπητη
-
07-08-2011, 11:50 #61
- In this old house where every door is open
Koιτα, απο οτι φαινεται απο τα δυο τελευταια μηνυματα σου, επιτελους, ενω χτες εβλεπες τα δικα σου και καλα στραβα, σημερα βλεπεις τα δικα του! Η αληθεια θα ειναι καπου στη μεση, και αυτος μπορει να ειναι νταης, και εσυ μπορει να του εχεις δωσει το χωρο να κανει τα νταηλικια του.. Παντως απο τα χρονια εμπειριας μου, ενα εχω να πω, ειναι εξαιρετικα σπανιο αντρας να κανει συζητηση για τα προβληματα μιας σχεσης. Εχουν εμφυτη μαλλον στο ντιενει τους την στρατηγικη της στρουθοκαμηλου, χωνω το κεφαλι στην αμμο, δε βλεπω προβληματα, αρα δεν υπαρχουν προβληματα. Ισως αν ο αλλος σε ηθελε τρελα, τρελα ομως, να εκανε ακομα και αυτο το εξτριμ σπορ, συζητηση δηλαδη! Εσυ ομως λες θες να δωσεις αγαπη, δε θες να παρεις κιολας; Δεν θες ο αλλος να σε λατρευει; Αμα δεν κοβεται για σενα συζητηση δε θα δεις, συμφωνα με την δικη μου εμπειρια.
- 07-08-2011, 11:55 #62
Εγώ εχθές φοβήθηκα με το μένος που μου έβγαλε, την ασχήμια αυτών που είπε και το πόσο δεν μπορούσε να καταλάβει τον τρόπο που μιλούσε. Αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα με το διάλογο. Δεν μπορεί να κάνει γενικά. Είναι ο ορισμός του αδιάλλακτου. Δεν πιστεύω ότι με αγαπάει, τουλάχιστον όπως έλεγε. Γιατί όταν αγαπάς τον άλλον θέλεις να τον κρατήσεις κοντά σου. Δεν τον μειώνεις εκεί που δεν παίρνει.
Και ναι, κάνεις μια προσπάθεια να δεις και λίγο έξω από το μικρόκοσμό σου. Να δεις την πλευρά του άλλου...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
07-08-2011, 12:05 #63
07-08-2011, 12:11 #64
07-08-2011, 12:11 #65
Aπαξιωσε τον χωρις να συζητησεις και θα δεις. Αλλα φοβασαι να το κανεις μην τον χασεις-πληγωσεις κτλ!! Πες του με απλα ελληνικα, πολυ πολυ ηρεμα, που οτι και να σου πει δεθ ατα ραξει την ηρεμια σου, οτι νιωθεις ετσι κι ετσι, οτι θες αυτο και αυτο, αν αρχισει ςνα σε μειωνει κτλ, πες του με μειωνεις, και ουτε να θυμωσεις, ουτε να δειξεις πληγωμενη. ΨΥχραιμια. Ετσι δε θα χασεις το δικιο σου.
07-08-2011, 12:19 #66
κάροτ αγάπη δίνω. Σε βαθμό που δε δίνω στον εαυτό μου. Ξέρω να δίνω αγάπη, να στηρίζω, να φροντίζω..
ξέρεις πολλούς ανθρώπους που κάνουν ένεση βολταρέν για να σταθούν όρθιοι έτσι ώστε να ετοιμάσουν ένα γλυκό και ένα νόστιμο φαγητό για τον άλλον για να του φτιάξουν τη διάθεση?
ξέρεις ανθρώπους πολλούς που κάθε φορά όταν κοιμούνται με τον άλλον σήκωνονται το πρωί για να ετοιμάσουν πρωινό?
ξέρεις ανθρώπους πολλούς που παρηγορούν τη θεία , τη μάνα του συντρόφου τους, προσπαθούν να βοηθήσουν την οικογένεια του άλλου?
σαφώς και ξέρω να δίνω.
Και όσο δε δίνει ο άλλος δίνω ακόμα περισσότερο για να υπερκαλύψω το κενό.
Είμαι απο τους ανθρώπους που δεν κρατάνε για τον εαυτό τους, ο,τι έχω το δίνω.
και αυτός μου έδινε. Δε διαφωνώ. Αλλά τα αναίρεσε όλα εχθές.
και το κυριότερο, συνεχώς σκέφτομαι αν καλύπτω τον άλλον στη σχέση.
Αναρωτιέμαι αν ο άλλος μπαίνει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
07-08-2011, 12:21 #67
07-08-2011, 12:25 #68
07-08-2011, 12:31 #69
07-08-2011, 12:32 #70
Η ανθρώπινη αστικοποίηση έχει στερέψει πολλές πηγές.
Στα μέρη μας το νερό της Γης είναι δηλητιριασμένο, πικρό φαρμάκι, χωρίς το φυσικό γλυκό νερό του ποταμού η νεότητα αν και μπορεί να μη φαίνεται, εξατμίζεται.
Έχω την δυσάρεστη εντύπωση πως το νερό που μας πουλάνε είναι ανακυκλωμένο με τεχνιτά μέσα και όχι με φυσικά. Πιθανώς μόνο νερό της θάλασσας να πίνουμε πλέον. Τουλάχιστον στα αστικά κέντρα τα οποία από το πολύ πετρέλαιο μυρίζουν μπαρούτι κατά κάποιο τρόπο.
07-08-2011, 12:33 #71
Βοιντ, κρατα κατι και για σενα. ναι να δινουμε, αλλα απο αυτα που μας περισσευουν. Ο Χριστος ειπε απο τους δυο χιτωνες να δινεις τον εναν. Μια μεση εχεις, δεν μπορεις να την δωσεις για καποιον αλλο! Οχι να αρρωστησεις εσυ για να δωσεις κατι. Ολοι κανουμε τους τραυματιοφορεις στους αλλους, αλλα λιγοι ειναι εκεινοι που μετα απο την προσπαθεια τους να βοηθησουν εναν τραυματισμενο δεν τραυματιζονται και οι ιδιοι.
07-08-2011, 12:44 #72
όταν νιώθεις ότι κάτι αξίζει, ότι σου δίνει κάτι που κανείς δε στο είχε δώσει - πιθανόν γιατί ποτέ δεν έπαιρνες τίποτα οπότε σου φαίνεται πολύ μεγάλο αυτό που σου δίνει ο τωρινός- αφήνεσαι. Και εγώ αυτό έκανα. Και αφέθηκα και δόθηκα. Γι'αυτό το εισέπραξα τόσο βαριά. Αλλά δεν μπορείς να φυτέψεις μπανανιά στον Όλυμπο..ή μάλλον μπορείς να φυτέψεις αλλά δεν μπορείς να ελπίζεις ότι θα μεγαλώσει και θα δώσει καρπούς.
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
07-08-2011, 12:57 #73
Θέλω να με αγαπάνε και να αγαπώ. Αυτή είναι η κινητήριος δύναμη για μένα. Από αυτόν τον άνθρωπο έχω εισπράξει αγάπη. Αλλά έχω εισπράξει και απαξίωση. Έχω νιώσει και υπέροχα έχω νιώσει και σκατά. Δε φοβάμαι μη δε βρω άλλον άντρα. Δε μου λείπει κάτι. Είμαι μια νορμάλ γυναίκα. Με αυτόν δε νιώθω έτοιμη να τελειώσω. Εκεί είναι το θέμα μου. Σα να μην είναι ώριμο να τελειώσει ακόμα.
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
07-08-2011, 22:09 #74
void και προς όλους/ες
Ναι, θα υπάρχει κρίση στη σχέση κάποια στιγμή (όποιος και να φταίει, ο ένας και οι δυο ή οι καταστάσεις) ΑΛΛΑ
μπορεί να συνεχίσει μια σχέση όταν έχει υπάρξει βρύσιμο και απαξίωση;
μπορεί η σχέση να έχει συνέχεια που να βλέπει σε θετική εξέλιξη, όταν έχει καταλυθεί ο σεβασμός, όταν έχει ποδοπατηθεί η εκτίμηση;
μπορεί να βγει ένα αποτέλεσμα, όταν στην συζήτηση εισέρχονται νεύρα που ξεπερνούν την λογική και τσαλακώνουν την εικόνα του συντρόφου;
κατά την γνώμη μου ΔΕΝ μπορεί
Αντε και συζητάτε, σήμερα-αύριο, και τα ξανα"βρίσκετε"... So?
Μπορεί να ξεχαστεί το "άντε γαμήσου ηλίθια" ή το "είσαι μαλάκας" (τυχαία παραδείγματα) που ξεστόμισε η κάθε πλευρά;
Kάποια πράγματα, όπως ο σεβασμός εκατέρωθεν, είναι πολύ σημαντικά για την συνέχεια της σχέσης... Και όταν αυτό σαρώνεται, ο δρόμος προς την έξοδο, είναι ο μόνος δρόμος.
08-08-2011, 02:52 #75
Θα απαντήσω με ευκολία ναι. Μπορεί να ξεχαστεί. Τι σημαίνει μια κουβέντα, σημασία έχει όλη η στάση ενός ατόμου. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους έχω ακούσει να βρίζουν ποτέ, αλλά όταν βλέπω τη συμπεριφορά τους σκέφτομαι τι καλύτερα θα ήταν να έβριζαν από το να σκέφτονταν έτσι...
Από το να έχω κάποιον δίπλα μου που να σκέφτεται συνεχώς τι μαλάκας που είμαι, προτιμώ κάποιον που να βρίσει και μερικές φορές αλλά να μην με απορρίπτει συνεχώς.