Zοφερο μελλον..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Πιεσμένη, Τζον,
    είναι η καταστροφή που ξεκίνησε από παιδική ηλικία και πληρώνετε βαρύ το τίμημα, πληρώνετε τη βλάβη που σας έκαναν και τις γκάφες άλλων που βιώσατε σε μικρή ηλικία και μετά το ένα λάθος φορτωνόταν στο άλλο, μια καταστροφική πορεία μεχρι το σήμερα. Τουλάχιστον κάνατε το δικό σας αγώνα για αλλαγή?
    γιάννης

Quote Originally Posted by John11 View Post
    Αλλά αν τύχει ο γονιός να σκέφτεται μόνο τον εαυτό του (ιδιοτελής), δεν θα προσέξει ταυτόχρονα τις ανάγκες του παιδιού του. Μια καλή σχέση μεταξύ ανθρώπων είναι η ταυτόχρονη προσοχή του ενός στον άλλον. Όταν αυτή η διαδικασία είναι μονόπλευρη, στην ουσία οδηγεί σε δυσκολίες.
    εδώ είναι όλο το ζουμί...
    Το θέμα είναι το παιδί να έχει καθαρά μάτια και πριν απ όλα να σκέφτεται τον εαυτό του και μετά τους άλλους. Με αυτό δεν λέω σε κανένα να παρατήσει τους γονείς του, αλλά να σκεφτεί αυτό το "ιδιοτελής".

Οι ανθρωποι της παλιας γενιας που τωρα ειναι απο 65 κ πανω κ δεν εχουν ενα επιπεδο μορφωσης πιστευω οτι δημιουργησαν οικογενεια για να εξασφαλισουν τα..... γηρατεια τους... σ αλλους εκατσε(οπως στους δικους μου) κ σ αλλους οχι γιατι μπορει τα παιδια να εφυγαν νωρις απο το σπιτι για να δουλεψουν... Δυστυχως οταν καταλαβα τι παει να γινει ηταν πια αργα .... λιγο ο περιορισμος στην εφηβεια,μετα οι σπουδες δυστυχως εδω στην Αθηνα κ μετα η καριερα(τρομαρα μου) κ ξυπνησα πριν μερικα χρονια κ καταλαβα οτι εχει φυγει η ζωη κ μαλιστα δεν μπορω πια νακανω κατι γι αυτο γιατι ειχα να φροντισω κ τους γονεις ....γιατι εδω που τα λεμε γι αυτο μ εκαναν κ με μεγαλωσαν...κ ειδικα ο πατερας μου... περηφανευομουν παλια οτι ο πατερας μου ηθελε κοριτσια κ οχι αγορια... ΧΑ! Εγωιστικοτατο αυτο τελικα...τ αγορια φευγουν ..απο τα κοριτσια ολο κ καποιο θα μεινει πισω....Το καταλαβα αργα ομως..κ δυστυχως πολλες φορες μου βγαινει κακια κ πεταω διαφορες πικρες αληθειες τις οποιοε ομως τις περνανε στο ντουκου γιατι οσο μεγαλωνουν γινονται ολο κ πιο ανασφαλεις ολο κ πιο εγωιστες κ ατομικιστες......
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

απ όλα αυτά που λες πιεσμένη μου, θα μείνω στο ότι ξύπνησες και κατάλαβες πως έφυγε η ζωή μέσα από τα χέρια σου.
    Θα σου πως μια από τις κολλητές μου είναι στην ηλικία σου.
    Χτες έκανε paraseiling, (αλεξίπτωτο) στην παραλία....:Ρ

Δεν ειμαι καλη στα εξτριμ σπορ...εχω προβλημα στην μεση,στα γονατα στον αυχενα στους ωμους.... απαπαπαπαπαπαπα!!! :-ΡΡΡΡΡΡ

Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Οι ανθρωποι της παλιας γενιας που τωρα ειναι απο 65 κ πανω κ δεν εχουν ενα επιπεδο μορφωσης πιστευω οτι δημιουργησαν οικογενεια για να εξασφαλισουν τα..... γηρατεια τους... σ αλλους εκατσε(οπως στους δικους μου) κ σ αλλους οχι γιατι μπορει τα παιδια να εφυγαν νωρις απο το σπιτι για να δουλεψουν... Δυστυχως οταν καταλαβα τι παει να γινει ηταν πια αργα .... λιγο ο περιορισμος στην εφηβεια,μετα οι σπουδες δυστυχως εδω στην Αθηνα κ μετα η καριερα(τρομαρα μου) κ ξυπνησα πριν μερικα χρονια κ καταλαβα οτι εχει φυγει η ζωη κ μαλιστα δεν μπορω πια νακανω κατι γι αυτο γιατι ειχα να φροντισω κ τους γονεις ....γιατι εδω που τα λεμε γι αυτο μ εκαναν κ με μεγαλωσαν...κ ειδικα ο πατερας μου... περηφανευομουν παλια οτι ο πατερας μου ηθελε κοριτσια κ οχι αγορια... ΧΑ! Εγωιστικοτατο αυτο τελικα...τ αγορια φευγουν ..απο τα κοριτσια ολο κ καποιο θα μεινει πισω....Το καταλαβα αργα ομως..κ δυστυχως πολλες φορες μου βγαινει κακια κ πεταω διαφορες πικρες αληθειες τις οποιοε ομως τις περνανε στο ντουκου γιατι οσο μεγαλωνουν γινονται ολο κ πιο ανασφαλεις ολο κ πιο εγωιστες κ ατομικιστες......
    Σου έκαναν τη ζημιά με άλλα λόγια. Τουλάχιστον ψάξε έστω τώρα, βρες κάποιον στην ηλικία σου, κάποιον που είναι μόνος και με τον οποίο μπορείς να ταιριάξεις, να φτιάξεις επιτέλους οικογένεια ή τουλάχιστο να συζήσεις μαζί του.

Όλοι κάποια στιγμή καταλαβαίνουμε τη ζημιά και μετά τρέχουμε να τα μπαλώσουμε και δε φτάνουμε. Το ζήτημα είναι να το καταλάβει κανείς όσο πιο γρήγορα γίνεται.
    Άμα σε κλείνουν στο σπίτι σε μικρή ηλικία επειδή τους εξασφαλίζεις τη συντροφιά και την υποτίθεται ασφάλεια, και ως αυτού η στέρηση της συναναστροφής με άλλα παιδιά της ηλικίας και ένα περιβάλλον εκτός σπιτιού ότι χειρότερο για ένα παιδί χωρίς καλή διέξοδο, καταστρέφονται τα διαμορφωτικά χρόνια και στο τέλος δυσκολεύεσαι να ξανοιχθείς, να κάνεις φιλίες όσο για να κάνεις σχέση φαντάζει βουνό. Όλα ξεκίνησαν τότε και να μαστε όλοι εδώ στο φορουμ να κλαίμε τη μοίρα μας. Επειδή κάποιοι δεν ήξεραν το ρόλο του γονιού ή είχαν στο νου τους άλλα πράγματα.

Θα προτιμούσα να πεφτα στον γκρεμμό να σκοτονώμουν παρά, όταν και εφόσον κάνω οικογένεια, να κληρονομήσω προβλήματα μου σε άλλους, να μην πάθουν άλλοι αυτο που έπαθα. Τα προβλήματα του ο καθένας που χει οικογένεια να τα θάβει βαθιά μέσα του και να μην τα μοιράζεται με τα παιδιά του. Στην κοινωνία δίνεις ανθρώπους με κοινωνική συνήδειση που μπορούν να αντεπεξέλθουν από μόνοι τους, όχι ανθρώπους φορτωμενους με ψυχολογικά.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σου έκαναν τη ζημιά με άλλα λόγια. Τουλάχιστον ψάξε έστω τώρα, βρες κάποιον στην ηλικία σου, κάποιον που είναι μόνος και με τον οποίο μπορείς να ταιριάξεις, να φτιάξεις επιτέλους οικογένεια ή τουλάχιστο να συζήσεις μαζί του.

Όλοι κάποια στιγμή καταλαβαίνουμε τη ζημιά και μετά τρέχουμε να τα μπαλώσουμε και δε φτάνουμε. Το ζήτημα είναι να το καταλάβει κανείς όσο πιο γρήγορα γίνεται.
    Άμα σε κλείνουν στο σπίτι σε μικρή ηλικία επειδή τους εξασφαλίζεις τη συντροφιά και την υποτίθεται ασφάλεια, και ως αυτού η στέρηση της συναναστροφής με άλλα παιδιά της ηλικίας και ένα περιβάλλον εκτός σπιτιού ότι χειρότερο για ένα παιδί χωρίς καλή διέξοδο, καταστρέφονται τα διαμορφωτικά χρόνια και στο τέλος δυσκολεύεσαι να ξανοιχθείς, να κάνεις φιλίες όσο για να κάνεις σχέση φαντάζει βουνό. Όλα ξεκίνησαν τότε και να μαστε όλοι εδώ στο φορουμ να κλαίμε τη μοίρα μας. Επειδή κάποιοι δεν ήξεραν το ρόλο του γονιού ή είχαν στο νου τους άλλα πράγματα.

Θα προτιμούσα να πεφτα στον γκρεμμό να σκοτονώμουν παρά, όταν και εφόσον κάνω οικογένεια, να κληρονομήσω προβλήματα μου σε άλλους, να μην πάθουν άλλοι αυτο που έπαθα. Τα προβλήματα του ο καθένας που χει οικογένεια να τα θάβει βαθιά μέσα του και να μην τα μοιράζεται με τα παιδιά του. Στην κοινωνία δίνεις ανθρώπους με κοινωνική συνήδειση που μπορούν να αντεπεξέλθουν από μόνοι τους, όχι ανθρώπους φορτωμενους με ψυχολογικά.
    Ζημια.... εγω εκανα ζημια στον εαυτο μου που αργησα να ξυπνησω....... Αλλα κ οταν ξυπνησα δεν μπορεσα να φυγω απο το σπιτι.....ατιμο πραγμα το οικονομικο προβλημα..σου δενει τα χερια κ μαζι μ αυτα κ την ζωη........ κ τα χρονια περνουν κ περιμενεις.... αλλα καποια στιγμη βαριεσαι να περιμενεις..κουραζεσαι..... κ παραδινεσαι...κακως....ναι κακως.....

Γιαννη δεν ειναι να ψαξω να βρω καποιον στην ηλικια μου αλλα οτι κανενας δεν θα μπορεσει ν ανεχτει αυτη την κατασταση... Θα πρεπει να ειναι ενας ανθρωπος με κατανοηση κ η κατανοηση σ αυτη την ηλικια εχει χαθει...κ ειδικα απο ανθρωπους που εχουν μεινει μονοι κ θελουν εναν ανθρωπο διπλα τους... εναν ανθρωπο ..οχι τα προβληματα του.....

Senior Member
    Εγώ αντίθετα πίστευα ότι όσο μεγαλώνουμε, έχουμε περισσότερη κατανόηση. Πως είναι δυνατόν ν' αγαπάς έναν άνθρωπο χωρίς να δέχεσαι ότι έχει κι αυτός προβλήματα. Ποιος είναι αυτός που δεν έχει προβλήματα σε τελική ανάλυση. Μήπως τα θέλουμε όλα δικά μας;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Εγώ αντίθετα πίστευα ότι όσο μεγαλώνουμε, έχουμε περισσότερη κατανόηση. Πως είναι δυνατόν ν' αγαπάς έναν άνθρωπο χωρίς να δέχεσαι ότι έχει κι αυτός προβλήματα. Ποιος είναι αυτός που δεν έχει προβλήματα σε τελική ανάλυση. Μήπως τα θέλουμε όλα δικά μας;
    Οχι δεν τα θελουμε ολα δικα μας...Αλλα οταν εχεις προβληματα δεν μπορεις να επωμιστεις κ τα προβληματα του αλλου...Οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος λειτουργει περισσοτερο με την λογικη(αυτο πιστευω εγω) κ λιγοτερο με το συναισθημα.

Senior Member
    Οχι δεν τα θελουμε ολα δικα μας...Αλλα οταν εχεις προβληματα δεν μπορεις να επωμιστεις κ τα προβληματα του αλλου...Οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος λειτουργει περισσοτερο με την λογικη(αυτο πιστευω εγω) κ λιγοτερο με το συναισθημα.

Χμ ισως καταλαγιαζουν τα παθη , αλλα δεν ειναι και ασχημα αυτα που κερδιζεις ε?

Πιεσμενη , υπαρχουν δρομοι...και δρομοι.

Υπαρχουν δρομοι που μπορεις να ακολουθησεις και πολλα πραγματα που μπορεις να κανεις. Εαν θες να ξεκολλησεις απο ενα τελμα χρειαζεται δραση εδω και τωρα. Ξερεις πολυ καλα οτι τα χρονια μπορει να μην γυρνανε πισω αλλα δεν εχει νοημα να χασουμε και τα υπολοιπα χρονια , μιας και ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι με μονο αντιπαλο πολλες φορες τον εαυτο μας.
    Θελεις κατι...καντο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Χμ ισως καταλαγιαζουν τα παθη , αλλα δεν ειναι και ασχημα αυτα που κερδιζεις ε?

Πιεσμενη , υπαρχουν δρομοι...και δρομοι.

Υπαρχουν δρομοι που μπορεις να ακολουθησεις και πολλα πραγματα που μπορεις να κανεις. Εαν θες να ξεκολλησεις απο ενα τελμα χρειαζεται δραση εδω και τωρα. Ξερεις πολυ καλα οτι τα χρονια μπορει να μην γυρνανε πισω αλλα δεν εχει νοημα να χασουμε και τα υπολοιπα χρονια , μιας και ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι με μονο αντιπαλο πολλες φορες τον εαυτο μας.
    Θελεις κατι...καντο.
    Αχ keep στα λογια ολα ευκολα ειναι.... οι πραξεις ομως δυσκολες... κ αν διαβασες θα ειδες οτι καποια στιγμη θελησα να φυγω να παω στο δικο μου σπιτι αλλα δεν τα καταφερα..Η δουλεια μου παει χαλια οποτε δεν μπορω να εχω τα εξοδα της δουλειας,τα εξοδα ενος σπιτιου κ να βοηθαω οικονομικα κ τους γονεις που ζουν με μια οικοδομικη συνταξη ... Ασε που πια εκει δεν μπορω να βοηθησω πια... Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα κ σιγουρα οχι μονο για μενα...ειμαστε πολλοι παγιδευμενοι.....

Senior Member
    Αχ keep στα λογια ολα ευκολα ειναι.... οι πραξεις ομως δυσκολες... κ αν διαβασες θα ειδες οτι καποια στιγμη θελησα να φυγω να παω στο δικο μου σπιτι αλλα δεν τα καταφερα..Η δουλεια μου παει χαλια οποτε δεν μπορω να εχω τα εξοδα της δουλειας,τα εξοδα ενος σπιτιου κ να βοηθαω οικονομικα κ τους γονεις που ζουν με μια οικοδομικη συνταξη ... Ασε που πια εκει δεν μπορω να βοηθησω πια... Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα κ σιγουρα οχι μονο για μενα...ειμαστε πολλοι παγιδευμενοι.....

Και εγω δεν παω καλα οικονομικα και απο τοτε που αρχισε η κριση καθε λιγο και λιγακι ειμαι ανεργος. Δεν λεω , ειναι γολγοθας το οικονομικο και η επιβιωση και δεν το εχω νιωσει καλα στο πετσι μου γιατι εχω λιγο μπακαπ τους δικους μου που βοηθανε , δεν μπορω να πω οτι βοηθαω ιδιαιτερα εγω.

Και αισθανομαι πραγματικα μετεωρος γιατι δεν ειμαι πιτσιρικας. Εαν κοιταξω την ζωη μου πισω βλεπω οτι δεν εχω μετανοιωσει ουσιαστικα για κατι περαν της αδρανειας σε πολλες περιπτωσεις. Γιατι αδρανησα εκει , γιατι φοβηθηκα να κανω εκεινο , γιατι δεν εκανα εκεινο και το αλλο.
    Αλλα αυτο δεν ειναι κατι που με απασχολει ιδιαιτερα , το τωρα ειναι που μετραει , το μελλον οντως με αγχωνει καθοδηγει τις πραξεις του παροντος πολλες φορες. Επαιζα ενα παιχνιδι στον υπολογιστη για παραδειγμα και ενοιωθα ταυτοχρονα ενοχες....τι κανεις βρε μην χανεις τον χρονο σου πρεπει να τρεξεις να προλαβεις , εισαι καποιας α ηλικιας , εισαι ανεργος , εισαι μονος δεν εχεις το δικαιωμα να χαλαρωνεις.

Ναι το παρατησα το παιχνιδι και καλα εκανα και προσπαθω να χτισω το μελλον. Αλλα οταν ξαποσταινουμε , οταν θα βγεις για ενα ποτο με μια φιλη ή με εναν φιλο ή για ενα καφε ,οταν γραφεις ενα μηνυμα στο φορουμ και λες αυτα που σε απασχολουν τοτε εκεινη η στιγμη ειναι που μετραει και πρεπει να την απολαμβανουμε οσο μπορουμε.

Κανονικα δεν θα επρεπε να σε συμβουλευω μιας και φαινεται οτι εχεις περασει "δια πυρος και σιδηρου" περισσοτερο απο μενα που ειμαι θα ελεγα αρκετα ζα μαν φου.

Δεν ξερω τι να πω , μονο αυτο. Μην αδρανεις. Μην περιμενεις πχ να χασεις βαρος για να βγεις ραντεβου. Μην περιμενεις να βελτιωθει η οικονομικη κατασταση , ωστε να κανεις το ενα ή το αλλο. Καπως ετσι . Μην αφηνεις την αναβλητικοτητα να σε κυριευει.

Δεν ξερω καπου εκει υπαρχει μια χρυση τομη και ευτυχια...διαφορετικη για τον καθενα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    πιεσμένη μου καλημέρα.
    Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα έρθει κάποιος asshole (αμερικανιά) να πουλήσει πνεύμα δήθεν σαν κοπλιμέντο αλλά ταυτόχρονα σαν απόρριψη, με ατάκες τύπου "πως μια γυναίκα σαν εσένα δεν έχει παντρευτεί" μπορείς κάλλιστα να του απαντήσεις όσο πιο μελιστάλαχτα μπορείς :"και πως ένας asshole σαν εσένα είναι παντρεμένος? δυστυχώς τύποι σαν εσένα με κάνουν να μισώ το γάμο"..το ξέρω ότι δε θα απαντήσεις έτσι αλλά αυτό του άξιζε...και αυτό αξίζει σε κάτι κοινωνικές νόρμες τύπου "πρέπει να παντρευτεί μια γυναίκα"..λες και η αξία σου εξαρτάται από αυτό.
    Δεν ξέρω αν περνάς φάση τώρα που μετανιώνεις γιατί δεν έκανες παιδιά ή γιατί βλέπεις άλλες παντρεμένες με παιδιά και λες "γιατί όχι κι εγώ"..έχω μια εκδοχή:
    Πέρα από το ότι έχεις εγκλωβιστεί με τους γονείς σου, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι απλά κανείς δεν κάλυπτε τις δικές σου ανάγκες?
    έχεις σκεφτεί ποτέ πως μπορεί μια γυναίκα που έχει δική της δουλειά, τόσες έγνοιες, που εξαρτώνται τόσα άτομα από αυτήν άρα και είναι δυνατή, πως μπορεί λοιπόν αυτή η γυναίκα να βρει εύκολα έναν συνοδοιπόρο που να της κάνει τη ζωή της πιο εύκολη?
    Έχεις επίσης σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί εσύ η ίδια να γούσταρες την ελευθερία σου, να μην ήθελες παιδιά ρε παιδάκι μου, ούτε γάμους ούτε τίποτα. Απλά να ήθελες εσένα. Όπως και τώρα νομίζω αυτό θέλεις. ΕΣΕΝΑ.
    Μια φίλη από δω μέσα με συμβούλευσε κάτι πραγματικά υπέροχο το οποίο με ταρακούνησε.
    Μου είπε Βοιντ, έχεις ένα παιδάκι μέσα σου το οποίο σου φωνάζει βοήθεια, το οποίο σε παρακαλάει να το προσέξεις, να το φροντίσεις, να το χαιδέψεις..σου λέει ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, μόνο εσένα έχω.
    Εσύ μπορεί να είσαι 46, εγώ είμαι 28 , άλλος είναι 35 κλπ..τα παιδάκια όμως είναι παιδάκια και μας έχουν ανάγκη.
    Κοίτα λοιπόν το παιδάκι μέσα σου τι σου λέει, άκουσε το καλά, ζήτα από το Θεό μια πρακτική βοήθεια σε κάτι και θα δεις ότι θα φτιάξει η κατάσταση.
    Κάνε φου στο συννεφάκι που σου θολώνει την όραση και δες πιο πέρα..και θα δεις ότι θα ανακαλύψεις κάτι που δεν το είχες δει. Και είναι αλήθεια ότι όταν δεν είμαστε καλά, δε βλέπουμε πολλά πράγματα γύρω μας. Λοιπόν, δημιούργησε εσύ την καλή κατάσταση. Σκέψου θετικά. Σκέψου ΕΣΕΝΑ.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Quote Originally Posted by void View Post
    πιεσμένη μου καλημέρα.
    Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα έρθει κάποιος asshole (αμερικανιά) να πουλήσει πνεύμα δήθεν σαν κοπλιμέντο αλλά ταυτόχρονα σαν απόρριψη, με ατάκες τύπου "πως μια γυναίκα σαν εσένα δεν έχει παντρευτεί" μπορείς κάλλιστα να του απαντήσεις όσο πιο μελιστάλαχτα μπορείς :"και πως ένας asshole σαν εσένα είναι παντρεμένος? δυστυχώς τύποι σαν εσένα με κάνουν να μισώ το γάμο"..το ξέρω ότι δε θα απαντήσεις έτσι αλλά αυτό του άξιζε...και αυτό αξίζει σε κάτι κοινωνικές νόρμες τύπου "πρέπει να παντρευτεί μια γυναίκα"..λες και η αξία σου εξαρτάται από αυτό.
    Δεν ξέρω αν περνάς φάση τώρα που μετανιώνεις γιατί δεν έκανες παιδιά ή γιατί βλέπεις άλλες παντρεμένες με παιδιά και λες "γιατί όχι κι εγώ"..έχω μια εκδοχή:
    Πέρα από το ότι έχεις εγκλωβιστεί με τους γονείς σου, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι απλά κανείς δεν κάλυπτε τις δικές σου ανάγκες?
    έχεις σκεφτεί ποτέ πως μπορεί μια γυναίκα που έχει δική της δουλειά, τόσες έγνοιες, που εξαρτώνται τόσα άτομα από αυτήν άρα και είναι δυνατή, πως μπορεί λοιπόν αυτή η γυναίκα να βρει εύκολα έναν συνοδοιπόρο που να της κάνει τη ζωή της πιο εύκολη?
    Έχεις επίσης σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί εσύ η ίδια να γούσταρες την ελευθερία σου, να μην ήθελες παιδιά ρε παιδάκι μου, ούτε γάμους ούτε τίποτα. Απλά να ήθελες εσένα. Όπως και τώρα νομίζω αυτό θέλεις. ΕΣΕΝΑ.
    Μια φίλη από δω μέσα με συμβούλευσε κάτι πραγματικά υπέροχο το οποίο με ταρακούνησε.
    Μου είπε Βοιντ, έχεις ένα παιδάκι μέσα σου το οποίο σου φωνάζει βοήθεια, το οποίο σε παρακαλάει να το προσέξεις, να το φροντίσεις, να το χαιδέψεις..σου λέει ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, μόνο εσένα έχω.
    Εσύ μπορεί να είσαι 46, εγώ είμαι 28 , άλλος είναι 35 κλπ..τα παιδάκια όμως είναι παιδάκια και μας έχουν ανάγκη.
    Κοίτα λοιπόν το παιδάκι μέσα σου τι σου λέει, άκουσε το καλά, ζήτα από το Θεό μια πρακτική βοήθεια σε κάτι και θα δεις ότι θα φτιάξει η κατάσταση.
    Κάνε φου στο συννεφάκι που σου θολώνει την όραση και δες πιο πέρα..και θα δεις ότι θα ανακαλύψεις κάτι που δεν το είχες δει. Και είναι αλήθεια ότι όταν δεν είμαστε καλά, δε βλέπουμε πολλά πράγματα γύρω μας. Λοιπόν, δημιούργησε εσύ την καλή κατάσταση. Σκέψου θετικά. Σκέψου ΕΣΕΝΑ.
    Αχ Void εμενα θελω να κοιταξω αλλα οι περιστασεις δεν μ αφηνουν..ειπαμε καποια πραγματα ειναι πανω απο εμας... Οσο για τον τυπο αστο..ειναι ιστορια για γελια....!!!! Προσφατα χωρισμενος , γειτονας στη δουλεια κ γειτονισσα κ η γυναικα του γιατι οταν χωρισαν μετακομισε λιγα σπιτια πιο κει!!!Δεν εδωσα καμια σημασια στα λογια του..δεν υπηρχε λογος... Κ δεν μετανιωνω που δεν εκανα παιδια..γιατι για να κανεις παιδια πρεπει να υπαρχουν ιδανικες συνθηκες για να τα μεγαλωσεις σωστα .. Παντα ηθελα παιδια αλλα ειχα θεσει κ οριο το πολυ τα 38 χρονια.. δεν θα ηθελα με τιποτε να τραβηξουν τα δικα μου παιδια αυτα που τραβαω κ εγω τωρα...Κ η ελευθερια ειναι πανεμορφη αλλα η ελευθερια αυτη οσο περνουν τα χροναι σε οδηγουν στην σκλαβια της μοναξιας..!!! Τωρα για το συννεφακι κανω οτι μπορω αλλα δεν φευγει το ατιμο... γιατι για να φυγει θα πρεπει να συμβει εστω κατι ομορφο στη ζωη μου..Δυσκολες εποχες για ομορφα πραγματα!!! Παντα εχω θετικη σκεψη..για τους αλλους ομως!!! ;)

Senior Member
    "πως μια γυναίκα σαν εσένα δεν έχει παντρευτεί"
    Καλα ειμαι ο μονος που το βλεπω σαν προσπαθεια για κοπλιμεντο αυτο?

Δηλαδη οτι εννοει οτι καποια που μετραει πολυ πως ξεφυγε απο τα δικτυα του γαμου γενικα τοσο καιρο?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast