Zοφερο μελλον..... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Το σίγουρο για μένα είναι ότι, όλοι μετά από κάποια ηλικία, και συνήθως μιλάμε εκεί που τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν για δημιουργία οικογένειας, μετανοιώνουν που δεν έφτιαξαν οικογένεια και έχουν μείνει μόνοι ή απεγνωσμένα προσπαθούν να παντρευτούν για να κάνουν επιτέλους οικογένεια. Όσο κι αν αρέσει το να ναι ελεύθεροι για να κάνουν τη ζωή τους όπως γουστάρουν χωρίς δεσμεύσεις ή απ την άλλη απλά να δημιουργούν και να τελειώνουν σχέσεις, όλοι στο τέλος, σε κάποια ηλικία, καταλήγουτν στον ίδιο παρονομαστή, επιθυμία για οικογένεια.
    γιάννης

Senior Member
    Εγω πιστευω οτι σιγουρο ειναι οτι μετανιωνεις για πραγματα που δεν εκανες. Εχει τοσους δρομους η ζωη...πχ εμενα μου αρεσει να περναω καλα τωρα και δεν σκεφτομαι να κανω οικογενεια και να φορτωθω υποχρεωσεις. Στο μελλον μπορει να το μετανιωσω αλλα δεν μπορω να τα εχω ολα ετσι δεν ειναι?
    Αντιθετα πολλοι που καναν οικογενεια , ειδικα τωρα με την οικονομικη κριση δεν τους βλεπω και πολυ μες την τρελλη χαρα και μπορει να διαλεγαν καπως αλλιως την ζωη τους.

Ασχετο με το θεμα της πιεσμενης το παραπανω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Καλα ειμαι ο μονος που το βλεπω σαν προσπαθεια για κοπλιμεντο αυτο?

Δηλαδη οτι εννοει οτι καποια που μετραει πολυ πως ξεφυγε απο τα δικτυα του γαμου γενικα τοσο καιρο?
    Ετσι το ειπε ο ανθρωπος απλα μερικες φορες πρεπει καποιος να ειναι πιο διακριτικος κ ιδιαιτερα οταν μπαινει σ εναν εργασιακο χωρο σαν πελατης κ ειναι κ γειτωνας..γι αυτο κ μ εφερε σε δυσκολη θεση...
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το σίγουρο για μένα είναι ότι, όλοι μετά από κάποια ηλικία, και συνήθως μιλάμε εκεί που τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν για δημιουργία οικογένειας, μετανοιώνουν που δεν έφτιαξαν οικογένεια και έχουν μείνει μόνοι ή απεγνωσμένα προσπαθούν να παντρευτούν για να κάνουν επιτέλους οικογένεια. Όσο κι αν αρέσει το να ναι ελεύθεροι για να κάνουν τη ζωή τους όπως γουστάρουν χωρίς δεσμεύσεις ή απ την άλλη απλά να δημιουργούν και να τελειώνουν σχέσεις, όλοι στο τέλος, σε κάποια ηλικία, καταλήγουτν στον ίδιο παρονομαστή, επιθυμία για οικογένεια.
    Εγω ειμαι σντιθετη στην επιθυμια γαι οικογενεια σ αυτες τις ηλικιες.... σ αυτες τις ηλικιες χρειαζεται συντροφικοτητα κ μονο... Η κανεις νεος παιδια 'η δεν κανεις καθολου..τα παιδια πρεπει να μεγαλωνουν με νεους ανθρωπους κ οχι με ανθρωπους που στην εφηβεια τους θ' αρχισουν να νταντευουν γιαγιαδες κ παππουδες... καλως 'η κακως αυτη ειναι η αποψη μου....

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω πιστευω οτι σιγουρο ειναι οτι μετανιωνεις για πραγματα που δεν εκανες. Εχει τοσους δρομους η ζωη...πχ εμενα μου αρεσει να περναω καλα τωρα και δεν σκεφτομαι να κανω οικογενεια και να φορτωθω υποχρεωσεις. Στο μελλον μπορει να το μετανιωσω αλλα δεν μπορω να τα εχω ολα ετσι δεν ειναι?
    Αντιθετα πολλοι που καναν οικογενεια , ειδικα τωρα με την οικονομικη κριση δεν τους βλεπω και πολυ μες την τρελλη χαρα και μπορει να διαλεγαν καπως αλλιως την ζωη τους.

Ασχετο με το θεμα της πιεσμενης το παραπανω.
    Ολα επιλογες μας ειναι ..καλες 'η κακες .... κ τιποτε δεν ειναι ασχετο σε μια συζητηση που εχει να κανει με τις σχεσεις των ανθρωπων κ το μελλον...

Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Η κανεις νεος παιδια 'η δεν κανεις καθολου..τα παιδια πρεπει να μεγαλωνουν με νεους ανθρωπους κ οχι με ανθρωπους που στην εφηβεια τους θ' αρχισουν να νταντευουν γιαγιαδες κ παππουδες... καλως 'η κακως αυτη ειναι η αποψη μου....
    Καλόοοοοο........χιούμορ... γέλασα... παρά τίποτα όμως? άμα κανείς το θέλει πολύ, μιλώ για λογικές ηλικίες, αργά παρά ποτέ, γιατί στα βαθιά γηρατειά όλο και κάποιο πολύ στενό σου άτομο ψάχνεις. άλλοι επέλεξαν ως νεοι να μην κάνουν παιδιά κι άλλοι λόγω συγκυριών της ζωής. πάντως με το ζόρι παντριές απλά για να σαι σε γάμο δε γίνονται
    γιάννης

Member
    Ειναι αυτο που λενε η απο νωρις παντρεψου η απο νωρις καλογερεψου..

Quote Originally Posted by CampoGalliano View Post
    Aϊ γεια σου..... σοφες οι παροιμιες..αν κ δεν χρειαζεται πια καποιος/α να καλογερεψει!!! ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by CampoGalliano View Post
    είναι αυτο που λένε απο νωρίς δήλωσε στην κοινωνία ότι πηδάς ή αν δεν μπορείς δήλωσε στη κοινωνία ότι έμεινες στο ράφι. η μήπως η κοινωνία να το δηλώσει για σένα... ουφ ! @

Senior Member
    Παιδιά, έχω και γω μητέρα αρκετά ηλικιωμένη, όπως προανέφερα, η μητέρα μου είναι 70 και γω 26. Η σχέση μας είναι πολύ συγκρουσιακή αλλά δεν οφείλεται στην ηλικία αυτό. Έχει περάσει κακουχίες και αρκετά βάσανα. Στην ηλικία που θα έπρεπε να σκεφτεί την προσωπική της ζωή, φρόντιζε για τα παιδιά του αδερφού της που ήταν χωρισμένος. Ήρθε μόνη της από το χωριό και έφτιαξε περιουσία από το μηδέν και χωρίς την στήριξη κανενός. Όλα αυτά την επηρέασαν σε σημείο να έχει χάσει εντελώς την υπομονή της και να μην μπορεί ν' αντεπεξέλθει στο ρόλο της μητέρας. Επιρόσθετα, όντας ένας άνθρωπος που δεν κατάφερε να μορφωθεί, δεν ήξερε να διαχειριστεί σωστά αυτόν τον τόσο κρίσιμο ρόλο με αποτέλεσμα να ξεσπάει επάνω μου επανειλλημένως. Δεν ήταν και λίγες οι φορές που ένιωσα ότι με ανταγωνίζεται σφοδρά και στεναχωριόμουν γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο. Με τα χρόνια άρχισα και γω να ωριμάζω και να κατανοώ αλλά και μένα η υπομονή μου έχει όρια... Είναι στιγμές που δεν αντέχω...

Πιεσμένη, μην διστάζεις για την ηλικία και μόνο να κάνεις παιδιά. Αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι αν έχεις τις κατάλληλες αντοχές.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Παιδιά, έχω και γω μητέρα αρκετά ηλικιωμένη, όπως προανέφερα, η μητέρα μου είναι 70 και γω 26. Η σχέση μας είναι πολύ συγκρουσιακή αλλά δεν οφείλεται στην ηλικία αυτό. Έχει περάσει κακουχίες και αρκετά βάσανα. Στην ηλικία που θα έπρεπε να σκεφτεί την προσωπική της ζωή, φρόντιζε για τα παιδιά του αδερφού της που ήταν χωρισμένος. Ήρθε μόνη της από το χωριό και έφτιαξε περιουσία από το μηδέν και χωρίς την στήριξη κανενός. Όλα αυτά την επηρέασαν σε σημείο να έχει χάσει εντελώς την υπομονή της και να μην μπορεί ν' αντεπεξέλθει στο ρόλο της μητέρας. Επιρόσθετα, όντας ένας άνθρωπος που δεν κατάφερε να μορφωθεί, δεν ήξερε να διαχειριστεί σωστά αυτόν τον τόσο κρίσιμο ρόλο με αποτέλεσμα να ξεσπάει επάνω μου επανειλλημένως. Δεν ήταν και λίγες οι φορές που ένιωσα ότι με ανταγωνίζεται σφοδρά και στεναχωριόμουν γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο. Με τα χρόνια άρχισα και γω να ωριμάζω και να κατανοώ αλλά και μένα η υπομονή μου έχει όρια... Είναι στιγμές που δεν αντέχω...

Πιεσμένη, μην διστάζεις για την ηλικία και μόνο να κάνεις παιδιά. Αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι αν έχεις τις κατάλληλες αντοχές.
    Aχ γλυκο μου Τσελο...σ αυτες τις ηλικιες τι αντοχες μπορει να εχεις???....... :)

Senior Member
    Εγώ αισθάνομαι ότι θέλεις λίγο σπρώξιμο...με τον κατάλληλο άντρα ίσως νιώσεις την επιθυμία για παιδάκι!

Επιθυμια για παιδακι ισως....αλλα οχι να κανω αλλα να υιοθετησω.... αυτο ναι...κ φυσικα οχι μωρακι αλλα καποιο μεγαλο σε ηλικια....αλλα για ν αγινει αυτο πρεπει να υπαρχει 1ον: ο σωστος συντροφος κ 2ον να σε κρινουν οτι εισαι ο σωστος ανθρωπος για να σου δωσουν το παιδι...

Senior Member
    Μπράβο ρε συ! Αυτό είναι το καλύτερο! :) Πόσο εγωίστριες μου φαίνονται αυτές που επειδή δεν μπορούν να κάνουν παιδί, δίνουν τεράστια ποσά για εξωσωματική γονιμοποίηση. Δηλαδή αν δεν το έχεις γεννήσει, τι πειράζει; Μπράβο σου και μόνο που το σκέφτηκες. Αλλά γιατί να μην σε θεωρήσουν κατάλληλη;

Χα χα χα χα χα!!!Τσελο εισαι απιστευτηηηη!!! :-* ( κ να ξερεις δεν μοιραζω φιλια σ ατομα που δεν γνωριζω καλα κ ας τα ξερω κ προσωπικα!!!!!) Κανουμε συζητηση λες κ εχω βρει το συντροφο κ το παιδακι κ συζηταμε για την υιοθεσια!!!!! Ας συμβει πρωτα το πρωτο κ μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα!!! :) :) ;)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast