Results 1 to 11 of 11
-
07-08-2011, 15:44 #1
Η αμφιφυλοφυλια του σημαινει τελος στη σχεση μας ?
Προσφατα διελυθηκε η σχεση μου με τον συντροφο μου . Παρα το συντομο της σχεσης μας (μοναχα λιγους μηνες) το διαστημα αυτο ηταν επαρκες για να δεθουμε να εμπιστευομαστε ο ενας τον αλλον και να ειμαστε δεμενοι . Γνωριζα οτι ο φιλος μου ειχε στο παρελθον ερωτικες σχεσεις με εναν αντρα , επισης ετεροφιλοφυλο , αλλα αυτο δε με ενοχλουσε καθολου .Τελικα εκεινος διεκοψε τη σχεση μας διοτι στα 30 του , εχει μπερδευτει για τη σεξουαλικοτητα του , πνιγεται , και φοβαται μηπως ειναι ομορφυλοφιλος . Για την ακριβεια μου ειπε οτι ενω νιωθει πολυ αντρας . Δεν εχει συνευρεθει ποτε ερωτικα με καποιον ομοφυλοφιλο , και στο πλαισιο μιας πολυ δεμενης φιλιας , εκανε κατι ερωτικο με καποιον φιλο του . Αυτο λοιπον τους εχει μπερδεψει και τον οδηγησει στο να απομακρυνθει απο εμενα . Εμενα δεν με ενοχλει καθολου το οτι εχει αμφιφυλοφιλες τασεις , ομως μου εχει κοστισει πολυ να γνωριζω οτι με θελει και παρολαυτα με απομακρυνει . Θελω να τον βοηθησω χωρις να τον απομακρυνω.Δεν ξερω τι να κανω. Φοβαμαι οτι εχει ερωτευτει αυτον τον αντρα και δεν ειναι πια ερωτευμενος μαζι μου πραγμα που θα σημανει οριστικο τελοςγια τη σχεση μας και δεν θα το ηθελα αυτο
Last edited by Raxil; 07-08-2011 at 16:22.
- 07-08-2011, 16:09 #2
ραχηλ
τι σε κανει να πιστευεις οτι σε θελει, εφοσον σε απομακρυνει?
07-08-2011, 16:18 #3
Μήπως να σταματούσαμε να δίνουμε τόση σημασία στα λόγια του καθενός και να κρίναμε από τις πράξεις τους; Όποιος αγαπάει και θέλει να είναι με έναν άλλον άνθρωπο, δεν τον σπρώχνει μακρυά, τον κρατάει όσο πιο κοντά του γίνεται με τη θέλησή του βέβαια. Βάλε στην άκρη τον εγωισμό σου, σταμάτα να θέλεις να τον βοηθήσεις γιατί αυτό είναι ένα θέμα που θέλει συζήτηση με τον εαυτό του και μόνο (και ίσως η παρεμβολή σου να τον επηρρεάσει προς τη μια κατεύθυνση από πείσμα ή προς την άλλη από ενοχές προς εσένα) και δες τα πράγματα απλά.
Ο άντρας αυτός διέκοψε τη σχέση σας. Επέλλεξε να φύγει και να σε αφήσει πίσω αντί να μείνει μαζί σου και να παλέψει τα θέματά του μέσα στη σχέση με τη βοήθειά σου, ή έστω να σου ζητήσει λίγο χρόνο να ξεκαθαρίσει μέσα του τι θέλει και να σε παρακαλέσει να τον περιμένεις. Δείχνει ένα άτομο μπερδεμένο, κουρασμένο από την ανασφάλειά του, αλλά προπάντων που δε φαίνεται να σε θέλει όσο νομίζεις. Άστον να τα βρει με τον εαυτό του και προς Θεών ΜΗΝ τον περιμένεις γιατί θα τον γεμίσεις τύψεις και μπορεί να ξαναγυρίσει σε εσένα απλά και μόνο για αυτό, να δεθείτε περισσότερο, και σε Χ καιρό να ξανακάνει το ίδιο, μόνο που τότε θα πονάει περισσότερο.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
07-08-2011, 16:31 #4
ΡΕΜΕΝΤΙ μου το λεει . αλλα εχετε δικιο ως προς το θεμα των πραξεων , απλα αφησα την αγαπη μου να με κυριευσει μαλλον
07-08-2011, 16:39 #5
Γενικως προσπαθησε να μου κανει ξεκαθαρο οτι με ποθει και με θελει στη ζωη του και αυτο με εχει διχασει κατα αυτον τον τροπο . Με εμπιστευτηκε απλως με απομακρυνε απο την εννοια της σχεσης.
07-08-2011, 16:41 #6
νομιζω οτι ειναι ερωτας, οχι αγαπη...
η αγαπη μας κανει να δεχομαστε τις αποφασεις των αγαπημενων μας και να θελουμε να κανουν το καλυτερο γι αυτους.
ο ερωτας ειναι αυτο που μας κανει να θελουμε να τους κρατησουμε κοντα μας ενω εχουν φυγει ηδη...
νομιζω οτι το προβλημα σας ειναι οτι εσυ εισαι ερωτευμενη, ενω αυτος,οχι..
κανενας ερωρευμενος δεν διωχνει το αντικειμενο του ποθου του, εφοσον βρισκει ανταποκριση..
07-08-2011, 16:43 #7
Και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο μου κάνει ο φίλος σου... σε θέλει εύκαιρη αν ποτέ "θέλει να τσεκάρει ξανά το αν είναι straight ή bi" αλλά όχι για σχέση... απλά να υπάρχεις available... σου ακούγεται νορμάλ αυτό;
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
07-08-2011, 16:49 #8
Δεν πιστευω οτι υπαρχει νορμαλ και μη νορμαλ στις σχεσεις . Ολα ειναι επιλογες και αποφασεις που κανουμε συνηθως γνωριζοντας το εκαστοτε τιμημα . Να ειμαι ειλικρινης πιστευω οτι εχει ερωτευτει το φιλο του και οχι εμενα .. ο οποιος απο οτι καταλαβαινω δεν ανταποκρινεται . Αυτο ισως να εξηγει τη συμπεριφορα του .Ευχαριστω γιατ ην πολυτιμη βοηθεα σας..
07-08-2011, 16:53 #9
Εννοούσα νορμάλ-λογική κατάσταση για κάποιον που είναι ερωτευμένος μαζί σου και σε θέλει, και για εσένα να τη δεχτείς... Και συφωνώ ότι φαίνεται να έχει περισσότερα συναισθήματα για τον φίλο του παρά για εσένα... οπότε Αύγουστος είναι, ξέδωσε λίγο στις διακοπές με τρελό φλερτ και latino εραστή, και πάμε για άλλα τον Σεπτέμβρη :)
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
07-08-2011, 22:15 #10
Ακολούθησε τη συμβουλή της dissolved...
Mην αναλώνεσαι
07-08-2011, 22:19 #11
εγω θα σου πω αυτό που σου είπε και η ντις και είναι μότο μου: μη κρίνεις κανένα από τα λόγια, αλλά από τις πράξεις του.
Πολύ σημαντικό και καθόλου αμελητέο.
Τα λόγια είναι που παίρνουν κόσμο στο λαιμό τους, όταν δεν υπάρχει καμία πράξη που να τα αποδεικνύει.