Ti Φταέι;;;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Junior Member

Ti Φταέι;;;;

Αγαπητοί φίλοι γεια σας...ειμαι ο Δημήτρης και ειμαι 18 χρονών...Το Σεπτέμβρη έκανα την πρώτη μου σχέση αλλα δενείχε και την ποιο ευτυχή κατάληξη..Είχα σχέση με την κοπέλα για 1 εβδομάδα αλλά η ίδια προτίμησε να συνεχίσει με το άτομο που γνώρισε μεσω facebook...Δεν μπορώ να κρύψω πως η συγκεκριμένη κοπέλα μου άρεσε πάντα, και τη νοιάζομαι...Από τοτε δεν ξαναμιλήσαμε αλλα πριν λίγες μέρες η σχέση της με το άτομο μέσω facebook, έλαβε τέλος..Έτσι, με ξαναπροσέγγισε...Η κοπέλα σε λίγες μέρες μετακομίζει οριστικά απο την πόλη που κατοικώ για αλλού..Παρόλα αυτά οσες μερες βρίσκεται εδω συμφωνήσαμε να έχουμε ένα είδος ''ελεύθερης σχέσης'' και μάλιστα σκοπεύουμε να κάνουμε σεξ τις προσεχείς μέρες...Παρόλα αυτά, η κοπέλα συνεχίζει να σκέφτεται το άτομο μεσω facebook, σε σημείο να θεωρώ τον εαυτό μου ΜΑΛΑΚΑ που συνεχίζω να της μιλάω γλυκά και να δείχνω κατανόηση..ΤΙ ΦΤΑΕΙ;;ΕΙΜΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ;;Τι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Παρακαλώ απαντήστε μου
    Με εκτίμησ ''ο μπερδεμένος''

Senior Member
    Εφόσον συμφωνήσατε "ελεύθερη σχέση", δεν καταλαβαίνω ακριβώς τον προβληματισμό σου. Η κοπέλα δεν στο έκρυψε ότι ακόμα κολλημένη με το παιδί από το FB και συν τοις άλλοις, θα μετακομίσει και σε λίγες μέρες. Ο ορισμός της ελεύθερης σχέσεις είναι ρομαντισμός και σεξ χωρίς αποκλειστικότητα ή βαθειά ερωτικά αισθήματα. Ούτε ευάλωτος είσαι, ούτε φταίει κανείς σε κάτι. Δεν υπάρχει λόγος να μην της μιλάς γλυκά και να μην της δείχνεις κατανόηση, εφόσον καταλαβαίνεις ότι δε θα γίνει κάτι σοβαρό μεταξύ σας.

Κατ'εμέ πάντως έκανες λάθος που συναίνεσες σε ελεύθερη σχέση. Ο απαράβατος κανόνας σε τέτοιες σχέσεις είναι ότι κανείς δεν είναι πραγματικά ερωτευμένος με τον άλλο, και δεν έχει μυστικές βλέψεις να μετατρέψει την ελεύθερη σχέση σε κανονική σχέση. Αν δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, κάποιος θα πληγωθεί στο τέλος. Είναι φανερό ότι είσαι ερωτευμένος με την κοπέλα, η οποία όμως δεν σε βλέπει με τον ίδιο τρόπο. Αν μπορεί η καρδιά σου να το αντέξει να απολαμβάνεις το σώμα και την παρέα της αλλά να μην κατέχεις την καρδιά της, μείνε και απόλαυσε την ελεύθερή σου σχέση. Αλλιώς, για την προστασία της δικής σου καρδιάς, απομακρύνσου.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Δε σου αξίζει κατά τη γνώμη μου παλικάρι μου... σκέφτεται τον τύπο από το fb έχει κι εσένα να κάνει τα ναζάκια της... άστην να πάει....

Junior Member
    Αγαπητοί φίλοι θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τις απαντήσεις σας...Είναι να συναντηθούμε σήμερα το βράδυ, αλλα η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να την αμτικρύσω πάλι όπως πρίν...Να της ξεκαθαρίσω τα πράγματα, μήπως μπορέσω και σώσω έστω κάτι στις λίγες ημέρες που θα παραμείνει ακόμα εδω;;Ή θα είναι δίχως αντίκρυσμα;;

Member
    Ειχες σχεση με τη κοπελα και επειδη ειδε μια φωτο ενος αλλου στο εφ-μπι και της αρεσε, σου εδωσε ακυρο; Ουτε καν φιλε μου. Βγειτε εξω μαζι, αλλα κρατα "αποσταση" οσο μπορεις. Αποψη μου.
    Φιλικα παντα :)
    Υπαρχει και η αλλη εκδοχη, να το παιξεις ανετος απλα για να περνατε καλα.. Αλλα μην αφεθεις!

Junior Member
    Quote Originally Posted by CampoGalliano View Post
    Ειχες σχεση με τη κοπελα και επειδη ειδε μια φωτο ενος αλλου στο εφ-μπι και της αρεσε, σου εδωσε ακυρο; Ουτε καν φιλε μου. Βγειτε εξω μαζι, αλλα κρατα "αποσταση" οσο μπορεις. Αποψη μου.
    Φιλικα παντα :)
    Υπαρχει και η αλλη εκδοχη, να το παιξεις ανετος απλα για να περνατε καλα.. Αλλα μην αφεθεις!

Και εγώ φίλε μου με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησα πάλι...Να περάσω καλά χωρίς να δεθώ..Φοβάμαι όμως πως θα παρασυρθώ και θα δεθώ...Θα ήταν σωστό να γίνω ποιο άνετος για να ικανοποιήσω τις αναγκες μου, και ας νίωθω πως η κοπέλα δεν ακολουθεί σίγουρα;Γιατί νιώθω οτι προς τα εκεί οδεύει το πράγμα..

Member
    Οταν βγειτε, πεστης με τροπο πως την βλεπεις, για να καταλαβει τι θελεις απο αυτην.. Θα καταλαβεις πολλα απο τις απαντησεις που θα σου δωσει και απο το τροπο που στα λεει!
    Απο 'κει και περα βλεποντας και κανοντας! Ενα σωρο κυκλοφορουν εξω :P

Ειναι εμπειρη γενικα; Γνωριζεις;

Junior Member
    Quote Originally Posted by CampoGalliano View Post
    Οταν βγειτε, πεστης με τροπο πως την βλεπεις, για να καταλαβει τι θελεις απο αυτην.. Θα καταλαβεις πολλα απο τις απαντησεις που θα σου δωσει και απο το τροπο που στα λεει!
    Απο 'κει και περα βλεποντας και κανοντας! Ενα σωρο κυκλοφορουν εξω :P

Ειναι εμπειρη γενικα; Γνωριζεις;

Nαι είναι έμειρη εχει ξανακάνει σεξ και αναρωτιέμαι αν όντως το θέλει επειδή το θέλει ή το θέλει επειδή της έχει λήψει και απλά βρέθηκα εγώ στο πέρασμα της;Μου έχει πει πως μπορεί να κάνει τα πάντα μαζί μου, της αρέσει να της μιλάω γλυκά και την κάνω να γελάει.Επίσης ότι αν δεν μετακόμιζε θα μπορούσαμε μαζί να είμαστε για πολύ καιρό και μακροχρόνια..Μάλλον προς τα εκεί θα οδηγηθώ!Ξεκαθάρισμα από τη μεριά μου και ο Θεός Βοηθός!

Υ.Γ Δεν μπορώ να πω..το σεξ είναι δελεαρ για μένα και ειδικότερα στην ηλικία που βρίσκομαι αλλά και οτι θα είναι η πρώτη μου φορά..

Banned
    Bγείτε, κάνε sex μαζί της και προχώρα τη ζωή σου... Αν μπορείς και με αυτή στη ζωή σου, σε ελεύθερη σχέση, μια χαρά, μέχρι να σας φύγει

Και να κολλήσεις, που μάλλον θα κολλήσεις, δεν τρέχει κάτι...

Πιτσιρικάς είσαι (και ας άργησες), θα σου περάσει

Banned
    παντως πολυ σοβαρη γυναικα..για πολυ μελλον!

Member
    αλλαξε τροπο συμπεριφορας μην τις δινεις σημασια και μετα ελα πες μου τι θα κανει.να καταλαβει πως σε χανει και δεν θα εισαι παντα εκει να μιλας γλυκα και να την κανεις να νιωθει καλα.

Tags for this Thread