Results 16 to 27 of 27
Thread: facebook
-
08-08-2011, 21:53 #16
Δεν χρειαζεται να εχεις να κρυψεις κατι , οταν μπορει να "δημιουργηθει" κατι εκ του μηδενος. Και μετα τρεχεις να κρυφτεις.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 08-08-2011, 21:56 #17
08-08-2011, 22:12 #18
Οτιδηποτε , σου ειπα μια ιστορια στο τσατ...τεσπα δικοπο μαχαιρι ειναι , περνας καλα...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει και πολλα αρνητικα οπως ολα στη ζωη που καλο ειναι να μην τα υποτιμαμε και να ειμαστε υποψιασμενοι.
Ζυγιζουμε το τι μας προσφερει και το ποιο ειναι το αντιτιμο και πραττουμε αναλογως ο καθενας ,αναλογως αυτο που ζηταει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-08-2011, 13:31 #19
Το αποκορύφωμα είμαι εγώ παιδιά, Μου έχουν χακάρει υπολογιστή, κινητό, τα πάντα και προσπαθούν να μου σπάσουν τα νεύρα. Μην ασχολείστε πλέον με βλακείες. Ειδικά όσοι πάσχετε από κατάθλιψη και τα νεύρα σας είναι ευαίσθητα. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
09-08-2011, 13:32 #20
09-08-2011, 13:33 #21
09-08-2011, 16:13 #22
πες τα βρε φιλε μιλτο :Ρ επιτελους με το κ@λ@φειςμπουκ!!!
κι εγω ποτε δεν εβαλα στοιχεια ταυτοτητας γιατι μου την δινει το υπογειο επιβεβλημενο φακελωμα.
αλλα πιο πολυ μου την δινει που εχω γινει φιλη εκτος απο ΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους ασχετους που μπορεις να φανταστεις, με τους κουτσομποληδες του γραφειου και ξεραν ολοι ποτε μπαινω βγαινω κοιμαμαι και μη πω τι αλλο.
να φανταστεις ουτε τον γκομενο μου δεν εχω μεσα γιατι δεν γουσταρω να με παρακολουθουν πλαγιως ολοι αυτοι.(αυτος εινια σε ακομα χειροτερη φαση, χειριζονται τον λογαριασμος του τα αδερφια του κι εχουν να μπουν ενα χρονο)
σταματησα κι εγω να γραφω το παραμικρο και τους αφηνω ολους να λυσσανε
09-08-2011, 17:22 #23
Το κάθε μέσο, προσφέρει (ή το αντίθετο) σύμφωνα με το πως το χρησιμοποιείς.
Παρά τους όποιους κινδύνος και να έχει, δεν είναι τυχαίο που ο αριθμός των χρηστών του τρέχει προς το 1.000.000.000! Ξέρετε πως περίπου 15.000.000 φωτογραφίες ανεβαίνουν κ α θ η μ ε ρ ι ν ά;
Καί όλο αυτό σε διάστημα λίγων μόλις ετών!
Προσωπικά, είμαι χρήστης του fb από την αρχή της άδειας του για διεθνή χρήση, με ΑΝΟΙΧΤΟ επαγγελματικό προφίλ (δημιούργησα και Β λόγω του ότι ξεπέρασα τους 5.000 "φίλους") και ποτέ, δεν είχα κανένα δυσάρεστο ή προβληματικό περιστατικό, εκτός βέβαια από κάποια (ελάχιστα) χαζά mail
Αντιθέτως, τα θετικά ήταν πάρα πολλά και σημαντικά
Από το να βρω παλιούς χαμένους φίλους, συμμαθητές, συνεργάτες κλπ, στο να έχω πολλές επαγγελματικές προτάσεις από διάφορες χώρες του Εξωτερικού, αλληλεπίδραση κοινωνική και επαγγελματική, με ανθρώπους που δεν μένουν Αθήνα - Ελλάδα, με ανθρώπους που έχουν την ευκαιρία να με βρουν και να επικοινωνήσουν μαζί μου, με το να βρω νέους συνεργάτες, νέους φίλους, να αντλήσω -και να δώσω- πληροφορίες σε γκρουπ με κοινά ενδιαφέροντα...
Σε βαθμό που ποτέ δεν θα μου έδιναν τα επαγγελματικά website μου, το φόρουμ μου ή η κοινωνική μου δικτύωση σε άλλο μέσον... Και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ!
Συλλέγουν κάποιοι τις πληροφορίες μου ή τα προσωπικά μου δεδομένα (διευθύνσεις, τηλ κλπ) So; Ποτέ δεν τα έκρυψα. Ο οποιοσδήποτε ανοίγει τον Χρυσό ή άλλο επαγγελματικό οδηγό και τα βρίσκει.
Συλλέγουν φωτό μου; So; Με μια αναζήτηση στο google, φτάνουν στα site μου και τις βρίσκουν εκεί.
Υ.Γ. Επίσης έχω προφίλ στα MySpace, Twitter, αλλά και σε άλλους εξειδικευμένους διεθνείς ιστότοπους που αφορούν την δουλειά μου.
Αν για κάτι, "πρέπει" να κατηγορήσουμε τα social media, είναι ότι:
A. Mειώνουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων.
Β. Απομονώνουν κάποιους ανθρώπους.
Γ. Δημιουργούν σε κάποιους άλλους εικονική πραγματικότητα.
Δ. Δεν δίδουν την δυνατότητα στο μέλος, όταν θέλει να διαγραφεί να διαγράφονται και όλα του τα στοιχεία
09-08-2011, 19:40 #24
συμφωνω Like;)
01-09-2011, 20:37 #25
αλλος για τη βαρκα μας?!?
01-09-2011, 22:41 #26
Δεν μπορω να καταλαβω προς τι τοσος φοβος για το fb... Αν δεν ηταν το fb θα ηταν κατι αλλο...
Συμφωνώ στο οτι ναι υπάρχει φακέλωμα, οτι βάλεις ειναι διαθέσιμο στη fb να το διαχειριστεί να το πουλήσει να τραβήξει πληροφορίες για να σου βγαλει σχετικες διαφημίσεις κτλ κτλ
Αλλα, όπως και σε ολα τα πράγματα στη ζωή, αν εισαι μελος του fb βάλε ενα οριο... Παράδειγμα, δεν ειναι αναγκη να δώσεις τηλεφωνα, ακριβείς διευθύνσεις, και οτιδήποτε θεωρειτε προσωπικο στοιχειο.
Κανε και ενα email αποκλειστικά για να πηγαινουν τα μηνύματα ολων αυτων των social σελίδων και μην το ανοιξεις και ποτε αμα θες να το διαβασεις στο κατω-κατω.
Τωρα για το αν θα βαλεις φωτο σου ή οχι, σιγα, αντε και βαλω τι θα μου κανουν; Δεν καταζητούμε για φονο :P (ακομα) και στο κατω κατω αλλαξε το privacy και καντα να φαινονται μονο σε φιλους σου.
Και το πιο σημαντικό απο αλλα, εχε φιλους ΜΟΝΟ αυτους που ξερεις, εγω εχω καμια 50ρια ατομα ξερω τι σοι ειναι ο καθενας....
Και ετσι για να ξερετε τα ιδια κανει και η google και η yahoo και ολες οι σελιδες, απλα δεν σας το λενε :P
Παντως δεν μου εχει δημιουργήσει κανενα προβλημα εμενα, αντιθετα με βοηθησε να κανω νεες φιλίες και ειναι και ενας τροπος προώθησης τουλαχιστο με αυτα που ασχολουμε...
Παντως γκομενα δεν μου βρηκε ακομα το χω παράπονο :P :P
01-09-2011, 22:51 #27
Παιδια και εγω οποιο ατομο εχει ορεξη για κουβεντα ας μου στειλει πμ...δεν ψαχνω τιποτα εννοειται απλα κουβεντουλα να γινεται...βοηθαει πολυ τις στιγμες μοναξιας...