Αποριες μιας ηλιοχτυπημενης
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member
    In this old house where every door is open

Αποριες μιας ηλιοχτυπημενης

Απανταω και η ιδια, για να ειμαι κομπλε! Απευθυνονται σε απαντα θηλυκα και αρσενικα του φορουμ! Μιας και μιλαμε ολο για σεξ, ας μου λυθουνε και μενα μερικες αποριες.

1. Ποσοι απο εσας ησασταν σε σχεση, ενω το δοντακι σας ποναγε για καποιον απο πριν, οπως τον πρωτο σας ερωτα, καποιον που σας εμεινε απωθημενο, σας παρατησε κτλ; Ή διαφορετικα, ποσοι απο εσας ειχατε σχεση, και οταν χωριζετε το μυαλο σας και ισως και το σωμα σας γυριζει σε καποιον πρωην, καποιον παλιο ερωτα κτλ; Γιατι συμβαινει αυτο; Ποσο αδικο ειναι για τον συντροφο μας;

Μου εχει συμβει, και δεν ξερω τις πταιει. Ο φιλος μου το θεωρει τρομερα παραξενο να συμβαινει, αλλα εγω το βλεπω γυρω μου παντου!

2. Νομιζω οτι χημεια εχουν δυο ανθρωποι οταν ολα ταιριαζουν και πανε καλα χωρις να ξερουμε το λογο, και δεν εχουν χημεια οταν κατι δεν κολλαει χωρις παλι να μπορει να καταλαβει κανεις το λογο. Η ερωτηση ειναι σχετικη: Πιστευετε οτι καποιος που ηταν μαπα στο σεξ μαζι σας με αλλη θα εκανε φοβερο σεξ, και οτι απλα δεν ειχατε χημεια;

Δυσκολευομαι να το πιστεψω προσωπικα, μπορει με τον καιρο να μαθει και να βελτιωθει, αν ειναι σε μια σχεση που αισθανεται ανετα, ασφαλης και μπορει να εξερευνησει τον ερωτα κτλ.

3. Παντα ο ενας στη σχεση ειναι πιο ερωτευμενος απο τον αλλο;

Αυτο εχω βιωσει προσωπικα.. Αφου αυτον που θελουμε συνηθως δεν τον εχουμε, αυτους που μας θελουνε τους φτυνουμε, και παει λεγοντας! Τοσα γκρουπ εχουν φτιαχτει στο φβ μμε χιλιαδες μελη του στυλ, αλλον θελω, αλλος με θελει, και με αλλον καταληγω! Βεβαια μπορει απλα να νομιζει ο ενας οτι ειναι ερωτευμενος, ο αλλος να μην πολυ ειναι, οποτε καταληγουν να ειναι το ιδιο πανω κατω.

4. Υπαρχει αρκετος συμβιβασμος και αν οχι ψεματα, πολλες αληθειες που δε λεγονται στις σχεσεις για να κρατηθουν, νομιζω, πειτε το υποκρισια, ανασφαλεια, γουατεβερ;

Ειμαι σιγουρη για την πλειοψηφια των σχεσεων. Εχω ενα παραδειγμα, μια φιλη μου ειναι 4 χρονια με ενα παιδι, οποιος τους δει μαζι, εξω, η στο σπιτι θα πει τι φοβερο ζευγαρι, ποσο αγαπιουνται, ποσο διαχυτικοι και τρυφεροι ειναι, και ας ειναι 3 χρονια μαζι, και κανανε και ενα μωρακι προσφατα. Ε λοιπον, τα πρωτα 2 χρονια η φιλη μου μου ελεγε πως αν γυριζε πισω ο πρωην της θα τον πραταγε αυτον γιατι ηταν ακομα ερωτευμενη, που ειναι τοοοοοσο ταιριαστοι και αγαπημενοι και ευτυχισμενοι και δεν ειναι απλα αυτο που δειχνουν, τη ζω τη σχεση τους απο πολυ κοντα! Και πειτε μου τωρα, αν του το ελεγα εγω, λεμε τωρα, του νυν, αυτα που ελεγε η φιλη μου μεχρι προσφατα σχετικα για τον πρωην, τι θα εκανε;;;;

5. Συμφωνα με ερευνες οι περισσοτερες γυναικες απολαμβανουν καλυτερα το σεξ και απελευθερωνονται μετα τα 30-35. Αυτο που θελω να ρωτησω, ειναι τα 13χρονα 15χρονα και 16χρονα που κανουν πια παρτουζες, λεσβιακα, πιπες στις τουαλετες των σχολειων, θεωρουνται απελευθερωμενα και απολαμβανουν το σεξ το οποιο ειναι ποιοτικο, ή εμπιπτουν στην κατηγορια των νεαρων γυναικων των παραπανω ερευνων, που δεν απολαμβανουν οσο θα απολαυσουν αργοτερα;

Λοιπον, εγω εκ πειρας εχω δει οτι ναι, αλλη ποιοτητα το σεξ στα 18, αλλη τωρα στα 27, οποτε περιμενω με χαρα τα 35 :p Οι δυο 15χρονες φιλες που γνωριζουν εναν τριανταρη μεσω φεισμπουκ και τον φωναζουν για σεξ και τον υποδεχονται κανοντας λεσβιακα, πραγματικα ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ τι καταλαβαινουν, τι νιωθουν, τι απολαμβανουν.

6. Σε τι ποσοστο εχετε συναντησει αντρες που νοιαζονται για την απολαυση της συντροφου τους; Και επισης σε τι ποσοστο εχετε συναντησει γυναικες που νοιαζονται για την απολαυση του συντροφου τους και δεν καθονται σαν ψοφιες τσιπουρες; Α! νετωμεταξυ, αν καποια καθεται σαν ψοφια τσιπουρα στο σεξ, οι αντρες μενουν μαζι της; Και αν ο αντρας τελειωνει σε 2 λεπτα και μετα ροχαλιζει, οι γυναικες καθονται μαζι του;

Απο τη δικη μου εμπειρια οι αντρες προσπαθουν, αν ειναι δε ερωτευμενοι προσπαθουν πολυ, εκτος αν εχουν καποιο προβλημα. Και επισης εγω ναι ειχα μεινει σε σχεση δυο χρονια οπου ο αλλος ειχε προβλημα και το σεξ ηταν σπανιοτατο, αλλα ειχαμε γινει αδερφακια στο τελος.

Αυτες προς το παρον, επονται και αλλες.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    1. Ποσοι απο εσας ησασταν σε σχεση, ενω το δοντακι σας ποναγε για καποιον απο πριν, οπως τον πρωτο σας ερωτα, καποιον που σας εμεινε απωθημενο, σας παρατησε κτλ; Ή διαφορετικα, ποσοι απο εσας ειχατε σχεση, και οταν χωριζετε το μυαλο σας και ισως και το σωμα σας γυριζει σε καποιον πρωην, καποιον παλιο ερωτα κτλ; Γιατι συμβαινει αυτο; Ποσο αδικο ειναι για τον συντροφο μας;

Ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί, ίσως γιατί δεν φεύγω εύκολα από μια σχέση, αν δεν είμαι 100% πως έχει τελειώσει. αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα καλό...:)

2. Νομιζω οτι χημεια εχουν δυο ανθρωποι οταν ολα ταιριαζουν και πανε καλα χωρις να ξερουμε το λογο, και δεν εχουν χημεια οταν κατι δεν κολλαει χωρις παλι να μπορει να καταλαβει κανεις το λογο. Η ερωτηση ειναι σχετικη: Πιστευετε οτι καποιος που ηταν μαπα στο σεξ μαζι σας με αλλη θα εκανε φοβερο σεξ, και οτι απλα δεν ειχατε χημεια;

χμ...αυτό όμως λέγεται χημεία...Ναι, το πιστεύω, όπως συμβαίνει και με μας. Να μας βγάζει κάποιος πολλά περισσότερα από κάποιον άλλο και να αλλάζουμε εντελώς στο κρεββάτι, μαζί του.

Αναλόγως τις εποχές της σχέσης. Δηλαδή, όταν είσαι ανεβασμένη, ασφαλής, με αυτοπεποίθηση γιατί όλα πάνε καλά στη ζωή σου, το βγάζεις και στη σχέση και ο αλλος αγχώνεται. Όταν πέφτεις για άλλους λόγους, σου βγαίνει ανασφάλεια και κάπου εκεί δένει ο άλλος τη γαιδάρα στη μουριά και συ τρέχεις..:ρ

4. Υπαρχει αρκετος συμβιβασμος και αν οχι ψεματα, πολλες αληθειες που δε λεγονται στις σχεσεις για να κρατηθουν, νομιζω, πειτε το υποκρισια, ανασφαλεια, γουατεβερ;

Ποτέ, αλλά ποτέ δεν κάθισα σε σχέση για όλα τα παραπάνω. Αν τελειώσει, βγάζω φτερά και πετάω για αλλού...:)

5. Συμφωνα με ερευνες οι περισσοτερες γυναικες απολαμβανουν καλυτερα το σεξ και απελευθερωνονται μετα τα 30-35. Αυτο που θελω να ρωτησω, ειναι τα 13χρονα 15χρονα και 16χρονα που κανουν πια παρτουζες, λεσβιακα, πιπες στις τουαλετες των σχολειων, θεωρουνται απελευθερωμενα και απολαμβανουν το σεξ το οποιο ειναι ποιοτικο, ή εμπιπτουν στην κατηγορια των νεαρων γυναικων των παραπανω ερευνων, που δεν απολαμβανουν οσο θα απολαυσουν αργοτερα;

Η αλήθεια είναι πως όσο μεγαλώνεις, απολαμβάνεις περισσότερο στο σεξ, αν και δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με συγκεκριμένες ηλικίες αλλά με το σύντροφο και τις δικές μας εμπειρίες.

6. Σε τι ποσοστο εχετε συναντησει αντρες που νοιαζονται για την απολαυση της συντροφου τους; Και επισης σε τι ποσοστο εχετε συναντησει γυναικες που νοιαζονται για την απολαυση του συντροφου τους και δεν καθονται σαν ψοφιες τσιπουρες; Α! νετωμεταξυ, αν καποια καθεται σαν ψοφια τσιπουρα στο σεξ, οι αντρες μενουν μαζι της; Και αν ο αντρας τελειωνει σε 2 λεπτα και μετα ροχαλιζει, οι γυναικες καθονται μαζι του;

Όλα έχουν να κάνουν με αυτή τη ρημάδα τη χημεία και τον έρωτα. Αν θες και σε θέλει πολύ....κόλαση.
    Καλά, με δίλεπτο, σόρι ρε κοπελιά αλλά γιατί να κάτσει κάποια μαζί του?

.....μη τολμήσεις και βάλεις άλλες!!!
    Πόνεσε το χέρι μου!

Senior Member

γιατι ειναι ερωτευμενη!! Το τι τραβηξα περυσι που η κολλητη μου ειχε κολλησει με εναν μπατσο που τελειωνε ανα δυο λεπτα, δε φανταζεσαι!! Θα το ανεχοταν ελεγε γιατι τον αγαπουσε. Το αστειο της υποθεσης; Αυτος την εφτυσε και εμεις μετα τρεχαμε να την παρηγορυμε!! Και το ακομα πιο αστειο; Της ειπε οτι αυτη εφταιγε που τελειωνε καθε δυο λεπτα γιατι ηταν ξενερωτη. Τα λογια ειναι περιττα.

γιατι ειναι ερωτευμενη!! Το τι τραβηξα περυσι που η κολλητη μου ειχε κολλησει με εναν μπατσο που τελειωνε ανα δυο λεπτα, δε φανταζεσαι!! Θα το ανεχοταν ελεγε γιατι τον αγαπουσε. Το αστειο της υποθεσης; Αυτος την εφτυσε και εμεις μετα τρεχαμε να την παρηγορυμε!! Και το ακομα πιο αστειο; Της ειπε οτι αυτη εφταιγε που τελειωνε καθε δυο λεπτα γιατι ηταν ξενερωτη. Τα λογια ειναι περιττα.
    χμ, δεν ξέρω αν είμαι τόσο αναίσθητη που δεν μπορώ να ερωτευτώ κάποιον που ΔΕΝ περνάω καλά μαζί του σεξ....

Senior Member
    Λοιπόν το θέμα είναι καθαρά θηλυκό και η ζέστη πολλή, και επειδή βιάζομαι μήπως και φύγω σήμερα, εκφράζομαι ελαφρώς σόκιν!

Έχω κάνει "σχέση" των 2 εβδομάδων ενώ όλη μου η μασέλα πονούσε για άλλον, αλλά δε θα την αποκαλούσα πράγματι σχέση. Άσε που πιστεύω ότι, αν έχεις πραγματικά αγαπήσει κάποιον, και τον έχεις ερωτευτεί βαθειά έστω και αν χάλασε η σχέση, όποτε τον βλέπεις, όποτε τον φέρνεις στο μυαλό σου, θα σε αναστατώνει και θα σε μελαγχολεί λίγο, και ας τον θυμάσαι με χαμόγελο. Αλλά να κάνεις κανονική σχέση full-time που κρατάει ενώ είσαι ερωτευμένη με κάποιον άλλο; Δύσκολο μου φαίνεται. Και τα απωθημένα είναι νομίζω έρωτες με λάθος timing :) Είναι άδικο για τον σύντροφό σου; Νομίζω μόνο αν υπερσκιάζει τον έρωτα που νιώθεις για εκείνον, και σε εμποδίζει να χαρείς αυτό που έχεις.

Και το σώμα μας, όταν πληγώνεται η καρδιά μας, θέλει να μας κάνει να αιστανθούμε καλύτερα, και μας σπρώχνει στην αγκαλιά κάποιου που, με τα δικά του δεδομένα (του σώματος) περνάγαμε καλά. Δεν νομίζω να επέστρεφες για ξεδωτικό σεξ σε κάποιον που δεν ήξερε που ακριβώς είναι η κλειτορίδα σου ;) Το ίδιο και το μυαλό, όταν η καρδιά και η ψυχή είναι ευάλωτες, θέλει φροντίδα, χαρά και κάτι οικείο, και επιστρέφει εκεί όπου θυμάται ότι τα έλαβε και τα απόλαυσε. Αυτό πάντως, αφού είναι τακτική μετά από χωρισμό, δεν είναι καθόλου άδικο για τον "σύντροφό" σου!

Α εγώ το έχω αναλύσει το θέμα της χημείας (φυτουκλάκι γαρ), και όχι μόνο στο σεξ. Γενικά πιστεύω ότι η χημεία μεταξύ 2 ανθρώπων (ιδιαίτερα αν ο ένας από τους 2 είμαι εγώ) είναι θέμα τρόπων και όχι προτιμήσεων. Δεν περιμένω τον σύντροφό μου να ασχολείται με τα ίδια πράγματα όπως εγώ, να ακούει την ίδια μουσική, να προτιμά τα ίδια φαγητά κτλ, Θα βοηθούσε μεν αλλά δεν είναι deal breaker όσο το να μην ταιριάζουμε συμπεριφοριακά. Το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό να εκφράζεται όπως εγώ, να αισθάνεται όπως εγώ, να τσακωνώμαστε με τον ίδιο τρόπο, να σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο, άσχετο αν είναι για διαφορετικά θέματα. Είναι μεγάλη δουλειά το αγόρι σου ή ο κάθε σύντροφος να εκφράζει τα συναισθηματά του με τρόπο κατανοητό και αποδεκτό από το άλλο μέλος της σχέσης.

Όσο για το σεξ... κοπελιά, μου έχει συμβεί, με ένα αγόρι να μην ξέρω τι να κάνω, ούτε καν πως να σταθώ, και με τον επόμενο να πετάει η ομάδα! Θεωρώ ότι είναι θέμα ερωτικής έμπνευσης. Ο πρώτος πράγματι δεν με είχε εξιτάρει όσο νόμιζα, και ας ήταν ωραίο παιδί, εγκεφαλικά δεν τον είχα ερωτευτεί τόσο και δεν με ενέπνεε να φανταστώ πολλά... ο άλλος (τον οποίο αποκαλώ Χόμπιτ οπότε φαντάσου διαφορά εμφάνισης) ήταν τόσο καλός στο εγκεφαλικό φλερτ, που ακόμα και όταν βγαίναμε για αθώο καφέ με έκανε να ξεροσταλιάζω! Το Χόμπιτ for fuck's sake (το θυμάμαι και απορώ ακόμα)!

3. Παντα ο ενας στη σχεση ειναι πιο ερωτευμενος απο τον αλλο; Αφου αυτον που θελουμε συνηθως δεν τον εχουμε, αυτους που μας θελουνε τους φτυνουμε, και παει λεγοντας!
    Μισό να φέρω τον μετρητή μου να σου πω... Έλα βρε καλή μου λίλιουμ, μετριέται ο έρωτας; Πιστεύω ότι κάθε έρωτας, όπως και κάθε ενδιφερόμενος στη σχέση, περνάει φάσεις. Κάποιος μπορεί να κολλήσει σε μία και να μην του πάει να προχωρήσει στην επόμενη, κάποιος άλλος πατάει με χίλια και φτάνει να κάνει σχέδια για μπεμπέ ρούχα στην 2η εβδομάδα. Και πάλι πιστεύω ότι είναι και θέμα τρόπου. Μπορεί αυτό που εσύ αντιλαμβάνεσαι ως λιγότερος έρωτας, να είναι αδυναμία του συντρόφου σου να εκφράσει αυτό που αισθάνεται με τρόπο που εσύ να κατανοείς και να αποζητάς.

Όσο για την άλλη πρόταση... Ώπα ώπα γιατί μου τα μπερδεύεις. Αυτές είναι συμπεριφορές ανθρώπων που δεν ξέρουν τι θέλουν, και απλά θέλουν να ζήσουν έρωτα. Καθόλου μεμπτό, αλλά αν δεν μπορείς να κάτσεις λίγο μόνος σου και να ξεκαθαρίσεις τα αυτούσια αισθήματα από το για ποιον τα αισθάνεσαι, είσαι λίγο εθισμένος στον έρωτα. Γιατί δεν έχεις αυτόν που θέλεις; Και γιατί να φτύσεις κάποιον που σε θέλει αλλά εσύ απλά δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του ή πιο γενικά, σε φάση για έρωτες; Τα γύναια τα κάνουν αυτά, που θέλουν συνεχή επιβεβαίωση, και αισθάνονται ντίβες όταν κάνουν καλά παιδιά να τρέχουν από πίσω τους... και σε διαβεβαιώ, είναι οι ίδιες που, όταν το καλό παιδί ρίξει ένα άι σιχτίρ και πάει για άλλα που θα τον εκτιμήσουν, τρέχουν εκείνες από πίσω του και χαλάει όλο τους το είναι.

Νομίζω ότι στο παράδειγμα με τη φίλη σου, η ίδια έλεγε ψέμματα στον εαυτό της πρώτα, και ως επέκταση στον σύντροφό της, εφόσον διάλλεγε να μείνει σε μια σχέση όντας ερωτευμένη με έναν άλλον. Αλλά τα πάντα, όλες οι σχέσεις ανεξαιρέτως, βασίζονται σε συμβιβασμούς. Όλες, γονείς, φίλοι, γκόμενοι, αφεντικό, τα πάντα. Για εμένα είναι θέμα επιλογής. Ψέμματα δεν λέω, αλλά δεν είμαι ειλικρινής, θεωρώ την ειλικρίνεια την άκαρδη ξαδέρφη της αλήθειας. Αλήθεια είναι να πεις στο αγόρι σου "μωρό μου, αυτό το τζιν δεν σου πάει τόσο όσο το άλλο" και ειλικρίνεια είναι να πεις αυτό ακριβώς που πέρασε από το μυαλό σου, έστω και αν ήταν "μωρό μου, έχεις γίνει λίγο γουρουνάκι τελευταία και αυτό το τζιν σου κάνει έναν κώλο σαν καρπούζι". Είναι θέμα τακτ!

Αλλά ακόμα και εκεί, το σκέφτεσαι και το ζυγίζεις. Τα άτομα που δεν συμβιβάζονται και πουλάνε και μαγκιά του στυλ "έτσι είμαι εγώ και αν σου αρέσει" είναι συνήθως τετραπέρατοι μαλάκες που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους. Σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το Χ γεγονός που περιέπεσε στην αντίληψλη σου ώστε να το κάνεις θέμα; Μήπως, για να είσαι εσύ "ειλικρινής με τον εαυτό σου" καταλήξεις να πληγώσεις και να προβληματίσεις βαθειά ένα άτομο που δεν σου φταίει, για ψύλου πήδημα; Δεν είναι ανάγκη να πεις ψέμματα αν πράγματι σε ενοχλεί κάτι, αλλά όχι να πηγαίνεις κατ'ευθείαν στο "αγάπη μου πρέπει να μιλήσουμε" με το οτιδήποτε που σου κακοφάνηκε. Νερό στο κρασί χρειάζεται και από τις 2 μεριές...

Α για σε παρακαλώ, μια χαρά τα απολαμβάνουμε (ή τα απολαμβάναμε, ρε συ πότε πέρασα τα 20; Γιατί δεν μου το είπε κανείς;!) Πειραματισμοί και περιέργεια ρε συ, είναι η ηλικία που τα κάνεις όλα και συμφέρεις και θέλεις και παραπάνω, γιατί διαμορφώνεις προσωπικότητα και προτιμήσεις. Δεν ξέρω μέχρι πότε κρατάει αυτή η φάση, εγώ ακόμα μέσα είμαι, αλλά επειδή δεν είσαι και τόσο μέσα στην κοινωνία και σκέφτεσαι με βάση fuck the system, είσαι πιο ελεύθερος να δοκιμάσεις πράγματα χωρίς να αναλώνεσαι στο τι θα πει ο ένας και ο άλλος. Γενικά όμως, έρευνες σε τέτοια θέματα δεν πιστεύω καθόλου...

Τώρα για το ποιοτικό σεξ και πόσο το απολαμβάνει η κάθε ηλικία... δεν ξέρω να σου πω. Έχω κάνει και σκατοσέξ σε δρομάκι, και έχω περάσει και νύχτα αποθεωτικού ερωτισμού, και δεν μετανιώνω για κανένα από τα 2. Αλλά επειδή με την κολλητή μου κάνουμε αγοράκια να ζηλέψουν ανταλλάσσοντας γλωσσόφιλα στα κλαμπ, είναι ικανοποίηση να ξέρεις ότι ο άλλος σε βλέπει και θέλει να είναι στη θέση αυτού που φιλάς. 2 γυναίκες μεταξύ τους ήταν και είναι φαντασίωση του κάθε άντρα, όχι γιατί το θέαμα από μόνο του αρκεί, αλλά επειδή όλοι πιστεύουν ότι θα συμπεριληφθούν αργότερα στη φάση!

Εκτός από το ότι γέλασα κανονικά με το ψόφιες τσιπούρες, δεν είναι στην τελική θέμα πάθους; Αν ο άλλος σε εξιτάρει και σε κάνει να θέλεις σεξ εδώ και τώρα, κάθε ώρα, μπορείς να κάτσεις σαν ψόφια τσιπούρα και μουγκή ή θα ξεσικώσεις τη γειτονιά στο πόδι (άσε, έχει γίνει); Με την ίδια λογική, αν ο άλλος σε κάνει να θέλεις σεξ εδώ και τώρα, κάθε ώρα, κατά πάσα πιθανότητα κάνει κάτι που απολαμβάνεις πάρα πολύ! Άσε που είναι στο χέρι σου να κάνεις τον άλλο να θέλει να σε ικανοποιήσει... Οι άντρες μετά από μία ηλικία, και σίγουρα μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, είναι νομίζω περισσότερο "τρύπα να΄ναι και ό,τι να΄ναι" ενώ οι γυναίκες είμαστε περισσότερο εγκεφαλικά όντα, οπότε για την κοπέλα που κάθεται με τον τύπο των 2 λεπτών... μπορεί τόσο να χρειάζεται και εκείνη για να τελειώσει, που ξέρεις!
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member

μπάτσος παιδί μου, τι περιμένεις....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Οσο εισαι στην σχεση ειναι αδικο, ειναι ενα τεραστιο μπερδεμα του μυαλου που δεν εχει ξεκαθαρισει μεσα του τι θελει και τι οχι.Οταν εισαι εκτος σχεσης μπορεις να θυμηθεις και να αναπολησεις οσες στιγμες θες... οχι πως δεν θα το κανεις καποιες φορες ακουσια .... αλλα οταν εισαι σε σχεση και το κανεις αυτο "ακουσια " παντα επειτα αισθανεσαι ενοχες.... δεν ξερω ποσο λογικο ειναι, δεν ξερω γιατι συμβαινει αλλα ειναι σιγουρα αδικο προς τον αλλο.
    Παραλληλα αν περα απο αυτο(ενω εισαι ηδη σε σχεση) ποθεις μια παλια σου σχεση, αποθημενο κτλ τοτε μαλλον στο διαστημα αυτο της ζωης σου δουλευεις ανοιχτα και εσενα και τον/την συντροφο σου, το μοναδικο σιγουρο ειναι οτι τουλαχιστο ενας θα πληγωθει.

και τα 2.... ειναι ο συνδιασμος? δεν ξερω.... ακομη και με το ιδιο ατομο που μπορει καποτε να εκανες καθημερινα αν βρισκοσουν επειτα απο 10 χρονια και τα εφερνε η στιγμη να βρεθειτε στο κρεββατι παλι ,δεν θα ηταν το ιδιο, και η χημεια αλλαζει οπως και οι ανθρωποι.Καπου εδω στο φορουμ ειχα διαβασει καποιος που ειπε για το timing...ειναι και αυτο..
    [COLOR="blue"]δυστηχως σε πολλες σχεσεις καποιος θα δινει πιο πολυ και αλλος θα δινει πιο λιγο....
    Κατ'εμε οι πιο ευτυχισμενες σχεσεις ειναι αυτες που λενε και οι 2:"-Μου εχεις δωσει τοσα πολλα!-Μα εγω δεν σου εχω δωσει τπτ!"

Το ψεμα εχει γινει η ζωη και η αναπνοη μας.Ζουμε για να ακουμε ψεμματα και οταν λεμε αληθειες γινομαστε μαλακες-*********-πουτανες κτλ...
    Η Υποκρισια να χαμογελα στην ακρη και να πεταει μπαλακι στην Αποδοχη....

Οπως καθε εφηβος που βιαζεται να μεγαλωσει και να κανει πραγματα που κανουν οι "μεγαλοι",εχουν την ψευδαισθηση οτι το απολαμβανουν, λογικα πιστευω οτι εμπιπτουν στην ερευνα.

Τα ιδια ποσοστα μπορω να πω, στο σεξ πολυ κοσμος "κλεισμενος" και δεν εννοω οτιδηποτε παραφυση η βοηθηματα... απλα κολλαει το μυαλο και λενε να γ@μηθηκ@ σημερ@ και ηταν σουπερ ενω εχεις ξενερωσει απο την ζωη σου και δεν το παραδεχεσαι.Προτειμοτερο ειναι να το ζησεις σαν ερωτα που θα ερθει σιγα σιγα.... οπου θα θες να μαθεις και να ευχαριστεις τον αλλο αλλα και να το απολαμβανεις.Στο φαινομενο ψοφια τσιπουρα πιστευω πως καθεται καποιος-α μονο οταν εχει αλλες απολαβες - ειτε υλικες ειτε κοινωνικες κοκ.
    ωραιες οι αποριες σου εισαι σιγουρα ηλιοκαμμενη ? :P
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Αλλά να κάνεις κανονική σχέση full-time που κρατάει ενώ είσαι ερωτευμένη με κάποιον άλλο; Δύσκολο μου φαίνεται.

Λοιπον θα μιλαω με παραδειγματα σημερα για να ειμαστε πιο περιγραφικοι. Π.χ. ο κολλητος μου οταν χωρισε απο την πρωτη του σχεση, εκανε τρια χρονια να αγγιξει παλι γυναικα, και μετα εκανε κατι πεταχτες, και δυο σχεσεις, ενω ακομα ειχε κολλημα με την πρωτη, την εβλεπε στον υπνο του, δεν ειχε σβησει το ταττου με το ονομα της κτλ. Με την τελευταια του κοπελα που ηταν 3 χρονια μαζι, χωρισε ενα πρωι στα ξαφνικα, γιατι το βραδυ ειχε δει την πρωην και καταλαβε οτι δεν παει αλλο. Η ξαδερφη μου 20 χρονων χωρισε προσφατα απο εναν μεγαλο απο οτι ελεγε ερωτα, αλλα χτες μου εξομολογηθηκε οτι δεν περναει απο μια περιοχη γιατι εκει δουλευει ο πρωτος της μεγαλος ερωτας και οταν τον βλεπει παθαινει πατατρακ. Αντε εγω να πειστω μετα οτι οντως ηταν ερωτευμενη με αυτον που ειχε τωρα.

Όσο για το σεξ... κοπελιά, μου έχει συμβεί, με ένα αγόρι να μην ξέρω τι να κάνω, ούτε καν πως να σταθώ, και με τον επόμενο να πετάει η ομάδα!

Γιεπ, και μενα μου εχει συμβει αυτο. Αυτη ειναι η χημεια τελικα; Συνδυασμενη με το εγκεφαλικο φλερτ που ειπες και το ποσο θες τον αλλον. Xμου.

Πιστεύω ότι κάθε έρωτας, όπως και κάθε ενδιφερόμενος στη σχέση, περνάει φάσεις. Κάποιος μπορεί να κολλήσει σε μία και να μην του πάει να προχωρήσει στην επόμενη, κάποιος άλλος πατάει με χίλια και φτάνει να κάνει σχέδια για μπεμπέ ρούχα στην 2η εβδομάδα. Και πάλι πιστεύω ότι είναι και θέμα τρόπου. Μπορεί αυτό που εσύ αντιλαμβάνεσαι ως λιγότερος έρωτας, να είναι αδυναμία του συντρόφου σου να εκφράσει αυτό που αισθάνεται με τρόπο που εσύ να κατανοείς και να αποζητάς.

Δεν ξερω ισως λοιπον φταινε τα δικα μου μοτιβα που επαναλαμβανω, αυτους που ερωτευομαι δεν τους εχω ποτε ως γκομενους, μπλεκω σε σχεσεις που ο αλλος δεν ειναι ερωτευμενος μαζι μου, ειτε δεν ειμαι εγω με αυτον..

Όσο για την άλλη πρόταση... Ώπα ώπα γιατί μου τα μπερδεύεις. Αυτές είναι συμπεριφορές ανθρώπων που δεν ξέρουν τι θέλουν, και απλά θέλουν να ζήσουν έρωτα. Καθόλου μεμπτό, αλλά αν δεν μπορείς να κάτσεις λίγο μόνος σου και να ξεκαθαρίσεις τα αυτούσια αισθήματα από το για ποιον τα αισθάνεσαι, είσαι λίγο εθισμένος στον έρωτα.

Εγω με τα συναισθηματα δεν εχω καλη σχεση, δεν ξερω τι νιωθω, για ποιον και γιατι, και αν ξερω, δεν ξερω τι σημαινει αυτο και τι να προσδοκω, ή ακομα χειροτερα πιστευω οτι δε σημαινει τιποτα. Ερημην παρασταση.!

Νομίζω ότι στο παράδειγμα με τη φίλη σου, η ίδια έλεγε ψέμματα στον εαυτό της πρώτα, και ως επέκταση στον σύντροφό της, εφόσον διάλλεγε να μείνει σε μια σχέση όντας ερωτευμένη με έναν άλλον.

Αμ δεν ειπα ολη την ιστορια χαριν συντομιας. Η φιλη μου ισχυριζοταν οτι ειναι ερωτευμενη και με τους δυο, και οτι ηθελε και αγαπουσε και τους δυο, και οτι αν γινοταν θα ηθελε να τους εχει και τους δυο μαζι, οπως οι αντρες τα χαρεμι δηλαδη, που για ενα χρονο οντως αυτο εκανε. Αλλα και καλα ηταν πιο ερωτευμενη με τον αντρα της που τον απατησε, για αυτο θα γυρναγε σε εκεινον. Και απορω εγω αν το ηξερε αυτο ο νυν αν θα ηταν μαζι της τωρα η θα ειχε παρει δρομο.

Εκτός από το ότι γέλασα κανονικά με το ψόφιες τσιπούρες, δεν είναι στην τελική θέμα πάθους; Αν ο άλλος σε εξιτάρει και σε κάνει να θέλεις σεξ εδώ και τώρα, κάθε ώρα, μπορείς να κάτσεις σαν ψόφια τσιπούρα και μουγκή ή θα ξεσικώσεις τη γειτονιά στο πόδι (άσε, έχει γίνει);

ξερω γω, λενε και για μια γυναικεια ψυχροτητα, ή αναισθησια αδιαφορια πες το οπως θες. Π.χ. αν δεις την Τζουλια στην τσοντα που γυρισε, κοιμασαι στα πρωτα 3 λεπτα.

οπότε για την κοπέλα που κάθεται με τον τύπο των 2 λεπτών... μπορεί τόσο να χρειάζεται και εκείνη για να τελειώσει, που ξέρεις!
    Και ομως οχι, δεν ειχε τελειωσει ποτε με δαυτονα, και παρολα αυτα μιλαμε για τρελοοοοοο κολλημα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Οσο εισαι στην σχεση ειναι αδικο, ειναι ενα τεραστιο μπερδεμα του μυαλου που δεν εχει ξεκαθαρισει μεσα του τι θελει και τι οχι.Οταν εισαι εκτος σχεσης μπορεις να θυμηθεις και να αναπολησεις οσες στιγμες θες... οχι πως δεν θα το κανεις καποιες φορες ακουσια .... αλλα οταν εισαι σε σχεση και το κανεις αυτο "ακουσια " παντα επειτα αισθανεσαι ενοχες.... δεν ξερω ποσο λογικο ειναι, δεν ξερω γιατι συμβαινει αλλα ειναι σιγουρα αδικο προς τον αλλο.

Οπως το λες, δειχνει οτι οντως συμβαινει, σαν πολυ συχνο φαινομενο, οκ, εστω ακουσια, εστω λιγες φορες, και παραδεχεσαι οτι ειναι αδικο, το αν θα ειναι λιγο η πολυ λοιπον δεν νομιζω οτι εχει μεγαλη σημασια..

Το ψεμα εχει γινει η ζωη και η αναπνοη μας.Ζουμε για να ακουμε ψεμματα και οταν λεμε αληθειες γινομαστε μαλακες-*********-πουτανες κτλ...
    Η Υποκρισια να χαμογελα στην ακρη και να πεταει μπαλακι στην Αποδοχη....

Αυτη θα ηταν η επομενη ερωτηση μου, μου εδωσες πασα!!

Τα ιδια ποσοστα μπορω να πω, στο σεξ πολυ κοσμος "κλεισμενος" και δεν εννοω οτιδηποτε παραφυση η βοηθηματα... απλα κολλαει το μυαλο και λενε να γ@μηθηκ@ σημερ@ και ηταν σουπερ ενω εχεις ξενερωσει απο την ζωη σου και δεν το παραδεχεσαι.

Αυτο παιζει σιγουρα! Οπως και το πω ρε φιλε, πολυ κουραση!! Πηγα με 5 σε ενα σαββατοκυριακο (και εννοει με 5 θειες του στο πανηγυρι της κατω Κουτρουλιτσας)

Προτειμοτερο ειναι να το ζησεις σαν ερωτα που θα ερθει σιγα σιγα.... οπου θα θες να μαθεις και να ευχαριστεις τον αλλο αλλα και να το απολαμβανεις.Στο φαινομενο ψοφια τσιπουρα πιστευω πως καθεται καποιος-α μονο οταν εχει αλλες απολαβες - ειτε υλικες ειτε κοινωνικες κοκ.

Ειτε αν ειναι και αυτος ψοφιος τσιπουρος!!!

ωραιες οι αποριες σου εισαι σιγουρα ηλιοκαμμενη ? :P
    Οχι, ηλιοχτυπημενη, εχει διαφορα!!

Ερωτηση νουμερο 7. Γιατι ρε φιλε αν μια γυναικα πηγαινει με οποιον θελει ειναι *******, και αν αυτο το κανει αντρας ειναι μαγκας; Αν το παρεις λογικα και μαθηματικα, προκειμενου να υπαρχουν λοιπον μαγκες υπαρχουν και πουτανες, γιατι πως θα γινοσουν μαγκας αν δεν σου καθονταν αυτες που ονομαζεις πουτανες; Και συγνωμη δλδ αλλα ποσο μαγκας ειναι ενας αντρας που παει με πουτανες, ή που επειδη τις πηδαει και τις παραταει τις κανει και καλα απο γυναικες πουτανες; Αυτη ειναι η πεμπτουσια του Αρσενικου που θα την χειροκροτησουμε κιολας;

H δικη μου απαντηση ειναι οτι αυτος ο διαχωρισμος δε θα επρεπε να υφισταται. Εχουμε ακουσει χιλιαδες φορες το αλλοθι δικαιολογια των αντρων οτι και καλα ειναι στη φυση τους, στο DNA τους, ειναι κυνηγοι, για να γονιμοποιησουν οσο περισσοτερα θηλυκα γινεται, και για αυτο και καλα αυτοι μπορουνε να κανουνε οτι θελουν και η γυναικα οχι! ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!! Ετσι γινεται η φυσικη επιλογη;;; Χαχα! Η γυναικα πηγαινε με πολλους αντρες τα αρχαια αρχαια χρονια, ωστε μεσα της το σπερμα του πιο ισχυρου να επικρατησει, γιατι αν ηταν μονο ενος το σπερμα, που ειναι η φυσικη επιλογη; Και αυτα δεν τα λεω εγω, τα λενε ερευνες που μελετανε το σχημα και το μεγεθος των γεννητικων οργανων και αλλα τετοια, και εφτασαν στο συμπερασμα οτι ακριβως για αυτο το λογο το αντρικο μοριο μακρυνε και πηρε το σχημα που εχει, για να εκσπερματωνει οσο πιο κοντα στο ωαριο του θηλυκου για μεγαλυτερες πιθανοτητες επιτυχους γονιμοποιησης. Αν δεν υπηρχε ανταγωνσιμος μες στον κολπο, προς τι ολα αυτα; Οποτε πηγαινετε αντρες με οσες γυναικες θελετε γιατι ειστε κυνηγοι, θα παμε και εμεις οι γυναικες με οσους θελουμε, γιατι πρεπει να βρουμε τον καλυτερο!

μερσι για τη συμμετοχη! Μου αρεσαν πολυ αυτα που μου γραψατε, με βοηθανε να καταλαβαινω τον κοσμο τριγυρω μου!!
    Last edited by λιλιουμ; 08-08-2011 at 22:38.

Senior Member
    Δεν υπήρξαν ποτέ απωθημένα στη ζωή μου. Ότι ήταν να ζήσω το ζούσα μέχρι τέλους. Και κάθε νέα σχέση ήταν μια νέα αρχή.
    Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι. Προσωπικά, όσο πιο πολύ με εμπνέει ο άλλος, τόσο καλύτερη είμαι στο σεξ. Με κάποιους σίγουρα ήμουνα μάπα.
    3. Παντα ο ενας στη σχεση ειναι πιο ερωτευμενος απο τον αλλο; Αφου αυτον που θελουμε συνηθως δεν τον εχουμε, αυτους που μας θελουνε τους φτυνουμε, και παει λεγοντας!
    Δεν νομίζω πως μπορείς εύκολα να μετρήσεις κάτι τέτοιο. Εκτός από περιπτώσεις που κάνουν μπαμ. Και δεν πιστεύω ότι συνήθως θέλουμε αυτούς που μας φτύνουνε. Προσωπικά, ποτέ δεν γύρισα να κοιτάξω κάποιον που δε μου έδειχνε ενδιαφέρον. Αυτοί που το κάνουν συχνά, μάλλον κάποιο θέμα έχουν να λύσουν.
    Δεν με αφορά. Δεν είχα ποτέ λόγο να "κρατήσω" μια σχέση με το ζόρι. Είμαι με κάποιον για όσον καιρό αισθάνομαι καλά μαζί του, το ίδιο περιμένω και από αυτόν.
    Όπως σε όλα, έτσι και στο σεξ εξελισσόμαστε. Άρα, υπό φυσιολογικές συνθήκες, κάνουμε καλύτερο σεξ όσο μεγαλώνουμε. Σίγουρα, είναι ψευδαίσθηση ότι οι νεότεροι απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ. Θα έλεγα ότι συχνά δεν ξέρουν τι τους γίνεται και ψάχνονται. Το να τα κάνει κανείς όλα, δε σημαίνει ότι το απολαμβάνει κιόλας.
    6. Σε τι ποσοστο εχετε συναντησει αντρες που νοιαζονται για την απολαυση της συντροφου τους;
    Σε μεγάλο ποσοστό. Έχω συναντήσει λίγες εξαιρέσεις. Συνήθως ήταν πιο άπειροι.

Senior Member
    χμ.. μπα. δεν μου εχει συμβει ποτε να τα φιαξω με καποιον και να εχω στο μυαλο μου καποιον προηγουμενο. οταν υπαρχει καποιος στο μυαλο μου, δεν μπορω να μπω ποτε σε σχεση. το μονο που εχει συμβει, ειναι, μετα απο χωρισμο να ξανασυναντηθουμε με παλιο μου και να ξεκινησει μια δευτερη φαση, αλλα δεν ηταν καθολου στο μυαλο μου. απλα εγινε..

εγω νομιζω, οτι χημεια εχουν δυο ανθρωποι οταν παρα τα αντικειμενικα στοιχεια που μπορει να ειναι συμβατα η ασυμβατα, νοιωθουν ακατανικητη ελξη και το σεξ ειναι τελειο.
    δεν ειναι απαραιτητο να πηγαινουν ολα καλα ομως. το σεξ, ναι. απαραιτητα!
    η ερωτηση σου εχει δυο σκελη.
    1. καποιος που ηταν χαλια εραστης μαζι μου, δεν πιστευω οτι μπορει να ηταν καταπληκτικος εραστης για μια αλλη, μπορει ομως να της εκανε/ ταιριαζε/αρκουσε
    2. καποιος που δεν ειχε χημεια μαζι μου, ΣΑΦΩΣ μπορει να εχει χημεια με καποια αλλη. (απλα δεν θα βρει καλυτερη :ΡΡΡΡ)

Αυτο εχω βιωσει προσωπικα.. Αφου αυτον που θελουμε συνηθως δεν τον εχουμε, αυτους που μας θελουνε τους φτυνουμε, και παει λεγοντας! Τοσα γκρουπ εχουν φτιαχτει στο φβ μμε χιλιαδες μελη του στυλ, αλλον θελω, αλλος με θελει, και με αλλον καταληγω! Βεβαια μπορει απλα να νομιζει ο ενας οτι ειναι ερωτευμενος, ο αλλος να μην πολυ ειναι, οποτε καταληγουν να ειναι το ιδιο πανω κατω.
    αλλο τα γκρουπ και οι επιθυμιες ΠΡΙΝ την σχεση, κι αλλο οταν γινει σχεση...
    δεν υπαρχει περιπτωση να κανω σχεση με καποιον που δεν με θελει η δεν με πολυθελει, ξενερωνω αν φανταστω οτι ο αλλος δεν με θελει οσο εγω.
    οποτε εχω κανει σχεση ειναι κανονικη ειτε περιστασιακη, υπηρχε παντα αμοιβαια ελξη. ποθομνετρο δεν εχω ομως για να σου πω απο μια πλευρα ηταν μεαγλυτερη. εγω θεωρουσα οτι ηταν εξισου.

ε ναι, βεβαια υπαρχει. και κυριως σε σχεση με κοινωνικα συμφεροντα στην μεση. οσο πιο λιγοι εμπλεκονται σε μια σχεση, τοσο πιο ειλικρινης ειναι πιστευω.
    αν για παραδειγμα, εισαι μονο εσυ και ο καλος σου και η σχεση εχει νοημα μονο για την ικανοποιηση των δυο σας, δεν χρειαζονται ψεματα.
    αν η σχεση εχει σκοπο την δημιουργια οικογενειας και για καποιο λογο θεωρει το ζευγαρι οτι πρεπει να διατηρηθει οτι και να γινει, τοτε υπαρχει πολλη υποκρισια στην μεση οταν προκυπτουν απροσκλητες επιθυμιες...
    σε καθε περιπτωση, νομιζω τα ψεματα και η υποκρισια ειναι περισσοτερο θεμα χαρακτηρα παρα ειδους σχεσης αν και η κοιωνικη συμβαση που λεγεται "γαμος" ειναι ενα καλο πλαισιο για να ανθισει η υποκρισια :)

θα συμφωνησω με τις ερευνες και προσωπικα για μενα, ισχυει... πιστευω οτι ο γυναικειος οργανισμος αργει να ωριμασει στο σεξ γιατι ειναι πολυπλοκος και η παιδεια μας δεν μας βοηθαει καθολου στην προετοιμασια :)
    εχω μαλιστα την εντυπωση οτι στις μικρες ηλικιες οιγυναικες κανουν σεξ παιρνοντας ικανοποιηση περισσοτερο απο την ικανοποιηση που προκαλουν στον παρτενερ τους, παρα απο αυτη που παιρνει το σωμα τους, ενω ωριμαζοντας, μπορουν και τα συνδυαζουν καλυτερα.
    επισης εχω την εντυπωση οτι ειναι και λιγο οργανικο, ορμονικο, δεν ξερω. προσωπικα ειχα πολυ πιο εντονη επιθυμια μετα τα 30

εχμ. δεν εχω βρεθει με γυναικες που κανουν σεξ, οποτε στο δευτερο σκελος το ιχθυολογικο, δεν μπορω να σου απαντησω.
    απο τους ανδρες που ειχα , δεν εχω κανενα παραπονο. σε γενικες γραμμες ηταν προθυμοι και φιλοτιμοι και οσοι δεν τα καταφερναν ηταν απο αγνοια και οχι απο αδιαφορια... (και δεν μας ξαναειδαν επισης :Ρ) νομιζω οτι ολοι οι ανδρες ειναι προθυμοι. οι μισοι για να ικανοποιησουν την παρτενερ τους και οι αλλοι μισοι για να τους πει ποσο γαματοι εραστες ειναι :ΡΡΡΡ

τι θα γινει δοκτορ Ρουθ? θα συνεχιστουν οι ερευνες?

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Οχι, ηλιοχτυπημενη, εχει διαφορα!!
    εεεε τωρα διαβασα καλα τον τιτλο! Οτι θεεεελω βλεπω !! αχαχα δεν το πιστευω ουτε μια προταση δεν βλεπω σωστα! :P
    Ερωτηση νουμερο 7. Γιατι ρε φιλε αν μια γυναικα πηγαινει με οποιον θελει ειναι *******, και αν αυτο το κανει αντρας ειναι μαγκας; Αν το παρεις λογικα και μαθηματικα, προκειμενου να υπαρχουν λοιπον μαγκες υπαρχουν και πουτανες, γιατι πως θα γινοσουν μαγκας αν δεν σου καθονταν αυτες που ονομαζεις πουτανες; Και συγνωμη δλδ αλλα ποσο μαγκας ειναι ενας αντρας που παει με πουτανες, ή που επειδη τις πηδαει και τις παραταει τις κανει και καλα απο γυναικες πουτανες; Αυτη ειναι η πεμπτουσια του Αρσενικου που θα την χειροκροτησουμε κιολας;
    Η πιο δυσκολη ερωτηση ως τωρα που εχεις βαλει, απο πλευρας αναλυσης.Θα προσπαθησω να το αναλυσω με βαση την ελλαδα οπως το ξεκινησες.Οντως εχεις στοχευσει πολυ καλα.Ομως μην ξεχνας το εξεις.Περασαμε 1000 και βαλε χρονια σκοταδισμου, φανατικου θρησκευτισμου στα οποια επικρατησαν τα εξεις:
    Αντρας = δυναμη , γυναικα = υπηρετρια του αντρα.
    Οι μαναδες μας, μας το πλασαρανε αυτο οπως το πηραν απο τις δικες τους , λιγες ηταν αυτες που ειπαν να κανουν κατι διαφορετικο, να διεκδικησουν δικαιωματα και αλλα πολλα που σκεφτομαι να αναπτυξω αλλα μαλλον το ποστ θα το συνεχισω αυριο , ειμαι κουρασμενος για σημερα.
    μερσι για τη συμμετοχη! Μου αρεσαν πολυ αυτα που μου γραψατε, με βοηθανε να καταλαβαινω τον κοσμο τριγυρω μου!!
    ca ne fais rien !
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Όλα ξεκινούν από χημεία, έλξη - χάδι - σεξ, κατά σειρά αυτά, άμα δεν υπάρχει αυτή η χημεία τότε όσο και να συμφωνείς σε όλα τα υπόλοιπα το πράγμα θα εξελιχθεί σε πλατωνική φιλία και όχι σχέση.

Μπορεί ο ένας στη σχέση να είναι πιο ερωτευμένος απ τον άλλο, κι άλλος να θεωρεί τη σχέση περίπου σα συμβιβασμός ή να κοιτάει και για κάτι καλύτερο. Προβληματική σχέση! Άμα ο έρωτας δεν είναι αμοιβαίος δε βλέπω το πράγμα να αντέχει πολύ. Το ίδιο και οι γάμοι που γίνονται όχι από έρωτα, ως πρώτη βασική και απαραίτητη προϋπόθεση, αλλά για άλλους λόγους.

Τα 15χρονα-18χρονα έχουν τις ορμές στα ύψη, τώρα που τα πράγματα έχουν απελευθερωθεί εκφράζουν πιο εύκολα τις ορμές τους, άσε που έμείς στην ηλικία τους τις καταπιέζαμε.

Κάποιος που είναι μάπα στοι σεξ μπορεί να κάνει καταπληκτικό σεξ με κάποια χωρίς εμπειρίες ή χαμηλές απαιτήσεις. Βέβαια παίζει ρόλο και η χημεία.
    γιάννης

Banned
    Ο κάθε άνθρωπος, άλλος λίγο - άλλος πολύ, προχωρά στη ζωή του, φέροντας μαζί τους τις αδυναμίες και την δύναμη του, τους φόβους και το θάρρος του, τα παθήματα και τα μαθήματα του...

Σύμφωνα με την ηλικία του, τον τρόπο που έχει μεγαλώσει, τον βαθμό της αυτογνωσίας του, τα ερεθίσματα που έχει λάβει στο διάβα του και πως τα έχει επεξεργαστεί, οφείλει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ προς τον εαυτό του, να ισορροπήσει ανάμεσα σε αυτά και να συνεχίσει το ταξίδι του για την Ιθάκη, σε κάθε τομέα.

Προσωπικά, μετά την εφηβική μου ηλικία, που πέρασα από την βάσανο της "καψούρας", δεν έμενα ποτέ σε κάτι που τελείωνε. Θεωρώ πως ο άνθρωπος έχει ΧΡΕΟΣ να σηκώνεται κάθε φορά που πέφτει... Κάθε φορά πιο δυνατός και πιο σοφός για να μειώσει στο ελάχιστο τις νέες περιπτώσεις ανατροπής του.

Μια ακόμα στάση ζωής μου είναι, που προκαλεί οξύμωρο, είναι να μην εγκαταλείπω, αλλά με τρόπο που αυτό δεν με αναλώνει και δεν με φθείρει. Είναι αυτό που λαικά λέμε "είναι ανώφελο να ανάβεις κερί για να δει ο τυφλός" Ετσι, μπορεί να έχω σκεφτεί γλυκά και τρυφερά μια πρώην συντροφό μου, αλλά ποτέ σε βαθμό που να δημιουργεί πρόβλημα σε μένα ή στην γυναίκα που είναι ερωτικά μαζί μου.

2. *Νομιζω οτι χημεια εχουν δυο ανθρωποι οταν ολα ταιριαζουν και πανε καλα χωρις να ξερουμε το λογο, και δεν εχουν χημεια οταν κατι δεν κολλαει χωρις παλι να μπορει να καταλαβει κανεις το λογο. **Η ερωτηση ειναι σχετικη: Πιστευετε οτι καποιος που ηταν μαπα στο σεξ μαζι σας με αλλη θα εκανε φοβερο σεξ, και οτι απλα δεν ειχατε χημεια;
    Η λεγόμενη "χημεία" και υπάρχει εξ αρχής αλλά και δημιουργείται στην εξέλιξη της σχέσης. Είναι σημαντικό, η συμβατότητα να είναι και να οικοδομείται, κυρίως εγκεφαλικά. Από εκεί ξεκινούν ΟΛΑ και από κατευθυνονται.

Σε ότι αφορά τον "τροφοδότη" (αρσενικό), θεωρώ πως δύσκολα θα έχει εναλλαγές από μάπα στο καλός, -αν δεν μιλάμε για διαφορά σε μια πορεία αρκετά χρόνων-, σε ότι αφορά όμως τον "παραλήπτη" (θηλυκό) οι διαφορές με κάθε εραστή μπορεί να είναι χαοτικά μεγάλες.

Ο χρόνος της σχέσης και η εμπιστοσύνη που θα δημιουργηθεί σε αυτό το διάστημα, παίζουν ρόλο, αλλά δεν σχηματίζουν απαράβατο κανόνα. Μπορεί κάποια που συνήθως λύνεται και ελευθερώνεται ερωτικα, μετά από καιρό στις σχέσεις της, να απογειωθεί και να κάνει/βιώσει/απολαύσει/προσφέρει όσα ποτέ δεν έκανε σε μια σχέση ημερών.

Η ενέργεια που δίνουμε ώστε να υπάρξει η δράση και η αντίδραση που προκαλείται, διαφοροποιούνται κατά πολύ, ανάλογα με τα δυο μέρη της σχέσης.

Το συνηθέστερο, σε υπερθετικό βαθμό θα έλεγα, είναι ΝΑΙ.
    Δεν είναι θέμα γιατί οι άνθρωποι είναι με άλλον απ αυτόν που επιθυμούν, (αυτό είναι φτηνό, παρ΄όλο που συμβαίνει συχνά) αλλά και φυσικό για τον απλό λόγο πως ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Το ίδιο ξεχωριστά και μοναδικά ερωτεύεται, αγαπάει, καυλώνει...

Δυστυχώς ΝΑΙ!. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο για τα ψέματα που λένε οι άνθρωποι στον εαυτό τους, η υποκρισία που στρέφουν προς τους ίδιους και που τους κάνει, αν όχι δυστιχισμένους, ολοένα και λιγότερο γεμάτους.

Ενα άλλο πρόβλημα είναι η αδυναμία των ανθρώπων να κυνηγήσουν αυτό που πραγματικά θέλουν, ο φόβος να τσαλακωθούν στην αποτυχία, η βόλεψη που αγαπάνε και τρέμουν μην χάσουν και (ω τι κόσμος!) αυτή η μαλακισμένη λογιστική και δημοσιουπαλληλική νοοτροπία στη επιλογή της σχέσης.

Αυτός ο αναθεματισμένος συμβιβασμός, αυτή η λιγοψυχιά μην τυχόν μείνουν μόνοι/ες!

Και τελικά, ίσως το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ που κάνουν οι άνθρωποι στις ερωτικές σχέσεις, είναι ότι ψάχνουν (δυστυχώς δεν κυνηγούν) αυτό που επιθυμούν και όχι αυτό που έχουν ανάγκη.

Πόσες μα πόσες γυναίκες, αφήνουν αφώτιστα τα σκοτεινά σημεία του ερωτισμού τους και της σεξουαλικότητας (ακόμα και υπό τον τρόμο μην είναι ανώμαλες και άρρωστες!) και συνθηκολογούν σε μια ζωή που ειρήσθω εν παρόδω καταλήγει στα περισσότερα να καλύπτει επιδερμικές ανάγκες και όχι εσωτερικές και ουσιαστικές

Και μέσα σε αυτή την παραμύθα, θεωρούν πως είναι καλά. Ακόμα και να ερωτευτούν μπορούν!

Η (δυτική) γυναίκα απελευθερώνεται ερωτικά/σεξουαλικά κυρίως με δύο τρόπους.
    1. Με την ηλικία της και με την πορεία της στη ζωή
    2. Με τους εραστές της και με την επίδραση που είχαν επάνω/μέσα της

Απειροελάχιστα 13χρονα κάνουν παρτούζες, λεσβιακά, πίπες κλπ και λίγα 15χρονα. Στα 16 και μετά (αν και η χώρα μας είναι πίσω λόγω κραταιού συντηρητισμού) αρχίζουν να εξερευνούν το σώμα τους και την σεξουαλικότητα τους και όσο μεγαλώνουν/ωριμάζουν, οδηγούνται και στην εξιχνίαση του ερωτισμού τους.

Πάντως οι γυναίκες αργούν ΠΟΛΥ, στο να βιώσουν τις πραγματικές φαντασιώσεις τους. Δυστυχώς, κάποιες δεν το καταφέρνουν ποτέ.

Η ποιότητα απόλαυσης στο σεξ, δεν έγκειται μόνο στο πόσο ελεύθερη νοιώθει η γυναίκα από μόνη της, αλλά και στο πόσο την ελευθερώνει ο άντρας εραστής της.

6. *Σε τι ποσοστο εχετε συναντησει αντρες που νοιαζονται για την απολαυση της συντροφου τους; **Και επισης σε τι ποσοστο εχετε συναντησει γυναικες που νοιαζονται για την απολαυση του συντροφου τους και δεν καθονται σαν ψοφιες τσιπουρες; ***Α! νετωμεταξυ, αν καποια καθεται σαν ψοφια τσιπουρα στο σεξ, οι αντρες μενουν μαζι της; ****Και αν ο αντρας τελειωνει σε 2 λεπτα και μετα ροχαλιζει, οι γυναικες καθονται μαζι του;
    *Σε ότι αφορά τους άνδρες, το ποσοστό είναι μικρό! Δεν αναφέρομαι βέβαια σε αυτή την παιδική θέληση τόνωσης της αυτοπεποίθησης τους ότι τα κατάφεραν, αλλά σ΄την θέληση για ουσιαστική απόλαυση.
    **Οι γυναίκες από την άλλη, όταν δεν είναι σε διάθεση παιχνιδιού προς τον εαυτό τους, αντιδρούν αναλόγως με την δράση που εισπράττουν. Δεν υπάρχει καμία που να είναι ψόφια τσιπούρα όταν έχεις κάνει το κεφάλι της μούσκεμα!
    ***Κάποιοι μένουν. Οταν δεν είναι ικανοί για κάτι παραπάνω, μένουν και λένε κι ένα τραγούδι.
    ****Δυστυχώς, κάποιες γυναίκες (περισσότερες από την άνω κατηγορία) μένουν! Εχω συναντήσει πολλλές γυναίκες που δεν είναι καθόλου ικανοποιημένες από την ερωτική τους ζωή με τον σύντροφό τους και όχι μόνο μένουν, αλλά σχεδιάζουν και γάμο!