επιστροφή στο παρελθόν? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 187
    Senior Member
    Ο γάμος του είναι ένας γάμος συμβατικός, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Εγώ πιστευω οτι την αγαπάει την γυναίκα του, όπως και εγώ έχω αισθήματα για τον άντρα μου, άσχετα αν δεν ταιριάξαμε. Απλά δεν έχει αυτό που ζήσαμε μαζί και είναι φυσικό γιατί δεν νομίζω οτι παντρευτηκε απο ερωτα...

Senior Member
    Σας ευχαριστώ όλους που μου μιλάτε. Gypsy Cello, νομίζω οτι με ερωτευτηκε και αυτός το ίδιο. Έτσι έβλεπα. Του έλεγαν όλοι οτι είχε αλλάξει ολη η συμπεριφορά του, οτι πέταγε....

ναι τζουλ, μπορεί ο άνθρωπος να ενδιαφέρεται, αλλά σκέψου πως το ότι δεν κάνει άλλου είδους κίνηση, σημαίνει πως δνε θέλει να αναπτύξει κάτι παραπάνω.
    Σε ρώτησα για το γάμο του. Είναι σε διάσταση ή ακους λόγια των γύρω του για προβλήματα?
    Ξέρεις, μερικές φορές επειδή θέλουμε κάτι πολύ να συμβαίνει, δίνουμε ερμηνείες που μας βολεύουν σε ολα.
    Δεν σε κατηγορώ φυσικά. Το έχω κάνει πολλές φορές αυτό το λάθος..:)

Senior Member
    Ακούω λόγια για ποβλήματα στο γάμο του αλλά δεν έχουμε μιλήσει κιόλας για να ξέρω σίγουρα. Πιστευω οτι δεν μου εκδηλώνεται γιατί φοβάται μήπως φάει πόρτα. Και εγώ αυτό φοβάμαι για μένα. Δεν είναι ο τύπος του άντρα που δέχεται απόρριψη. Την τελευταια φορά που τον είδα μου είπε οτι είναι πολυ κουρασμένος, σωματικά και ψυχολογικά, του είπα στην πλάκα να βρει καμιά φιλενάδα, με κοίταξε στα μάτια και μου είπε οτι δεν τον θελουν πια οι γυναίκες. Εγώ δεν είπα τίποτα....

Quote Originally Posted by julias View Post
    Ακούω λόγια για ποβλήματα στο γάμο του αλλά δεν έχουμε μιλήσει κιόλας για να ξέρω σίγουρα. Πιστευω οτι δεν μου εκδηλώνεται γιατί φοβάται μήπως φάει πόρτα. Και εγώ αυτό φοβάμαι για μένα. Δεν είναι ο τύπος του άντρα που δέχεται απόρριψη. Την τελευταια φορά που τον είδα μου είπε οτι είναι πολυ κουρασμένος, σωματικά και ψυχολογικά, του είπα στην πλάκα να βρει καμιά φιλενάδα, με κοίταξε στα μάτια και μου είπε οτι δεν τον θελουν πια οι γυναίκες. Εγώ δεν είπα τίποτα....
    χμ
    κοίτα...
    αφού έχεις λυσσάξει όπως φαίνεται να δεις τι γίνεται και αν γίνεται, γιατί δεν του λες να βγείτε μια μέρα με αφορμή την άσχημη ψυχολογία που εντόπισες στην τελευταία σας συνάντηση?
    Δεν χρειάζεται να είναι ερωτικο κάλεσμα, (ελεος μετά από είκοσι χρόνια), αλλά ανθρώπινο.
    Εκεί θα δεις πολλές απο τις προθέσεις του και δεν θα εκτεθείς και ανεπανόρθωτα.

Senior Member
    Θεοφανία μου και όλοι οι άλλοι φίλοι, δεν αισθάνομαι να με κατηγορείτε. Απλά θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου και νιώθω οτι αυτή η σχέση είναι ένα αγκάθι που με κόβει... Αν πιστευετε οτι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τη πλευρά του, θα το ξεπεράσω. Ξέρω ποια είμαι και τί θέλω. Δεν με ενοχλεί η απόρριψη τόσο, όσο το να πιστευω οτι θέλουμε ο ένας τον άλλον, και είμαστε μακριά..Εγώ νομίζω οτι τον θέλω και σεξουαλικά και ουσιαστικά. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι και ο ίδιος..σίγουρα...

Senior Member
    θεοφανία, γιατί το να πούμε σε κάποιον οτι μας ενδιαφέρει είναι "ανεπανόρθωτη έκθεση?". Ωραία και να μου πει οτι δεν γουστάρει, τί θα πάθω περισσότερο? Είμαι μεγάλο παιδί. Ίσως και καλύτερα να το ακούσω, για να το κλείσω μέσα μου, αν είναι έτσι...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Δε σε κατηγορουμε, εχουμε καει και μιλαμε εκ πειρας! Κι εγω ειχα ενα απωθημενο με καποιον, ο οποιος και εκεινος ειχε απωθημενο μαζι μου, εγιναν πολλα για να μπορεσουμε να ξεπερασουμε το απωθημενο, αλλα τελικα καταλαβα οτι εγω ηθελα να το ξεπερασω, αυτος ηθελε να ειναι εκει για να επιβεβαιωνεται. Πολυ ασχημη ιστορια, πολλα χρονια κρατησε..

Senior Member
    ελα ρε τώρα! Σιγά την ανεπανόρθωτη έκθεση! Στο κάτω κάτω είχατε σχέση κάποτε και δεν έχει σημασία πόσος χρόνος πέρασε. Αφού σε βασανίζει τόσο το θέμα. εγώ προτείνω να του μιλήσεις.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Μήπως λίλιουμ είμαι μια από τα ίδια?

Senior Member
    Gypsy Cello, δηλαδή να του πω πως νιώθω? Και εμένα δεν μου φαίνεται ανεπανόρθωτη έκθεση, το να λες πως νιώθεις εκτός πια αν ο άλλος σε είχε πατήσει. Και αυτό το λέω επειδή ήμουν με ένα παλικάρι για 4 μήνες, χωρίσαμε, και όπου με δει μου λέει οτι δεν μπορεί χωρίς εμένα, χωρίς να φοβάται, αν και αυτός και μεγάλος σε ηλικία και πετυχημένος στη δουλειά του... Και μου αρέσει πολύ αυτό που λες για την απενεχοποίηση, μεγάλη κουβέντα..

Senior Member
    Ναι είναι μεγάλη κουβέντα. Σ' ευχαριστώ. Εγώ προτείνω να του μιλήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Μήπως λίλιουμ είμαι μια από τα ίδια?
    Δεν ξερω, παντως τετοιες ιστοριες και παρομοιες συμβαινουν συχνα. Οπως ειπε η Θεοφανια πιο πανω, μιλα με τον εαυτο σου, δες γιατι θες να κανεις κινηση, γιατι μπορει να θελει αυτος κτλ. Παντως στη δικη μου περιπτωση ετσι ητανε, εγω ηθελα να το ξεπερασω και να το αφησω πισω μου, και δοκιμαζα διαφορους τροπους, οπως ακομα και να περναμε βραδιες παθους, μπας και... ξεφουσκωσει, αλλα το μονο που γινοταν ειτε ουτε να ξεκολλαμε ουτε να μπορουμε να ειμαστε μαζι, γιατι αυτον ως αρσενικο τον βολευε η κατασταση να συντηρειται, ενω εγω ως θηλυκο υπεφερα συναισθηματικα..

Senior Member
    Νομίζω ότι είναι δύσκολο να συγκρίνετε τις ιστορίες σας χωρίς να γνωρίζετε πολλά πράγματα η μια για την άλλη. Η κάθε σχέση είναι διαφορετική όπως και κάθε άνθρωπος. Κινδυνεύετε να βγάλετε αόριστα συμπεράσματα και λανθασμένα.

Senior Member
    Δεν συνεκρινα καμια ιστορια ρε τζιπσι. ΕΛΕΟΣ. Παρεθεσα τη δικια μου. Ειπα οτι δεν ξερω αν ειναι μια απο τα ιδια η δικη της ιστορια οταν με ρωτησε, και ανεφερα απλα οτι τετοιες και παρομοιες ιστοριες ειναι συχνες. Διαλογισμο πρεπει να κανω για να συμμετεχω σε αυτο το φορουμ

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast