επιστροφή στο παρελθόν? - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213
Results 181 to 187 of 187
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kod View Post
    έχω και εγώ 3 παιδιά,και επειδή έχω ζήσει μια παρόμοια κατάσταση με συνεχείς διενέξεις μπροστά στα παιδιά γι"αυτό ρωτάω.Εγώ δεν μπορούσα να κάνω υπομονή με αποτέλεσμα νεύρα μέσα στην οικογένεια,φωνές και να μας κοιτάνε τα παιδιά με μάτια γουρλωμένα και γεμάτα αποροία.Τελικά αναρωτιέμαι ,χώρισες γι"αυτόν τον λόγο,αν πραγματικά άξιζε αύτός ο γιατρός να χαλάσεις την οικογένειά σου,να φορτωσεις ψυχολογικά τα παιδιά σου,αντί να προσπαθησεις να τα βρείς με τον άντρα σου,γιατί πιστεύω οτι για να τον παντρευτείς και να κάνεις 2 παιδιά μαζί του θα τον ήθελες .Αξιζει αυτός ο τύπος 20 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!
    δηλαδη εσυ νομιζεις οτι εκανε καλο στα παιδα σας, να ζουν αυτη την κατασταση με τους συνεχεις καυγαδες μεσα στο σπιτι, με το να νοιωθουν οτι μισειτε και απαξιωνετε ο ενας τον αλλο, με το να μην ξερουν τι τους ξημερωνει καθε μερα, αντι να παρετε ενα πολιτισμενο διαζυγιο, να τα μεγαλωσετε με συνεργασια και να πατε ο καθενας στο καλο του?

Junior Member
    Το διαζύγιο ειναι μια <<πολυτισμένη>> λύση,εγώ πιστεύω οτι για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις φτάνει και οι 2 να το θέλουν,γιατι αν μιλάς στου κουφού την πόρτα....
    σήμερα βρίσκουν ολοι το διαζύγιο έυκολη λύση!!!!

Senior Member
    Καλησπερα και πάλι,
    θέλω να κλεισω ολα τα θέματα μου πριν εγκαταλείψω οριστικά το φόρουμ.
    Διάβασα πολυ προσεκτικά τα μηνυματα όλων, σας ευχαριστώ για την κατάθεση ψυχής, τα σκεφτηκα όλα πολύ προσεκτικά, είδα και λίγο το μέλλον μου και αποφάσισα οτι.. δεν θα του την κάνω τη χάρη...του κυρίου. Δεν θα συζητήσω τίποτα μαζί του. Δεν θα του πω τίποτα γιατί απλά δεν έχει νόημα. Όταν τον ερωτευτηκα, ήθελα πολυ να ζήσω μαζί του, να κάνω τα παιδιά του, να ειμαι διπλα του στη ζωή του. Αυτό δεν έγινε τότε, και ήταν δική του απόφαση. Είναι δυνατον να γινει τώρα? Και να γινόταν, πού θα καταλήγαμε? Ξέρω οτι μπορει να εχει αισθήματα για μενα, αλλά ως εκεί. Αν ήθελε κατι περισσοτερο, θα το ειχε διεκδικήσει μετά απο τόσα χρόνια! Κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να τα κάνει ενας άντρας όταν θέλει μια γυναίκα! Στεναχωριεμαι μόνο που δεν τα κατάλαβα πιο νωρις και δηλητηρίαζα την ψυχή μου, με πόνο και στεναχώρια
    Και πάλι, κοιτάμε μπροστά!
    Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση, ειδικά τη Remedy, που- αν και καποια σχολια της ηταν κακόβουλα και στερουνταν σκέψης- μου έδωσε την λύση στο ποστ 62!
    Να είστε καλά!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Καλησπερα και πάλι,
    θέλω να κλεισω ολα τα θέματα μου πριν εγκαταλείψω οριστικά το φόρουμ.
    Διάβασα πολυ προσεκτικά τα μηνυματα όλων, σας ευχαριστώ για την κατάθεση ψυχής, τα σκεφτηκα όλα πολύ προσεκτικά, είδα και λίγο το μέλλον μου και αποφάσισα οτι.. δεν θα του την κάνω τη χάρη...του κυρίου. Δεν θα συζητήσω τίποτα μαζί του. Δεν θα του πω τίποτα γιατί απλά δεν έχει νόημα. Όταν τον ερωτευτηκα, ήθελα πολυ να ζήσω μαζί του, να κάνω τα παιδιά του, να ειμαι διπλα του στη ζωή του. Αυτό δεν έγινε τότε, και ήταν δική του απόφαση. Είναι δυνατον να γινει τώρα? Και να γινόταν, πού θα καταλήγαμε? Ξέρω οτι μπορει να εχει αισθήματα για μενα, αλλά ως εκεί. Αν ήθελε κατι περισσοτερο, θα το ειχε διεκδικήσει μετά απο τόσα χρόνια! Κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να τα κάνει ενας άντρας όταν θέλει μια γυναίκα! Στεναχωριεμαι μόνο που δεν τα κατάλαβα πιο νωρις και δηλητηρίαζα την ψυχή μου, με πόνο και στεναχώρια
    Και πάλι, κοιτάμε μπροστά!
    Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση, ειδικά τη Remedy, που- αν και καποια σχολια της ηταν κακόβουλα και στερουνταν σκέψης- μου έδωσε την λύση στο ποστ 62!
    Να είστε καλά!!
    Πιστεύω οτι σκέφτηκες σωστά και έπραξες.Αποψή μου είναι οτι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με ότι έχουμε την κάθε στιγμή της ζωής μας.
    Υ.Γ.Η απουσία μου ωφείλεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Senior Member
    Σου εύχομαι καλή τύχη λοιπόν!:) Από τη στιγμή που πήρες την απόφαση, στήριξέ την μέχρι το τέλος.. Να περνάς καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και τα παιδάκια σου..:)
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Quote Originally Posted by kod View Post
    Πιστεύω οτι σκέφτηκες σωστά και έπραξες.Αποψή μου είναι οτι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με ότι έχουμε την κάθε στιγμή της ζωής μας.
    Υ.Γ.Η απουσία μου ωφείλεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις.
    Σε ευχαριστω πολύ! Και εγω νομιζω οτι επραξα καλα, αν και στεναχωριεμαι λιγο, αλλά ΟΚ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by chr1986 View Post
    Σου εύχομαι καλή τύχη λοιπόν!:) Από τη στιγμή που πήρες την απόφαση, στήριξέ την μέχρι το τέλος.. Να περνάς καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και τα παιδάκια σου..:)
    Πολυ καλή ευχή! Ευχαριστώ! Αυτό το 'μεχρι το τελος' ειναι πολυ σημαντικό!!
    Last edited by julias; 19-09-2011 at 20:13.

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213