Results 1 to 15 of 38
Thread: ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!
-
09-06-2008, 21:16 #1
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ FORUM.
ME ΛΕΝΕ ΕΥΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ..ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ-ΤΑ ΚΙΛΑ!
ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ.
KEEP WALKING ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ..
- 09-06-2008, 21:23 #2
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ! ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!
ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ?
ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΣΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ!
09-06-2008, 21:26 #3
καλως ηρθες EVI και καλη διαμονη...
συνεχισε την ιστορια που εχεις στην υπογραφη σου να σε γνωριστουμε καλυτερα..
09-06-2008, 21:50 #4
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ?ΤΟΥΣ? ΔΥΟ.
ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ 60 ΜΕ 65 ΚΙΛΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΗΤΤΑ ΕΦΤΑΣΑ ΑΙΣΙΩΣ ! ΣΤΑ 97.
ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ 92.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ??ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΣΤΕ?ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ!ΕΛΕΟΣ!!!
ΤΡΩΜΕ ΟΣΑ ΔΕ ΖΟΥΜΕ?
09-06-2008, 22:20 #5
Καλως ηρθες! Κι εγω καινουργια ειμαι, ειναι οντως πολυ ωραια εδω! Μπορεις επιτελους να πεις τον πονο σου καπου! Για να βαλεις τικερακι πηγαινε στο tickercentral.com, γινε μελος και μπορεις να φτιαξεις το δικο σου!
Φιλια!
09-06-2008, 23:43 #6
καλωσηρθαμε λοιπον και οι δυο.σε ευχαριστω για την απαντηση.φιλια
09-06-2008, 23:52 #7
welcome girls.Ευχομαι καλη διαμονη και καλη επιτυχια.εδω θα βρειτε ατομα που θα σας καταλαβαινουν πριν καν να μιλησετε.με λενε ελπιδα και θελω να χασω 25 κιλα και ειμαι σαν και σας και κσεις σαν και μενα και ολοι μαζι σαν τους υπολοιπους εδω μεσα..κι αυτο ειναι το απιθανο με το φορουμ οτι στεκομαστε ο ενας στον αλλον σαν να γνωριζομαστε χρονια και να ειμαστε φιλοι.Καλη δυναμη θα τα λεμε φιλια.
10-06-2008, 09:40 #8
ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ. ΑΣ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! ΩΣΤΟΣΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗ ΖΩΗ. ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ! ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ! ΦΙΛΙΑ!
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Η ''ΧΟΠΑ'' ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ!!ΧΑΧΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ''ΧΟΠΟΥΛΑ'' ΜΟΥ!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
10-06-2008, 11:10 #9
Originally posted by EVI7
ΤΡΩΜΕ ΟΣΑ ΔΕ ΖΟΥΜΕ?
Όσες ανάγκες μας δεν ικανοποιούνται από τον τρόπο που πρωτογενώς θα ικανοποιούντουσαν,τις καλύπτουμε με το φαγητό...
Μάλλον επιχειρούμε μάταια να τις καλύψουμε γιατί εκείνες επιμένουν από τη στιγμή που έτσι δεν καλύπτονται πραγματικά κι ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται...
Σαν να νυστάζω κι αντί να κοιμάμαι,τρώω-δεν ξεκουράζομαι έτσι...
Αναζητούμε,λοιπόν,το αλατοπίπερο και τη γλύκα της ζωής στο φαγητό...
Καταπίνουμε όσα μας ενοχλούν ή μας λείπουν,τα οποία αδυνατούμε να τα εκφράσουμε αλλιώς.
Εκεί στρεφόμαστε όταν νιώθουμε μοναξιά,εξάντληση,απελπισί α,εγκατάλειψη
όταν χρειαζόμαστε παρηγοριά,φροντίδα,προσοχή ,επιβραβευση,
όταν αποζητούμε την Αγάπη!
Σαν τα μωρά,που δεν μπορούν να εκφράσουν τις ανάγκες τους και κάθε που κλαίνε,οι γιαγιάδες τα μπουκώνουν φαγητό,νομίζοντας οτι αυτό θα τα ηρεμήσει...
Από μικρά μάθαμε να ντύνεται η αγάπη τη μορφή αυτή κι όταν μας λείπει,πού θα στραφούμε,άραγε;...
Το παιδί αυτό πρέπει πια να μεγαλώσει(το λέω αρχικά στον εαυτό μου)και να βρει εναλλακτικούς τρόπους ικανοποίησης των πολύπλευρων αναγκών του,
έτσι ώστε όταν τρώει να είναι επειδή πεινάει για τροφή και μόνο για τροφή και να μπορέσει επιτέλους,(αφού το έχει γδύσει από βάρος κι ενοχή)και να το απολαύσει!
10-06-2008, 14:50 #10
ΑΧ ΒΡΕ ΝΑΤΑΛΙ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ! ΕΥΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕ! ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ!
12-06-2008, 15:20 #11
keep going...
κοριτσια ειλικρινα καλως σας βρηκα.σημερα ειναι μια πολυ ασχημη μερα για μενα και ειμαι ετοιμη να ανοιξω ψυγεια ,ντουλαπια και να καταβροχθησω οτι βρω μπροστα μου.ελπιζω και ευχομαι να το προσπερασω.ναταλι εχεις δικιο σε αυτα που λες και χωρις αλλα...καταλαβαινεις φανταζομαι.
"θελω να ρθεις και να με βρεις ,να κατσεις να τα πουμε
πως νιωθουμε παραφορα ,πως ζουμε ετσι αδιαφορα"
που λεει και το τραγουδι.
ασχετο !!
θελω να ερωτευθω και τα ρημαδια τα κιλα μου δε με αφηνουν.
λες και ειμαι εγκλωβισμενη σε αυτα.
keep going..
12-06-2008, 15:31 #12
EV17 καλως μας ηρθες!! :)
Μια συμβουλή μόνο, σκεψου οτι μπορεις να εχεις συναισθηση των σκεψεων σου...οτι μπορεις να το ελεγξεις...ολα ειναι θεμα σκεψης μας κ εκει ειναι η ευκολια κ η δυσκολια...απασχολησου με κατι αλλο, να νιωσεις δημιουργικη!!θα το προσπερασεις!το χεις δει, το αντιμετωπιζεις, μην παραδινεσαι..να εισαι δυνατη!ηδη κανεις βηματα να το προσπερασεις κ μονο που γραφεις εδω οτι θελεις!!
κ οσο για τον ερωτα, τα κιλα δε θα επρεπε να σε εμποδιζουν...πολλοι ανθρωποι εχουν προβλημα με τα κιλα τους, ομως ειναι η εντυπωση που προκαλουν που λειτουργει πολλες φορες υπερ τους..οταν νιωθουν ενταξει με το σωμα τους, θελουν να το αλλαξουν, ομως το αποδεχονται, τοτε δεν ειναι εμποδιο στον ερωτα κ στις σχεσεις!φυσικα, παιζει ρολο η εξωτερικη εμφανιση ειδικα σημερα ομως εσυ την επιβαλλεις στον αλλο ως ενα σημειο κ την εξωτερικευεις απο μεσα σου...
Φιλικα, το χαμογελακι :D
12-06-2008, 15:32 #13
Ψιτ...και αγόρια ( νομίζω, δηλαδή ) ! :) :) :)
Καλώς ήλθες!Και με το καλό να ερωτευτείς.ʼσε τα κιλά στην άκρη και άρχισε ν' αποπνέεις το "δικό" σου "διαθέσιμο" αέρα και θα γίνουν τα υπόλοιπα. :)
12-06-2008, 15:42 #14
Καλωσήρθες Ενάκι.... στην παρέα μας, σε καταλαβαίνουμε γιατί όλοι κάπως έτσι αισθανόμαστε, δεν είσαι μόνη, καλά τα πήγες στο ξεκίνησα, καλή συνέχεια στου εύχομαι....
Βρε Ναταλάκι τι ωραία που τα λες, έτσι όπως τα γράφεις πες πες θα μας πείσεις να αλλάξουμε τελικά, εσύ τι κάνεις με τον εαυτό σου..........................
12-06-2008, 15:54 #15
αλαλουμακι πολυ μου αρεσε το post σου γιατι εχουμε περιπου τον ιδιο αγωνα να κανουμε.πως τα καταφερνεις και κατεβαινεις?με συγκεκριμενη διαιτα.με επεμβαση?ποσο μου αρεσει αυτο το 8.. που βλεπω στο tickeraki σου..χι!
παιδια οσον αφορα τον ερωτα - το θεμα ειναι οτι εγω δε νιωθω καλα με το σωμα μου - πως μπορει να νιωσει καποιος αλλος καλα ερωτικα μαζι μου?δεν αξιωνω απαντηση απλα αναρωτιεμαι.
πολυ χαιρομαι που αυτη τη στιγμη σας απαντω και δεν ανοιξα το ψυγειο!!ματς μουτς
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία