weed - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37

Thread: weed

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    θες να πεις πως ειμαι βλακας?

Απαγορευονται οι διαγνωσεις αλλα θα κανω μια. Μπααααααααααααααααααααααα ααα:P (αν και δεν συμφωνω με δευτερες παρουσιες ,ουτε με τριτες αν δεν ειναι ορθολογικα τεκμηριωμενο:P)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    so what. εγω πιστευω στην ημερα κρισεως του καθενος ατομικα.............δεν θα παμε ολοι μαζι αλλα εκει θα καταληξουμε. με σαβανα χωρις τσεπες
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    so what. εγω πιστευω στην ημερα κρισεως του καθενος ατομικα.............δεν θα παμε ολοι μαζι αλλα εκει θα καταληξουμε. με σαβανα χωρις τσεπες
    Ναι μαλλον αυτο ειναι ορθολογικα τεκμηριωμενο..

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια:)

Οι ανθρωποι προτιμουν να πεθανουν παρα να επιλυσουν ενα προβλημα.
    Και αυτο ακριβως γινεται. (δεν θυμαμε που το διαβασα).
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Οι ανθρωποι προτιμουν να πεθανουν παρα να επιλυσουν ενα προβλημα.
    Είναι λάθος ο συλλογισμός σου keep_waking. Οι άνθρωποι προτιμούν να σκοτώσουν παρά να λύσουν ένα πρόβλημα.

Senior Member
    θες να πεις πως ειμαι βλακας?
    Οχι! Πως σου ηρθε κατι τετοιο?!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    πιστευω στην ημερα κρισεως του καθενος ατομικα.............δεν θα παμε ολοι μαζι αλλα εκει θα καταληξουμε. με σαβανα χωρις τσεπες
    Γινεται αντι για σαβανο,να παραγγειλω κατι πιο ροκ?!!! lol
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    δεν θα πεθανεις απο μονος σου .......

καλο θα ταν να διαλεγουμε τι θα φοραμε αλλα μερικοι πεθαινουν και στην ψαθα

Senior Member
    δεν θα πεθανεις απο μονος σου .......

καλο θα ταν να διαλεγουμε τι θα φοραμε αλλα μερικοι πεθαινουν και στην ψαθα
    Ναι αλλα εκει στα Επουρανια δε θα μπορουμε να φορεσουμε κατι πιο εναλλακτικο βρε αδερφε μου?!

Senior Member
    εκει στου παραδεισου την πορτα θα εχουμε κ εμεις τα χορτα

Senior Member
    εκει στου παραδεισου την πορτα θα εχουμε κ εμεις τα χορτα
    Μπααααα! Προτιμω ν'απεχω!!!

Senior Member
    Εσχατολογικη παραφιλολογία , και παραδεισιακές προτιμήσεις δίνουν και παίρνουν . Τώρα που ο κόσμος τελείωνει , δηλωστε εγκαίρως ποια θέση θέλετε στον παράδεισο προ της εξάντλησης των αποθεμάτων γιατί η ανατολική πτέρυγα με τον καλό τον κήπο θα γίνει must , και τα σαλβάρια θα φορεθουν πολύ εφέτος προς χάρης της ομοιογένειας .

οτι να'ναι λέμεεε . Αφού θέλετε να ασχοληθείτε αποκτήστε μια πιο σφαιρική γνώμη πάνω σε αυτά ρε παιδία , μην τα πετατε έτσι εύκολα αυτά τα μαργαριτάρια , θα κάνετε κανέναν 'ανθρωπο αόματο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by O Frikoubikos View Post
    Τώρα που ο κόσμος τελείωνει , δηλωστε εγκαίρως ποια θέση θέλετε στον παράδεισο προ της εξάντλησης των αποθεμάτων γιατί η ανατολική πτέρυγα με τον καλό τον κήπο θα γίνει must , και τα σαλβάρια θα φορεθουν πολύ εφέτος προς χάρης της ομοιογένειας .
    Πες στον Αγιο Πετρο πως ημουν καλο παιδακι και γι'αυτο θα ηθελα μια γωνιτσα κι εγω απο την ανατολικη πτερυγα με τον καλο τον κηπο!!! Ελπιζω να εισακουστω!!! lololol

Member
    το χορτο λενε μειωνει την σεξουαλικη επιθυμια, αυξανει την ορεξη και θεραπευει την ναυτια. ο δικος μ 1-2 φορες που του δωσα να καπνισει μισο τσιγαρο ηταν ωωωρες αλλου ξεχναγε πραγματα και εκανε κ εμετο και ζαλιζοτανε. και δεν του σηκωνοτανε κιολας. εγω απ την αλλη το μονο που με πιανει ειναι η λιγουρα για παγωτο. τπτ αλλο. ουτε σοκολατα ουτε φαι. παγωτο μονο. κατα τ αλλα ειμαι πολυ ευδιαθετη και χαλαρη! μονο παγωτο και χασιμο της αισθησης του χρονου

το μεγαλυτερο θετικο ειναι οτι στην φαση εκεινη θελω πολυ να κανω σεξ. δεν βαριεμαι. και απανωτα μπορω!!!! τελικα τι ισχυει?
    Eντάξει ζαλισμένος και ίσως και σοκαρισμένος από αυτά που αισθανόταν για πρώτη φορά που να του σηκωθεί. Η τρίχα μάλλον του είχε σηκωθεί. Τεσπα. Έκανα για ένα διάστημα χόρτο και εντάξει όταν με χαλάρωνε είχα όρεξη και για φαί και για σεξ. Όμως εμένα κάποια στιγμή άρχισε να μη με εκφράζει και το παράτησα. Νομίζω πως είναι όπως με τα φάρμακα. Ένα φάρμακο εμένα μπορεί να μη μου κάτσει και να μου βγάλει παρενέργειες ενώ σε έναν άλλον να μη δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.
    Τη φρίκη που έφαγε ο φίλος σου με το χόρτο την έφαγα όταν έκανα πρώτη φορά κοκαίνη και δεν την ξαναδοκίμασα

Senior Member
    παει ο σαλονικιοσ στον παραδεισο του λεει ο αγ πετροσ καλοσ ειναι αλλα σαν την χαλκιδικη δεν εχει αυτο το λεμε γιατι οπου και να παμε παντα το συγκρινουμε με τη χαλκιδικη που ειναι κορυφαια και ειναι και διπλα

Senior Member
    pad ανεκδοτο?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast