weed - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37

Thread: weed

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Πες στον Αγιο Πετρο πως ημουν καλο παιδακι και γι'αυτο θα ηθελα μια γωνιτσα κι εγω απο την ανατολικη πτερυγα με τον καλο τον κηπο!!! Ελπιζω να εισακουστω!!! lololol
    προτιμας να το πω στον Αγ.Πετρο η στον Αγ.Βασιλη?! ;p xaxaxaxaxa! α ρε ΑΛΙΑ!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by panoslnk View Post
    Eντάξει ζαλισμένος και ίσως και σοκαρισμένος από αυτά που αισθανόταν για πρώτη φορά που να του σηκωθεί. Η τρίχα μάλλον του είχε σηκωθεί. Τεσπα. Έκανα για ένα διάστημα χόρτο και εντάξει όταν με χαλάρωνε είχα όρεξη και για φαί και για σεξ. Όμως εμένα κάποια στιγμή άρχισε να μη με εκφράζει και το παράτησα. Νομίζω πως είναι όπως με τα φάρμακα. Ένα φάρμακο εμένα μπορεί να μη μου κάτσει και να μου βγάλει παρενέργειες ενώ σε έναν άλλον να μη δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.
    Τη φρίκη που έφαγε ο φίλος σου με το χόρτο την έφαγα όταν έκανα πρώτη φορά κοκαίνη και δεν την ξαναδοκίμασα
    υποτιθεται δν εκανε 1η φορα! αλλα δεν συγκρινεται με την κοκα!δεν εχω κανει κοα ποτε βεβαια δν ξερω. εχω μαθει στο χορτο. στο αμστερνταμ ειχα φαει κ μανιταρια αλλα δεν με πιασανε! γτ λενε πως καταπολεμαει την ναυτια? κ εγω εχω πιασει τον εαυτο μ να ζαλιζεται καμια φορα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    προτιμας να το πω στον Αγ.Πετρο η στον Αγ.Βασιλη?! ;p xaxaxaxaxa! α ρε ΑΛΙΑ!
    Και στους δυο για να ειμαι σιγουρη και για να εχω ησυχο το κεφαλι μου!!! lol
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    pad ανεκδοτο?
    μου ρθε με αυτα που λεγατε αλλα μαλλον αμα δεν εισαι απο δω δεν το καταλαβαινεισ

Junior Member
    Κι εμένα μου ρχονται επιθυμίες γλυκών φαγητών γενικά όπως και σεξ.Είναι ανάλογα τον άνθρωπο.

Senior Member
    κ αναλογα την ποιοτητα αυτου π κανεις,,με αλβανο μπορει να χω κ πονοκεφαλο κ να μην καταλαβω τπτ, μπορει κ οχι, με ελληνα μπορει να τα δω στερεοφονικα κ να μην μπορω να κουνησω συνηθως με δυνατη ποικιλια στεγνωνει το στομα μουδιαζει το κεφαλι ειναι αλλου εγω σεξ εχω κανει πολλες φορες stoned στους πρωταριδες δεν σηκωνεται πιστευω λενε οτι σου πεφτει η πιεση..
    τωρα με το φαι ντα3ει μπορει να τσιμπησω μπορει κ οχι κ οχι απαραιτητα γλυκο..θυμαμαι μια περιοδο ειχα το στομαχι μ οπως κ το χω ακομα οχι τοσο πολυ βεβαια κ αν ετρωγα εκανα ενα τσιγαρο κ χωνευα ηταν χωνευτικο..
    αλλα τωρα το αποφευγω απο τοτε π μ καρφωθηκε να βαλω φιλτρο αντι τζιβανα 3ερετε τι καρκινο εισπνεεται ασε π μ φερνουν πονοκεφαλο οι μαλκιες π κυκλοφορουν τωρα πια..πιειτε ενα κρασακι αλλα τωρα με το φπα δεν συμφερει..

Senior Member
    δοκιμασε βρε 1α και θα δεις οτι δεν ειναι ιδιο το φτιαξιμο με την μουσικη!αχαχχαχα

ναι αλλα θελω να κανω σεξ οταν κανω!!!!! αυτο που οφειλεται? ενω κανονικα λενε πως σε ριχνει σεξουαλικα?
    Κι εγώ το ίδιο. Και το σεξ είναι τέλειο! Μάλλον δεν έχει την ίδια επίδραση σε όλους.

Page 3 of 3 FirstFirst 123