Yπάρχουν άσχετα θέματα; (!)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 141
    Banned

Yπάρχουν άσχετα θέματα; (!)

Με αφορμή το εξής σχόλιο της Remedy και της πιεσμένης:
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    βρε σεντ..
    το ξερεις οτι το φορουμ εχει συγκεκριμενη θεματολογια.
    ολοι το ξερουμε ωστοσο υπαρχουν αρκετα θρεντς ασχετα…,
    ….εχει γεμισει το φορουμ ασχετα θεματα!
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Σορρυ βρε σεντακσιον αλλα δικιο εχουν.... φορουμ ψυχολογιας ειναι... κ εχει γινει φορουμ αιντε κ οτι να ναι....
    ο ορος για το γενικα ειναι :
    Θέματα Ψυχολογίας που δεν ταιριάζουν σε κανένα από τα παραπάνω φόρουμ

ανοίγω αυτό το thread και το θέτω στο δημόσιο συζητητήριο, θίγοντας δύο θέματα

1. Υπάρχει άσχετο θέμα ως προς την θεματολογία του forum;
    2. Τελικά πως γίνεται το φόρουμ να προσεγγίσει τον τιτλο του ως χώρος "ψυχολογικής υποστήριξης" όταν είναι γεμάτο από τόσα στεγανά;

Ας το δούμε ένα ένα (με την "ελπίδα" πως δεν θα το γεμίσουν -και αυτό- flames οι "Θεοφανίες")

1.

Γράφει το φορουμ στον τίτλο του

Γενικά

Θέματα Ψυχολογίας που δεν ταιριάζουν σε κανένα από τα παραπάνω φόρουμ.

Δεν είναι θέμα ψυχολογίας η κατάθεση/αναφορά/ανάπτυξη οποιουδήποτε ζητήματος που αφορά την συμπεριφορά, τον νου, την σκέψη... δλδ οτιδήποτε άπτεται της Ψυχής και του λόγου;

Είναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που στοχεύει σε τρόπους αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών;
    Eίναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που αφορά τους τρόπους που τα άτομα αντιλαμβάνονται τον κοινωνικό τους περίγυρο; (εν προκειμένου το φόρουμ)
    Eίναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που σχετίζεται με την κοινωνική συμπεριφορά στο εσωτερικό μιας ομάδας;
    Eίναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που μπορεί να προβάλει ή να ερμηνεύσει τις διαπροσωπικές (εδω διαδικτυακές) σχέσεις και των παραγόντων που τις επηρεάζουν;
    Είναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που μπορεί να αναδείξει πως το κάθε μέλος ερμηνεύει την προσωπική του συμπεριφορά όσο και την συμπεριφορά των άλλων μελών;

Eχει ακουστά άραγε κανείς για την Κοινωνική Ψυχολογία; Θέματα όπως η διαμόρφωση εντυπώσεων και η καταγραφή τους, η κοινωνική απόδοση σε μια ομάδα, η κοινωνική επιρροή στην ομάδα, οι στάσεις και η αλλαγή τους, και τελικά οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις, μπορεί να θεωρηθεί ως άσχετο θέμα; (!!!)

Ποιός μέλος και με ποιά κριτήρια θα κρίνει ποιο θέμα αρμόζει στο φόρουμ και αν ανταποκρίνεται στην θεματαλογία του;

Aς ηρεμήσουν οι wannabe mod!!! Aς προσπαθήσουν να συγκρατήσουν την μωρία τους και ας μην πετάγονται σε κάθε thread που δεν βρίσκουν ενδιαφέρον ή που δεν έχουν να πουν το παραμικρό για την θεματολογία που αναπτύσσει.

2.

Στα φορουμς, (σε όλα, όπως και σε αυτό) γίνονται μέλη άνθρωποι, που τους ενδιαφέρει η θεματολογία ΑΛΛΑ και άνθρωποι εντελώς μοναχικοί, βυθισμένοι σε εσωτερική απομόνωση που και αναζητούν αλλά και βρίσκουν την παρέα τους σε τέτοιους χώρους. Το φόρουμ γίνεται (ενίοτε σημαντική) η συντροφιά τους για λίγες, αρκετές ή και πολλές ώρες ημερησίως.

Αν ο παρόν χώρος, (φόρουμ είναι τα μέλη του) θέλει να υποστηρίξει έστω και επιδερμικά τον τίτλο "φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης" πρέπει όχι μόνο να επιτρέπει, όχι μόνο να μην επικρίνει, αλλά και να ενισχύει οποιοδήποτε θέμα

Θέματα που φαινομενικά είναι παράταιρα, όπως πχ "π ενασχόληση με τον κήπο μου" ή "η αγάπη για το γατάκι μου" ή "μου κάηκε το φαγητό" ή "ένα καρφί στον τοίχο" κλπ κλπ κλπ

Αλλιώς τι είδους "ψυχολογογική υποστήριξη" παρέχεται στα μέλη από τα μέλη, όταν κατά το δοκούν, στηλιτεύονται θέματα που άπτονται της επικοινωνίας, της αλληλεπίδρασης, της παρέας, της συντροφιάς;

Δλδ της εν γενει ανθρώπινης συμπεριφοράς!

Tι υποκρισία!!!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ή ΑΓΝΟΕΙΤΕ αρκετοί από εδώ, που έχετε επισκεφτεί ψυχολόγο, πως ο σύμβουλος

Α. Δεν ασκεί ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
    Β. Δείχνει ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
    Γ. Είναι ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ
    Δ. Προσπαθεί να ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ

Βέβαια θα ήταν ανόητο, να περιμένει κανείς από τα μέλη, να φερθούν όπως ο ειδικός ψυχοθεραπευτής ή ο επαγγελματίας ψυχικής υγείας, πλην όμως, θα ήταν λογικό να αναμένει έστω και στοιχειωδώς, ένα ανθρώπινο πρόσωπο συμπάθειας, αν όχι μια ευγενική προσπάθεια θετικής ενίσχυσης.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει σε ικανοποιητικό ποσοστό, από την κρίση μου ως εξωτερικός παρατηρητής, αλλά και από τις γνώσεις μου / σπουδές μου στην ανθρώπινη συμπεριφορά.

Υπάρχει αρκετό "κατιναριό", εκτεταμένη διάθεση για flaming, ασυνεννοησία σε υπέρμετρο βαθμό και τελικά μια ακόμα ζοφερή αναπαράσταση της μιζέριας που υπάρχει στην κοινωνία μας.

Aκόμα μια ευκαιρία για ΣΟΒΑΡΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ συζήτηση. Για να δούμε...

Senior Member
    Κοιτα , κανεις δεν θα στην πει για ενα θεμα ασχετο που ανοιξες...αλλα για μια σωρεια θεματων , αν ειναι ολα ασχετα. Δεν ξερω εαν εμπιπτεις ή θεωρεις οτι εμπιπτεις σε αυτη την κατηγορια.

Οτι νομιζεις.

Απο κει και περα με τον ορο ψυχολογια μην τον κανουμε σαν τα μαθηματικα....ολα ειναι μαθηματικα και ξεμπερδεψαμε.

Τεσπα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Κοιτα , κανεις δεν θα στην πει για ενα θεμα ασχετο που ανοιξες...αλλα για μια σωρεια θεματων , αν ειναι ολα ασχετα. Δεν ξερω εαν εμπιπτεις ή θεωρεις οτι εμπιπτεις σε αυτη την κατηγορια.

Οτι νομιζεις.

Απο κει και περα με τον ορο ψυχολογια μην τον κανουμε σαν τα μαθηματικα....ολα ειναι μαθηματικα και ξεμπερδεψαμε.

Τεσπα.
    Σ' ευχαριστώ για την "επί του θέματος" (!) τοποθέτηση σου.

Υ.Γ Αναρωτιέμαι, γιατί έκανες τον κόπο να ποστάρεις, όταν ΔΕΝ εστίασες ούτε σε μια λέξη του thread!

Eχεις να τοποθετηθείς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε αυτά που αναφέρω;

Senior Member
    Δεν απομονωνω προτασεις....αναφερθηκα ακριβως στην καρδια του ποστ σου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Δεν απομονωνω προτασεις....αναφερθηκα ακριβως στην καρδια του ποστ σου.
    Στα πολλά που δεν πρόσεξες, ΔΕΝ πρόσεξες και αυτό

Ποιός μέλος και με ποιά κριτήρια θα κρίνει ποιο θέμα αρμόζει στο φόρουμ και αν ανταποκρίνεται στην θεματαλογία του;

.

Senior Member
    Αυτος που εχει την πενα εκαστοτε. Το μελος δεν εχει καμμια ισχυ σαν συντονιστης , αλλα γραφει οτι του γουσταρει μεσα στα πλαισια που του επιτρεπει το φορουμ. Φυσικο ειναι εαν ανοιγεις ενα θεμα να μην θες σπαμ ειτε αρνητικο ειτε παντελως ασχετο απο το λογο που ανοιξες το νημα.

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχεις και αναγκαστικως δικιο οσον αφορα την κριτικη που δεχτηκες. Εχεις ομως σιγουρα αδικο οταν ολα τα αναγαγεις σε ενα ψυχολογικο πλαισιο , ανοιγοντας πολλα θεματα.

Δεν σου πεταω κανα λιθαρι ως αναμαρτητος , λεω την αποψη μου παντα.

Senior Member
    "Ενοτητα Γενικα:Θέματα Ψυχολογίας που δεν ταιριάζουν σε κανένα από τα παραπάνω φόρουμ. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: αποφεύγετε τις μονολεκτικές απαντήσεις, το τσατ, τα θέματα που δεν ταιριάζουν με την φιλοσοφία της κοινότητας." Οσο για το ποια ειναι η φιλοσοφια της κοινοτητας...θα παρακαλουσα τον διαχειριστη που την δημιουργησε(ο οποιος ειναι ψυχολογος) να παρει ανοιχτη θεση ωστε να λυθει το θεμα γιατι ο Seduction πηρε φορα και δε συμμαζευεται! Επισης Seduction,με το να αποκαλεις υποκριτες οσους δε συμφωνουν με τη "λογικη" σου,ειναι λιγακι αστοχο να επιζητας σοβαρη και ουσιαστικη συζητηση!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Κοιτα , κανεις δεν θα στην πει για ενα θεμα ασχετο που ανοιξες...αλλα για μια σωρεια θεματων,αν ειναι ολα ασχετα.
    Ετσι ακριβως!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Αχ, πες τα βρε Σεντακσιον... ψυχολογια ειναι οτιδηποτε μας περιβαλλει! Πολλοι μαλλον δεν καταλαβαινουν για ποιο λογο ανοιγονται "ασχετα" θεματα.. Μην ασχολεισαι!

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Επισης Seduction,με το να αποκαλεις υποκριτες οσους δε συμφωνουν με τη "λογικη" σου,ειναι λιγακι αστοχο να επιζητας σοβαρη και ουσιαστικη συζητηση!
    Είναι ή όχι υποκρισία, σε ένα φόρουμ "ψυχολογικής υποστήριξης"

ΝΑ

1. Στηλιτεύονται θέματα που άπτονται της επικοινωνίας, της αλληλεπίδρασης, της παρέας, της συντροφιάς;

2. Eπικρίνονται και να γεμίζουν flames

3. Θεωρούνται άσχετα από τους μη ειδικούς (mods)

4. Yπάρχουν τοποθετήσεις που ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα...

Σκέψου το

Quote Originally Posted by Seduction View Post

ανοίγω αυτό το thread και το θέτω στο δημόσιο συζητητήριο, θίγοντας δύο θέματα

1. Υπάρχει άσχετο θέμα ως προς την θεματολογία του forum;

Όχι, δεν υπάρχει όταν είναι ένα, είναι δύο άντε τρία. Όταν είναι 23 και έχουν τη φιλοσοφία του λευκώματος, είναι αυτονόητο πως είναι περιττά.

2. Τελικά πως γίνεται το φόρουμ να προσεγγίσει τον τιτλο του ως χώρος "ψυχολογικής υποστήριξης" όταν είναι γεμάτο από τόσα στεγανά;

Κάπου εκεί μπερδεύεσαι. Είναι χώρος ψυχολογικής υποστήριξης και πέραν του ότι μπορεί να μπει ένα ασχετο θέμα, στο μεγαλύτερο ποσοστό του το φόρουμ πρέπει να έχει θέματα ψυχολογίας. Αυτό το "πρέπει" προκύπτει μέσα από αυτό που σου είπε η πιεσμένη αλλά επειδή δεν σε σύμφερε το...έκοψες στο κουοτ.
    Ένας άνθρωπος που ψάχνει θέματα ψυχολογίας που τον ενδιαφέρουν, δεν είναι αναγκασμένος να περνάει ένα εκ. άσχετα μέχρι να βρει αυτό που θέλει.

Ας το δούμε ένα ένα (με την "ελπίδα" πως δεν θα το γεμίσουν -και αυτό- flames οι "Θεοφανίες")

Οτιδήποτε δεν σε συμφέρει, φυσικά και δεν είναι καλοδεχούμενο. Το περίεργο θα ήταν να απαντούσες διαφορετικά.

1.

Γράφει το φορουμ στον τίτλο του

Γενικά

Θέματα Ψυχολογίας που δεν ταιριάζουν σε κανένα από τα παραπάνω φόρουμ.

Δεν είναι θέμα ψυχολογίας η κατάθεση/αναφορά/ανάπτυξη οποιουδήποτε ζητήματος που αφορά την συμπεριφορά, τον νου, την σκέψη... δλδ οτιδήποτε άπτεται της Ψυχής και του λόγου;

Και η ανάπτυξη έρχεται μέσα από δεκάδες θέματα που δεν αναπτύσουν ΚΑΜΙΑ συζήτηση απλά καλούν τα μέλη να ποστάρουν βιντεάκια?

Είναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που στοχεύει σε τρόπους αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών;
    Eίναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που αφορά τους τρόπους που τα άτομα αντιλαμβάνονται τον κοινωνικό τους περίγυρο; (εν προκειμένου το φόρουμ)
    Eίναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που σχετίζεται με την κοινωνική συμπεριφορά στο εσωτερικό μιας ομάδας;
    Eίναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που μπορεί να προβάλει ή να ερμηνεύσει τις διαπροσωπικές (εδω διαδικτυακές) σχέσεις και των παραγόντων που τις επηρεάζουν;
    Είναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που μπορεί να αναδείξει πως το κάθε μέλος ερμηνεύει την προσωπική του συμπεριφορά όσο και την συμπεριφορά των άλλων μελών;

Και σε ξαναρωτάω: όλα αυτά θα αναπτυχθούν ποστάροντας βιντεάκια σε θέμα με τίτλο: ερμηνείες που συγκλόνισαν? Που νομίζεις πως είσαι? Στο φόρουμ του "Σπιτιου του Ηθοποιου"?

Eχει ακουστά άραγε κανείς για την Κοινωνική Ψυχολογία; Θέματα όπως η διαμόρφωση εντυπώσεων και η καταγραφή τους, η κοινωνική απόδοση σε μια ομάδα, η κοινωνική επιρροή στην ομάδα, οι στάσεις και η αλλαγή τους, και τελικά οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις, μπορεί να θεωρηθεί ως άσχετο θέμα; (!!!)

Είπαμε, όλη αυτή η επικοινωνία θα επέλθει ποστάροντας ο καθένας το βιντεάκι του?

Aς ηρεμήσουν οι wannabe mod!!!

Δεν κατάλαβες. Όπως έχεις εσύ το δικαίωμα να ανεβάζεις ότι θες, έτσι και ΟΛΑ τα μέλη εδώ μέσα έχουν το ίδιο δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους. Τώρα, επειδή η γνώμη του καθένα δεν συνάδει με τη δική σου και αρχίζεις τις προσβολές, αυτό είναι δικό σου ζήτημα. Στη δική μου τη γλώσσα λέγεται: βρες επιχειρήματα.

Aς προσπαθήσουν να συγκρατήσουν την μωρία τους και ας μην πετάγονται σε κάθε thread που δεν βρίσκουν ενδιαφέρον ή που δεν έχουν να πουν το παραμικρό για την θεματολογία που αναπτύσσει.

Σου απάντησα και στο άλλο θέμα: εκτός από τη μωρία υπάρχει και η ξε-μωρία: κοινώς ξεμώραμα.
    2.

Στα φορουμς, (σε όλα, όπως και σε αυτό) γίνονται μέλη άνθρωποι, που τους ενδιαφέρει η θεματολογία ΑΛΛΑ και άνθρωποι εντελώς μοναχικοί, βυθισμένοι σε εσωτερική απομόνωση που και αναζητούν αλλά και βρίσκουν την παρέα τους σε τέτοιους χώρους. Το φόρουμ γίνεται (ενίοτε σημαντική) η συντροφιά τους για λίγες, αρκετές ή και πολλές ώρες ημερησίως.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των μελών που συμμετέχει σε αυτό το φόρουμ, ψάχνει λύση στο προβλημά του, συζητάει τα θέματα του ψάχνοντας λύση, ανταλλάσει απόψεις ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ περιεχομένου. Υπάρχουν χιλιάδες φόρουμ για "ανθρώπους εντελώς μοναχικούς, βυθισμένους σε εσωτερική απομόνωση που ψάχνουν να βρουν παρέα", (ενίοτε και γκόμενα.

Αν ο παρόν χώρος, (φόρουμ είναι τα μέλη του) θέλει να υποστηρίξει έστω και επιδερμικά τον τίτλο "φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης" πρέπει όχι μόνο να επιτρέπει, όχι μόνο να μην επικρίνει, αλλά και να ενισχύει οποιοδήποτε θέμα

Ναι, η αλήθεια είναι πως ο NikosD είναι αρκετά αγενής που δεν έχει ποστάρει ακόμη την ερμηνεία που τον συγκλίνισε.

Θέματα που φαινομενικά είναι παράταιρα, όπως πχ "π ενασχόληση με τον κήπο μου" ή "η αγάπη για το γατάκι μου" ή "μου κάηκε το φαγητό" ή "ένα καρφί στον τοίχο" κλπ κλπ κλπ

Αυτό λέμε. Εδώ δεν είναι ούτε φόρουμ κηπουρικής, ούτε για ζωόφιλους.

Αλλιώς τι είδους "ψυχολογογική υποστήριξη" παρέχεται στα μέλη από τα μέλη, όταν κατά το δοκούν, στηλιτεύονται θέματα που άπτονται της επικοινωνίας, της αλληλεπίδρασης, της παρέας, της συντροφιάς;

Εσύ μπορεί να θες να κάνεις "συντροφιά" σε ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης, άλλοι μπορεί να μη θελουν, ή να μη τους ενδιαφέρει, τι να κάνουμε τώρα.

Tι υποκρισία!!!

Απεταξάμην.

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ή ΑΓΝΟΕΙΤΕ αρκετοί από εδώ, που έχετε επισκεφτεί ψυχολόγο, πως ο σύμβουλος

Α. Δεν ασκεί ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
    Β. Δείχνει ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
    Γ. Είναι ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ
    Δ. Προσπαθεί να ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ

Ναι, χριστιανέ μου, αυτό κάνει ο ψυχολόγος. Τι μας λες τώρα? Πως όλα αυτά έγκεινται σε ένα δικό σου πρωτοποριακό σχέδιο ψυχολογικής υποστήριξης?
    Πες το τόση ώρα να μη γράφω τσάμπα!

Βέβαια θα ήταν ανόητο, να περιμένει κανείς από τα μέλη, να φερθούν όπως ο ειδικός ψυχοθεραπευτής ή ο επαγγελματίας ψυχικής υγείας, πλην όμως, θα ήταν λογικό να αναμένει έστω και στοιχειωδώς, ένα ανθρώπινο πρόσωπο συμπάθειας, αν όχι μια ευγενική προσπάθεια θετικής ενίσχυσης.

Μα τι να ενισχύσουμε? Τη δημοφιλία των θεμάτων που ανοίγεις? Εγώ προσωπικά δεν θέλω, σόρι κιολας.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει σε ικανοποιητικό ποσοστό, από την κρίση μου ως εξωτερικός παρατηρητής, αλλά και από τις γνώσεις μου / σπουδές μου στην ανθρώπινη συμπεριφορά.

Είσαι ψυχολόγος δλαδή? Τι ακριβώς έχεις σπουδάσει?

Υπάρχει αρκετό "κατιναριό", εκτεταμένη διάθεση για flaming, ασυνεννοησία σε υπέρμετρο βαθμό και τελικά μια ακόμα ζοφερή αναπαράσταση της μιζέριας που υπάρχει στην κοινωνία μας.

Υπάρχει τρόπος να απαλλαχτείς απ όλα αυτά τα φαινόμενα. Το έχεις σκεφτεί ποτέ?

Aκόμα μια ευκαιρία για ΣΟΒΑΡΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ συζήτηση. Για να δούμε...

Αγαπητέ "αποπλάνηση" από τη μέχρι τώρα παρουσία σου σε αυτό το χώρο, τη μόνη ουσιαστική συζήτηση που μπορείς να κάνεις είναι με τον ΕΑΥΤΟ σου, γιατί οποιαδήποτε διαφορετική άποψη για τα θέματα σου, την ακυρώνεις, τη χλευάζεις και δεν τη συζητάς ποτέ. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί άνοιξες ΑΚΟΜΗ ενα θέμα για να μιλήσεις με τον εαυτό σου. Καθρέφτη σπίτι δεν έχεις?
    Ξέρεις, όπως σου έχω γράψει πολλές φορές, εδώ είναι ένας δημόσιος χώρος έκφρασης και μπορεί ο καθένας να γράφει ότι πιστεύει.
    Απο κει και πέρα, ουτε να φιμώσεις κανέναν δε μπορείς, ούτε να μας κάνεις το παράλογο-λογικό.
    Αν και δεν σε βλέπω να το πιστεύεις, είμαστε νοήμονες άνθρωποι.
    Λυπάμαι.

Senior Member
    smile when you suck my pennis please .......................................!

Senior Member
    Πιστευω οτι για το αν τα διαφορα θεματα που ανοιγονται ταιριαζουν ή δεν ταιριαζουν στην φιλοσοφια - χαρακτηρα του ιστοχωρου που βρισκομαστε οι καθ υλην αρμοδιοι για να το κρινουν ειναι οι δημιουργοι,διαχειριστες και ιδιοκτητες του.Αυτο ειναι το σωστο ή διαφωνει καποιος;

Για το αν τα διαφορα θεματα ταιριαζουν με την δικη μου οπτικη και θελω για τον χαρακτηρα του ιστοχωρου αυτου,ειναι δικο μου και μονο θεμα.

------------------------------

Συνηθως σ ενα θεμα που ανοιγειι υπαρχουν και διαφορα ασχετα ποστ( κατ εμε διοτι για καποιον αλλον καθε αλλο παρα ασχετα να φανταζουν και να θεωρει εκεινα που εγω θεωρω σχετικα ασχετα).Αυτα λοιπον τα ποστ εγω τα προσπερνω.Αν "παραβιαζουν" καποια αρχη του σαιτ τοτε ας επεμβουν οι διαχειριστες.
    Αν βεβαια ειναι δικο μου το θεμα, μπορει να αντιδρασω λεκτικα παντα διοτι ηξερα τι ηθελα οταν ανοιγα το θεμα.

Λογικο δεν ειναι?

Αν το βρισκεται λογικο τοτε ξαναδιαβαστε το, και οπου υπαρχει η λεξη "Θεμα" αντικαταστηστε την με την λεξη "σαιτ" , κι οπου "ποστ" αντικαταστηστε την με την λεξη "θεμα".

Senior Member
    Quote Originally Posted by kokoa View Post
    Πιστευω οτι για το αν τα διαφορα θεματα που ανοιγονται ταιριαζουν ή δεν ταιριαζουν στην φιλοσοφια - χαρακτηρα του ιστοχωρου που βρισκομαστε οι καθ υλην αρμοδιοι για να το κρινουν ειναι οι δημιουργοι,διαχειριστες και ιδιοκτητες του.Αυτο ειναι το σωστο ή διαφωνει καποιος;

Για το αν τα διαφορα θεματα ταιριαζουν με την δικη μου οπτικη και θελω για τον χαρακτηρα του ιστοχωρου αυτου,ειναι δικο μου και μονο θεμα.

------------------------------

Συνηθως σ ενα θεμα που ανοιγειι υπαρχουν και διαφορα ασχετα ποστ( κατ εμε διοτι για καποιον αλλον καθε αλλο παρα ασχετα να φανταζουν και να θεωρει εκεινα που εγω θεωρω σχετικα ασχετα).Αυτα λοιπον τα ποστ εγω τα προσπερνω.Αν "παραβιαζουν" καποια αρχη του σαιτ τοτε ας επεμβουν οι διαχειριστες.
    Αν βεβαια ειναι δικο μου το θεμα, μπορει να αντιδρασω λεκτικα παντα διοτι ηξερα τι ηθελα οταν ανοιγα το θεμα.

Λογικο δεν ειναι?

Αν το βρισκεται λογικο τοτε ξαναδιαβαστε το, και οπου υπαρχει η λεξη "Θεμα" αντικαταστηστε την με την λεξη "σαιτ" , κι οπου "ποστ" αντικαταστηστε την με την λεξη "θεμα".

Επειδη ειμαι απο το 2006 εδω...η διαχειριση σχεδον ουδεποτε εχει βγει να γραψει οτι καποιο θεμα δεν ταιριαζει με την φιλοσοφια του χωρου. Μονο εκκλησεις εχει κανει.

Απο κει και περα εγκειται και στον καθενα να καταλαβει ορισμενα πραγματα.
    Δεν μπορω τωρα πχ να παω και να ανοιξω 10 θεματα και να πιασω φαρδια πλατια την πρωτη σελιδα των σημερινων μηνυματων αποκαλυπτωντας την αφεντια μου , ακομα και σχετικα θεματα με την ψυχολογια να ειναι.
    Γιατι? Ποιος μου το απαγορευει?
    Μου το απαγορευει πρωτιστως ο εαυτος μου.

Και η κριτικη ειναι μες τις αποψεις αλλωστε. Τωρα πχ αν το δεις σφαιρικα ολες οι αποψεις που εχουν κατατεθει εδω ειναι και μια κριτικη προς καποια κατευθυνση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Είναι ή όχι υποκρισία, σε ένα φόρουμ "ψυχολογικής υποστήριξης"

ΝΑ

1. Στηλιτεύονται θέματα που άπτονται της επικοινωνίας, της αλληλεπίδρασης, της παρέας, της συντροφιάς;

2. Eπικρίνονται και να γεμίζουν flames

3. Θεωρούνται άσχετα από τους μη ειδικούς (mods)

4. Yπάρχουν τοποθετήσεις που ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα...

Σκέψου το
    Επαναλαμβανεσαι κι εκτιθεσαι! Σκεψου το!!!

Page 1 of 10 123 ... LastLast