Results 1 to 4 of 4
-
07-09-2011, 13:27 #1
Συγκριτικος πινακας αντιψυχωσικων
Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει ενας πολυ κατατοπιστικος πινακας με ολα τα χαρακτηριστικα των διαφορων αντιψυχωσικων και τις παρενεργειες τους κ.λ.π.
http://www.psychresidentonline.com/a...psychotics.htmΜε τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
- 07-09-2011, 17:05 #2
Πολύ ωραιο και κατατοπιστικο maus,ευχαριστουμε
07-09-2011, 17:13 #3
Ωραιο ναι , αν και τα περισσοτερα δεν τα καταλαβαινω...θελουν περαιτερω μελετη. Να σαι καλα:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-09-2011, 01:43 #4
Πολυ ενδιαφερον, αν και...
...Ναι :P Μου φαινεται πως απευθυνεται περισσοτερο σε φαρμακολογους η φοιτητες που δεν εχουν ξαναψαξει τον τομεα των ψυχοφαρμακων. Επισης λειπει το Solian :P (το Serdolect δεν πιανεται, αφου το σαϊτ ειναι μαλλον Αμερικανικο και εκει δεν εχει εγκριθει το εν λογω σκευασμα τουλαχιστον ακομη.)
Εχει και συγκριτικο για σταθεροποιητες διαθεσης σε λινκακι :) Αλλα λειπει το Trileptal! :P Επισης ειναι η ιδεα μου η λεει πως το Tegretol δεν ενδεικνυται για ψυχικες ασθενειες? Αν ναι, ειμαι σιγουρος πως δεν ισχυει... Αν δεν κανω λαθος ηταν ιστορικα το πρωτο αντιεπιληπτικο που χρησιμοποιηθηκε για τη διπολικη."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία