Results 196 to 210 of 290
-
18-08-2011, 17:44 #196
Μπραβο Σοφια εισαι πολυ σωστη για μενα!
- 18-08-2011, 17:44 #197
Σε οτι αφορα το θεμα, διαβαζοντας το στην αρχη χαμογελασα γιατι το βρηκα καπως περιεργο σαν συσχετισμο κ συγκριση. Μπορω να υποθεσω πώς αν κατι συνδεει τις δυο περιπτωσεις ειναι ο φοβος προς μια νεα κατασταση, μια νεα αρχη. Μονο που στη μια περιπτωση, μιλαμε για το θαυμα της ζωης, για κατι που συνηθως το συνοδευει μια γλυκια προσμονη, αγωνια κ συγκινηση και στην αλλη για κατι πιο ψυχρο κ εντελως διεκπεραιωτικο.
Σε καθε περιπτωση ομως, δεν μ αρεσει να συγκρινουμε φοβους. Ειναι αδικο συνηθως κ κυριως γι αυτον που περναει το δικο του προβλημα. Οσο κι αν μοιαζει μικροτερο ή πιο ασημαντο δεν παυει να το κουβαλαει.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
18-08-2011, 17:45 #198
18-08-2011, 17:45 #199
Λιλιουμ
Συγνωμη Λιγο καταλαβες οτι δε μπορω να συγκρινω τις δυο εννοιες? Ειναι 2 τελειως διαφορετικα πραγματα. Επισης δε θυμαμαι καπου να σε εθιξα η να σου μιλησα ασχημα. Το να με αποκαλεις ΟΥΦΟ και να με ειρωνευεσαι χωρις να σου εχω καν μιλησει ποτε η να σου εχω απευθηνει το λογο νομιζω πως ειναι προκληση. Μαζεψου λιγο γιατι μπορω να μιλησω και εγω στο ιδιο επιπεδο αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει λογος. Την γνωμη μου εξεφρασα , το ιδιο θα μπορουσες να κανεις και εσυ χωρις να συμπεριφερεσαι ετσι.....
18-08-2011, 17:46 #200
Για μισό... Εσύ, που ανακατεύτηκες εκεί που δεν αφορούσε εσένα και αγανακτείς γενικά με το πως μιλάει ο ένας στον άλλο, έκανες απλά ένα γενικό σχόλιο και δεν είσαι υπερασπιστής κανενός... αλλά εγώ που πρόσεξα το υποκριτικό του σχολίου σου, χρειάζομαι να με ορίσει κάποιος υπερασπιστή κάποιου άλλου για να το επισημάνω; Μήπως να σου ζητήσω και άδεια πριν σε παραθέσω;
Και πως είσαι τόσο υπεροπτικά σίγουρη ότι, όπως εσύ "ξέρεις" πως ο Ιθάκη ξέρει πως μιλάς (υβριστικά;), και οι άλλοι δεν ξέρουν πως μιλάει ο καθένας;
Και πρέπει να γίνω η ίδια αποδέκτης της υποκρισίας σου για να την επισημάνω;
Το δικό σου σχόλιο λοιπόν για το πως κάποιος προσβάλει και χαρακτηρίζει κτλ, εφόσον κάποιος δεν χαρακτήρισε, ειρωνεύτηκε ή έβρισε εσένα, πως το θεωρείς μια χαρά σχετικό αλλά εγώ που αποδεικνύω τις αντιφασκίες σου είμαι άσχετη, και λες και τι δουλειά έχω... εσύ τι δουλειά είχες εφόσον δεν ήσουν η ίδια αποδέκτης εδώ; Μήπως έχεις εμπάθειες από άλλα θέματα και τις τραβάς σε όλο το φόρουμ;
Λες και σαχλαμάρες δημοτικού στυλ "ποιος σε όρισε δικηγόρο" και νομίζεις ότι είσαι και υπερασπιστής αδυνάμων. Καλύτερα που γελάς μαζί μου γιατί αλλιώς θα σε έπαιρνα στα σοβαρά...
Ακολούθα λοιπόν την συμβουλή σου: μην τυφλώνεσαι και έχεις ως κέντρο το εγώ σου, γιατί άρχισαν ήδη οι μ@λ@κίες...[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
18-08-2011, 18:08 #201
18-08-2011, 19:17 #202
18-08-2011, 19:46 #203
18-08-2011, 21:23 #204
18-08-2011, 21:43 #205
18-08-2011, 21:50 #206
- In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
Να σας πω δεν εχετε βαρεθει ολοι σας να τσακωνεστε?
ημουν ετοιμος να απαντησω στην σοφια και ξενερωσα διαβαζωντας ολα τα ποστ.( την μαλακια που σας πιανει ωρες-ωρες)
Τοσα ομορφα μυαλα αναλωνονται σε παπαρολογιες.
μπραβο σε ολους που παρεξηγιουνται.μπραβο.
ξερω οτι αυτα που γραφω θα μου τα πεταξετε πολλες φορες αλλα στα @@ μου.
καντε με και ρεπορτ.δεν με ενδιαφερει.
Το μοναδικο που θελω να σας περασω, ειναι οτι εχετε το ελευθερο να διαφωνειτε μαζι μου οσο θελετε, αλλα μην γαματε το θεμα που ξεκινησε καποιος τοσο πολυ.
Υποτιθεται πως οι περισσοτεροι εχετε περασει πολλα , μιλατε για τις ανθρωπινες σχεσεις (τα δικα σας ιδανικα και καθως πρεπει) και μπλα μπλα μπλα ,μαλακιες, ακουω για υπομονη και κατανοηση και και και
ολοι σας καλοι ειστε στα λογια στην πραξη το ξεσκιζετε το θεμα.Αυτο φαινεται απο το ποσες φορες εχετε τσακωθει οι αγνωστοι -γνωστοι , ολα τα στρατοπεδα που γινονται :
α)Γυρω ειτε απο μια γυναικα
β)Γυρω απο εναν αντρα
1)γιατι την/τον θελουν πολλοι-ες,
2)γιατι τον πανε πολλοι-ες
3)γιατι τα λεει στα ισια
Τωρα μπλεξτε τα α, β με καθενα απο τα 1-2-3 και θα τα δειτε ολες τις παραταξεις εδω μεσα ( ναι γουσταρω μαθηματικα -καπελο μου)
Μπηκα με αγωνια στο φορουμ, μετα μου εγινε ενθουσιασμος, και πλεον ψαχνω να βρω ενα ποστ να μην διαβαζω προσωπικες επιθεσεις
Ξερετε πως τοσο καιρο μεσα δεν γουσταρα να τσακωθω, και προσπαθησα να ηρεμησω τονους (ισως μιλησα αποτομα σε μια κοπελα νομιζω την _______) (χωσta μου ______ τωρα που σου πεταξα το μπαλακι ! :P)
Προσωπικα δεν θελω να αποκτησω με κανενα, προτιμω να πιουμε ενα μπυρονι και να κανουμε παρεα και εξω παρα να ειμαστε σε ενα πισι.
Απογοητευμενος ειμαι πλεον.....
Γιατι ρε γαμωτο τσακωνεστε? τι εχετε να χωρισετε?
Η γνωμη σας που ειναι διαφορετικη απο τους υπολοιπους?
Δεν χαιρεστε που ετσι αντιπαραθετε τον διαλογο ? Κανουμε γονιμες συζητησεις , οξυνουμε το πνευμα μας , ακονιζουμε το μυαλο μας, διευρυνουμε τους οριζοντες μας και εμπλουτιζουμε τα επιχειρηματα μας?
Σας ευχαριστω οσους διαφωνισατε μαζι μου και με κανατε καλυτερα σκεπτομενο ανθρωπο.
Σας ευχαριστω ολους οσους απαντησατε στα μυνηματα μου
Σας ευχαριστω για τα θεματα που βαλατε και με προβληματισαν.
Να στε καλα.Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
18-08-2011, 21:54 #207
18-08-2011, 21:57 #208
και επειδη θελω να συνεχισω το θεμα μας, θα επιθυμουσα να βρω την μια που θα μας εκανε παιδια (2-3 ειναι καλα :P)
το φανταρικο θα το ξαναζουσα.
Σας εστειλα εεε ?ΕΕΕ ? ΕΕΕ?( εεεεεεεεχεεεεεεεεει και αλλα φωνηεεεεεντα το πληκτρολογιο αλλα το εεεεεεεεε κολλαεεεει καμια φορα!)Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
18-08-2011, 22:01 #209
18-08-2011, 22:03 #210
Κοιτα να εχεις καλο λογο!
αλλιως ραντεβου στην πλατεια σε 2 λεπτα !( θα ειμαι στα μαυρα με ενα δρεπανι )Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο