τι ειναι χειροτερο: η στρατιωτικη θητεια ή η κυηση? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 20 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 290
    Senior Member
    Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έγκειται στον στρατό είναι ότι είναι υποχρεωτικός. Θέλει δε θέλει το αγοράκι, θα περάσει Χ χρόνο μαθαίνωντας σχεδόν τίποτα, και ουσιαστικά χάνοντας τον χρόνο αυτό από τη ζωή του, όπου θα μπορούσε να κάνει ένα σωρό άλλα πράγματα, πολύ πιο σχετικά και πρακτικά για την υπεράσπιση της πατρίδας. Ουσιαστικά πάει τη ζωή σου Χ μήνες πίσω.

Quote Originally Posted by carrot View Post
    Την έχεις δει άρχοντας φίλε. Ξύπνα.
    Άστα άστα... να'τανε η ζήλια ψώρα... να ξυνώταν όλη η χώρα!
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Ναι ζηλεύω που γάμησε ο keep.

Senior Member
    change it and say.................
    Last edited by carrot; 12-08-2011 at 20:54.

Senior Member
    keep sorry, θα ξεκουμπίσω κάποια στιγμή που θα πάει....

Senior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έγκειται στον στρατό είναι ότι είναι υποχρεωτικός. Θέλει δε θέλει το αγοράκι, θα περάσει Χ χρόνο μαθαίνωντας σχεδόν τίποτα, και ουσιαστικά χάνοντας τον χρόνο αυτό από τη ζωή του, όπου θα μπορούσε να κάνει ένα σωρό άλλα πράγματα, πολύ πιο σχετικά και πρακτικά για την υπεράσπιση της πατρίδας. Ουσιαστικά πάει τη ζωή σου Χ μήνες πίσω.

Άστα άστα... να'τανε η ζήλια ψώρα... να ξυνώταν όλη η χώρα!
    oπως πολλα αλλα στην ζωη. πχ στην σχολη μαθαινα κ καλα γραματειακη υποστηριξη. τπτ απ ολα αυτα δεν ηταν ιδιο με την πραξη. καμια σχεση. κ μ το χουν πει πολλοι ακομα με σπουδες διαφορες. οχι σε ολες. αλλα σε οσες μ ειπαν ειχε τεραστια διαφορα η πραξη με την θεωρια. τσαμπα σπουδαζα κ εγω....

για να γινω νεκροθαφτης

επισης να προσθεσω πως, ναι μεν ειναι υποχρεωτικη η θητεια και την εγκυμοσυνη την διαλεγεις, αλλα σημασια εχει το αποτελεσμα. το τι μενει. δεν μενει τπτ απο το στρατο ειναι η αληθεια. αλλα ειναι αναγκαιο κακο, οπως η εγκυμοσυνη. χωρις αυτη δεν θα υπηρχε αυτος που τωρα το παιρνει πατριωτικα και λεει πως δεν εχω δικαιωμα να κρινω επειδη ειμαι κοριτσι και δεν πηγα. μακαρι να πηγαινανε και τα κοριτσια!!!!να χανε αποψη! τοτε δεν θα μας την ελεγε κανεις. θα μασταν τραβελια με πεταλα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

γιώργο, δν ξερω αν καταλαβαίνεις ποσο άσχημο ειναι αυτό που γραφεις.....
    τελευταια με αποκάλεσαν ψυχάκια κ θεωρώ εξίσου σοβαρό να σε λενε άρρωστο.

συγγνώμη κιολας αλλα εισαι εντελώς απαράδεκτος!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.)

έχω παθει πλακα!!!

τί ειναι αυτα που λες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    έχω παθει πλακα!!!

τί ειναι αυτα που λες?
    αυτο το χα ξεχασει...................μ ρχεται να καρυδωσω κοσμο, να χουν λογο να με κλεισουν μεσα οχι τπτ αλλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    αυτο το χα ξεχασει...................μ ρχεται να καρυδωσω κοσμο, να χουν λογο να με κλεισουν μεσα οχι τπτ αλλο
    Βρε παιδί μου, τώρα σοβαρά μιλάς; Καταλαβαίνεις σε τι κατάσταση είναι ο άνθρωπος; (...) Μη χαραμίζεις το νευρικό σου σύστημα, δεν αξίζει!

Senior Member
    δεν τους θελω εδω μεσα τετοιους..........ουτε εγω ουτε κανεις. θελουμε να κανουμε αυτοβοηθεια. κ αμα λοιπον χαιρονται με το να προκαλουνε, οριστε λοιπον τους την δινω την χαρα επειδη ειμαι φιλεσπλαχνη και συμπονω οσους δεν βλεπουν χαρα στα σκελια τους, ας δουνε εδω τουλαχιστον!χοχοχοχοχο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    δεν τους θελω εδω μεσα τετοιους..........ουτε εγω ουτε κανεις. θελουμε να κανουμε αυτοβοηθεια. κ αμα λοιπον χαιρονται με το να προκαλουνε, οριστε λοιπον τους την δινω την χαρα επειδη ειμαι φιλεσπλαχνη και συμπονω οσους δεν βλεπουν χαρα στα σκελια τους, ας δουνε εδω τουλαχιστον!χοχοχοχοχο!
    ντολ, την κανουν με ελαφρα σιγα σιγα....
    τους βοηθα η διαχείριση !

don't worry!

Banned
    Quote Originally Posted by neofermeni View Post
    Βασικά...τι φοβούνται να πάνε?
    Δε λένε ότι τώρα πια ο στρατός είναι για βόλτα?
    Το μόνο αρνητικό είναι ότι χάνεις 9 μήνες απ' τη ζωή για να υπηρετήσεις...μην πω τώρα τι.
    Eχεις δικιο οτι πλεον ειναι πολυ καλυτερα τα πραματα σε σχεση με πιο πριν , προσωπικα οταν πηγα ηταν 18 μηνες ο στρατος ξηρας , εγω εκανα 19 μηνες , υπερετισα 26 μερες φυλακη , ειχα πολλες παραπανω αλλα λογο καλης διαγωγης στα τελευταια και προσφορας μου στην μοναδα αλλα και λογο οτι ειχα και τα γενεθλια μου την χαρισαν να κανω μονο ενα μηνα περιπου παραπανω.

Ετσι λοιπον δεν μπορω να εχω προσωπικη γνωμη για το σημερα ,παντως απο αυτα που ακουω απο νεοτερους μου εχω καταλαβει οτι εχει χαλαρωση καπος , και μονο οτι ειναι σχεδον το μισο απο πριν ειναι μεγαλο πραμα ! ομως οτι και να κανεις στρατος ειναι , υπαρχουν οι κομπλεξικοι καραβαναδες που εχουν σκοπο ζωης να ταπεινωνουν τα φανταρακια , οι μοναδες τα στρατοπεδα παλυ ειναι πολλα απο αυτα σε αθλιες συνθηκες , και πολλα αλλα οπως το φαγυτο που δεν φανταζομαι να εχουν αλλαξει! ετσι λοιπον δεν μπορει σε τοσα λιγα χρονια - το 2000 ειχα παει εγω - ν εχουν κανει τοσα μεγαλα βηματα! το ευχομαι βεβαια ¨)

Για ολα αυτα σας λεω να μην ειστε τοσο σκληρες με τα φανταρακια ! και δεν ειναι δικο τους θεμα , αλλα γενικα της ελληνικης οικογενειας ο τροπος που μεγαλωνει τα παιδια της! δλδη τα αδελφια σας ,τα αγορια σας και ολους οσους ξερετε . αυτα!

Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    έχω παθει πλακα!!!

τί ειναι αυτα που λες?
    Καλησπερα , δεν με ενδιαφερουν τα πηγαδαια σας εδω μεσα , ευτυχως την αξια μου -παρα τα οσα προβληματα εχω- ψαχνω και αναγνωριζετε στον πραγματικο κοσμο ,οπως στην δουλεια μου οπου και ειναι ισως απο τα πιο δικαια και σκληρα τεστ. Την βρισκω και την επιδιοκω απο τους συνανθρωπους μου που εχουν αξιοπρεπεια και προσωπο στην κοινωνια! την βρισκω και απο αυτους που δεν εχουν προσωπο στην κοινωνια τους αλητες οπως λετε! ξΕΡΩ οτι θελω πολυ δουλεια για να την κερδισω , ξερω και οτι δεν ειναι ζωη αυτη που κανω με αυτα που πινω! απλα αυτοκαταστρεφομαι!

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ! ΠΟΤΕ!! δεν εγραψα ουτε μια βρισια εδω μεσα σε κανεναν σας ! οσο και να το ηθελα!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ " ΑΡΚΤΟΣ " πριν τρεξεις να γλυψεις το φιλαρακι σου διαβασε πως μου μιλαγε , χωρις κανενα λογο , απλα ετσι της ηρθε να με βρισει λεγοντας για καλσον και αλλα τετοια! αλλα Αυτα δεν σου κανουν καθολου εντυπωση ε ? ΑΡΚΤΟΣ"? το να την πω αρρωστη ηταν οτι πιο ευγενικο μπορουσα ! γιατι δεν βριζω εγω , δεν ειμαι τοσο χαμηλα ,

ΕΜΕΝΑ Ο λογος μου - η διαφωνια μου με καποιον εδω μεσα ειναι ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!! ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!! ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ !! ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΤιΜΑΤΕ !!!

KEEP,, αμα θες να βρεις κοπελα απο εδω μεσα μην το κανεις τοσο μπαμ ,
    Last edited by giorgos panou; 12-08-2011 at 20:50.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    ο φιλος δεν ειναι και τοσο αντρας( και δεν αναφερομαι στο αν χρησιμοποιει το πουλι του και πως) περισσοτερο οτι δεν τιμα τα παντελονια του.
    Τι θα πει "δεν τιμα τα παντελονια του"? Ειλικρινα ξενερωνω αφανταστα με τετοιες εκφρασεις που αποτυπωνουν το ψευτοαντριλικι! Η πυγμη και το θαρρος δεν εχουν να κανουν με το φυλο αλλα με τον καθε ανθρωπο ξεχωριστα σαν αυτονομη προσωπικοτητα! Οσο για τον φιλο της Broken_DoLL...προφανως θα εχει τα δικα του θεματα και τους δικους του λογους για να αισθανεται ετσι! Δεν ειναι λογος αυτος για να επικρινεται και να κατακρινεται απο τον καθενα!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    ...οταν καποιος κλαψουριζει για τον στρατο και δεν ξερετε τι να κανετε....χτυπηστε τον στην πλατη στοργικα....και πειτε του χαμογελωντας οτι "δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα φτανει να μαζευεις την ουρά σου...mouse"
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Page 4 of 20 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast