τι ειναι χειροτερο: η στρατιωτικη θητεια ή η κυηση? - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 290
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Κοιτα να εχεις καλο λογο!
    αλλιως ραντεβου στην πλατεια σε 2 λεπτα !( θα ειμαι στα μαυρα με ενα δρεπανι )

Απαντας με χιουμορ ...γιατι ξερεις οτι εαν απαντησεις καταφατικα τοτε καποιοι εδω μεσα εχουν δικιο. Ειδικα εναντιον καποιου ηθικολογου που μπλεκει συνεχως σε καυγαδες και προσβαλλει δεξια και αριστερα κοσμο.
    Οσο ειναι η ανοχη του καθενος τοσο αντιδρα , μερικοι το παιρναν στο ντουκου , αλλοι αντιδρουν λιγο μεχρι που βαριουνται να συζηταν με εναν ηλιθιο στην ουσια και καπως ετσι παει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Α ρε Ιθακη παρομοια ειπα και εγω και ειδες την επιθεση... ισως να περιμενεις και εσυ το ιδιο? Δεν ξερω αναλογα την συμπαθεια που σου εχουν..
    Ναι βρε γλυκομίλητη, έχουν προηγούμενα μαζί σου γι΄αυτό σου επιτίθενται. Επιμένω στο μπαγλαμαδάκι, ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ σου.

Banned
    μεχρι τωρα Κιπ ,,,, εσυ ολο ασχολεισαι και συνεχιζεις να γραφεις με αυτο το στυλακι, μαλον εκει αρχιζουν και τελειονουν τα ενδιαφεροντα σου!
    Και μετα κλαιγεσαι που δεν βγαζεις ακρη με τον κοινωνικο σου περιγυρο , με τετοια κοληματα που τρως πως να γινεις καλα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    μεχρι τωρα Κιπ ,,,, εσυ ολο ασχολεισαι και συνεχιζεις να γραφεις με αυτο το στυλακι, μαλον εκει αρχιζουν και τελειονουν τα ενδιαφεροντα σου!
    Και μετα κλαιγεσαι που δεν βγαζεις ακρη με τον κοινωνικο σου περιγυρο , με τετοια κοληματα που τρως πως να γινεις καλα!
    Δεν μιλαω για σενα...εσυ εισαι πταισμα ,αν και καλα το πας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Oποιος θεωρει οτι η εγκυμοσυνη ειναι ωραιο πραγμα, ας παει μια μερα να του προκαλεσουν σπασμους στους μυες της κοιλιας με ενα ειδικο μηχανημα που υπαρχει και ειχε γυριστει εκπομπη με εναν αντρα που το δοκιμασε και τα ειδε ΟΛΑ! Επισης, να πηγαινει μια φορα το μηνα να του το κανουν αυτο για κανα τετραωρακι να σφαδαζει και να κυλιεται στο πατωμα. Τη γλιτωνει βεβαια δε νομιζω να μπορουν να του προκαλουν και πονους στη μεση και τα ποδια, πρηξιμο στην κοιλια, και διαταραχη στις ορμονες ωστε μια φορα το μηνα να τρελαινετα και να παθαινει καταθλιψη για 4-5 μερες. Και να πηγαινει καθε μηνα για σαραντα χρονια. Αυτα τραβανε πολλες γυναικες, οπως εγω, ωστε ΚΑΠΟΤΕ να κανουν παιδι, που εκει με κυηση και γεννα αλλα ζορια. Και αμα βρεθει καποιος να τα κανει αυτα, θα παω στο λοχο ορεινων καταδρομων εθελοντρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by iberis View Post
    Ναι βρε γλυκομίλητη, έχουν προηγούμενα μαζί σου γι΄αυτό σου επιτίθενται. Επιμένω στο μπαγλαμαδάκι, ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ σου.
    Σου μιλησε κανενας? Μπα δεν νομιζω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Oποιος θεωρει οτι η εγκυμοσυνη ειναι ωραιο πραγμα, ας παει μια μερα να του προκαλεσουν σπασμους στους μυες της κοιλιας με ενα ειδικο μηχανημα που υπαρχει και ειχε γυριστει εκπομπη με εναν αντρα που το δοκιμασε και τα ειδε ΟΛΑ! Επισης, να πηγαινει μια φορα το μηνα να του το κανουν αυτο για κανα τετραωρακι να σφαδαζει και να κυλιεται στο πατωμα. Τη γλιτωνει βεβαια δε νομιζω να μπορουν να του προκαλουν και πονους στη μεση και τα ποδια, πρηξιμο στην κοιλια, και διαταραχη στις ορμονες ωστε μια φορα το μηνα να τρελαινετα και να παθαινει καταθλιψη για 4-5 μερες. Και να πηγαινει καθε μηνα για σαραντα χρονια. Αυτα τραβανε πολλες γυναικες, οπως εγω, ωστε ΚΑΠΟΤΕ να κανουν παιδι, που εκει με κυηση και γεννα αλλα ζορια. Και αμα βρεθει καποιος να τα κανει αυτα, θα παω στο λοχο ορεινων καταδρομων εθελοντρια.
    Ρε συ τι λες τωρα? Ετσι ειναι η φυση μας να αντεχουμε και να τα περναμε. Αν ειχαν την ιδια φυση και οι αντρες θα το αντεχανε αλλα απο την στιγμη που δεν ειναι ΤΙ συζηταμε και ΤΙ συγκρινουμε? Δεν καταλαβαινω! Και μην ξεχναμε και το τοι εμεις οι γυναικες γεννηθηκαμε να αντεχουμε στον πονο που σημαινει οτι ειμαστε ανθεκτικες σε σχεση με τους αντρες στον πονο. ΑΛΛΑ τι σχεση εχει να συγκρινουμε τα δυο φυλα οταν τα καλα και τα κακα ειναι μοιρασμενα. Κατι που εχουμε εμεις δεν εχουν αυτοι και αντιστοιχα. Τι πρεπει δλδ να κανουμε να το παμε κοντρα το θεμα? Το καθε τι εχει την δυσκολια του.. και παλι αναλογα!

Senior Member
    Eσυ μπορει να τα αντεχεις και να τα γουσταρεις. Αλλα πως αντεχεις τον πονο οταν πας στο νοσοκομειο για ενεσεις; Δεν πειθομαι οτι ολα αυτα που τραβαει η γυναικα ειναι καλυτερα μπροστα στους 9 μηνες στρατου των αντρων που οι 3 ειναι αδειες και εξοδοι, οτι και να πεις, δε μου φανταζει ως επιχειρημα.

Senior Member
    Eσυ μπορει να τα αντεχεις και να τα γουσταρεις. Αλλα πως αντεχεις τον πονο οταν πας στο νοσοκομειο για ενεσεις; Δεν πειθομαι οτι ολα αυτα που τραβαει η γυναικα ειναι καλυτερα μπροστα στους 9 μηνες στρατου των αντρων που οι 3 ειναι αδειες και εξοδοι, οτι και να πεις, δε μου φανταζει ως επιχειρημα.

Τουλαχιστον για τη σειρα που ημουν εγω και συμφωνα με συζητησεις που εχω κανει με πολλους ειναι οι....τελευταιες διακοπες πριν το μεγαλο λουκι. Οχι οτι θελει κανεις να ξαναπαει μιας και δεν αμοιβεται και χανει τον χρονο του και την ελευθερια του.

Senior Member
    Μα καλη μου δεν εκανα καμια συγκρηση.. τοση ωρα λεω οτι δεν μπορουμε να κανουμε καμια συγκρηση και πανω στην δικη σου, σου απαντησα!

Senior Member
    Παρομοιως κηπ, επειδη ο φιλος μου προκειται να παει φανταρος συντομα, εχουμε συζητησει τους τελευταιους μηνες με πανω απο εικοσι αντρες διαφορων ηλικιων φιλους και γνωστους, και τωρα ειναι μεσα και ο αδερφος της κολλητης μου που τον στειλανε και στην Κυπρο, αυτο που ειπαν ολοι ειναι οτι ειναι χασιμο χρονου απλα, αλλα ζεις και δεκα χαβαλεδοκαταστασεις για να εχεις να αφηγεισαι στα εγγονια σου και μπορει να σου μεινει και κανενας φιλος απο κει μεσα, και οι νεοτεροι λεγανε οτι ειναι σαν κατασκηνωση και ουτε καψονια παιζουν πια ουτε τιποτα τραβηγμενο, και εχουν συνεχεια εξοδους. Ο ξαδερφος μου που ηταν σε νησι ολο το καλοκαιρι την ειχε καταβρει και δεν ηθελε να γυρισει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Τουλαχιστον για τη σειρα που ημουν εγω και συμφωνα με συζητησεις που εχω κανει με πολλους ειναι οι....τελευταιες διακοπες πριν το μεγαλο λουκι. Οχι οτι θελει κανεις να ξαναπαει μιας και δεν αμοιβεται και χανει τον χρονο του και την ελευθερια του.
    Εσυ μπορει να ησουν τυχερος ή σε καλη ψυχολογικη κατασταση! Αυτο δεν σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι περνουν τα ιδια με σενα... οποτε και παλι καμια συγκριση δεν μπορουμε να κανουμε αλλα δεκτο το να πουμε τις εμπειριες μας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Εσυ μπορει να ησουν τυχερος ή σε καλη ψυχολογικη κατασταση! Αυτο δεν σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι περνουν τα ιδια με σενα... οποτε και παλι καμια συγκριση δεν μπορουμε να κανουμε αλλα δεκτο το να πουμε τις εμπειριες μας!
    Δεν μιλαω για μενα...ειπα για πολλους με τους οποιους συζητησα και συζητω...δεν μιλαω ελληνικα?

Senior Member
    Παρομοιως κηπ, επειδη ο φιλος μου προκειται να παει φανταρος συντομα, εχουμε συζητησει τους τελευταιους μηνες με πανω απο εικοσι αντρες διαφορων ηλικιων φιλους και γνωστους, και τωρα ειναι μεσα και ο αδερφος της κολλητης μου που τον στειλανε και στην Κυπρο, αυτο που ειπαν ολοι ειναι οτι ειναι χασιμο χρονου απλα, αλλα ζεις και δεκα χαβαλεδοκαταστασεις για να εχεις να αφηγεισαι στα εγγονια σου και μπορει να σου μεινει και κανενας φιλος απο κει μεσα, και οι νεοτεροι λεγανε οτι ειναι σαν κατασκηνωση και ουτε καψονια παιζουν πια ουτε τιποτα τραβηγμενο.
    Κανεις ΛΑΘΟΣ! Τα καψονια παντα θα υπαρχουν οσο θα υπαρχουν οι κομπλεξικοι. Ειναι αναλογα που θα πετυχεις!

Senior Member
    Αμα εσυ ξερεις καλυτερα απο εικοσι αντρες που εχω μιλησει, ΟΚ.

Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast