ποιος ειναι αρρωστος για ξαναπες????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

ποιος ειναι αρρωστος για ξαναπες????

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Απο την αλλη σκεφτομαι οτι δεν ειναι καλο να χαβαλεδιαζω με ατομα που ειναι αρρωστα ,οπως εσυ δλδη! αλλα τη να κανω?? να μην γελαω με αυτα που γραφεις?? χεχε¨)
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ. ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ''ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ''
    I m a Good Person With Bad Attitude

σε ποιο θέμα έγινε αυτό?

Senior Member
    με το φανταριλικι

γιατί δεν μου κάνει ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΎΠΩΣΗ?
    Το ίδιο μέλος είχε "ξεχάσει" να απαντήσει και στο παρακάτω ποστ πριν λίγες μέρες.....

Quote Originally Posted by niah View Post
    Λοιπον Γιωργακο, για να τελειωνει το θεμα.Μου ζητησες σε προηγουμενο ποστ να σου πω για ποιο λογο κατα τη γνωμη μου γινονται ολα αυτα τωρα και να μην πεταω υπονοουμενα.Αν και δεν δεχομαι τα "υπονοουμενα" γιατι απλως σε ρωτησα εαν θες να επεκταθω στο τι σε κανει κατα τη γνωμη μου να πεταγεσαι στο θεμα μου λεγοντας ενα σωρο ασχετα,θεωρωντας οτι μπορει να μη θες να τα αναφερω,θα σου κανω τη χαρη να στα εξηγησω μιας και το ζητησες.
    Αλλωστε δεν υπαρχουν προσωπικα δεδομενα στα συγκεκριμενα μνματα
    Την περιοδο λοιπον, που ειχε γινει ο ψιλοχαμος στο θεμα της λακριμοζα αρχισες να με χαρακτηριζεις και δημοσια και σε μνματα,να μου τη μπαινεις,και να λες "λυπαμαι για λογαριασμο σου","πεταξες τη μασκα σου"κ.α.πολλα, επειδη σου ειπα εκτος της μιας πλευρας των ναρκωτικων για την οποια της μιλουσες, να της παρουσιασεις κ την αλλη.Των επιπτωσεων τους δλδ..Παει αυτο.Μετα μου ελεγες σε μηνυμα οτι μου μιλουσες ετσι για να δοκιμασεις της αντοχες και τις αντιδρασεις μου.Σου απαντησα "κακο τροπο βρηκες".Ηρεμησες μετα.
    Την επομενη μερα αν δεν απατομαι,μου λες "μπες στο ταδε θεμα (ενα που ειχε να κανει με κακοποιηση γυναικων) να δεις τι λεω, να σπασεις πλακα". Προσεθετες οτι "σου αρεσει να προκαλεις και να φερνεις τους αλλους στα ορια τους για να δεις τι θα κανουν και τι θα πουν,οπως ειχες κανει και σ εμενα την προηγουμενη".Εγω σου απαντησα οτι "θα μπορουσες να καθεσαι να ψαχνεις λυσεις για τα προβληματα σου αντι να καθεσαι να "σπας πλακα" και να παιδιαριζεις".Σου ειπα επισης οτι στα λεω "για σενα και γι αυτο σου μιλαω με π.μ, αντι να αρχισω να απαντω δημοσια στις προκλητικες σου τοποθετησεις (πραγμα που μπορει να σε ενοχλουσε),σεβομενη την συζητηση που ειχαμε παλιοτερα,για να συνελθεις, και για να μην αρχισουν να σε αποπαιρνουν ολοι στο τελος,κ να μην σε παιρνουν στα σοβαρα(κατι που ηδη ειχε αρχισει να γινεται)..Μου ειπες "χεστηκα για το φορουμ σας"(λες κι ειναι δικο μου το φορουμ,ή λες και τα λεγα για το φορουμ κι οχι για σενα),κι "εγω θα κανω οτι γουσταρω.Δεν με νοιαζει τιποτα".
    ΣΟυ απανταω "οκ,κανε οτι γουσταρεις,για καλο στο ειπα, αλλα ασε και τους αλλους να κανουν οτι γουσταρουν" και οτι "απο εδω και περα θα λεω κι εγω δημοσια τη γνωμη μου πανω σ αυτα που γραφεις"
    Απο εκει και περα εγινες τουρκος κι αρχισες να βριζεις και να με αποκαλεις με διαφορα επιθετα κλπ κλπ,Σου κοψα την κουβεντα και μου στειλες μερικα ακομα μνματα συνεχιζοντας την επιθεση και λεγοντας μου οτι "ανοιξε οποτε θες θεμα και θα σε κανω ρεζιλι","εγω θα φυγω απ τα ναρκωτικα αλλα εσυ θα εισαι παντα τρελαρα"και αλλα τετοια.
    Και προχθες ηρθες στο θεμα νομιζοντας λανθασμενα οτι εκπληρωσες την υποσχεση σου..
    Αυτααα..Εγιναν ή δεν εγιναν ετσι εν ολοιγοις?

Λοιπον σου ειπα εγω,
    Περιμενω με τη σειρα σου να μου πεις τα παρακατω.Να στα ταξινομησω για να μην μπερδευεσαι.
    Παραθετωντας λογια μου θελω να μου απαντησεις στα εξης
    1.Που λεω ψεμματα
    2.Που βγαζω ιατρικες γνωματευσεις
    3.Που δινω θεραπειες
    4.Που σου ειπα οτι εισαι ανικανος να κοψεις
    5.Που πατησα στον πονο σου για να σε ρεζιλεψω
    6,Που το προβλημα μου γινεται επικινδυνο για τους αλλους
    7.Ποιο ειναι αυτο το "προβλημα" μου(βασικο! αν το πετυχεις θα σε δοξασω)
    8.Απο που συμπεραινεις οτι εχω απωθυμενο την ψυχιατρικη ή την ψυχολογια.(κλαδους που μεχρι και πριν λιγα χρονια αμφισβητουσα)
    9.Που σε κοροιδεψα για τις ασχημες στιγμες που περναγες.
    10.Τι πραγματα αναρωτηθηκες για εμενα και αρχισα να σε βριζω(οπως λες στο παραπανω ποστ σου),και που σε εβρισα.
    11.Εαν σε προσεβαλλα σε ποια δικα σου λογια ηταν απαντηση αυτες οι"προσβολες"μου.
    Εαν οπως λες βαριεσαι η το βρισκεις περιττο να κατσεις να ψαχνεις και να μου απαντας σ ολα αυτα τα οποια μου προσαψες,να μην ξεκινας Γιωργο να κατηγορεις και να πετας οτι να ναι,διχως να εχεις την ορεξη ή τη δυνατοτητα οταν σου ζητηθει να τεκμηριωσεις τα λογια σου.
    Να σου θυμησω οτι τα οσα αναφερεις για επιθεση τα ξεκινησες εσυ και καλο θα ταν να παραδεχτεις ορισμενα πραγματα και να κλεισεις το θεμα,μιας και συμφωνω οτι ειναι ανοητο να μπαινουμε σε τετοιες διαδικασιες.
    Αυτα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Αμα εχεις ψυχο.. προβληματα και φρικαρεις ευκολα δεν φταιω εγω ,ισως ο γιατρος που δεν σε στελνει σε καμια κλειστη κλινικη!¨)
    να φυγει, να τον καταπιει η γη και να μας αδειασει την γωνια γιατι εμεις εχουμε αξιες και δεν σπαμε πλακα με την ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Senior Member
    Ειναι πραγματικα θλιβερο να μιλαει καποιος ετσι για ανθρωπους που "παλευουν" με μια ψυχικη νοσο! Οι τρελοι και οι αρρωστοι,δυστυχως,ειναι αυτοι που εχουν την διαγνωση του "υγιους" κι εχοντας την εντυπωση του "καθ'ολα ενταξει",πετανε λασπη και βγαζουν την συναισθηματικη τους ανεπαρκεια σε βασανισμενες ψυχες! Broken_DoLL,ελπιζω να μην μασας απο τετοιες μικροτητες! Δεν εισαι για μικροτητες εσυ(να το θυμασαι για παντα!)!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    οι περισσοτεροι εδω
    ειμαστε βαρεμενοι
    με μενα αρχιβαρεμενο βουρλο.
    Ο καθενας εχει κι απο κατι
    και μια ποιοτητα ψυχης
    που δεν εχει να κανει με το κατι...

Μην διαβαζετε μηνυματα ατομων που εχουν τη ταση λογω ασθενειας η ψυχης
    φαρμακι να σκορπιζουν.
    Οταν γραφεις εσυ με λογικη
    δεν σημαινει οπως ολοι εδω την εχουν...

Κατανοουμε την αρρωστια του-της και παμε παρακατω.
    δεν ειναι το φορουμ ετουτο δω
    ενα συνηθισμενο μερος.

Υπαρχουν ατομα που πασχουν
    μακρινοι συγγενεις του Εντκαρ Αλαν Ποε
    και κανουν το κακο
    για το κακο και μονο.

Μην ασχολειστε με αυτους
    εχουν οτι αξιζουν.

Δικο μας χρεος ειναι
    η (αυτο)βοηθεια της ψυχης μας
    αρχικα
    και μετα οπου αλλου γυρω μπορουμε.
    βοηθεια να δινουμε
    ανακυκλωση του Καλου.
    Ολα τα υπολοιπα, εκει που τους αξιζει.
    Στο σκοταδι.
    Εγραψες παλι!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    πολυ ωραια η μαντιναδα