καταραμένο καλοκαίρι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    ειναι ωραια μονο τον 15αυγουστο πασχα και χριστουγεννα που ολοι φευγουν στα χωρια τους
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

Senior Member
    Τέλη Αυγούστου θα είναι καλά να κατέβω;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    αναλογα τι θα θες τοτε αν θες ηρεμια δεν ειναι καλα αλλα απο ζωντανια ουυυυυυυυυυυυυ χαμος θα γινετε

Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    υπαρχουν παντα και χειροτερα, για φαντασου να μην ειχες καθολου φιλους και να μη πηγαινες ουτε για 4 μερες διακοπες...
    Ακριβώς. Έβλεπα σήμερα το μεσημέρι την εκπομπή στο Alter "όσο υπάρχουν άνθρωποι" σε επανάληψη που το έχει. Έδειχνε μια οικογένεια που δούλευε το ένα παιδί, η μητέρα χωρίς δουλειά ή κατά καιρούς αν την έπαιρναν σε καμία πολυκατοικία να πλένει σκάλες. Ο πατέρας με καρδιά. Έλεγε η μητέρα πως τώρα τον Αύγουστο που θα σταματήσει για ένα μήνα το συσίτιο, θα πάει ή στη λαική όπου όταν τελειώνει ψάχνει στα πεταμένα καφάσια από τους παραγωγούς ή θα πάει στα σκουπίδια.
    Παλιά πήγαινε στα σκουπίδια έξω από τα σούπερ μάρκετ και μάζευε ληγμένα που πετούσαν τρόφιμα και τα έδινε στα παιδιά της. Εγώ μόνο που το σκέφτομαι πιάνεται η ψυχή μου.
    Εντάξει μπορείς να το δεις σαν αδικία, δυστυχώς το χρήμα είναι μοιρασμένο κλασικά υπέρ των υψηλών εισοδημάτων και δεν είσαι μόνον εσύ αγανακτησμένη. Είσαι εσύ και όσοι κατέβηκαν και θα κατέβουν ξανά στις πλατείες. Όμως, αν το χρήμα έφερνε ευτυχία, δε θα αυτοκτονούσαν και πλούσιοι. Δες πως μπορείς να εργασθείς, να προσφέρεις στον εαυτό σου και να είσαι δημιουργική και ίσως και ανεξάρτητη από οικογένεια κλπ :)

Senior Member
    chesire, είναι μεγαααάλος μύθος ότι το καλοκαίρι είναι για να περνάει ο κόσμος καλά.. Όπως και τα Χριστούγεννα, όπως και το Πάσχα κτλ κτλ Είναι μία παγίδα που πέφτουμε μέσα σαν τα χαζά και βουλιάζουμε ακόμα περισσότερο. Στο λέω για να το ακούω και εγώ. Για πολύ καιρό, ακόμα και τώρα κάποιες φορές, αισθάνομαι αδικημένη που άλλοι έχουν πιο ωραία ζωή, πιο άνετη, κάνουν ό,τι θέλουν τελοσπάντων. Και μη φανταστείς ότι είμαι άνθρωπος των χρημάτων, κάθε άλλο. Βολεύομαι όπως μπορώ, δεν έχω απαιτήσεις. Φέτος όμως τα οικονομικά της οικογένειας πάνε από το κακό στο χειρότερο. Πήγα διακοπές για πρώτη φορά στη ζωή μου με το φίλο μου φέτος, είμαι 25. Δουλέψαμε και μαζέψαμε χρήματα και πήγαμε. Από Σεπτέμβρη παίζει να μη μπορώ να πηγαίνω στον ψυχολόγο, δεν το έχω συζητήσει ακόμα με τους δικούς μου αλλά εκεί οδεύει το πράγμα. Να σας πω όμως κάτι ρε παιδιά? Βαρέθηκα με τα χρήματα, μιζέριασα, μαύρισα πώς το λένε.. Βαρέθηκα να υπολογίζω μέχρι και τα 20 λεπτά, να κάθομαι στο ράφι μία ώρα για να βρω την προσφορά της προσφοράς. Αισθάνομαι αδικημένη πολλές φορές, ότι έχω περάσει τόσα και δε χαμογελάει η τύχη αλλά ξέρεις κάτι? Τα παιδάκια της μαμάς και του μπαμπά με τα λεφτάκια τους δεν ξέρουν τί θα πει ζόρι, είναι επιφανειακά άτομα, ρηχά.. Μπορεί για κάποια λεπτά να τους ζηλεύω αλλά στο τέλος βλέπω πως δε θα ήθελα να είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πιστεύω ότι μέσα από τα λούκια μας θα βγει και κάτι καλό ρε παιδιά..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Junior Member
    Έτσι ακριβώς είναι chr..γιορτές καλοκαίρια είναι τα πιο σπαστικα..που πρέπει να περάσεις με οικογένειες και μαλακιες..όσο για τις διακοπές βλέπω όλοι τι ωραία περνάνε στις παραλίες..καμία φωτό για το Facebook πανε να βγάλουν απλά..σκέφτομαι πολλές φορές Οτι η μόνο διάφορα εμων απο τους ´´αλλους´´ (οποίος δεν Εχει δει lost να το δει οπωσδήποτε) είναι Οτι εμείς σκεφτόμαστε πολυ..και οι γονείς μας δεν μας έδωσαν τις καλύτερες βάσεις..αλλα καλύτερα έτσι..ίσως ειμουν σαπιος αν δεν ειμουν αυτό που είμαι..δηλαδή με αίσθημα μειονεξιας και ανεπάρκειας..αυτά παιδια..´´η δύναμη του τωρά´ είναι ένα ωραίο βιβλίο παιδια αλλα πόσο δύσκολο να μάθεις να μην ακούς τον νου σου..να είστε καλα..

Senior Member
    παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, ενιωσα καλυτερα με οσα διαβασα γιατι βλεπω πως δεν ειμαι η μονη. απλα τυχαινει ο περιγυρος μου να αποτελειται απο πλουσιοπαιδα και επηρεαζομαι κατ αυτον τον τροπο. απλα ειναι το γαμωτο του γιατι να πρεπει να κοπιασεις για να αποκτησεις εστω και τα βασικα. chr1986 εμενα οι γονεις μου δεν ειχαν να μου πληρωσουν ουτε μια συνεδρια στο ψυχολογο. σε κεντρο ψυχικης υγειας την εβγαλα που οι θεραπεια κρατησε 4 μηνες μονο και τωρα δεν μπορω να συνεχισω.. σαφως και δεν εχω γινει καλα και χρειαζομαι ακομα υποστηριξη.. μετα απο 9 μηνες με πανικους, εμμονες και αγχος δε γινεσαι ετσι ευκολα καλα αλλα δεν υπαρχουν κ λεφτα να γινω καλυτερα. παντως ειναι αληθεια πως αυτη η προσπαθεια ισως μας ζυμωνει και μας κανει ωριμοτερους. μακαρι να βγει σε καλο ολο αυτο

Senior Member
    καλημερα ετοιμασου να πας για μπανιοοοοοοοοοο και μην τα σκεφτεσε αυτα ολα
    ολα καλα αφου ειμαστε ζωντανοι

Senior Member
    Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου chesire!!! Μπορεί το χρήμα από μόνο του να μην αποτελεί αξία για τη ζωή, αλλά αν δεν υπάρχει και λίγο κιόλας δε λειτουργεί τίποτα κυρίως σ' ένα κόσμο όπου το χρήμα κινεί τα πάντα!! Και ναι είναι πολύ άσχημο να μη μπορεί κάποιος να πάει έστω και λίγες μέρες διακοπές!! Και το ξέρω γιατί το ζω κιόλας... πιο παλιά όλο μου σχεδόν το καλοκαίρι ήταν διακοπές και ταξίδια... γυρνούσα κάθε χρόνο σχεδόν όλη την Ελλάδα!!! Φέτος για παράδειγμα θα πάω μόνο τρεις μέρες κάπου.. αν αυτό δεν είναι μιζέρια τότε τι είναι.. και ναι είναι εξαιρετικά άδικο κάποιοι να έχουν μια κάποια οικονομική άνεση ώστε να περνάνε καλά και άλλοι όχι!! Δυστυχώς η ζωή και τα κοινωνικά συστήματα δεν είναι καθόλου δικαία.... αυτή είναι η άποψή μου!!

Member
    Μας έχουν εδώ και 30 χρόνια στην πίεση, με άδικη φορολογία κατά των μισθωτών και των συνταξιούχων και υπέρ των γιατρών και δικηγόρων και των μεγαλοεκδοτών και εργολάβων. Και έρχονται και μας ρίχνουν σε ακόμη μεγαλύτερη μιζέρια τα δύο τελευταία χρόνια αυτοί που επί 30 χρόνια τα τρώγανε με χρυσα κουτάλια, πηρούνια, μαχαίρια, δόντια και μας λένε και από πάνω πως μαζί τα φάγαμε.

Senior Member
    Καλα βρε chesire είσαι κοπέλα 20 χρονών κ μιλάς για μοναξιές και ψυχιάτρους;Αντί να πας κάπου διακοπές με το αγόρι σου όπως όλες οι κοπέλες της ηλικίας σου;Και αντε πες ότι δεν έχεις λεφτά,δε μπορείς να βρεις κάποιον να μοιραστείτε τα έξοδα;Τόσοι και τόσοι πρόθυμοι υπάρχουν που ψάχνονται κι αυτοί,αυτοκίνητα έχουν σχεδόν όλοι,κάνε τις κινήσεις σου κι εσύ και θα βρεις εύκολα κάτι.

Senior Member
    πηγα διακοπες με το αγορι μου μονο 3 μερες.. δε λεω περασα πολυ ομορφα αλλα απο τοτε ειμαι ολομοναχη στην αθηνα.. και φυσικα ουτε να μοιραστω τα εξοδα μπορω γιατι ουτε γι αυτο δεν υπαρχουν λεφτα..δεν υπαρχουν ουτε 20 ευρω για την ακριβεια.. αλλιως αυτο θα εκανα εννοειται.. τωρα σε οτι αφορα τους ψυχιατρους δεν φταιω και τοσο εγω :P ουτε εγω ηθελα να μου συμβει καταθλιψη και πανικοι στα 20 μου.. αλλα θα μου πεις λιγο πολυ απο μεσα μας πηγαζουν ολα αυτα. τελοσπαντων για να μην κανω χειροτερα τα πραγματα απλα περιμενω να γυρισουν οι φιλοι μου απο διακοπες και να μην σκεφτομαι τοσο αρνητικα ;)

Senior Member
    Γιατί έπαθες κατάθλίψη βρε κοπελιά; Έχεις προβλήματα με τους δικούς σου;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 2 of 2 FirstFirst 12