καταραμένο καλοκαίρι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

καταραμένο καλοκαίρι

υποτίθεται πως το καλοκαιρι ειναι για να περναει ο κοσμος καλα.. εγω θα δηλωσω την αντιθεση μου σε αυτο. το καλοκαιρι ειναι για να περναει ο πλουσιος κοσμος καλα. ειμαι 20 χρονων και το φετινο καλοκαιρι ειναι απαισιο. περα απο 4 μερες διακοπες που εκανα (και ηταν και οι μοναδικες) ολο τον υπολοιπο καιρο ειμαι στην αθηνα μονη μου, ολοι οι φιλοι μου λειπουν σε διακοπες συνεχεια, σε 3 και 4 διαφορετικα μερη καλοπερνανε και δεν τους νοιαζει τιποτα. και εγω δεν εχω λεφτα να κανω τιποτα. ουτε καν 3 μερες διακοπες παραπανω. καθομαι ολη μερα σπιτι, τα νευρα μου εχουν σπασει και μισω ολους αυτους στην ηλικια μου που οι γονεις τους εχουν λεφτα να τους στελνουν διακοπες. τους μισω γιατι αυτοι δινουν χωρο στον εαυτο τους να περασουν καλα,να ξεχαστουν, να ξεφυγουν.εγω ομως ακομα και γι αυτες τις 4 μερες διακοπες αναγκαστηκα να δουλεψω για να μπορεσω να τις κανω. αν ολο αυτο δεν ειναια δικια τοτε τι ειναι?? ολοι μου λενε οτι βλεπω τα παντα αρνητικα και οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο ασχημα. μα πως δεν ειναι? εγω αυτη τη στιγμη νιωθω μπουχτισμενη, εχω βαρεθει να βλεπω το σπιτι μου και να παιρνω συνεχεια ανθρωπους τηλεφωνο για να μη νιωθω μονη μου και σαλταρω. και δεν δεχομαι οτι για ολα αυτα φταιει το οτι δενε χω χρηματα. δεν δεχομαι οτι μονο οποιος εχει χρηματα μπορει να ειναι ευτυχισμενος. με γεμιζει αποθυμενα αυτο το πραγμα και δεν ξερω τι να πω στον εαυτο μου για να νιωσει καλυτερα. περασα μια χρονια γεματη κρισεις πανικου, ψυχολογους, κλαματα και φοβο. αν δε χρειαζομουν εγω διακοπες περισσοτερο απο το καθενα τοτε ποιος χρειαζοταν?? ηθελα απλα να τα πω ολα αυτα να φυγουν απο μεσα μου

Banned
    υπαρχουν παντα και χειροτερα, για φαντασου να μην ειχες καθολου φιλους και να μη πηγαινες ουτε για 4 μερες διακοπες...

Senior Member
    ναι εχεις δικιο σε αυτο, παντα το σκεφτομαι και λεω να μην ειμαι αχαριστη.. απλα στον περιγυρο μου δεν υπαρχουν χειροτερα παραμονο καλυτερα και ετσι νιωθω εγω το χειροτερο!!

Senior Member
    θα μπορουσες ομως αφου ηξερες την ολη δυσκολη οικονομικη κατασταση να μαζευες λεφτα οσα μπορουσες ολο τον χρονο και να πηγενες παραπανω μερες διακοπες τωρα ,Δεν φταινε οι αλλοι που εχουν χρηματα η ειχαν μαζεψει για να πανε γιατι εσυ δεν εχεις .Βαλτο στα σχεδια σου απο τωρα να μαζευεις λεφτα για να πας παραπανω μερες του χρονου
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

Banned
    εισαι κοριτσακι μικρο, αγνο κι ομορφο, ειναι πολυ ευκολο να βρεις καποιον να σε φροντιζει παρεχωντας σου οτι χρειαστεις και να πας μαζι του διακοπες ακομα και τωρα αυγουστιατικα, παρα να καθεσαι μονη στην Αθηνα και να ζητιανευεις τις παρεες των φιλων που φυγαν ή να κλαιγεσαι επειδη δεν εχεις λεφτα. εδω το κανουν αλλες μεγαλυτερες σε ηλικια, γιατι οχι κι εσυ ?

Μην επιρεαζεσαι απο τους μικροαστους που παιρνουν διακοποδανεια για να πανε διακοπες στην Μυκονο. Δεν λεω οτι δεν περνας καλα στις διακοπες αλλα υπαρχουν και κονντινοι προορισμοι με το αυτοκινητο που αξιζει να επισκευθεις για να κατευνασεις τα νευρα σου και να ηρεμησεις. Μαλλον θελεις αυτο που κανουν ΟΛΟΙ να τρεχεις σε 5-6 προορισμους , να βγαινεις τα βραδια στα μαγαζια , τα μεσιμερια που δεν θα κοιμασαι να ηλιοκαιγεσαι στην παραλια και ουσιαστικα να μην εχεις δει τον τοπο που εχεις παει διακοπες

Senior Member
    Γλυκιά μου, θες χειρότερα για να παρηγορηθείς πουλί μου; Ε, να σου πω εγώ τα χειρότερα! Λοιπόν, είμαι 26 χρονών και δεν έχω κάνει σχεδόν ποτέ διακοπές κανονικά εκτός από κάτι 3μερα Χαλκιδική και 1 φορά στη Ρόδο. Μετά από χίλια παρακάλια, η φίλη μου αποφάσισε ότι μπορεί να αφήσει για λίγο καιρό το μανικιούρ, το κομμωτήριο, το σολάριουμ και τις χίλες άλλες 2 βλάκειες που έκανε για να το παίζει γκομένα και να μου κάνει τη χάρη να έρθει μαζί μου στη Ρόδο.

Και φυσικά, εκεί μου έσπασε τα νεύρα γιατί δεν ήθελε να με ακολουθεί στις ξεναγήσεις γιατί από πολιτισμό niente το βούρλο! Και δεν μου το λέει και από την αρχή, να πάμε τουλάχιστον σε άλλο νησί...Τι να πεις, τα θυμάμαι και εκνευρίζομαι.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    το θεμα ειναι πως και ολο το χρονο να ηθελα να μαζεψω λεφτα δεν μπορουσα με χαρτζιλικι 20 ευρω τη βδομαδα και απο τη στιγμη που δεν εβρισκα δουλεια πουθενα καθοτι φοιτητρια κιολας.. και οχι δεν ονειρευομαι τις διακοπες που κανουν ολοι, δεν πηγαινω σε κλαμπ και σε μαγαζια.. λιγες μερες να ηρεμησω θελω μονο και να ξεφυγω.. εκει ακριβως ειναι το θεμα μου οτι δεν καταφερα να κανω ουτε καν απλες διακοπες σε ενα κοντινο μερος.. βεβαια για αλλους αυτο δεν αποτελει προβλημα αυτο, καθως οντως υπαρχουν κ αλλοι ανθρωποι που δεν πανε πουθενα.. απλα μεσα μου με ενοχλει το οτι υπαρχει θεληση για κατι (για διακοπες συγκεκριμενα) και δεν υπαρχουν τα μεσα να ικανοποιηθει ουτε στο ελαχιστο

Senior Member
    Τώρα αν το να πας στη Ρόδο το θεωρείς πολυτέλεια, τι να πω. Δεν το συζήτησες με τους γονείς σου καθόλου;

Senior Member
    chesire, καλά έκανες και τα είπες όλα αυτά και τα έβγαλες από μέσα σου, εγώ όμως θα σου πω ότι αυτές οι συγκρίσεις είναι μεγάλη αυτοτρικλοποδιά..

Το καλοκαίρι είναι άλλη μια όμορφη εποχή του χρόνου και.. είναι για όλους!
    Πού και πώς επιλέγει ο καθένας να περάσει τις διακοπές του είναι δικό του θέμα και δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομική του δυνατότητα.
    Καταλαβαίνω το παράπονό σου, όπως και ότι αν δεν υπάρχουν καθόλου λεφτά τα πράγματα είναι σκούρα :/
    Αν όμως κάνεις ένα μικρό κλικ και σκεφτείς τα πράγματα λίιιιιγο διαφορετικά, ίσως να βρεις εναλλακτικούς τρόπους να φωτίσεις την καθημερινότητά σου.

Μπορείς π.χ. να πας σε μια κοντινή παραλία, με αστικό, και να κάνεις ένα μπανάκι.
    Δοκίμασε να βγεις μια βολτούλα ακόμα και να δε βρεις παρέα.
    Εδώ μπορείς να βρεις διάφορες εκδηλώσεις οι οποίες είναι δωρεάν:

http://www.forfree.gr/

Οκ, μπορεί να μην είναι οι ''ιδανικές διακοπές'', όμως απ’ το να κάθεσαι όλη μέρα κάθε μέρα μες το σπίτι και να μπουχτίζεις,
    νομιζω ότι είναι καλύτερο να αναζητήσεις τέτοιες μικρές ανάσες :)

Senior Member
    Δε λες καλύτερα ιπτάμενο καλοκαίρι και αιωρούμενος πάγος =]

chesire ψαξε και τις διεθνες φοιτητικες εκδηλωσεις που γινονται. ειανι ευκαιρια για φθηνες διακοπες και να γνωρισεις πολυ κοσμο. κανε και ενα erasmus θα περασεις καλα...

Senior Member
    και εγω δεν θα παω διακοπες φετος απο δικια μου αποφαση και διαπυστωνω οτι η αθηνα ειναι τελεια για διακοπες τον δεκαπενταυγουστο σε 10 λεπτα πας οπου θες και ολες οι παραλιες ειναι σχεδον αδειες και δικες μου
    Μια χαρα ειναι και εδω.!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    chesire, καλά έκανες και τα είπες όλα αυτά και τα έβγαλες από μέσα σου, εγώ όμως θα σου πω ότι αυτές οι συγκρίσεις είναι μεγάλη αυτοτρικλοποδιά..

Το καλοκαίρι είναι άλλη μια όμορφη εποχή του χρόνου και.. είναι για όλους!
    Πού και πώς επιλέγει ο καθένας να περάσει τις διακοπές του είναι δικό του θέμα και δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομική του δυνατότητα.
    Καταλαβαίνω το παράπονό σου, όπως και ότι αν δεν υπάρχουν καθόλου λεφτά τα πράγματα είναι σκούρα :/
    Αν όμως κάνεις ένα μικρό κλικ και σκεφτείς τα πράγματα λίιιιιγο διαφορετικά, ίσως να βρεις εναλλακτικούς τρόπους να φωτίσεις την καθημερινότητά σου.

Μπορείς π.χ. να πας σε μια κοντινή παραλία, με αστικό, και να κάνεις ένα μπανάκι.
    Δοκίμασε να βγεις μια βολτούλα ακόμα και να δε βρεις παρέα.
    Εδώ μπορείς να βρεις διάφορες εκδηλώσεις οι οποίες είναι δωρεάν:

http://www.forfree.gr/

Οκ, μπορεί να μην είναι οι ''ιδανικές διακοπές'', όμως απ’ το να κάθεσαι όλη μέρα κάθε μέρα μες το σπίτι και να μπουχτίζεις,
    νομιζω ότι είναι καλύτερο να αναζητήσεις τέτοιες μικρές ανάσες :)

τελειο αυτο το ποστ απο αυριο θα αρχισω αν το ψαχνω και να πηγενω ευχαριστουμε πολυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by glafkos View Post
    και εγω δεν θα παω διακοπες φετος απο δικια μου αποφαση και διαπυστωνω οτι η αθηνα ειναι τελεια για διακοπες τον δεκαπενταυγουστο σε 10 λεπτα πας οπου θες και ολες οι παραλιες ειναι σχεδον αδειες και δικες μου
    Μια χαρα ειναι και εδω.!!!
    Είχα σκεφτεί να κατέβω Αθήνα αλλά με τέτοια ζέστη είπα να το αφήσω για πιο μετά. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είναι ωραία χωρίς τόσα αυτοκίνητα αλλά με την ζέστη πως το παλεύετε ρε παιδιά;

Page 1 of 2 12 LastLast