Results 31 to 45 of 210
Thread: being bipolar
-
13-08-2011, 22:52 #31
Εγω μαλλον καταλαβα. Τι εχω? :-Ρ
Θα ρωτησω κατι λιγο ασχετο. Σημερα ηπια ενα μπουκαλι κρασι και κατι ισως, μια χαρα ειμαι ωστοσο. 1 ζαναξ ποσο κακο μπορει να κανει? Γενικα πινω αρκετα-το ξερω λαθος-και τη νυχα παιρνω μισο ή 1 ζαναξ των 0,5 για να με βοηθησει να κοιμηθω. Φοβαμαι λιγο, αλλα δυσκολευομαι πολυ στον υπνο...[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...
- 13-08-2011, 23:29 #32
Εχω παρα πολλα νευρα, παροτι ηπια τοσο. Θελω πολυ να παρω 1 και 2 ζαναξ αλλα φοβαμαι. Δεν υπαρχει μαλλον λογος που γραφω.
Αμελι λογικο ειναι να σε αναστατωσει το περιστατικο με τις κυρατσες. Εγω μαλλον θα τους εδειχνα τα δοντια μου, αλλα μπορει και να τρεπομουν σε φυγη και να ημουν ασχημα μετα. Στην πρωτη περιπτωση θα ενιωθα ''παλαβη'' αλλα ικανοποιημενη. Τις ειχες ξαναδει ή τελειως ασχετες? Και πως στο καλο σε καταλαβαν?
Τι τα κανει κανεις τα νευρα???[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...
13-08-2011, 23:32 #33
χαμομηλακι,γαλατακι ζεστο,υπνος θα μπορουσαν να ειναι μερικες "λυσεις"..
13-08-2011, 23:34 #34
Δεν πιανουν καθολου. Τα εχω δοκιμασει. Τα ειχα δοκιμασει και πριν.
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...
13-08-2011, 23:37 #35
Πρεπει να βρεις τροπο να κοιμηθεις.Σε παιρνει να κανεις μια βολτιτσα εξω πιο πριν? Εχει και πανσεληνο σημερα .αυτο θα φταιει ;ρ
και ..ρε αχινε..προσπαθησε να κοψεις τα ποτα.Χειροτερα σε κανουν.Αφου το ξερεις
13-08-2011, 23:44 #36
Ναι πιθανοτατα να εχει βαλει το χερακι της και η πανσεληνος :-Ρ. Προσπαθω να πινω λιγοτερο. Αλλα δεν με πιανει η ποσοτητα που πινω, πινω αργα και μονο κρασι, αλλα ο απολογισμος στο τελος της μερας ειναι μεγαλος. Γυρω στο 1,5 μπουκαλι. Αλλα δεν νιωθω μεθυσμενη, το ξερω οτι εχω συνηθισει. Τωρα δεν ειμαι για βολτα, νιωθω γενικοτερα και εξαντλημενη, ισως απο τα φαρμακα και δεν εχω αντοχες. Εεε το πολυ πολυ να περιμενω μεχρι αργα ή να τσαντιστω και να παρω τελικα το παλιοζαναξ.
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...
13-08-2011, 23:48 #37
Το οτι δεν μεθας με ενα μιση μπουκαλι μονη σου,δεν ειναι μια ενδειξη οτι δεν παει καλα το θεμα?
Εισαι σε θεση να το κοψεις ή εχεις εθιστει κατα καποιον τροπο?
Πιασε να διαβασεις ενα βιβλιαρακι να ηρεμισεις λιγο.
13-08-2011, 23:55 #38
Διαβαζα ολη μερα, δεν μπορω αλλο. Ναι, μαλλον ειναι ενδειξη, αλλα επειδη ειμαι μια χαρα δεν το πολυκαταλαβαινω. Το ποτο το ξεκινησα στην προσπαθεια μου να κοιμαμαι και να ηρεμω. Εχω σοβαρο προβλημα αυπνιας, αν δεν παρω ηρεμιστικα και δεν πιω. Δοκιμασα πριν τα παντα απο φυτικα προιοντα και ζεστα μπανακια, γαλατακια αλλα τιποτα. Εχω πολυ εσωτερικη ενταση. Και πριν 7-8 μηνες μου διαγνωσαν (μαλλον) διπολικη. Ο γιατρος μου δεν εχει πει κατι τετοιο, μου ειπε απλως οτι μπορει και μου εδωσε φαρμακα που χορηγουνται σε διπολικη και μπορω να πω πως με βοηθησαν πολυ, τουλαχιστον στον τομεα της επιθετικοτητας, τα εκανα γυαλια καρφια πριν αυτα. Αλλα ενταξει, μια χαρα :-Ρ Το φεγγαρι παντα φταιει....
14-08-2011, 00:02 #39
Δε μου λες, βαλεριανα εχεις δοκιμασει?
Κι αυτη βεβαια δεν πρεπει να συνδιαζεται με αλκοολ,καθως και με καποια φαρμακα,αρα πρεπει να ρωτησεις το γιατρο πρωτα..
Επισης εχουν βγει και κατι αλλα βρασταρια ειδικα για νευρα,για αγχος κλπ..Ειναι σε φακελακια,σαν το τσαι.
Φανταζομαι επισης οτι θα βοηθουσε και ο διαλογισμος στα νευρα και σ αυτα..κι εγω ωρες ωρες δεν παλευομαι με τα νευρα μου.Μ εκνευριζουν τα παντα..το οτιδηποτε ασχετο..
14-08-2011, 00:03 #40
Α σορι εγραψα το μνμα πριν την απαντηση σου.
Υπηρξε διαστημα που επαιρνες μονο τα ηρεμιστικα?διχως αλκοολ δλδ..
σε επιαναν?
Ειναι κακος ο συνδιασμος τους ρε συ...
14-08-2011, 00:09 #41
Βαλεριανα εχω δοκιμασει, της lanes, επαιρνα 3-4 χαπακια κι απολυτως τιποτα. Οσον αφορα τον διαλογισμο δεν ξερω και μονο που το σκεφτομαι εκνευριζομαι με την στατικοτητα της ολης πρακτικης. Ενα, ισως οχι τοσο ευστοχο παραδειγμα, ειναι οτι σινεμα δεν μπορω να παω γιατι δυσκολευομαι πολυ να καθομαι 2 ωρες. Με πιανει νευρικοτητα, κουνιεμαι συνεχεια, αν καποιος με παρατηρουσε θα με εβρισκε αστειο θεαμα, γι αυτο και τον αποφευγω. Και συνεχιζω να πινω... Πολυ αργα ομως, το μονο θετικο. Και οσον αφορα την προηγουμενη ερωτηση σου, απαντω πως δεν μπορω να το φανταστω το να μην πινω. Ισως λιγοτερο. Αλλα καθολου, με τιποτα. Μου αρεσει η γευση του κρασιου και η παρεα του και η γλυκια νυστα που καμια φορα μου προκαλει....
Last edited by Ααχχιιννοοςς; 14-08-2011 at 00:20.
14-08-2011, 00:18 #42
;( kako ayto ρε γαμωτο.Ενταξει να επινες μια στις τοσες που θα το κανες γουστο,αλλα το να μην μπορεις να σε φανταστεις να μην πινεις, κακο
Το ξερει ο γιατρος/ψυχολογος σου αυτο?
Η φαση ειναι βεβαια πως αφου εισαι σε φαση που σου αρεσει κανεις δεν μπορει να σε κανει να το σταματησεις...
Στοχευσε εστω στο λιγοτερο..στο ενα ποτηρακι την ημερα ας πουμε.Μπορεις να το κανεις αυτο?
Ξιδια και χαπια δεν κανουν μαζι ρε γαμωτο..το ξερεις.
14-08-2011, 00:23 #43
Ναι, το ξερω. Ενα??? Θα μπορουσα ισως να αρκεστω στα 3-4, νομιζω ειναι ενταξει. Εξαλλου πινω κρασι :-Ρ... Δικαιολογιες. (Μου απανταω κι ολας).
Ο ψυχιατρος ναι, το ξερει, γενικοτερα δεν του κρυβομαι καθολου, το θεωρω ανοητο αυτο.[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...
14-08-2011, 00:24 #44
κατι που μου ρθε τωρα!
Γιατι δεν δοκιμαζεις να κατεβασεις αρχειακια wav για χαλαρωση?
Μπορει να σου φανει αστειο στην αρχη αλλα μπορει να κανει δουλεια.
Δοκιμασε το,δεν χανεις κατι...
εντιτ: και τι σου εχει πει σε σχεση με αυτο?Πολυ καλα και σοφα κανεις.Δεν υπαρχει κανενας λογος να του κρυβεσαι.Στον εαυτο σου θα κανεις κακο.Σε κανεναν αλλο.
14-08-2011, 00:28 #45
:-) Το κανω καμια φορα, δεν θα ελεγα πως με χαλαρωνουν, αλλα σιγουρα βοηθουν αφου παιρνουν χρονο κι οτι παιρνει χρονο αυτην την ''καταραμενη'' ωρα ειναι καλοδεχουμενο...