Results 46 to 60 of 210
Thread: being bipolar
-
14-08-2011, 00:33 #46
Ισως ειναι παραξενο, αλλα δεν μου λεει τιποτα σε σχεση με αυτο. Μου εχει αναφερει απλως - κατι που γνωριζα - οτι το ποτο αυξανει την ανοχη μου στα ηρεμιστικα, χρειαζομαι δηλαδη μεγαλυτερη ποσοτητα για να με πιασουν. Γενικα οταν πινω δεν παιρνω πανω απο μισο των 0,5mg γιατι φοβαμαι. Αν δεν φοβομουν επιπτωσεις θα επαιρνα σαφως περισσοτερα.
Μου εχει πει να παιρνω 3 την ημερα, αλλα εγω παιρνω μισο ή ενα επειδη πινω.[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...
- 14-08-2011, 00:40 #47
Καμια ταινιουλα ισως? ή χαλαρα βιντεακια?
Εμενα πολλες φορες με βοηθαει το να γραφω σ ενα τετραδιο και να ξεσπαω.Το χεις δοκιμασει αυτο?Οτι νιωθεις κι οτι θες,βγαλε το στο χαρτι.Βγαλτο απο μεσα σου.
Δεν ξερω τι αλλο να σου προτεινω ;ρ
Παντως οταν καταφερνεις να χαλαρωνεις, θα σου ελεγα να σημειωνεις τους τροπους που βρισκεις ωστε να τα εφαρμοζεις τις επομενες φορες που θα σε ξαναπιανει υπερενταση.
Μπορει και το αλκοολ να καταπολεμα τη δραση των ηρεμιστικων.Μπορει στο δικο σου οργανισμο να δρα ετσι..δοκιμασε καποια μερα να τα παρεις χωρις αλκοολ να δεις.Αν δεν σε πιανουν πες το του γιατρου σου.Μπορει να στα αλλαξει ή να αυξησει τη δοση σε τετοιες φασεις.
Παντως κανε κατι με το κρασι..και μενα μ αρεσει το κρασακι αλλα οχι να μας γινεται κι αναγκαιο
Εντιτ:παλι εγραψα την απαντηση πριν το τελευταιο σου μνμα ;ρ
αρα συμβαινει αυτο που σου ειπα.Δοκιμασε να τα παιρνεις χωρις αλκοολ μωρε.Ουτως ή αλλως το ιδιο κεφαλι φτιαχνεις πανω κατω ;ρ ..πλακα κανω,αλλα περα απ την πλακα,οταν πινω τα δικα μου εχω μια αισθηση σαν να χω πιει πολλες μπυρες αλλα χωρις τις κακες επιπτωσεις του αλκοολ.Μονο αυτο το χαιλικι στο κεφαλι δλδ νιωθω..Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω.
Οπως και να χει τι προτιμας, να εισαι ηρεμη και υγιης ή πιωμενη και με τετοια υπερενταση?Βοηθα τον εαυτο σου λιγο.
14-08-2011, 00:47 #48
Παιζει ταινιουλα, αλλα δεν μπορω να παρακολουθησω. Γενικα οταν ειμαι σε ενταση το μυαλο μου τρεχει και δυσκολευομαι να συγκεντρωθω και να εστιασω.
Οσον αφορα το γραψιμο, θα ελεγα χεχε... γραφω πολυ, αλλα δεν το επιδιωκω, ερχεται μονο του.
Νομιζω πως θα επιστρεψω στο βιβλιο μου και βλεπουμε.
Ευχαριστω για την παρεα και το ενδιαφερον παντως niah :-)...[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...
14-08-2011, 00:50 #49
Αν θελεις να μου πεις niah, πασχεις απο διπολικη? Αν οχι απο κατι αλλο?
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...
14-08-2011, 00:56 #50
οχι δεν πασχω απο διπολικη.Με ειχες ξαναρωτησει νομιζω.
Εχω μπερδευτει και η ιδια παντως οσον αφορα το απο τι πασχω..
Εχω μεχρι στιγμης ακουσει τις εξης διαγνωσεις: αρχικα ψυχωση κ καταθλιψη,
μετα ΙΨΔ
και τελευταια αγχος..(αυτο δεν ηταν ακριβως διαγνωση..απλως ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε αυτο..
Μακαρι να ξερα εν ολοιγοις.
Παντως περιοδους με τσιτα (εννοω τσιτα πανω απ το νορμαλ)εχω περασει κι εγω, (οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι ανθρωποι) οποτε μπορω να κατανοησω εστω και λιγο σε τι φαση ειστε οταν περνατε μανια..
14-08-2011, 00:59 #51
Καλο βραδυ,ευχομαι να βρεις συντομα τον τροπο..Και δοκιμασε καποια στιγμη αυτο που ειπαμε για το αλκοολ..Φαινεσαι αρκετα κατασταλαγμενη οσον αφορα αυτα (κρινω απ το γεγονος οτι ανησυχεις να παρεις παραπανω δοση φαρμακου οταν πινεις αλκοολ)...εννοω οτι φαινεσαι να εχεις περασει πια την περιοδο των πειραματισμων με ουσιες και τετοια,κι αυτο ειναι καλο.
Δοκιμασε το..και κρινεις πως θα εισαι καλυτερα.
14-08-2011, 01:04 #52
Επισης, καλο βραδυ :-)
Αν και δεν το βλεπω να επιστρεφω σε βιβλιο σημερα...[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...
14-08-2011, 01:22 #53
Καλα ασε τα βιβλια για αυριο και μεθαυρια..μερες υπαρχουν
Προς το παρον (για σημερα) προεχει να μπορεσεις να κοιμηθεις.
Με το γραψιμο δεν εννοουσα να γραψεις κατι "επισημο" δλδ ποιηματα ή διηγηματα και τετοια,αλλα περισσοτερο στο προτεινα ως μεσον για να ξεσπασεις και να βγαλεις αυτην την ενταση που νιωθεις τωρα..επειδη εγω καθε φορα που ακολουθω αυτη τη μεθοδο νιωθω πιο ηρεμη μετα..Βεβαια αυτο μπορεις να το κανεις και εδω μεσα...αλλα ειναι πιο ευκολο να μιλας στον εαυτο σου..
ΥΓ: Σε καληνυχτησα γιατι νομιζα οτι εφευγες..Οπως και να χει καλο μας βραδυ ;> Κσι θυμησου,αυριο δεν θα χει πανσεληνο,οποτε ελπιζω οτι θα σαι πιο χαλαρη ;ρ
16-08-2011, 01:54 #54
Γεια και παλι απο εμενα. Τον τελευταιο καιρο με εχουν πιασει εντονες φοβιες. δεν ξερω αν εχει σχεση με την διπολικη αυτο, αλλα πραγματικα μου δυσκολευουν τη ζωη πολυ. Φοβαμαι να ειμαι σε αυτοκινητο, φανταζομαι στο ασχετο οτι μπορει αν με πυροβολησει καποιος και παγωνω, το ζω εκεινη την ωρα κτλ Τωρα ειμαι σε ενα ξενοδοχειο και το aircondition ειναι πανω απο το κεφαλι μου και δεν μπορω με τιποτα να κοιμηθω, φοβαμαι οτι θα πεσει. και παντα τα σκηνοθετω ολα, πως θα ενημερωσουν τους δικους μου, πως θα ειμαι μετα κτλ... Πεφτουν αυτα ευκολα?? :-Ρ το ξερω οτι ειναι γελοια η απορια μου, αλλα πραγματικα δεν θα κοιμηθω.
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...
16-08-2011, 01:58 #55
Εχω μια αισθηση οτι γενικοτερα απειλουμαι, φοβαμαι τον θανατο. αλλα τωρα κολλησα με τo aircondition...
16-08-2011, 02:16 #56
αχινε μου ολος ο κοσμος εχει φοβιες.
αλλος μικροτερες αλλος μεγαλυτερες.
τελικα με τα φαρμακα τι εκανες?
μηπως πρεπει να πας στον γιατρο σου να σου ρυθμισει την φαρμακευτικη σου αγωγη?
ουτε και μενα με βλεπω να κοιμαμαι σημερα αλλα για αλλο λογο.
ηπια πριν λιγο εναν φραπε και δυο κοκα-κολες.
16-08-2011, 02:40 #57
αχινε μαλλον δεν σε προλαβα και βγηκες πριν ποσταρω.
ευχομαι αυτη την στιγμη να κοιμασαι ηρεμα κοπελα μου.
φιλια!
18-08-2011, 16:02 #58
αρχισα παλι να γινομαι αυτοκαταστροφικη.
με το που εφυγαν για διακοπες χθες το βραδυ οι γονεις μου, περιμενα 3 λεπτα (στην κυριολοξια ομως!) μεχρι να απομακρυνθει το αυτοκινητο και ετρεξα να αγορασω μπυρες.
ηπια χθες βραδυ δυο μπουκαλια μπυρας.
σημερα εκανα χειροτερα.
ηπια 5 κουτακια.
εχω αγορασει και αλλα 2 μπουκαλια.
τα εβαλα στο ψυγειο και κανω πως δεν τα βλεπω....προς το παρον...
πλεον η φοβια "κι αν με τσακωσουν οι γονεις μου να πινω μπυρες θα μου παρουν ολα τα λεφτα απο τα χερια" , η οποια θυμιζει λιγο νηπιαγωγειο , εδωσε τη θεση της σε αλλες φοβιες:
"γιατι δεν μπορω να με ελεγξω?"
"οταν φυγουν οι γονεις απο τη ζωη θα καταληξω αραγε στο Δαφνι στην μοναδα απεξαρτησης"?
ο λογος που πινω σε πρωτη αναλυση ειναι επειδη δεν μπορω να αντεξω το αγχος μου.
σε δευτερη αναλυση ειναι επειδη προτιμω τον ψευτικο κοσμο των ουσιων, γιατι η πραγματικη μου ζωη ειναι σκατα.
πηρα τηλ τον ψυχιατρο (επιτελους τον βρηκα) και θα παω εσπευσμενα Δευτερα πρωι.
μου ειπε θα μου αυξησει το αγχολυτικο.
μιλαω με την ψυχολογο μου καθημερινα στο τηλ. και με στηριζει πολυ.
ειναι τρομερα δοτικη και ειμαι βεβαιη επειδη την ξερω καλα πως δεν το κανει απο επαγγελματικο συμφερον.
καλα και τα φαρμακακια που θα μου δωσει ο γιατρος.
καλη και η τηλεφωνικη υποστηριξη απο την ψυχολογο.
εγω ομως γιατι να μην μπορω να με ελεγξω?
τον εχω ξαναπερασει τον γολγοθα του αλκοολισμου.
δεν θελω να τον περασω ξανα.
αλλα αφου ο ψευτικος κοσμος ειναι πιο ωραιος απο τον πραγματικο τι να κανω?
στον ψευτικο κοσμο νιωθω να πεταω.
στον ψευτικο κοσμο ειμαι επικοινωνιακη.
στον ψευτικο κοσμο ολα ειναι υποφερτα...
18-08-2011, 16:03 #59
Αμελί, να σε ρωτήσω κάτι ρε συ; Η Λακρυμόζα τι έγινε; Έχει χαθεί από το φόρουμ.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
18-08-2011, 16:07 #60
δεν εχω κοριτσι μου αλλο τροπο επικοινωνιας με την Λακρυμοζα περαν αυτου του φορουμ.
στο τελευταιο της ποστ ειχε αναφερει πως θα νοσηλευτει.
μαλλον στην κλινικη θα βρισκεται.
γιατι τοσος πονος εκει εξω?
γιατι τοσος πονος μεσα μου?
γιατιιιιιιιιι?