ειναι η ζωη μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 74
    Member

ειναι η ζωη μου

Γειας σας,ειμαι 24 χρονων και μαλλον πολυ ηλιθια και ασημαντη για να ασχοληθουν οι δικοι μου ανθρωποι με τα προβληματα μου,εξ ντρεπομαι να τουσ πω ποσο χαλια νιωθω γιατι αλλον τουσ κουρασα.Γι αυτο αποφασισα να γραψω μηπως η γνωμη αγνωστων ανθρωπων με βοηθησει περισσοτερο.ειχα σχεση με καποιον για εναν χρονο.Ημασταν κ οι δυο πολυ ερωτευμενοι κ παντα μου εδειχνε οτι νοιαζεται για μενα.καποια στιγμη εμφανιστηκε ο πρωην μου κ αυτος ζηλεψε παρα πολυ που με ενοχλουσε συνεχεια εγω ομως ενδιαφερομουν μονοο γ αυτον κ του το εχηγουσα αλλα ο εγωισμος του δεν τον αφηνε.Μια μερα τσακωθηκαμε κ χωρισαμε.αλλα μιλαγαμε στο τηλεφωνο καθε μερα κ καμια φορα βρισκομασταν κ καναμε ερωτα.μετα ξανατσακωθηκαμε κ δεν μιλαγαμε για αρκετο καιρο.εγω γνωρισα κ καποιον αλλον αλλα δεν μπορεσα ποτε να τον ξεχασω.εδω κ ενα μηνα εκανα κινηση κ ξαναμιλαμε.ξερει οτι τον αγαπω παρα πολυ αλλα δεν θελει να τα ξαναβρουμε.απο μενα λεει θελει μονο σεξ τιποτα αλλο.εγω ομως ειμαι που ερωτευμενη μαζι του κ εδω κ 8 μηνες που χουμε χωρισει δεν εχει περασει ουτε μια μερα ουτε μια νυχτα που να μην εχω κλαψει.Συνεχιζω κ κανω σεξ μαζι του το οποιο ειναι υπεροχο κ στο κρεβατι μου φερεται οπως πριν ειναι τρυφερος με μενα δεν κανει απλα την δουλεια του,ομωσ εγω στενοχωριεμαι που δεν θελει ουτε καν να βγουμε για ενα ποτο.σαν να φοβαται οτι αν μεινει λιγο παραπανω μαζι μου μπορει κ να νιωσει κατι.Νιωθω αδεια και ξεφτιλισμενη σαν να μην αξιζω τιποτα παραπανω κ συνεχιζω να το δεχομαι γιατι φοβαμαι μηπως σταματησει παλι να μου μιλαει.θελω να μαι κοντα του εστω κ ετσι.Τον αγαπω τοσο πολυ που η ζωη μου δεν εχει νοημα χωρις αυτον κ ψαχνω εναν τροπο να του δειξω αυτα που νιωθω αλλα ο εγωισμος του ειναι πιο δυνατος.ειναι πολυ σκληρος μαζι μου.βοηθειστε με!!!δεν θελω να τον ξεπερασω θελω να τον κανω να δεχτει την αγαπη μου.να βγαλει εξω αυτο που νιωθει κ αυτος για μενα.

Banned
    Ο καιρός -το πιθανότερο- θα λειτουργήσει υπέρ σου αν αυτό που δεν τον κρατά κοντά σου είναι ο φόβος της δέσμευσης.

Φρόντισε -όσο μπορείς- να μην χάνεις την αξιοπρέπεια σου και το σημαντικότερο, τον αυτοσεβασμό σου.

Το γεγονός -όπως το περιγράφεις- επ ουδενί δεν σε κάνει ξεφτιλισμένη. Και το να νοιώθεις ηλίθια και ασήμαντη, εκτός από άδικο προς τον εαυτό σου είναι και αδικαιολόγητο.

Δες την "σχέση" και κυρίως την ζωή με θετική ματιά και αισιοδοξία. Φύγε από παιδικότητες του στυλ η ζωη μου δεν εχει νοημα χωρις αυτον και εστίασε στο παρόν χωρίς να παραβλέπεις το μέλλον.

Και το μέλλον θα σε βρει δίπλα σε κάποιον που θέλει το ίδιο να μοιράζεται την ζωή του μαζί σου και να σου προσφέρει την αγάπη που εισπράττει από σένα. Τώρα δεν το βλέπεις, αλλά έχε το στο μυαλό σου

Στα πρακτικά του θέματος, προσπάθησε να περνάς περισσότερο χρόνο μαζί του και εκτός σεξ. Μαγείρεψε του, δειτε μια ταινία μαζί...

Member
    Αυτο ακριβως προσπαθω να κανω κ δεν μ αφηνει.να δουμε μια ταινια,να παμε μια βολτα στη θαλασσα να κανουμε κατι μαζι κ δεν δεχεται με τιποτα.γ αυτο νιωθω ασημαντη,ειναι σαν να μην αξιζω λιγο παραπανω απο τον χρονο του.κ μ ολα αυτα νιωθω ξεφτυλισμενη γιατι τρεχω ακομα πισω του.δεν ξερω πως να το χειριστω το θεμα.ναι,η ζωη μου δεν εχει νοημα χωρις αυτον.απο τοτε που χωρισαμε προσπαθω να βγαινω να περναω καλα με παρεες,γνωριζω κ αλλο κοσμο κ ομωσ δεν περναω καλα.αντι να διασκεδαζω τον σκεφτομαι.μου λυπει κ τον θελω διπλα μου σε οτι κανω.Και φυσικα δεν υπαρχει θετικη ματια κ αισιοδοξια.ξερω πιο θα ναι τ αποτελεσμα:αυτος θα βρει καποια αλλη κ θα ξεκοψει καθε επαφη μαζι μου κ εγω θα συνεχιζω να κλαιω μερα νυχτα.και κουραστηκα να χω πρησμενα ματια απο το κλαμα.κουραστηκα να με πληγωνει.ξεχασα να γραψω πιο πανω οτι μ αυτον τον ανθρωπο δουλευουμε μαζι οποτε τον βλεπω καθε μερα.καθε μερα πληγονομαι απο την αδιαφορια του κ την σκληροτητα του

Member
    εχεις απολυτο δικιο ξωτικο.καμια φορα σκεφτομαι να του πω πως νιωθω κ οτι αξιζω κατι παραπανω απο αυτο αλλα ξερω πως θα μου πει:κανε οτι θες εγω δεν σε πιεσα ποτε,σου ξεκαθαρισα την θεση μου.κ εγω παλι θα τρεξω πισω του κ δεν ξερω αν θα με δεχεται πισω.δεν ξερω τι να σκεφτω γ αυτον τον ανθρωπο.την μια μου λεει οτι δεν νιωθει τιποτα για μενα αλλα οταν ειμαστε μαζι μου κραταει το χερι,με παιρνει αγκαλια με φιλαει κ οταν τον ρωταω γιατι το κανει αυτο αφου θελει μονο σεξ μου απανταει:οκ αμα σε πειραζει το κοβω.ποιος βγαζει ακρη;

Senior Member
    εισαι σιγουρη πως αυτο που νοιωθει αυτος για σενα ειναι αγαπη;...
    μηπως δεν βλεπεις καθαρα;μηπως σε θελει μονο για σεξ,οπως το λεει και αυτος ο ιδιος δηλαδη,και εσυ δεν θελεις να δεις την αληθεια;

Senior Member
    Quote Originally Posted by aleg View Post
    εχεις απολυτο δικιο ξωτικο.καμια φορα σκεφτομαι να του πω πως νιωθω κ οτι αξιζω κατι παραπανω απο αυτο αλλα ξερω πως θα μου πει:κανε οτι θες εγω δεν σε πιεσα ποτε,σου ξεκαθαρισα την θεση μου.κ εγω παλι θα τρεξω πισω του κ δεν ξερω αν θα με δεχεται πισω.δεν ξερω τι να σκεφτω γ αυτον τον ανθρωπο.την μια μου λεει οτι δεν νιωθει τιποτα για μενα αλλα οταν ειμαστε μαζι μου κραταει το χερι,με παιρνει αγκαλια με φιλαει κ οταν τον ρωταω γιατι το κανει αυτο αφου θελει μονο σεξ μου απανταει:οκ αμα σε πειραζει το κοβω.ποιος βγαζει ακρη;
    εγω δεν καταλαβαινω γιατι εσυ δεν βγαζεις ακρη,μα ειναι τοσο ξεκαθαρο και δεν θελεις να το δεις
    ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΞΕΠΕΤΕΣ
    ειναι δυσκολο να το αποδεχτεις αλλα αυτη ειναι η αληθεια,τι αλλο να κανει δηλαδη για να σου το πει;να το βαλει σε διαφημιση στην τηλεοραση;

Member
    ναι δεν ειμαι σιγουρη.μπορει να μην μ αγαπαει.αλλα κατι νιωθει για μενα.μπορει κ μισος.οταν ειμαστε μαζι ειναι συνεχεια αγκαλιες φιλια κ χαδια,στο δρομο μου κραταει το χερι παρολο που του ζητησα να τα σταματησει αυτα εφοσον δεν εχουμε σχεση για να μην παιρνουν τα μυαλα μου αερα,οταν κανουμε ερωτα ειναι τρυφερος κ συνεχεια κολλημενος πανω μου κ οποτε βρισκει την ευκαιρια με κανει να ζηλευω.με ρωταει αν υπαρχει αλλος,αλλα οποτε τον ρωταω λεει πως δεν νιωθει τιποτα για μενα.δεν ξερω τι να σκεφτω

Senior Member
    Τον αγαπω τοσο πολυ που η ζωη μου δεν εχει νοημα χωρις αυτον κ ψαχνω εναν τροπο να του δειξω αυτα που νιωθω αλλα ο εγωισμος του ειναι πιο δυνατος.ειναι πολυ σκληρος μαζι μου.βοηθειστε με!!!δεν θελω να τον ξεπερασω θελω να τον κανω να δεχτει την αγαπη μου.να βγαλει εξω αυτο που νιωθει κ αυτος για μενα.
    Δλδ λες οτι κανεις αυτο που σε "παιρνει" να κανεις, για να ειστε μαζι εστω κ ετσι και να τον κανεις να σου πει αυτο που επιθυμεις? αυτο ειναι που θες?
    Δεν πιστευω οτι κανεις μας ειναι τοσο δυνατος που μπορει να κανει καποιον να αισθανθει κατι. Επισης δεν μπορουμε να υποχρεωσουμε, ουτε να χειριστουμε καποιον ωστε να δεχτει την αγαπη μας. Η αγαπη δεν περιμενει αποδοχη και ανταλλαγμα ετσι κι αλλιως. Ο ερωτας, ναι...ειναι αδηφαγος.

Τελος να σου πώ πώς ειναι πιο ενηλικη η σταση του να του πεις πώς αισθανεσαι, απο το να προσπαθεις να τον πεισεις για τον ερωτα σου. Αυτος σου εχει θεσει τα ορια του κ τις επιθυμιες του. Εσυ κινεισαι με βαση αυτα που θελει. Αυτο ομως δεν σε κανει ευχαριστημενη, οπως λες. Ισως λοιπον να ταν καλυτερο να του πεις εσυ τί θες κ αν μπορουν να υπαρξουν σ αυτην την σχεση οι επιθυμιες και των 2 σας ή οχι τελικα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    εγω δεν καταλαβαινω γιατι εσυ δεν βγαζεις ακρη,μα ειναι τοσο ξεκαθαρο και δεν θελεις να το δεις
    ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΞΕΠΕΤΕΣ
    ειναι δυσκολο να το αποδεχτεις αλλα αυτη ειναι η αληθεια,τι αλλο να κανει δηλαδη για να σου το πει;να το βαλει σε διαφημιση στην τηλεοραση;
    ωραια το δεχομαι οτι θελει μονο ξεπετες.του ζητησα λοιπον να μην μου το παιζει τρυφερος οταν ειμαστε μαζι κ να ειμαι ελευθερη να πηγαινω κ με αλλους αντρες κ δεν το δεχεται.

Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    Δλδ λες οτι κανεις αυτο που σε "παιρνει" να κανεις, για να ειστε μαζι εστω κ ετσι και να τον κανεις να σου πει αυτο που επιθυμεις? αυτο ειναι που θες?
    Δεν πιστευω οτι κανεις μας ειναι τοσο δυνατος που μπορει να κανει καποιον να αισθανθει κατι. Επισης δεν μπορουμε να υποχρεωσουμε, ουτε να χειριστουμε καποιον ωστε να δεχτει την αγαπη μας. Η αγαπη δεν περιμενει αποδοχη και ανταλλαγμα ετσι κι αλλιως. Ο ερωτας, ναι...ειναι αδηφαγος.

Τελος να σου πώ πώς ειναι πιο ενηλικη η σταση του να του πεις πώς αισθανεσαι, απο το να προσπαθεις να τον πεισεις για τον ερωτα σου. Αυτος σου εχει θεσει τα ορια του κ τις επιθυμιες του. Εσυ κινεισαι με βαση αυτα που θελει. Αυτο ομως δεν σε κανει ευχαριστημενη, οπως λες. Ισως λοιπον να ταν καλυτερο να του πεις εσυ τί θες κ αν μπορουν να υπαρξουν σ αυτην την σχεση οι επιθυμιες και των 2 σας ή οχι τελικα.
    ακριβως γιατι αν του πω πω νιωθω κ δεν νοιαστει εγω δεν εχω ακομα την δυναμη να το αντεξω.

Senior Member
    <<<Νιωθω αδεια και ξεφτιλισμενη σαν να μην αξιζω τιποτα παραπανω κ συνεχιζω να το δεχομαι γιατι φοβαμαι μηπως σταματησει παλι να μου μιλαει>>><<<<<<<<<<<Ενοεις να σταματησει να το κανετε,,, ,,γιατι μας λες πως κατα τ αλλα δεν μιλατε δεν βγενεται δεν κανετε τιποτε αλλο μαζι.
    Θελω να πω μηπως εισαι και συ κολλημενη με το σεξ μαζι του ;;;,,,
    Λενε οτι οι ανθρωποι επικοινωνουν γενικα σε τρια επιπεδα , το νοητικο, το συναισθηματικο και το σεξουαλικο ,,,φαινεται πως εσεις επικοινωνειται μονο σεξουαλικα ,,,στα αλλα δυο δεν υπαρχει τιποτα να ανταλαξεται .
    Και οσο αυτο ειναι ωραιο το κρατατε ετσι ,,αλλα αν εμφανιστει ενα τριτο ατομο που θα πλεονεκτει σε κατι , αυτη η σχεση θα διαλυθει σαν τραπουλοχαρτα ,,σαν καρεκλα που προσπαθει να στηριχτει σε ενα απ τα τρια ποδια της ,,και αλοιμονο σε αυτον που θα καθεται πανω της ,,,,Φροντισε να μην εισαι εσυ !

Senior Member
    ωραια το δεχομαι οτι θελει μονο ξεπετες.του ζητησα λοιπον να μην μου το παιζει τρυφερος οταν ειμαστε μαζι κ να ειμαι ελευθερη να πηγαινω κ με αλλους αντρες κ δεν το δεχεται.
    Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον Εμπνευστή. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος στο τι θέλει. Και προφανώς δεν θέλετε το ίδιο πράγμα αυτή τη στιγμή.
    Αλλά γιατί να πάρεις την άδειά του για να πηγαίνεις με άλλους άντρες, αφού δεν έχετε σχέση. Τι σόι παιχνίδια είναι αυτά?

Member
    [QUOTE=path;278466]
    Θελω να πω μηπως εισαι και συ κολλημενη με το σεξ μαζι του ;;;,,,
    Λενε οτι οι ανθρωποι επικοινωνουν γενικα σε τρια επιπεδα , το νοητικο, το συναισθηματικο και το σεξουαλικο ,,,φαινεται πως εσεις επικοινωνειται μονο σεξουαλικα ,,,στα αλλα δυο δεν υπαρχει τιποτα να ανταλαξεται .

ναι το χω σκεφτει κ αυτο.το σεξ ειναι τελειο γιατι ξερουμε ο καθενας τι θελει ο αλλος αλλα πιο τελειο ειναι για μενα γιατι ειμαι ερωτευμενη μαζι του κ οταν με φιλαει πετανε απο πανω μου πεταλουδες σπουργιτακια κ αγγελακια μαζι.οταν περναγαμε περισοτερο χρονο μαζι περναγαμε κ οι δυο πολυ ωραια.ποτε δεν βαριομασταν μαζι οπως με αλλες σχεσεις.παντα ειχαμε κατι να πουμε.για παραδειγμα βγαιναμε για καφε και παντα καταληγαμε να περναει η ωρα τοσο γρηγορα που στο τελος η καφετερια εκλεινε κ μας διωχνανε κ δεν περναμε χαμπαρι.αυτο ειναι που με εχει κολησει μαζι του το να περναω ευχαριστα

Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον Εμπνευστή. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος στο τι θέλει. Και προφανώς δεν θέλετε το ίδιο πράγμα αυτή τη στιγμή.
    Αλλά γιατί να πάρεις την άδειά του για να πηγαίνεις με άλλους άντρες, αφού δεν έχετε σχέση. Τι σόι παιχνίδια είναι αυτά?
    οπως το πες παιχνιδια.αν πω με αλλον λεει οτι εμεις θα διακοψουμε.δεν θα με θελει μετα

Γειας σας,ειμαι 24 χρονων και μαλλον πολυ ηλιθια και ασημαντη για να ασχοληθουν οι δικοι μου ανθρωποι με τα προβληματα μου,εξ ντρεπομαι να τουσ πω ποσο χαλια νιωθω γιατι αλλον τουσ κουρασα.Γι αυτο αποφασισα να γραψω μηπως η γνωμη αγνωστων ανθρωπων με βοηθησει περισσοτερο.ειχα σχεση με καποιον για εναν χρονο.Ημασταν κ οι δυο πολυ ερωτευμενοι κ παντα μου εδειχνε οτι νοιαζεται για μενα.καποια στιγμη εμφανιστηκε ο πρωην μου κ αυτος ζηλεψε παρα πολυ που με ενοχλουσε συνεχεια εγω ομως ενδιαφερομουν μονοο γ αυτον κ του το εχηγουσα αλλα ο εγωισμος του δεν τον αφηνε.Μια μερα τσακωθηκαμε κ χωρισαμε.αλλα μιλαγαμε στο τηλεφωνο καθε μερα κ καμια φορα βρισκομασταν κ καναμε ερωτα.μετα ξανατσακωθηκαμε κ δεν μιλαγαμε για αρκετο καιρο.εγω γνωρισα κ καποιον αλλον αλλα δεν μπορεσα ποτε να τον ξεχασω.εδω κ ενα μηνα εκανα κινηση κ ξαναμιλαμε.ξερει οτι τον αγαπω παρα πολυ αλλα δεν θελει να τα ξαναβρουμε.απο μενα λεει θελει μονο σεξ τιποτα αλλο.εγω ομως ειμαι που ερωτευμενη μαζι του κ εδω κ 8 μηνες που χουμε χωρισει δεν εχει περασει ουτε μια μερα ουτε μια νυχτα που να μην εχω κλαψει.Συνεχιζω κ κανω σεξ μαζι του το οποιο ειναι υπεροχο κ στο κρεβατι μου φερεται οπως πριν ειναι τρυφερος με μενα δεν κανει απλα την δουλεια του,ομωσ εγω στενοχωριεμαι που δεν θελει ουτε καν να βγουμε για ενα ποτο.σαν να φοβαται οτι αν μεινει λιγο παραπανω μαζι μου μπορει κ να νιωσει κατι.Νιωθω αδεια και ξεφτιλισμενη σαν να μην αξιζω τιποτα παραπανω κ συνεχιζω να το δεχομαι γιατι φοβαμαι μηπως σταματησει παλι να μου μιλαει.θελω να μαι κοντα του εστω κ ετσι.Τον αγαπω τοσο πολυ που η ζωη μου δεν εχει νοημα χωρις αυτον κ ψαχνω εναν τροπο να του δειξω αυτα που νιωθω αλλα ο εγωισμος του ειναι πιο δυνατος.ειναι πολυ σκληρος μαζι μου.βοηθειστε με!!!δεν θελω να τον ξεπερασω θελω να τον κανω να δεχτει την αγαπη μου.να βγαλει εξω αυτο που νιωθει κ αυτος για μενα.
    Απιστευτο...σα να διαβαζω την δικη μου ιστορια..... κοριτσακι μου... ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ πριν σε τελειωσει ψυχολογικα....κ πριν ακουσεις αυτο που ακουσα εγω κ αποφασισα να το τελειωσω...κ εγω ακομη τον σκεφτομαι... τον νοιαζομαι κ τον αγαπαω...αλλα η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μου ειναι πιο πανω απ ' ολα..... Το ιδιοα πρεπει να κανεις κ συ... να βαλεις την αξιοπρεπεια σου πανω απ' ολα...σου ευχομαι οτι καλυτερο...
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Page 1 of 5 123 ... LastLast