ειναι η ζωη μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by aleg View Post
    ωραια το δεχομαι οτι θελει μονο ξεπετες.του ζητησα λοιπον να μην μου το παιζει τρυφερος οταν ειμαστε μαζι κ να ειμαι ελευθερη να πηγαινω κ με αλλους αντρες κ δεν το δεχεται.
    αυτος κανει τη δουλεια του,παιρνει αυτο που θελει,και αυτο που θελει ειναι το ΣΕΞ.
    εσυ απο την αλλα οποιαδηποτε κινηση που κανει την θεωρεις ως κινηση του να θελει να τα φτιαξετε.στο λεω για τελευταια φορα και δεν προκειται να ξανασχοληθω με το θυεμα
    ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΞΕΠΕΤΕΣ,ΓΙΑ ΣΕΞ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΡΕΖΕΡΒΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΣΥ.
    ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ.
    ολοι εδω μεσα το εχουν καταλαβει και σου το λενε ξανα και ξανα,η μονη που δεν το δεχεται εισαι εσυ.
    ξυπνησε πριν ειναι αργα,βρες καποιον να σε αγαπαει και οχι μονο να σε πηδαει...
    αλλιως και 500 χρονια να περασουν,εκει θα καθεσαι να περιμενεις ποτε θα εχει ορεξεις...
    δικια σου ειναι η ζωη,εσυ αποφασιζεις....

Senior Member
    <<<οταν περναγαμε περισοτερο χρονο μαζι περναγαμε κ οι δυο πολυ ωραια.ποτε δεν βαριομασταν μαζι οπως με αλλες σχεσεις.παντα ειχαμε κατι να πουμε.για παραδειγμα βγαιναμε για καφε και παντα καταληγαμε να περναει η ωρα τοσο γρηγορα που στο τελος η καφετερια εκλεινε κ μας διωχνανε κ δεν περναμε χαμπαρι.>>>><<<<αυτο το κομματι ομως μας λες οτι τελειωσε ανεπιστρεπτει ,,αρα αυτο που εχεται τωρα ειναι μονο το σεχ.
    Ευτυχως ,εχει ολα αυτα τα πουλακια και τα ατρακια ακομα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
    μα μην ελπιζεις οτι θα πετουν για παντα τριγυρω σου-σας ,,, η σχεση ειναι σαν πηγη που θα στερεψει αν δεν εμπλουτιζεται συνεχως με καινουργια βιωματα κι αυτα δεν θα τα βρειτε μονο στο κρεβατι .....

Member
    ωραια τα λετε ολοι αλλα ΠΩΣ;πως να το τελειωσω;τι νακανω; αυτο ειναι κ μενα το προβλημα μου.νομιζω εχω δοκιμασει τα παντα.και να τον προσεγγισω, που θα ταν ακαλυτερο για μενα,και να προσπαθησω να τον ξεχασω και να προχωρησω στη ζωη μου.τιποτα δεν καταφερα και οσο περναει ο καιρος ποναω περισσοτερο.τι να κανω να παραιτηθω απο την δουλεια να μην τον βλεπω;ειναι δυδκολοι οι καιροι για δουλιες.να αυτοκτονησω; το δοκιμασα να παρω χαπια αλλα δεν θελω να πεθανω στ αληθεια.να πιω να μην σκεφτομαι;το δοκιμασα ουτε αυτο βοηθαει.ε μονο νακωτικα δεν εχω παρει ακομα

Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    αυτος κανει τη δουλεια του,παιρνει αυτο που θελει,και αυτο που θελει ειναι το ΣΕΞ.
    εσυ απο την αλλα οποιαδηποτε κινηση που κανει την θεωρεις ως κινηση του να θελει να τα φτιαξετε.στο λεω για τελευταια φορα και δεν προκειται να ξανασχοληθω με το θυεμα
    ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΞΕΠΕΤΕΣ,ΓΙΑ ΣΕΞ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΡΕΖΕΡΒΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΣΥ.
    ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ.
    ολοι εδω μεσα το εχουν καταλαβει και σου το λενε ξανα και ξανα,η μονη που δεν το δεχεται εισαι εσυ.
    αλλιως και 500 χρονια να περασουν,εκει θα καθεσαι να περιμενεις ποτε θα εχει ορεξεις...
    Ακριβως οπως τα λεει ο Εμπνευστης ειναι τα πραγματα... κ συμφωνει καποια που εχει βιωσει την ι δ ι α α κ ρ ι β ω ς κατασταση κ εθελοτυφλουσε....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    οπως το πες παιχνιδια.αν πω με αλλον λεει οτι εμεις θα διακοψουμε.δεν θα με θελει μετα
    Πιθανόν αν πας με άλλον, να θέλεις εσύ να διακόψετε!
    Όσο για το ότι δεν θα σε θέλει μετά, τι είχες τι έχασες! Αφού δεν σε θέλει ούτε τώρα, παρά μόνο για σεξ.
    Δε νομίζω πάντως ότι οφείλεις να του δίνεις λογαριασμό για το τι κάνεις, από τη στιγμή που η σχέση σας πήρε τέτοια τροπή.

Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    πιστεψε με αμα βρω εναν να με αγαπα θα το εκτιμησω αλλα δεν προκειτε.εκτος αν κατεβουν οι εξωγηινοι γιατι στη γη δεν υπαρχουν.τελικα ολοι οι αντρες λιγο πολυ μονο αυτο θελουν.παντα ελεγα οτι οι αντρες δεν νιωθουν τιποτα περα απο σεξ αλλα ολοι μου λενε οτι δεν εχω δικιο κ δεν εχω βρει τον καταλληλο.πφφ!εχε χαρη που ερωτευτηκα....

Senior Member
    πιστεψε με και η ζωη σου εχει νοημα και μπορεις να συνεχισεις χωρις αυτον.
    γεννηθηκαμε μονοι κ πρεπει μονοι να παλευουμε.φροντισε να πατας γερα στα ποδια σου.
    σου μιλαω απο πολυ προσφατη εμπειρια.
    ΚΑΝΕΙΣ και ΤΙΠΟΤΑ δεν αξιζει παραπανω απο σενα.τωρα ειναι νωρις αλλα οταν περασει ολο αυτο θα λες'τι χαζη που ημουν'
    δεν αξιζει πιστεψε με

Senior Member
    ετσι οπως το περιγραφεις, πιο πολυ για λυση αναγκης μου κανει, παρα για μεγαλο ερωτα.

παρεπιπτοντως: υπαρχουν υπεροχοι αντρες εκει εξω. ειναι κριμα να ισοπεδωνεις ανθρωπους.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    [QUOTE=marian_m;278496]Πιθανόν αν πας με άλλον, να θέλεις εσύ να διακόψετε!

πηγα με καποιον που μαλιστα εδειχνε να ενδιαφερεται πολυ για μενα αλλα δεν αλλαξε κατι μεσα μου.και ευτυχως που δεν τον πιστεψα αυτον που εδειχνε να ενδιαφερεται γιατι τελικα αποδειχτηκε οτι τα χε με αλλην ταυτοχρονα

Senior Member
    Aleg........... Δεν θα πω πολλά δεν κατάφερα να διαβάσω όλα τα μυνήματα συγνώμη γι αυτό .. Αυτό που θέλω να σου πω είναι οτι χάνεις το χρόνο σου ... έτσι που μας τα περιγράφεις ο κύριος σε χρησιμοποιεί.. πφφ.. τα έχω περάσει αυτά..! χαραμίζεσαι
    Σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Στη θέση σου θα έκανα αυτό που έκανα και τότε ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ! αξίζουν λίγες ώρες ευτυχίας μαζί του για να γίνεσαι χώμα μετά?
    Αν ξεκόψεις ναι θα είσαι σκατά αλλά ο χρόνος θα την κάνει τη δουλειά του ! xD
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    πιστεψε με αμα βρω εναν να με αγαπα θα το εκτιμησω αλλα δεν προκειτε.εκτος αν κατεβουν οι εξωγηινοι γιατι στη γη δεν υπαρχουν.τελικα ολοι οι αντρες λιγο πολυ μονο αυτο θελουν.παντα ελεγα οτι οι αντρες δεν νιωθουν τιποτα περα απο σεξ αλλα ολοι μου λενε οτι δεν εχω δικιο κ δεν εχω βρει τον καταλληλο.πφφ!εχε χαρη που ερωτευτηκα....
    τετοιο αρνητισμο ειχα καιρο να ακουσω...ενδομυχα μας λες πως ολοι οι αλλοι ειναι χαλια,αρα μονο αυτος μενει...
    που το πας που το αφηνεις παλι εκει...
    αρα και εκει θα μεινεις,εχεις καταδικασει την ψυχη σου κοπελα μου και δεν το εχεις καταλαβει...
    εκει λοιπον...στο φτυσιμο σαν γραμματοσημο,ισως καποτε καταλαβεις πως δεν βρεχει ;)

Senior Member
    ωραια τα λετε ολοι αλλα ΠΩΣ;πως να το τελειωσω;τι νακανω; αυτο ειναι κ μενα το προβλημα μου.νομιζω εχω δοκιμασει τα παντα.και να τον προσεγγισω, που θα ταν ακαλυτερο για μενα,και να προσπαθησω να τον ξεχασω και να προχωρησω στη ζωη μου.τιποτα δεν καταφερα και οσο περναει ο καιρος ποναω περισσοτερο.τι να κανω να παραιτηθω απο την δουλεια να μην τον βλεπω;ειναι δυδκολοι οι καιροι για δουλιες.να αυτοκτονησω; το δοκιμασα να παρω χαπια αλλα δεν θελω να πεθανω στ αληθεια.να πιω να μην σκεφτομαι;το δοκιμασα ουτε αυτο βοηθαει.ε μονο νακωτικα δεν εχω παρει ακομα
    Προκειμένου να φτάσεις σε τέτοιες ακραίες λύσεις, κάνε κάτι απλούστερο. Κόψε τις σεξουαλικές επαφές μαζί του. Είναι πιο εύκολο μετά να απεξαρτηθείς.

Member
    ποτε θα κανει αυτη τη δουλεια του ο χρονος γιατι δεν αντεχω αλλο.κουραστηκα πολυ 8 μηνες.τα ματια μου κοντευουν να εκραγουν απο το κλαμα.μακαρι να ξεκοψω να μην νιωθω τιποτα αλλα πςσ και ποτε θα γινει αυτο;ειμαι δυστυχσμενη δεν περναω καλα με τιποτα .

Senior Member
    Ξέρεις, αυτόν τον πόνο του χωρισμού, όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας, έχουμε φοβηθεί να τον βιώσουμε, και το έχουμε αποφύγει, κάνοντας τα πράγματα χειρότερα. Γιατί όσο περνάει ο καιρός, τοσο ο πόνος θα γίνεται μεγαλύτερος. Πάντως, όσο και να πονέσεις, θα περάσει. Ενώ αυτός ο πόνος που τραβάς τώρα είναι συνεχόμενος και μόνιμος

Senior Member
    {ωραια τα λετε ολοι αλλα ΠΩΣ;πως να το τελειωσω;τι νακανω; αυτο ειναι κ μενα το προβλημα μου.νομιζω εχω δοκιμασει τα παντα.και να τον προσεγγισω, που θα ταν ακαλυτερο για μενα,και να προσπαθησω να τον ξεχασω και να προχωρησω στη ζωη μου.τιποτα δεν καταφερα και οσο περναει ο καιρος ποναω περισσοτερο}<<<<<<<κοβεται το σεξ ???? (αυτο το λεει η παπαθεοδωρου στη διαφημηση :) :) )
    εδω δεν μπορει κανεις να κοψει το τσιγαρο που βλαπτει κιολας ,,,,θα κοψεις το σεξ ποσο μαλλον που ξετρελενεσαι μαζι του .
    Εχεις ομως μια αξιοπρεπεια που πρεπει να διαφυλαξεις ,οσο και για οσο δηλαδη παιζεις αυτο το παιχνιδι Πρεπει να βαλεις καποιους ορους ,,δεν μπορει κανεις να τα θελει ολα δικα του οσο δον ζουαν και ναναι .
    Τα υπολοιπα θα στα δειξει ο χρονος.
    για το ποτε και πως θα το χειρηστεις ...........

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast