ειναι η ζωη μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 74 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by aleg View Post
    ξερω οτι εγω επιτρεπω στουσ ανθρωπους να μου φερονται ασχημα.το καταλαβαινω οτι πρεπει να το αλλαξω γιατι νιωθω οτι πνιγομαι και χανω την αξιοπρεπεια μου. αυτα που μου λες remedy ειναι πολυ σωστα αλλα οπως ειπες αν τα πω κ μετα κανω πισω την εβαψα.ξερω οτι το προβλημα ειναι στο μυαλο μου.αν του τα πω ολα αυτα και μου πει οκ πηγαινε με οποιον θες κ κανει και αυτος το ιδιο εγω μετα δεν θα το αντεξω.γ αυτο ολα αυτα τα δεχομαι μεχρι να βρω την δυναμη.πιστεψτε με στα λογια ειναι πολυ ευκολο.καθε μερα παιρνω την αποφαση αλλα στην πραξη ειναι τρομερα δυσκολο.εκεινη την στιγμη που το παιζει ανετος εμενα φευγει η γη κατω απο τα ποδια μου κ δεν κανω τιποτα
    καλημερα,
    σκεφτομαι τωρα γιατι να σε χαλαει τοσο και γιατι να μην τον δεις και εσυ ετσι οπως σε βλεπει αυτος??
    βλεπε τον και εσυ μονο για σεξ βγαλε απο το μυαλο σου σχεση κλπ και εχε τον μονο για σεξ κανε και εσυ την ζωη σου χωρις να τον λογαριαζεις και αμα σου ζητησει και τα ρεστα μπορεις πολυ ευκολα να του την πεις κιολας
    μπορεις και απο τωρα να του το πεις οτι δηλαδη ''φιλε ακου αφου δεν θες κατι παραπανω απο εμενα αλλα θες μονο σεξ τοτε αυτο θα θελω και εγω απο εσενα αλλα μην με πριζεις που παω τι κανω και που βγαινω''
    κανε λοιπον την ζωη σου και ψαχνε κατι αλλο που θα σε γεμιζει μεχρι να τον ξεπερασεις αυτον
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Δοκίμασε να τον ταρακουνήσεις χρησιμοποιώντας τα "όπλα" του. ΔΛΔ το σεξ. Αλλαξέ το. Ξάφνιασε τον (θετικά εννοώ). Ξεπέρασε ντροπές, αναστολές κλπ και δείξτου ένα εντελώς άλλο πρόσωπο. Κάντον να αρχίσει να κολλάει αυτός

Στην συνέχεια κάντον να ζηλέψει. Με τον σωστό τρόπο. Με μικρές ποσότητες αμφιβολίας. Παίξε με τον εγωισμό του....
    Comopolitan σελίδα 52. Πώς να κερδίσετε έναν άντρα που σας έχει φτυσμένη και σας θέλει μόνο για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις. Δώστε του κι άλλο, καλύτερο σεξ!
    Προσπαθείστε, γίνετε κάποια άλλη! Δώστε γη και ύδωρ, γίνετε χαλί να σας πατήσει!
    Τι άλλη αηδία θ' ακούσουμε. Διόλου περίεργο ότι τη συμβουλή αυτή τη δίνει ένας δηλωμένος φαλλοκράτης. Με διατριβή πάνω στο θέμα της θέσης της γυναίκας (ε, του θηλυκού ήθελα να πω) σε σχέση με τον Άντρα-αφέντη στη σημερινή(?) κοινωνία.

Για να μιλήσουμε και σοβαρά, συμφωνώ με λίλουμ, remedy και glafko.

Senior Member
    ξερω οτι εγω επιτρεπω στουσ ανθρωπους να μου φερονται ασχημα.το καταλαβαινω οτι πρεπει να το αλλαξω γιατι νιωθω οτι πνιγομαι και χανω την αξιοπρεπεια μου. αυτα που μου λες remedy ειναι πολυ σωστα αλλα οπως ειπες αν τα πω κ μετα κανω πισω την εβαψα.ξερω οτι το προβλημα ειναι στο μυαλο μου.αν του τα πω ολα αυτα και μου πει οκ πηγαινε με οποιον θες κ κανει και αυτος το ιδιο εγω μετα δεν θα το αντεξω.γ αυτο ολα αυτα τα δεχομαι μεχρι να βρω την δυναμη.πιστεψτε με στα λογια ειναι πολυ ευκολο.καθε μερα παιρνω την αποφαση αλλα στην πραξη ειναι τρομερα δυσκολο.εκεινη την στιγμη που το παιζει ανετος εμενα φευγει η γη κατω απο τα ποδια μου κ δεν κανω τιποτα
    συγνωμην...
    εχεις την ψευδαισθηση οτι τωρα που δεν του το εχεις πει, δεν παιζει με αλλες????
    ΑΥΤΟ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!
    ο ανδρας που ζηταει ελευθερη σχεση, την θελει κυριως για να παιζει με αλλες!!
    αλλιως τι τον ενοιαζε? στην πλατη του σε κουβαλουσε?

Member
    Aν μπει ο εγωισμός στη μέση τότε την πατάει αυτός που είναι αδύναμος στη σχέση....Για εμένα καλύτερα να ψάξεις για κάποιον άλλον φίλη. Από πορτοκαλιές μπόλικες. Μην κολλάς!!!!!

Member
    μαντεψτε!!!δεν μπορεσε να βρεθουμε ολο το τριημερο....τελικα εχετε ολοι δικιο αλλα εγω ειμαι πολυ ηλιθια

Senior Member
    μαντεψτε!!!δεν μπορεσε να βρεθουμε ολο το τριημερο....τελικα εχετε ολοι δικιο αλλα εγω ειμαι πολυ ηλιθια
    μόνο εγώ έχω δίκιο και όλοι όσοι έχουν φάει σκατά και σφαίρες στη ζωή τους. οι υπόλοιποι είστε για το θεαθήναι, να σας καμαρώνουν οι ανύπαρκτοι θεατές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επειδη ομως δεν σε βλεπω να ξεκολλας ετσι ευκολα, σου εχω ακομα μια λυση.
    θα του πεις οτι δεν βλεπεις τον λογο αφου δεν εχετε σχεση να μεινεις μονη σαυτη την ζωη και σκοπευεις να δοκιμασεις και αλλους ανδρες αλλα για οσο θα το θελετε και οι δυο, μπορειτε να συνεχιζετε τις συναντησεις.
    ΠΡΟΣΕΞΕ: αν σου επαναλαβει οτι σε αυτη την περιπτωση δεν μπορει να σε ξαναδει, θα του πεις στο καλο και να μας γραφει. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ, ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ!
    θα του πεις πολυ ηρεμα, οτι η σχεση σας ειναι μια σχεση χωρις δεσμευση , γιατι ετσι επιλεξατε (αχμ) και οτι ως τετοια, ειναι γελοιο να εχει καποιος απαιτησεις πιστης και αφοσιωσης...
    οτι δεν περιμενες αποα υτον που σου εδειξε με την ανεση του ποσο προχω ειναι, να εχει τετοιες σκουριασμενες αντιληψεις και οτι δεν βλεπεις για ποιον λογο θα επρεπε να εισαι πιστη σε μια περιστασιακη σου σχεση (ξεπετα)
    αν δεν μπορεις να τα καταλαβεις , μαθε τα απεξω, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.
    Αυτό είναι... σφάξιμο με το γάντι!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Banned
    Γειας σας,ειμαι 24 χρονων και μαλλον πολυ ηλιθια και ασημαντη για να ασχοληθουν οι δικοι μου ανθρωποι με τα προβληματα μου,εξ ντρεπομαι να τουσ πω ποσο χαλια νιωθω γιατι αλλον τουσ κουρασα.Γι αυτο αποφασισα να γραψω μηπως η γνωμη αγνωστων ανθρωπων με βοηθησει περισσοτερο.ειχα σχεση με καποιον για εναν χρονο.Ημασταν κ οι δυο πολυ ερωτευμενοι κ παντα μου εδειχνε οτι νοιαζεται για μενα.καποια στιγμη εμφανιστηκε ο πρωην μου κ αυτος ζηλεψε παρα πολυ που με ενοχλουσε συνεχεια εγω ομως ενδιαφερομουν μονοο γ αυτον κ του το εχηγουσα αλλα ο εγωισμος του δεν τον αφηνε.Μια μερα τσακωθηκαμε κ χωρισαμε.αλλα μιλαγαμε στο τηλεφωνο καθε μερα κ καμια φορα βρισκομασταν κ καναμε ερωτα.μετα ξανατσακωθηκαμε κ δεν μιλαγαμε για αρκετο καιρο.εγω γνωρισα κ καποιον αλλον αλλα δεν μπορεσα ποτε να τον ξεχασω.εδω κ ενα μηνα εκανα κινηση κ ξαναμιλαμε.ξερει οτι τον αγαπω παρα πολυ αλλα δεν θελει να τα ξαναβρουμε.απο μενα λεει θελει μονο σεξ τιποτα αλλο.εγω ομως ειμαι που ερωτευμενη μαζι του κ εδω κ 8 μηνες που χουμε χωρισει δεν εχει περασει ουτε μια μερα ουτε μια νυχτα που να μην εχω κλαψει.Συνεχιζω κ κανω σεξ μαζι του το οποιο ειναι υπεροχο κ στο κρεβατι μου φερεται οπως πριν ειναι τρυφερος με μενα δεν κανει απλα την δουλεια του,ομωσ εγω στενοχωριεμαι που δεν θελει ουτε καν να βγουμε για ενα ποτο.σαν να φοβαται οτι αν μεινει λιγο παραπανω μαζι μου μπορει κ να νιωσει κατι.Νιωθω αδεια και ξεφτιλισμενη σαν να μην αξιζω τιποτα παραπανω κ συνεχιζω να το δεχομαι γιατι φοβαμαι μηπως σταματησει παλι να μου μιλαει.θελω να μαι κοντα του εστω κ ετσι.Τον αγαπω τοσο πολυ που η ζωη μου δεν εχει νοημα χωρις αυτον κ ψαχνω εναν τροπο να του δειξω αυτα που νιωθω αλλα ο εγωισμος του ειναι πιο δυνατος.ειναι πολυ σκληρος μαζι μου.βοηθειστε με!!!δεν θελω να τον ξεπερασω θελω να τον κανω να δεχτει την αγαπη μου.να βγαλει εξω αυτο που νιωθει κ αυτος για μενα.

περνα καθε σου στιγμη σαν να ειναι η τελευταια ! ακολουθα το παθος σου και την ηδονη !
    Τωρα αν θες , κανε κατι απλο αρνησου μια φορα ! να κανεις σεξ μαζι του , την υστατη στιγμη αρνησου ! τοτε ο τροπος αντιδρασης του θα σου τα πει ολα!! τοτε ακου τον και κανε οτι εσυ σκεφτεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    μόνο εγώ έχω δίκιο και όλοι όσοι έχουν φάει σκατά και σφαίρες στη ζωή τους. οι υπόλοιποι είστε για το θεαθήναι, να σας καμαρώνουν οι ανύπαρκτοι θεατές.
    XAXAXAXAXAXAXA
    εχεις χιουμορ καροτ :)

Senior Member
    τι περιμενεις για να ξεκουνηθεις?
    να τον δεις με την αλλη?

Member
    υπαρχει καποιος που μπορει να μου τον βγαλει απο το μυαλο;η να μου ξεριζωσει τελειως τον εγκεφαλο;η την καρδια;γιατι τον αγαπαω πολυ τελικα. και μονο η ιδεα οτι πρεπει να σκοτωσω οτι νιωθω με τρελενει.στην δουλεια με τι δυναμη να τον βλεπω;

Senior Member
    υπαρχει καποιος που μπορει να μου τον βγαλει απο το μυαλο;η να μου ξεριζωσει τελειως τον εγκεφαλο;η την καρδια;γιατι τον αγαπαω πολυ τελικα. και μονο η ιδεα οτι πρεπει να σκοτωσω οτι νιωθω με τρελενει.στην δουλεια με τι δυναμη να τον βλεπω;
    κοιτα και εσυ λιγο να αδιαφορισεις να δεις πως θα τρεξει πισω σταματα να ασχολησε μαζι του
    εκτως τελικα εαν το εχεις βιτσιο στο κατω κατω δεν ειναι και ο μοναδικος αντρας που θα ερωτευτεις στην ζωη σου υπαρχουν και αλλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

Member
    στο κατω κατω δεν ειναι και ο μοναδικος αντρας που θα ερωτευτεις στην ζωη σου υπαρχουν και αλλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χριστε μου αυτο ειναι που με τρομαζει περισσοτερο!!!!φομαμαι οτι και να συνεχισω την ζωη μου μπορει να ξαναρθω παλι σε αυτην την θεση....

Banned
    στο κατω κατω δεν ειναι και ο μοναδικος αντρας που θα ερωτευτεις στην ζωη σου υπαρχουν και αλλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χριστε μου αυτο ειναι που με τρομαζει περισσοτερο!!!!φομαμαι οτι και να συνεχισω την ζωη μου μπορει να ξαναρθω παλι σε αυτην την θεση....
    Ναι αλλά τοτε θα έχεις την εμπηρία να το αντιμετωπίσεις καλήτερα.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345