...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32

Thread: ...

Junior Member

...

Χαιρετίζω. Δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να απευθύνομαι σε σας και τι πρέπει να αναφέρω ακριβώς...Ονομάζομαι Ελένη Κυριάκου και είμαι γεννημένη το 1996 27/3 στον Αγ.Νικόλαο της όμορφης Κρήτης...Από μικρή ταξίδεψα σε πολλές χώρες στην Ασία ,έζησα 4.5 χρόνια στην Βραζιλία με την μητέρα μου(που τότε βρισκόταν εν διάσταση με τον πατέρα μου) .Το 2004 συνέβη το τρομερό δυστήχημα που σκότωσε την μητέρα μου αφήνοντας με ολομόναχη στην Βραζιλία για 3 μέρες εώς που ήλθε και με πήρε ο πατέρας μου...Πήγαμε στην Κύπρο από όπου κατάγεται ο πατέρας μου και χτίσαμε ενα σπιτάκι παράλληλα με την καινούργια μας ζωή...εγώ ο αδερφός μου(που τώρα είναι στον 3ο του χρόνο φοίτησης στο Καπποδιστριακό πανεπιστίμιο της Αθήνας ακολουθώντας την διπλωματία)ο πατέρας μου και η μητριά μας...ήμασταν καλά από οικονομικής απόψεως και εγώ πήγαινα ομαλά στο σχολείο μέχρι που μπήκα στην εφηβία...έκανα τις συνηθησμένες <<βλακείες>> όπως το καπνισμα παρέα με <<ανήλικους μηχανόβιους >>δεν ερχόμουνα σπίτι....αυτό που σίγουρα δεν έπρεπε να είχε γίνει είναι να παρατήσω το σχολείο...για ΚΑΝΕΝΑΝ...μα ΚΑΝΕΝΑΝ όμως λόγο δεν έπρεπε ποτέ οι γονείς μου να μου συμπεριφερθούν με τον τρόπο εκείνο...έχω αποδίξεις από καθημερινή ψυχολογιή βία βρισιές όπως και ορισμένες φορές σωματική βία...το ήξερα ότι είχα κάνει λάθη αλλά ο τρόπος αντιμετόπισης τους σίγουρα ήταν παράξενος...όλοι οι συγγενείς το λέγαν....όσπου τον Απρίλιο με εξαπατήσανε λέγοντας μου πώς θα πήγαινα διακοπές στην Κρήτη μόνη μου....έτσι...από εκείνην την μέρα δεν έχω επιστρέψει στην Κύπρο...πρώτα με τους γονείς μου πήγα με το ζόρι Γαλλία σε μια παλιά συνάδερλφο της μητριάς μου...εκεί μια νύχτα έλειπαν οι γονεις μου και η γυναίκα αυτή μέθησε και με φίλησε στο στόμα...όταν το είπα στην μητριά μου δεν ενδιαφλερθηκε καθόλου...αντίθετα την άφησε να μας φέρει στην Λιβερία της Αφρικής στο <<new KRU town>> σε ενα νησί ενός σπιτιού όπου οι συνθήκες διαβίωσης είναι άθλιες και κάτω από το όριο της φτώχιας...πεινάω...το σπίτι μας δεν έχει πόρτες και πατώματα...δεν εχει βρύσες ούτε ντούς...σας ζητώ βοήθεια...ο πατέρας μου είπε ξεκάθαρα ότι εγώ είμαι η αιτία που είμαι εδώ...επηδί είναι επικύνδυνα εδώ και δεν θα κάνω μαλακίες...ο αδερφός μου προσφέρθηκε να με πάρει όμως αυτός αρνήθηκε...η οικογένεια μου στην Κύπρο προσφέρθηκε να με πάρει όμως αυτός πάλι αρνήθηκε...βοήθεια...ζώ ψυχολογική βία κάθε μέρα...

Senior Member
    καλησπερα
    με μπερδεψες λιγακι τωρα που εισαι σε ποια περιοχη?
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

Senior Member
    το ιδιο ήθελα να ρωτησω
    http://www.mazi.org.gr/

Junior Member
    βρίσκομαι στην Αφρική...Λιβερία...

Quote Originally Posted by eleni kyriacou View Post
    βρίσκομαι στην Αφρική...Λιβερία...
    και από που γράφεις?

Senior Member
    θες να πεις οτι εισαι στο σπιτι που δεν εχει πορτες και πατωματα ντουζ και τα λοιπα αλλα εχει ιντερνετ???

Junior Member
    έχουμε αγορασει ενα απο εκεινα τα στικακια για παροχη internet οπου και αν βρισκομαστε...δεν εχουμε ρευμα και αναβουμε μια γεννητριουλα 3 ωρες την νυχτα...

Quote Originally Posted by eleni kyriacou View Post
    έχουμε αγορασει ενα απο εκεινα τα στικακια για παροχη internet οπου και αν βρισκομαστε...δεν εχουμε ρευμα και αναβουμε μια γεννητριουλα 3 ωρες την νυχτα...
    τι σύνδεση έχετε?

Senior Member
    ακου τοτε τι θα κανεις
    σε αυτες τις περιοχες υπαρχει πολυ φτωχια (ετσι δεν ειναι?) πουλα το στικακι και τον υπολογιστη σου και με τα λεφτα αυτα μπορεις να παρεις εισιτηρια να φυγεις για καπου καλυτερα χωρις να εχεις κανεναν αναγκη

Junior Member
    τι εννοις τι συνδεση?? δεν μπορω να παω να πουλησω το στικακι γιατι ειναι επικινδυνα να κυκλοφορησω...ηδη καπιος προσπαθησε ηδη να με πειραξει και να αρπαξει λεφτα απο τον πατερα μου...η αφρικη δεν ειναι οπως τα παρουσιαζουν τα ΜΜΕ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ!!! ¨((( ειμαι ενα νεο λευκο κοριτσι..εδω τι γυρευω??η που θα με βιασουν η που θα με σκοτωσουν αν κυκλοφορησω μονη μου...φοβαμαι

Senior Member
    ειναι κ ο πατερας σου εκεί?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    ο πατερας σου εκει ειναι μαζι σου??

Junior Member
    ι διαφθορα εδω δεν ειναι πολιτικη δυστιχως...ειναι λαικη....πορνεια βιασμοι ληστιες φονοι....μετα απο τουσ τρεις συνεχομενους πολεμους η χωρα απλως αρνειται πεισματικα να δουλεψει...επιλεγει το ευκολο χρημα...

Junior Member
    ναι ομως δεν ξερει οτι επικοινονω....βασικα θελει να πιστευει οτι μου αρεσει εδω...

Senior Member
    τοτε στειλε μηνυμα στην αστυνομια με το ιντερνετ που εχεις και θα σε βοηθησουν

Page 1 of 3 123 LastLast