Results 136 to 150 of 189
Thread: Το σύνδρομο του γραμματοσήμου
-
19-08-2011, 23:37 #136
- In this old house where every door is open
Εγω με ολα αυτα που διαβαζω, μου γεννηθηκε μια απορια, εσυ σενταξιον εχεις καμια παραφιλια να μας μιλησεις για αυτη? και σου αρεσουν οι σχεσεις υποταγης/κυριαρχιας;
- 20-08-2011, 00:52 #137
Εσυ, θα κρίνεις το δικό σου χιούμορ και το χιούμορ των ανθρώπων που έχεις επιλέξει στην ζωή σου και σε έχουν επιλέξει στην δική τους. Αν σε κούρασε το άπειρο* (?) των παραθέσεων, το ανέφερες και μένει εδώ.
*Υπάρχουν φόρουμς που οι απαντήσεις σε ένα θέμα ξεπερνούν τις 100 σελίδες και σε πληροφορώ οι θεάσεις είναι χιλιάδες. Μην κρίνεις από τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Μπορεί να είναι μικρά. Εχε το στο μυαλό σου.
Επιπλέον ως μέλος ενός τέτοιου φόρουμ, θα έπρεπε να σε απασχολεί η παραπληροφόρηση, ειδικά σε θέματα που η επιστημονική κοινότητα είναι ξεκάθαρη. Δεν είδα να έχεις πρόβλημα, αλλά είναι δικαίωμα σου. Απλά να θυμάσαι πως δεν διαβάζει μόνο η "παρέα", αλλά και μέλη και αναγνώστες, που σίγουρα φέρουν νόηση.
Λάθος απορία σου γεννήθηκε, ειδικά με αυτά που αναφέρεις πως διαβάζεις. Να σου θυμίσω ή να σου γνωστοποιήσω πως όταν αναγιγνώσκεις ένα thread που παρουσιάζεται και κατατίθεται ειδημοσύνη, οι απόψεις των μελών, έχουν την δυναμική τους μόνο ως θέση προς αυτή. Οποιαδήποτε προσπάθεια αναίρεσης της επιστήμης με ευφυολογήματα ή με κραυγές, είναι ανοησία.
20-08-2011, 01:05 #138
Βρε παιδιά, ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψη του και δικαιούται να την πιστευει, είτε συμφωνειτε ειτε όχι. Όταν κλείνει η πορτα της κρεβατοκάμαρας, υπόλογοι είναι οι δυο συντροφοι. ΜΟΝΟ. Ό,τι και να γινεται εκει μεσα μόνο αυτους νοιάζει
20-08-2011, 01:52 #139
20-08-2011, 09:05 #140
Εγώ γιατί νομίζω οτι μιλάει μόνο για την κρεβατοκάμαρα? Μήπως δεν κατάλαβα κάτι?
20-08-2011, 10:32 #141
- In this old house where every door is open
Με προσβαλλεις αφανταστα με αυτα που λες, ουτε κραυγασα, ουτε θελησα να κανω την ευφυη, και με λες και ανοητη. Αυτη η απορια μου δημιουργηθηκε, και δεν μπορεις να την κρινεις εσυ ως λαθος, ο ανθρωπος ειναι ελευθερος να σκεφτεται και να κανει συνειρμους και αλιμονο αν ακουγαμε τον καθε στενομυαλο που αυτο το λεει λαθος, για τους χ ψ δικους του λογους. Με αυτες σου τις αποψεις γινεσαι επικινδυνος. Η ειδημοσυνη δεν καταλαβα ποια ειναι. Εχεις πτυχιο σεξολογιας;
20-08-2011, 11:33 #142
Από ένα τέτοιο φόρουμ, δεν περιμένω να ενημερωθώ για θέματα επιστημονικά. Αλίμονο! Θα ήμουν, το λιγότερο αφελής, αν βάσιζα την οποιαδήποτε "επιστημονική" πληροφόρησή μου σε θέματα που υπογράφουν άτομα με ψευδώνυμα και που δηλώνουν ό,τι θέλουν. Μέχρι και ειδήμονες!
Μην ξεχνάς ότι δε βρίσκεσαι σε φόρουμ επιστημόνων.
Αλλά προφανώς, μόνο εδώ μπορείς να παριστάνεις τον ειδήμονα. Δεν βλέπω όμως, ούτε εδώ να καταφέρνεις να πείσεις και πολλούς.
Υ.Γ.
Και μίλησα για παραθέσεις σε ένα μήνυμα, όχι για απαντήσεις-τοποθετήσεις σε ένα θέμα. Και φυσικά κρίνω με τα δικά μου μέτρα και σταθμά, όπως κι εσύ άλλωστε. Για το ποιος έχει μικρότερα, άσε άλλους να το κρίνουν.
Κατά τη γνώμη μου, συνήθως αυτοί που απαξιώνουν, γενικώς και αδιακρίτως, όποιον δε δέχεται την αυθεντία τους, πάσχουν από στενομυαλιά.Last edited by marian_m; 20-08-2011 at 11:45.
20-08-2011, 11:39 #143
αυτο το θρεντ θα εχει τον ατελείωτο...
http://www.mazi.org.gr/
21-08-2011, 04:01 #144
Oποιος έχει την μύγα... λέει ο λαός μας!
Δεν αναφέρομαι στο δικό σου σχόλιο όταν γράφω για κραυγές και ανοησίες που παρουσιάστηκαν.
Φυσικά και ΔΕΝ κατάλαβες ποιά είναι η ειδημοσύνη! Ο λόγος απλός. ΔΕΝ προσέχεις το thread ούτε σε νοιάζει το πραγματεύεται ή το τι πληροφορίες κατατέθηκαν και από που είναι προερχόμενες. Το θέμα σου είναι να προσπαθήσεις να μου την πεις!
ΕΙΔΗΜΟΣΥΝΗ είναι τα στοιχεία που παρέθεσα από το DSM-IV, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, από την Ταξινόμηση ICD-10 κλπ.
Τώρα το κατάλαβες (φαντάζομαι)
Οποιος έχει την μύγα... (Μέρος 2ον)
Μάλλον είναι αφέλεια να μην δέχεσαι τα επίσημα στοιχεία εθνικών (ΗΠΑ) και παγκόσμιων οργανισμών που είναι απόλυτα ειδικοί στα θέματα που συζητάμε στο παρόν thread. Δεν συμφωνείς;
Οταν η νόηση σου δεν σε βοηθά να καταλάβεις τι θεωρείται ειδημοσύνη και τι όχι, μάλλον η γνώμη σου δεν έχει σημασία.
Επαναλαμβάνω, άλλο πράγμα η άποψη και ΑΛΛΟ τα στοιχεία. Εάν θέλεις να αποδέχεσαι ανοησίες του τύπου "σεξουαλικός σαδομαζοχισμός και παιδοφιλία είναι στην ίδια κατηγορία" ή "όλοι όσοι επιλέγουν και απολαμβάνουν τον σεξουαλικό σαδομαζοχισμό στην ερωτική τους ζωή είναι ψυχικά άρρωστοι" που παρουσίασε η ΑLIA, το πρόβλημα είναι δικό σου
Την καλημέρα μου και στις δυό σας
Υ.Γ Εστιάστε στα threads και μόνο σε όσα αυτά παρουσιάζουν. (Αν μπορείτε) Αυτό σημαίνει συζήτηση σε φόρουμ. Οση εμπάθεια (?) και αν έχετε για ένα μέλος, όταν γράφει πως 1 + 1 = 2 το άθροισμα ΔΕΝ αλλάζει. Απλά
21-08-2011, 18:44 #145
Νά' σαι καλά πανέξυπνε αφέντη, που μας δίνεις και συμβουλές (ή διαταγές είναι?). Ό, τι πεις εσύ! Σ' ευχαριστώ που μου μαθαίνεις πού να εστιάζω και πού όχι, μιας και η νόησή μου δεν με βοηθάει.΄
Το άλλο με τη μύγα το ξέρεις? "Έκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο" .
21-08-2011, 18:51 #146
Προσπαθήστε οταν συζητάτε να βασίζεστε στις προσωπικές σας απόψεις, με επιχειρήματα,και όχι με ολομέτωπη επίθεση ο ένας τον άλλον, ωστε να καταλαβαινουμε και εμεις τί διαβάζουμε...
21-08-2011, 19:32 #147
21-08-2011, 19:43 #148
Μια κουβέντα είναι αυτό.... γι αλλού ξεκινάει το θέμα και καταλήγει σε σαδομαζοχιστικές- ασύμετρες σχέσεις
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
21-08-2011, 20:20 #149
Το θέμα δεν είναι τί απόψεις εκφράζει ο άλλος, αλλά τα επιχειρήματα που τις στηρίζουν. Όλες οι απόψεις ειναι δεκτες αρκει να στηρίζονται απο εμπεριστατωμενη λογική
21-08-2011, 20:55 #150
αυτό το εμπεριστατωμένο πράμα κάτι σε επιστημονικό μου κάνει... αλλά για να έχεις μια άποψη αρκεί η λογική και 2-3 εμπειρίες δεν χρειάζεται να το σπουδάσεις ή να επειδικνύεις επειχηρήματα τα οποία βασίζονται σε γενικολογίες και όχι στο συγκεκριμένο θέμα...
επίσης αν είναι κάποιος τόσο εμπεριστατοτέτοιος αρκεί να απαντάει στις βασικές ερωτήσεις με καθαρά λόγια και όχι χιλιοειπωμένες θεωρίες που είναι σαν να βγήκαν από βιβλία...
δεν την ξέρουμε όλοι αυτή τη γλώσσα :Ρ[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]