Το σύνδρομο του γραμματοσήμου - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 189
    Banned
    ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΚΗ ΔΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΕς..ΤΑ ΒΛΈΠΩ ΌΠΩς ΛΈΕΙ Ο ΚΎΡΙΟς SEDUCTION ΑΛΛΆ ΕΣΎ ΤΟ ΈΧΕΙς ΠΆΡΕΙ ΑΛΛΙΏς..ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡΆ ΘΈΜΑ ΓΟΎΣΤΟΥ.ΕΊΜΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΎ ΔΥΝΑΜΙΚΌ ΆΤΟΜΟ ΚΑΙ ΔΝ ΣΗΚΏΝΩ ΜΎΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΊ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΈΝΕ,ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΆ ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΠΩς ΣΧΈΣΕΙς ΚΥΡΙΑΡΧΊΑς ΣΤΟΝ ΈΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΆΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΊΖΟΥΝ. Η ΔΙΑΦΩΝΊΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ SEDUCTION ΕΊΝΑΙ ΠΩς ΌΛΟ ΑΥΤΌ , ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ , ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΌΤΑΝ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΈΡΩΤΑς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by matina24 View Post
    ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΚΗ ΔΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΕς..ΤΑ ΒΛΈΠΩ ΌΠΩς ΛΈΕΙ Ο ΚΎΡΙΟς SEDUCTION ΑΛΛΆ ΕΣΎ ΤΟ ΈΧΕΙς ΠΆΡΕΙ ΑΛΛΙΏς..ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡΆ ΘΈΜΑ ΓΟΎΣΤΟΥ.ΕΊΜΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΎ ΔΥΝΑΜΙΚΌ ΆΤΟΜΟ ΚΑΙ ΔΝ ΣΗΚΏΝΩ ΜΎΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΊ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΈΝΕ,ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΆ ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΠΩς ΣΧΈΣΕΙς ΚΥΡΙΑΡΧΊΑς ΣΤΟΝ ΈΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΆΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΊΖΟΥΝ. Η ΔΙΑΦΩΝΊΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ SEDUCTION ΕΊΝΑΙ ΠΩς ΌΛΟ ΑΥΤΌ , ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ , ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΌΤΑΝ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΈΡΩΤΑς.
    Τι να σου πω βρε matina24 καταλαβαίνω τι λες απλά εμένα αυτά μου περιέγραψε κατά λέξη όταν τον ρώτησα πριβέ.. διότι εδώ δεν απαντούσε ξεκάθαρα στις ερωτήσεις μου ή δεν απαντούσε καθόλου...
    τέλος πάντω
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Δηλαδή είσαι υποτακτική μπροστά στον άντρα σου θα μπορούσες να ζήσεις σε μια σχέση με το ταίρι σου να έχει τον πλήρη έλεγχο του χρόνου σου και του χώρου σου να αποφασίζει εκείνος αν θα μιλήσεις τι θα πείς πώς θα μιλήσεις η αν θα του μιλάς σε 2ο ενικό ή 2ο πλυθυντικό , τι θα φοράς αν θα κοιμάσαι σε κρεβάτι ή στο πάτωμα? Να σου μιλάει όπως θέλει και παρόλα αυτά εσύ να είσαι ευτυχισμένη σε αυτή τη σχέση και με δική σου επιλογή και συναίνεση να γίνεται όλο αυτό.
    Αυτου του ειδους η "ευτυχια" που προκαλειται μεσω της ταπεινωσης,κρυβει εξαρτηση και απαιτειται να διερευνηθει περαιτερω(αναλογα με την περιπτωση καθε φορα) για ν'αντιμετωπιστει! Νομιζω,ομως,οτι η Ματινα δεν αναφερεται σε μια τετοιου ειδους νοσηρη κατασταση εξαρτησης!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Αυτου του ειδους η "ευτυχια" που προκαλειται μεσω της ταπεινωσης,κρυβει εξαρτηση και απαιτειται να διερευνηθει περαιτερω(αναλογα με την περιπτωση καθε φορα) για ν'αντιμετωπιστει! Νομιζω,ομως,οτι η Ματινα δεν αναφερεται σε μια τετοιου ειδους νοσηρη κατασταση εξαρτησης!

:) κατάλαβα τι λέει η matina24 :) απλά ήθελα μια επιβεβαίωση
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις. Κάθε μια και διαφορετική. Αυτές ορίζονται από τα μέρη που αποτελούν την σχέση και αποφασίζουν από κοινού το πλαίσιο της, βασιζόμενοι στην συμβατότητα, στην αμοιβαία εκτίμηση, στην ενιαία ανταπόδοση σεβασμού κλπ

Στις σαδομαζοχιστικές σχέσεις ή καλύτερα σε σχέσεις Κυριαρχίας/υποταγής όπως ανέφερε και η marina38 (που μπορεί να εμπεριέχoυν και σαδομαζοχισμό) μπορεί το play να μένει και να σταματά στο καθαρά σεξουαλικό κομμάτι, μπορεί να επεκτείνεται και έξω από αυτό, με μερική ή ολική παράδοση ελέγχου από το ένα μέρος στο άλλο, από κάποιες στιγμές της προσωπικής ζωής και σταδιακα μέχρι και σε σημείο 24/7.

Κάποια άτομα λειτουργούν σε όλες τις ερωτικές τους σχέσεις και με όλους τους ερωτικούς τους συντρόφους μόνο έτσι, κάποια άλλα όχι.

Ολα τα παραπάνω παίζουν. Η θέση μου είναι πως, αν επιλέγονται και γίνονται από ενήλικες ανθρώπους με νόηση και με γνώμονα πάντα την σύνεση / συναίνεση / ασφάλεια, ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Και φυσικά ούτε τα θεωρώ ψυχικές παθήσεις ή τα συγχέω με την παιδοφιλία (!!!) και άλλα φαιδρά που αναφέρθηκαν.

Επίσης πιστεύω πως ο άνθρωπος εκφράζει, απολαμβάνει και βιώνει τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα του στο όλο τους, μόνο όταν είναι απελευθερωμένος από οποιεσδήποτε στείρες αντιλήψεις και απαλλαγμένος από στερεότυπα και κοινωνικές νόρμες που τον πνίγουν και τον περιχαρακώνουν.
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν κατανοεί τι σημαίνει "κοινή συναίνεση", δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα γούστα του καθενός στο σεξ δεν είναι απόλυτα συνδεδεμένα με την υπόλοιπη ζωή του και την ψυχολογία του. Παθογενές ορίζεται κάτι που ασθενεί ή δυσλειτουργεί, και τίποτα από τα 2 δεν ισχύει για τους σαδιστές και τους μαζοχιστές: είναι υγιέστατοι και λειτουργούν κανονικότατα... ίσως πολύ καλύτερα από πολύ κόσμο, μιας και έχουν απελευθερώσει εαυτούς από αντιλήψεις σαν της ALIA, ότι δηλαδή αυτό που κάνουν είναι κάτι κακό. Ίσα ίσα, το χαίρονται και είναι πολύ πιο ευχαριστημένοι από την σεξουαλική τους ζωή.
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    ΑLIA, θα ξεκινήσω από την άποψη που κατέθεσες – με την οποία δεν συμφωνώ – και με τα στοιχεία που παραθέτεις, γιατί νομίζω ότι έχουν ερμηνευτεί με λανθασμένο τρόπο… Φυσικά και είναι πιθανό να είναι ‘υγιές’ να έχεις μια σαδομαζοχιστική σχέση ή μια σχέση κυριαρχίας-υποταγής και είναι αδιανόητο να θεωρήσουμε πως χρήζουν ψυχοθεραπευτικής παρέμβασης όσοι ενήλικοι άνθρωποι συνειδητά επιλέγουν κάτι τέτοιο στην προσωπική τους ζωή ή στο κρεβάτι τους. Βεβαίως μπορεί ο καθένας από μας να το απορρίψει σαν επιθυμητή πρακτική για τη δική του ζωή, αλλά νομίζω πως δεν έχει δικαίωμα να χαρακτηρίζει μη υγιείς όσους το επιθυμούν. Βεβαίως και είναι ‘διαφορετικότητα’ και όχι απαραίτητα πάθηση… Καμία σχέση δεν έχει με την παιδοφιλία (ή και τη νεκροφιλία) που ανέφερες, διότι εκεί η σχέση είναι a priori άνιση και δεν μπορούμε να θεωρήσουμε πως π.χ. ένα παιδί συναινεί.

Κι εδώ να έρθω και στις απορίες της BloodyKate… Καταλαβαίνω πως σου φαίνεται ίσως αδιανόητο να ‘καλοπερνά’ ένας μαζοχιστής. Όμως υπάρχουν πολλές τέτοιες σχέσεις σαδιστή-μαζοχιστή, που είναι αμοιβαία επιθυμητές και απολαυστικές. .

Αυτό όμως που προσπαθεί να περιγράψει ο Seduction, δεν έχει καμία σχέση με υποτίμηση, ταπείνωση, προσβολή ή εκφοβισμό όπως στη σχέση που έγραψα παραπάνω. Μιλά για κάτι που όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, μπορεί να είναι αμφίδρομο και συνειδητό. Δεν ξέρω αν αυτό που θα πω σε βοηθά, αλλά δες το σαν ένα mind game (που συμμετέχουν εξίσου και οι δύο), σαν ένα διαφορετικό lifestyle, ή και απλά σαν ένα ερωτικό παιχνίδι.
    ΑΠΛΑ! Οσοι/ες ΔΕΝ θέλουν να τα καταλάβουν, μάλλον πρέπει να ανοίξουν λίγο το μυαλό τους. Θα τους/τις βοηθήσει

Senior Member
    βρε σεντάκσιον, γιατί επιμενεις να πείσεις τους αλλους?
    καποιοι το δεχονται κ καποιοι αλλοι όχι.
    εχει γίνει πια σαφες ποια ειναι η διαφορά.
    το περιεγραψες με ολους τους τροπους!
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    βρε σεντάκσιον, γιατί επιμενεις να πείσεις τους αλλους?
    καποιοι το δεχονται κ καποιοι αλλοι όχι.
    εχει γίνει πια σαφες ποια ειναι η διαφορά.
    το περιεγραψες με ολους τους τροπους!
    Eίναι όμορφο σε μια συζήτηση, να καταλάβουν όσοι συμμετέχουν, για παράδειγμα ότι υπάρχει το κόκκινο, ΟΧΙ να το αποδεχτούν ή να τους αρέσει ως χρώμα!

Οταν σε αυτό το thread, υπήρξε τόσο μεγάλη προσπάθεια παραπληροφόρησης και τόση ανοησία, όπως για παράδειγμα να συγχέεται η παιδοφιλία με τον σεξουαλικό σαδομαζοχισμό (!), είναι καλό στο τέλος της συζήτησης να συμφωνήσουμε ή έστω να καταλάβουμε πως τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.

Εγώ προσωπικά σε δικό μου thread, δεν θα αφήσω αναπάντητη ούτε την παραπληροφόρηση, ούτε την ανοησία όταν αυτή καλύπτεται με τον μανδύα της επιστημονικότητας και άρα μπορεί να επηρεάσει

Τόσο απλά.

Senior Member
    Eίναι όμορφο σε μια συζήτηση, να καταλάβουν όσοι συμμετέχουν, για παράδειγμα ότι υπάρχει το κόκκινο, ΟΧΙ να το αποδεχτούν ή να τους αρέσει ως χρώμα!

Οταν σε αυτό το thread, υπήρξε τόσο μεγάλη προσπάθεια παραπληροφόρησης και τόση ανοησία, όπως για παράδειγμα να συγχέεται η παιδοφιλία με τον σεξουαλικό σαδομαζοχισμό (!), είναι καλό στο τέλος της συζήτησης να συμφωνήσουμε ή έστω να καταλάβουμε πως τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.

Εγώ προσωπικά σε δικό μου thread, δεν θα αφήσω αναπάντητη ούτε την παραπληροφόρηση, ούτε την ανοησία όταν αυτή καλύπτεται με τον μανδύα της επιστημονικότητας και άρα μπορεί να επηρεάσει

Τόσο απλά.

καταλαβαινω αυτο που λες.
    θεωρώ πως ειναι άσκοπο πια.

τον αραπη κ αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας.

Senior Member

Και "στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα"...

Banned
    Quote Originally Posted by matina24 View Post
    Και πολύ καλά κάνεις που ακολουθείς τις επιθυμίες σου και τα γούστα σου. Είναι δικαίωμα αλλά και υποχρέωση σου να βιώνεις με τον σύντροφό σου, αυτό που επιθυμείς, στον βαθμό και με τους τρόπους που το θέλεις.

Ουτε για μια στιγμή, μην περάσει από το μυαλό σου, πως ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα σου είναι ψυχική διαταραχή (!!!) όπως γράφτηκε εδώ μέσα, και ούτε να σκεφτείς πως η ερωτική σου έκφραση έχει την παραμικρή σχέση με ανοησίες του τύπου παιδοφιλία κλπ

Επίσης ως νέα κοπέλα, φαντάζομαι πως γνωρίζεις ότι οι εποχές της ιεράς εξέτασης έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτι, άσχετα αν κάπου κάπου ακούγονται φωνές σαν της ALIA.

Y.Γ. Σε πολλές γυναίκες αρέσει η σχέση Κυριαρχίας/υποταγής, στον ένα ή στον άλλο βαθμό, αλλά αρκετές, δυστυχώς, αρνούνται να το παραδεχτούν ακόμα και στον εαυτό τους!

Κάποιες δε, γίνονται πολέμιες του ανοιχτού και ακομεπλεξάριστου ερωτισμού, γατί πιστεύουν πως δεν θα καταφέρουν ποτέ να το γευτούν. Είναι λυπηρό.

Κάποιες άλλες, κραδαίνοντας την σημαία της "μπαρούφας", φωνασκούν για την δήθεν σωτηρία των ψυχικά νοσούντων!!! Είναι θλιβερό, ιδίως όταν είναι νέες κοπέλες, και όχι η Λουκά!!!

Banned

Είναι έτσι όπως το γράφεις -στον γενικό του κανόνα-, αλλά αυτό που τα περισσότερα μέλη των φόρουμς αγνοούν, είναι το γεγονός πως συνεχώς νέα μέλη θα εισέρχονται και θα ανακαλύπτουν / διαβάζουν παλιά threads.

Aρα καταλαβαίνεις πως η λογική μου δεν έχει καμία σχέση με τον/τους "αράπη/δες" που είναι τώρα μέλη. Aνθρωποι σαν την ALIA (εννοώ τον τρόπο που τοποθετείται) δεν μπορούν να καταλάβουν πως είναι καλύτερα να είσαι το σφυρί παρά το αμόνι. "Λυπάμαι" όταν βλέπω τόση στενομυαλιά, και τόσο περιχαράκωση ιδεών και αντιλήψεων, ιδίως σε νέους ανθρώπους

Senior Member
    Είναι έτσι όπως το γράφεις -στον γενικό του κανόνα-, αλλά αυτό που τα περισσότερα μέλη των φόρουμς αγνοούν, είναι το γεγονός πως συνεχώς νέα μέλη θα εισέρχονται και θα ανακαλύπτουν / διαβάζουν παλιά threads.

Aρα καταλαβαίνεις πως η λογική μου δεν έχει καμία σχέση με τον/τους "αράπη/δες" που είναι τώρα μέλη. Aνθρωποι σαν την ALIA (εννοώ τον τρόπο που τοποθετείται) δεν μπορούν να καταλάβουν πως είναι καλύτερα να είσαι το σφυρί παρά το αμόνι. "Λυπάμαι" όταν βλέπω τόση στενομυαλιά, και τόσο περιχαράκωση ιδεών και αντιλήψεων, ιδίως σε νέους ανθρώπους
    κ τα νεα μέλη διαβαζουν φανταζομαι ολο το θρεντ κ οχι μονο ενα ποστ.

Banned
    κ τα νεα μέλη διαβαζουν φανταζομαι ολο το θρεντ κ οχι μονο ενα ποστ.
    Ως ιδιοκτήτης forum και ως ενεργό μέλος σε forums πολλά χρόνια, θα σου πω πως τα περισσότερα νέα μέλη, κοιτάζουν την αρχή και το τέλος ενός θέματος. Ειδικά όταν το thread εμπεριέχει πολλές απάντήσεις, αρκετές με flames (στο παρόν φόρουμ το κακό είναι μεγάλο στο συγκεκριμένο θέμα) δεν μένουν πολύ σε αυτό.

Senior Member
    Ως ιδιοκτήτης forum και ως ενεργό μέλος σε forums πολλά χρόνια, θα σου πω πως τα περισσότερα νέα μέλη, κοιτάζουν την αρχή και το τέλος ενός θέματος. Ειδικά όταν το thread εμπεριέχει πολλές απάντήσεις, αρκετές με flames (στο παρόν φόρουμ το κακό είναι μεγάλο στο συγκεκριμένο θέμα) δεν μένουν πολύ σε αυτό.

ναι ο ιδιοκτητης αυτου του φορουμ δν ειναι αυστηρό παιδί.
    μας εχει χαλαρα τα χαλιναρια.
    γι' αυτο μείναμε τοσα χρονια.

Senior Member
    Ως ειδικός ΚΑΙ σε αυτό, θα έπρεπε να ξέρεις, ότι οι άπειρες παραθέσεις σε ένα μήνυμα -γιατί πρέπει πάντα κάποιος να έχει την τελευταία κουβέντα- κουράζουν παλιά και νέα μέλη. Όπως και η παντελής έλλειψη χιούμορ.

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast