ΑΑΑΑαααχχχχ Κούλαα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Βρε niah μήπως έχει λίγο (πολύ) χαμηλή αυτοεκτίμηση;

Η Πάνια και οι μεσημεριανοπρωινές κατίνες είναι οι πρώτες που θα έπρεπε να εξωστρακίσει το ΕΣΡ. Αλλά που; Τους ενοχλεί περισσότερο ο Τράγκας, ο Κανάκης και ο Λαζόπουλος...
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    χαχαχα λες να φταιει αυτο Μιλιτον?
    Πραγματικα παντως καποιες φορες εχω αναρωτηθει αν αυτοι οι ανθρωποι ξεκινησαν καπως ετσι.Οπως επισης νιωθω ωρες ωρες πως τα φαρμακα επηρεαζουν τοσο πολυ την νοημοσυνη μου που μπορει να με φτασουν και σε αυτο το σημειο.
    Ποιος μας εγγυαται το αντιθετο?
    Κανεις αλλος δεν εχει αυτη την αισθηση σε σχεση με τα φαρμακα?

ΥΓ Καλα,ας μην συζητησουμε για το εσρ και τις μλκιες τους.
    Last edited by niah; 14-08-2011 at 02:09.

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    χαχαχα λες να φταιει αυτο Μιλιτον?
    Πραγματικα παντως καποιες φορες εχω αναρωτηθει αν αυτοι οι ανθρωποι ξεκινησαν καπως ετσι.Οπως επισης νιωθω ωρες ωρες πως τα φαρμακα επηρεαζουν τοσο πολυ την νοημοσυνη μου που μπορει να με φτασουν και σε αυτο το σημειο.
    Ποιος μας εγγυαται το αντιθετο?
    Κανεις αλλος δεν εχει αυτη την αισθηση σε σχεση με τα φαρμακα?

ΥΓ καλα,ας μην συζητησουμε γισ το εσρ κι αυτες τις μλκιες.
    Εγώ έχω μια τέτοια αίσθηση που εξασθενεί... Όταν έπαιρνα περισσότερα την είχα έντονη... αλλά όχι και παρατράγουδο...
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Αν παρακολουθησεις λιγο τον "αχ κουλα" και την Κουλα του π.χ.(που οκ,δεν ειναι το καλυτερο που μπορει να σου προτεινει καποιος ;ρ), θα διαπιστωσεις πως το πιστευουν οντως οτι παιρνουν δοξα και φημη μ αυτα που κανουν.Δεν ειπα οτι δεν ειναι στημενα.Μιλαω για το πως το βλεπουν αυτοι οι ανθρωποι.
    αυτοι οι ανθρωποι, μπορει παρα τα χαλια τους να ψωνιζονται με την ιδεα της φημης, οπως και οι με (φαινομενικα) λιγοτερα χαλια.
    αυτο ειναι ομως το εξοργιστικο η η εκμεταλλευση τους?

Senior Member
    Απ τους "αχ κουληδες"
    Sorry αλλά δεν μπορώ να τους βλέπω. Είναι πιο αξιοπρεπείς από μένα.

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι μπορουμε να καταταξουμε τους παντες σε μια κατηγορια.

Ο καθενας το κανει για τους δικους του λογους.

Απο κει και περα μαλλον "πουλαει" τρελλα το θεμα . Δεν εχω ακουσει σχεδον κανενα να ειναι υπερ των εκπομπων αυτων , αλλα πολλοι της βλεπουν , εξου και η βιωσιμοτητα τους.

Ισως να ειναι αυτο που λενε , οτι δεν εχει σημασια τι βλεπεις...εαν ειναι αρνητικο , βλακοειδεστατο , να σε βγαζει απο τα ρουχα σου κλπ. αρκει να σου προξενει συναισθηματα ακομα και αυτα της αποστροφης και να μενεις θεατης.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτοι οι ανθρωποι, μπορει παρα τα χαλια τους να ψωνιζονται με την ιδεα της φημης, οπως και οι με (φαινομενικα) λιγοτερα χαλια.
    αυτο ειναι ομως το εξοργιστικο η η εκμεταλλευση τους?
    Σιγουρα η εκμεταλευση τους,αλλα ειναι μερικοι ανθρωποι που φαινεται να τα θελει ο ποπος τους..(Βλεπε βας βας κι αλλους τετοιος..ιαχ)

Κηπ δικιο εχεις..παντα τα τηλεσκουπιδια για καποιους λογους τραβανε οσο κι αν κατακρινονται..κι αυτο το τελευταιο που λες,φαινεται να καραστεκει..

Senior Member
    Σιγουρα η εκμεταλευση τους,αλλα ειναι μερικοι ανθρωποι που φαινεται να τα θελει ο ποπος τους..(Βλεπε βας βας κι αλλους τετοιος..ιαχ)

Κηπ δικιο εχεις..παντα τα τηλεσκουπιδια για καποιους λογους τραβανε οσο κι αν κατακρινονται..κι αυτο το τελευταιο που λες,φαινεται να καραστεκει..
    μα ναι, ολους αυτους τα θελει ο πωπος τους.
    ειναι ομως αυτο αρκετο, για αν τους παροτρυνουν να το κανουν?
    εγω παντως εχει χρονια που δεν μπορω να την δω την εκπομπη. αν πεσω κατα λαθος πανω της παθαινω αλλεργια..

Page 2 of 2 FirstFirst 12