Παλι σκεψεις για ΣΚΠ..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5

Παλι σκεψεις για ΣΚΠ..

Καλησπερα σε ολους και παλι!!
    Ελπιζω να ειστε ολοι καλα...
    Θα ηθελα να ρωτησω το εξης αν καποιος το εχει περασει...
    Απο την τελευταια φορα που εγραψα η αληθεια ειναι πως ειμαι αρκετα καλυτερα...Η Β12 που παιρνω το τελευταιο διαστημα (ειμαι στο 4ο κουτι και τελειωνω) τελικα με βοηθησε αρκετα γιατι μετα απο μετρηση ηταν στα χαμηλα ορια..Συμφωνα με υποδειξεις του γιατρου 4 κουτακια με εβαλε να παρω και καθε 2μηνες ή οταν δεν ειμαι καλα θα παιρνω κι απο 1...Ειχα γραψει πως πηγα και για ομοιοπαθητικη,αγορασα τα χαπακια αλλα ακομα δεν τα ξεκινησα...Θα τα παρω απο βδομαδα που θα εχει τελειωσει η Β12 (NEUROBION)..Παω και σε ψυχολογο παραλληλα κι ετσι ειμαι αρκετα καλα οσον αφορα τις σωματικες ενοχλησεις που ενιωθα...Προσπαθω να αντιμετωπισω την ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ που μου διεγνωσε.....
    ΑΠΛΑ ειναι λιγες μερες τωρα που αισθανομαι ενα εσωτερικο τρανταγμα χωρις να φαινεται οπτικα και ενα εσωτερικο τρεμουλο σα να εχω αδυναμια...καποιες στιγμες μεσα στη μερα με πιανει αυτο και φευγει..για δευτερολεπτα...και γενικα αισθανομαι και μια ενεργεια στο σωμα μου σα να υπαρχει...Πως αισθανεσαι μια ενεργεια στο ποδι πχ μετα απο μουδιασμα..απλα δεν εχω μουδιασματα...μου μπηκαν ετσι ξανα οι σκεψεις για ΣΚΠ και με τρελαναν...Μολις μου μπηκαν μ επιασε και η πιεση στα δοντια που αισθανομαι κατα διαστηματα...Οταν ειμαι απασχολημενη με κατι δεν τα καταλαβαινω αν μου συμβαινουν αυτα αλλα μολις καθομαι και ηρεμω τα αισθανομαι...Νομιζω οτι το χερι μου τρεμει και το αισθανομαι αδυναμο αλλα οπτικα δεν τρεμει καθολου..Ειναι σταθεροτατο...Αλλα εχω μια πιεση,ενεργεια στο σωμα...Το εχει κανεισ???ειναι και που με την δουλεια αγχωθηκα παλι πολυ...τι να πω πια???

Senior Member
    Ερώτηση κρίσεως.. τι είναι το ΣΚΠ;;; (πως λέμε ΚΨΜ ΣΜΝ κλπ;;;; - αστειάκι...) για πες....

ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post
    Ερώτηση κρίσεως.. τι είναι το ΣΚΠ;;; (πως λέμε ΚΨΜ ΣΜΝ κλπ;;;; - αστειάκι...) για πες....
    Ναι το καψιμι σε μαρανε εσενα !!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Ααααα!!!! παρντόν ρε παιδιά δε το ΄πιασα με τη πρώτη... εξ' ου και το αστειάκι.... μήπως είναι τίποτα ψυχοσωματικά;;; αν φοβάσαι τόσο για ΣΚΠ πήγαινε σε κάποιον ειδικό καλύτερα....