Results 16 to 26 of 26
Thread: Τρομερό άγχος με την υγεία μου
-
01-09-2011, 03:11 #16thanasisGRGuest
χάχα μου θυμίζεις εμενα.. σοβαρά τώρα και εγώ τα ίδια ακριβώς κάνω.. ψάχνομαι συνεχεια με τον ευατό μου! αυτό το διάστημα νιώθω υπερβολικά αδύναμος και έχω τρομερή υπνηλία σε όλη την διάρκεια τις μέρας. παίζει να είναι και ο υποθυροειδισμός που έχω.. αλλα εγώ ψάχνω αλλα συμτώματα και καταλήγω ότι έχω κάτι σοβαρό.
πάντως δεν φοβάμαι τόσο τις σοβαρές ασθένειες όπως είναι ο καρκίνος το aids και το hiv. δεν ψάχνομαι καθόλου για τέτοια θέματα... γιατί στο τέλος θα με βγάλω ότι έχω κάτι από αυτά..
καταλαβαίνω ότι όλα έρχονται από άγχος.. και προσπαθώ να κάνω υπομονή!
- 01-09-2011, 03:25 #17thanasisGRGuest
akrivos auto epatha egw.. enio8a pos eixa pureto alla h 8ermokrasia mou htane sta fusiologika 36,6 kai tis apogeumatines ores eftane 37,5
mono pou egw to eixa se xiroterh fash apo esena. enio8a se olo to soma sou ena kapsimo. alla sinexomena. dld apo to prwi pou ksypnaga mexri to brady den pernage.. mou kratise 1 evdomada.. enio8a pos eixa piesh...
h fash einai parollo auto to skiniko pou enio8a etc.. piga kai emina sto spiti tis ksaderfhs mou. meta paratirisa oti den exw tpt... molis girisa pali sto spiti se 3 meres arxise pali auto enio8a to soma mou san na eixe parei fotia..
dokimase na pareis kapio futiko skeuasma apo kapio omoiopa8itiko farmakeio! auto pou tha sou kanei pragmatika kalo einai h gurh! mporis na tin zitishs se ena farmakeio.
perisoteres plirofories sxetika gia ti gurh kai tis endi3eis tha vreis sta parakato links
Code:http://www.arkadiko-meli.gr/default.asp?contentID=535 http://www.melisokomia.gr/products1.php?wh=1&lang=1&the1id=2&open1=2&page=1&theid=39&thepid=
01-09-2011, 11:56 #18
πωπω παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!! Ειμαι 21 χρονων και επειδη περασα μια κατασταση με το αγορι μου με παρα πολυ στεναχωρια και αγχος σε σημειο να βλεπω στον υπνο μου πως παθαινω εγω ψυχωσικο επεισοδιο και να πεταγομαι, πρεπει να με βαρεσε στο στομαχι και εχω συνεχεια ενα βαρος οταν τρωω , καθε φορα π ειναι να βγω εξω και να δω κοσμο με πιανει ανακατοσουρα τοσο πολυ που αν περπατησω λιγο ακομα θα κανω εμετο, οποτε μενω μεσα και διαβαζω στο ιντερνετ για, ελκος καρκινο στο στομαχι κ.τ.λ.π! Πηγα σε 3 γιατρους και μου ειπανε να δω εναν ψυχιατρο αλλα δεν μπορω , νιωθω πως ακομα και να παω στον ψυχιατρο θα αγχωθω και θα μ ερθει εμετος..Παιδια ειναι βασανιστικο και δεν ξερω πως να ξεφυγω, εχω φτασει 40 κιλα απο το αγχος μου, τρωω και δεν παχαινω και το σκεφτομαι συνεχεια!! Και ειμαι τοσο σιγουρη πως εχω καρκινο...και ολο αυτο επειδη ειχε και η γιαγια μου...Αλλα δεν στεκει ..μεσα σε 1 μιση μηνα καρκινο??? Θα τρελαθω στο τελος...
07-09-2011, 17:32 #19
για σε ολους εχω και εγω το ιδιο προβλημα φοβαμε τα παντα αλλα πιο πολυ τον καρκινο το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει. πριν 1 μηνα εβγαλα εγκλειστο φρονιμητυ απο τοτε εχω λεμφαδενες πρησμενους απο τη μερια του δοντιου στο λαιμο εχω παει σε γιατρο 2 φορες και μου ειπε οτι ειναι απο το δοντι και μπορει να φυγουν σε 2 με 3 μηνες η και ποτε εγω ομως ποναω και φοβαμε πολυ τη να κανω;; εφτασα στο σημειο να μην προσεχω τα παιδια μου και να σκεφτομαι μονο αυτο. θελω να ζησω ξανα να αντιμετωπισω τις φοβιες μου χωρις να τρεχω σε ψυχολογους υπαρχει τροπος;; το καταφερε κανεις;;;
07-09-2011, 19:06 #20
Παιδιά κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Η αρρωστοφοβία μου τελευταία έχει περάσει κάθε όριο. Πριν 2 βδομάδες εντελώς τυχαία ανακάλυψα ένα ογκίδιο στο στήθος μου. Την άλλη μέρα πήγα σε ογκολόγο ο οποίος μου έκανε υπέρηχο και μου είπε ότι είναι κύστη που έχει γεμίσει με υγρό και γι'αυτό είναι σκληρή. Όμως εγώ δεν τον πίστεψα, θες γιατί δεν τον ήξερα, τον βρήκα τυχαία, θες γιατί έπρεπε όπωσδήποτε να μου πει ότι είναι καρκίνος? Δεν ξέρω. Πάντως δεν τολμάω να πω ότι θέλω να πάω και σε άλλον για δεύτερη άποψη γιατί έσκασα 200 ευρώ για την εξέταση αυτή. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και εδώ και 2 μέρες έσκασε άλλο: Ξαφνικά προχθές το μεσημέρι μετά το φαγητό άρχισα να έχω πόνους στο στήθος και στην πλάτη, δυσφορία και γενικώς δεν ένιωθα καλά. Πήρα ένα salospir και μετά από λίγο μου πέρασε. Το βράδυ γύρω στις 12 που πήγα για ύπνο άρχισα πάλι να πονάω σε σημείο που ο πόνος δεν με άφηνε να κοιμηθώ. Έκανα υπομονή μέχρι τις 5 όπου δεν άντεξα άλλο και ξύπνησα τον άντρα μου, όχι ότι τον είχα αφήσει να κοιμηθεί τόσες ώρες που στριφογύριζα αλλά λέμε τώρα. Έβαλα τα κλάματα γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν πίστεψε ότι είναι τίποτα άλλο παρά άγχος και μου έλεγε ηρέμησε αλλά ο πόνος συνεχιζόταν και δεν ήταν σαν αυτόν του άγχους. Τελικά μου είπε μόνος του πάμε στο νοσοκομείο. Πήγαμε μου έδωσαν νούμερο για το παθολογικό αλλά εγώ θεωρούσα ότι είχαν περάσει αρκετές ώρες που πονούσα οπότε αποφάσισα να μπω στο καρδιολογικό και να τους πω τι συμβαίνει. Μου έκαναν καρδιογράφημα, υπέρηχο, δεν είδαν τίποτα και μου πήραν αίμα για εξέταση. Όλα φυσιολογικά αλλά μου ξαναπήραν μετά από λίγο που είχα κλείσει εξάωρο από τότε που άρχισαν οι πόνοι για να δουν την τροπονίνη που δείχνει αν υπάρχει πρόβλημα στην καρδιά. Το φυσιολογικό είναι 0.000-0.0013 και ενώ στην πρώτη βγήκε 0.000, στη δεύτερη βγήκε 0.0002. Μου είπαν ότι τελικά μάλλον είναι μυοσκελετικό και να πάρω depon το οποίο έχω πάρει αλλά δεν με πιάνει. Ο γιατρός δεν μου ενέπνευσε καμία εμπιστοσύνη, ήταν ένα μουγκρί σκέτο ο οποίος κι αυτός δεν ήταν σίγουρος γι αυτά που έλεγε και που ήθελε οπωσδήποτε να συμφωνήσω με αυτά που έλεγε. Όταν ας πούμε με ρωτούσε για τα χαρακτηριστικά του πόνου μου έλεγε είναι έτσι έτσι δεν είναι? Και όταν εγώ του έλεγα όχι δεν είναι έτσι αυτός ξανά τα ίδια είναι έτσι όμως έτσι δεν είναι? Τι να εμπιστευτώ λοιπόν? Όταν μόνο και μόνο σε βλέπουν ότι είσαι 30 χρονών και δεν πιστεύουν ότι έχεις κάτι και σε εξετάζουν έτσι για το τυπικό για να σε διώξουν πως μπορείς να είσαι σίγουρος? Δύο μέρες μετά και οι πόνοι συνεχίζονται. Πως μπορώ εγώ να ηρεμήσω και να πω δεν έχω τίποτα? Ειδικά στις γυναίκες λέγεται ότι το έμφραγμα εμφανίζεται με πιο ήπια συμπτώματα και δεν το καταλαβαίνουν. Είμαι πεπεισμένη ότι σίγουρα δεν είναι μυοσκελετικό πάντως.
07-09-2011, 19:42 #21
ξεχασα να πω πριν οτι εκτος απο τους λεμφαδενες στο λαιμο το σαββατο που μας περασε ψυλαφησα ενα γρομπαλακι στο στηθος μου φυσικα μου εχουν κοπη τα ποδια. θα παω για υπερηχο αλλα τρεμω για το αποτελεσμα.
08-09-2011, 01:00 #22thanasisGRGuest
08-09-2011, 13:15 #23
09-09-2011, 12:15 #24
εχω κ εγω πολυ αγχος για την υγεια εχω κανει 2 ε3ετασεις για το εντερο που εχουν βγει ασαφης με υπονια φλεγμονης στον ειλεο κ στενωσης χτες ειδα τον γιατρο μετα την τελευταια διαβαση λεπτου εντερου ανησυχο κ περιμενω αν δεν λειτουργησω 3ανα ε3ετασεις, σενα ιατρικο φορθμ μ λενε οι γιατροι οτι μπορει να ειναι κ πολυ σοβαρο, εντομετα3υ σημερα δλδ χτες με τσιμπησε ενα κουνουπι κ το ποδι μ ειναι τουμπανο δεν εχω 3αναδει τετοιο πρη3ιμο βαζω αμμωνια τι να κανω...μ πε ενας εδω στη δουλεια οτι μια φορα του χε επεκταθει τοσο πολυ το τσιμπημα π πηγε νοσοκομειο γτ ειχε παθει αλλεργικο σοκ κ μ ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι..ελεος με αυτην την υγεια, καθε τοσο μας επιβεβαιωνει οτι ειμαστε θνητοι κ οχι υπερανθρωποι κ μεις ενω ταλαιπωριομαστε φοβομαστε μην πεθανουμε..
09-09-2011, 12:22 #25
οσο για τον φιλο μας καλο ειναι να κανει ε3ετασεις να ηρεμησει, αν ειχε ελευθερες επαφες να κανει ε3ετασεις για αφροδιασια κ οτι σ απασχολει δες το κ θα ηρεμησεις αν δεν ηρεμησεις αν ειναι ολα καλα τοτε ζητα ψυχιατρικη βοηθεια..
εγω παντα ελεγχομαι για αφροδισια σε καθε επαφη ελευθερη γτ δεν 3ερεις ποτε κ καποια πραγματα προλαβαινονται κ παντα μ βγαινουν καθαρα αλλα ελα που δεν η3ερα κ εκανα μονο για τα βαρια κ πριν ενα χρονο τυχαιως ανακαλυψα οτι εχω χλαμυδια κ επαιρνα 1 μηνα αντιβιωση γιαυτο προσοχη προφυλακτρικο κ ελεγχος κ οτι σ απασχολει να το κοιτας κ εφοσον ειναι ολα καθαρα κοιτα να ηρεμεις να μην γινεις υποχονδριος, αν εχεις φτασει σε αυτο το σημειο ειχε φτασει μια θεια μ ενω δεν ειχε τπτ στην καρδια ειχε ταχυπαλμιες, εχασε 10 κιλα κ τετοια απτο αγχος ε πηρε εντακτ κ εστρωσε της περασαν ολα, τα ιδια κ εγω ημουν χαλια με το στομαχι πολυ ασχημα πηρα λαντοζ περασε κ αυτο..ηρεμια κ σωστη αντιμετωπιση
02-12-2011, 02:27 #26
Bλεπω οτι ολοι φοβαστε τα σωματικα πιο πολυ και περνατε πανω κατω τα ιδια.Αλλα δεν υπαρχει κανεις με το προβλημα μου?:/ εδω και 9 μηνες ειμαι σιγουρη οτι εχω ψυχωση και τρεχω απο γιατρο σε γιατρο.παρατηρω τον εαυτο μου να δω πως φερομαι και αλλα χιλια 2 που μερα με τη μερα χειροτερευουν.δεν μπορω να πιστεψω κανεναν γιατρο.νιωθω οτι εχει γινει καποιο λαθος και δεν εχουν καταλαβει την σοβαροτητα της καταστασης μου