Results 16 to 25 of 25
Thread: Άγχος..
-
14-08-2011, 15:16 #16
Ωραια,αυτο δειχνει οτι δεν καθεσαι απραγη και "αφημενη στη μοιρα σου".
Αρχισε να προσθετεις σε ολα αυτα ασχολιες που σε ευχαριστουν και σε γεμιζουν.Και ολα με μετρο προκειμενου να μην κουραζεσαι και να βαριεσαι γρηγορα..
- 14-08-2011, 15:18 #17
Ουφ ναι.
Με το άγχος κάτι θα προσπαθήσω να κάνω.
Αν και νομίζω οτι πρέπει να προσπαθήσω αρκετά και να κάνω πράγματα που θα με κρατάνε απασχολημένη.there's too much blood in my caffeine system
14-08-2011, 15:32 #18
Γεια σου χαρα...Εμενα η ψυχολογος μου συνεστησε τα εξης :
1. Οταν με πιανει ταραχη η οτιδηποτε αρνητικο,να εχω ενα τετραδιο διπλα μου και να καταγραφω τις σκεψεις μου και το πως νιωθω ακριβως εκεινη τη στιγμη..Μου ειπε οτι στο μυαλο μας διογκωνουμε τα πραγματα ενω στην πραγματικοτητα αν δουμε γραμμενες τις σκεψεις μας στο χαρτι δεν μας φαινονται και τοσο τραγικα τα πραγματα.
2. Μου εμαθε μια ασκηση χαλαρωσης...Καθεσαι πισω η στο κρεβατι η στην καρεκλα,κλεινεις τα ματια και μιλας στον εαυτο σου απο μεσα σου..Ουσιαστικα σε μαθαινει να συγκεντρωνεις τις σκεψεις σου στο σωμα σου..Ειναι μια ασκηση αυθυποβολης....
14-08-2011, 15:35 #19
Γεια σου Νάνσυ.Ευχαριστώ πολύ.
Νιώθεις καλύτερα έτσι? Αυτό με το τετράδιο το κάνω μόνη μου και γράφω αυτά που σκέφτομαι,που με πονάνε, τους στόχους κτλthere's too much blood in my caffeine system
15-08-2011, 03:35 #20
Κάποιες σκέψεις σε αγχώνουν. Προσπάθησε να αποφεύγεις αυτές τις σκέψεις αποσπώντας την προσοχή σου σε κάτι άλλο. Αν κάνεις τις δουλειές σου γρήγορα, πάτα λίγο φρένο! Δε μας κυνηγούν. Αν περπατάς και πας με γρήγορο ρυθμό, ελλάτωσέ τον. Προσπάθησε να αναπνέεις αργά με την κοιλιά και όχι γρήγορα με το πάνω μέρος του θώρακα. Αν οι ώμοι σου είναι σφιγμένοι και προς τα πάνω, άσε τους να "πέσουν" στη θέση τους. Κάτσε αναπαυτικά στην καρέκλα και όχι σε στάσεις σαν να είσαι έτοιμη να κάνεις σπριντ. Μουσική βάλε χαλαρή (εκτός αν ακούς ροκ
). Aυτά κάνω φίλη μου για να χαλαρώνω
15-08-2011, 09:33 #21
Γεια σου Πάνο!
Ναι μπορώ να πω οτι έχω δοκιμάσει σχεδόν αρκετά πράγματα. Η μουσική με βάζει να σκέφτομαι συνέχεια διάφορα πράγματα.
Μου αρέσει να βγαίνω έξω και να περπατάω , και διάφορα αλλα.
Στην καρέκλα οπως και αν κάτσω έχω μια υπερκινητικότητα που με κάνει να πηγαίνω μια απο εδώ και μια απο εκεί.
Η μουσική που ακούω ναι ρόκ είναι. χαχαχα
Χμ... Να αλλάξω είδος?
Οι μπαλάντες με ψυχοπλακώνουν όμως και κλαίω πολυ εύκολα.there's too much blood in my caffeine system
16-08-2011, 02:40 #22
Βρε Χαρρά μου γιατί να βάζεις μπαλάντες που σε ρίχνουν ψυχολογικά; Και εμένα κάποια slow τραγούδια με γυρνάνε σε αναμνήσεις που μου δημιουργούν πόνο σε πληγές που προσπαθώ να κλείσω, οπότε τα αποφεύγω. Στη μουσική έπεσα μέσα τελικά
16-08-2011, 11:20 #23
Τι θα κάνω τώρα? Το είχα και χθές ξανά.
ουφ..
Αλλα προσπαθώ να μην δίνω σημασία.
Θα ψάξω να βρώ μερικά χαρούμενα μέταλ κομμάτακιαthere's too much blood in my caffeine system
16-08-2011, 11:33 #24
ριξτο στο power και το folk metal αλλα γενικα εαν σε επηρεαζει τοσο η μουσικη, καλυτερα ακου κατι πιο χαρουμενο. ακουω χρονια metal απο το λυκειο, πλεον εχω ψαχτει με καμποσα αλλα ειδη μουσικης, και οταν εχω τις μαυρες μου σιγουρα δεν ακουο μπαλαντες ή doom metal γιατι ξερω οτι θα με κανουν χειροτερα. δε σου λεω να κατσεις ν'ακουσεις pop ή αλλες mainstream αηδιες, αλλα υπαρχουν κι αλλα πιο ανεβαστικα σαν την trance πχ που σε κανουν να νιωθεις θεος! ολα καλα ειναι αρκει να ταιριαζουν στη διαθεση.
16-08-2011, 12:15 #25
Ναι αχα. Μπορώ να πω οτι εχω ακούσει αρκετά διάφορα κομμάτια μουσικής αλλα δεν βρηκα κάτι να μου κάνει "κλίκ"
Έχω ψάξει και για band's που δεν τα ξέρει κανείς κτλ αλλα δεεν...Νομίζω οτι θέλω να βρώ ακόμα περισσότερα πράγματα, ακόμα περισσότερα τραγούδια.
Αρέσκω psychedelic μερικές φορές κάποια κομμάτια
:Pthere's too much blood in my caffeine system