ΑΑΑΑαααχχχχ Κούλαα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Senior Member

ΑΑΑΑαααχχχχ Κούλαα

Ποσο απεχουμε απ αυτους τους ανθρωπους αραγε??
    Ποιοτικα, εξωτερικα,νοητικα..
    Ποιος μας λεει οτι δεν ειμαστε το επομενο παρατραγουδο της Πανια κ της καθε Πανια.

Senior Member
    στημένα είναι :Ρ
    πάνε εκεί με το πρόβλημα που τους απασχολεί και τους "στήνουν" να κάνουν όσα κάνουν
    αμοίβονται βέβαια δεν νομίζω να είναι και τόσο παρατράγουδα και να μην ξέρουν τι παίζει γύρω τους

αν είμαι λάθος διορθ'οστε με xD
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    θελω να γινω ο Κατελης στη θεση του Κατελη, και να τα φτιαξω μ'αυτη που τα λεει εξω απ'τα δοντια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Ποσο απεχουμε απ αυτους τους ανθρωπους αραγε??
    Ποιοτικα, εξωτερικα,νοητικα..
    Ποιος μας λεει οτι δεν ειμαστε το επομενο παρατραγουδο της Πανια κ της καθε Πανια.
    Από ποιούς ανθρώπους?

Χαχαχα τι θεμα κι αυτο? Ειμαστε σιγουρα ολοι παρατραγουδα, μερικοι πιο ευηχα, πιο ποιοτικα, αλλα κι αυτο ειναι σχετικο. Ποιος το κρινει? Το κρινει η αντιληψη του καθενος που λεει οτι θελει για την περιπτωση της αλλα και μια καθολικη διαισθηση της ποιοτητας και του ωραιου που διαθετουν μερικοι και ειναι σε θεση να αναγνωριζουν τα πραγματα μεσα σε ενα πιο ευρυ πλαισιο... ισως και λιγοι.
    [FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Από ποιούς ανθρώπους?
    Απ τους "αχ κουληδες"

Κενο, αντε με το καλο ρε ;ρ (ωστοσο αυτην την εξω απ τα δοντια εγω την παω.Συμπαθητικη γιαγιουλα ειναι ;)

Bloody:ποσο στημενα να ειναι?εννοω πως οσο στημενα και να ναι με ποια νοημοσυνη δεχονται να κανουν αυτα που κανουν...?

Ωστοσο δεν ξερω ποιος μου τη σπαει περισσοτερο..ολοι αυτοι ή η αρχηγος τους η Πανια.
    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ εχω να πω

Αχινε:εχω αναρωτηθει πολλες φορες τι ειναι αυτο που με κανει να διαφερω εγω π.χ. απο ολους αυτους..Κι ανησυχω μηπως αυτο ειναι μονο στην "τολμη"τους να βγουν στην τηλεοραση.Αναρωτιεμαι πολλες φορες επισης,μηπως ολοι αυτοι ξεκινησαν καπως ετσι(οπως εγω π.χ.),και στο τελος χασανε το μυαλο τους τελειως..Με τρομαζει που δεν ξερω την απαντηση ;ρΡρ
    Last edited by niah; 14-08-2011 at 01:34.

Δεν νομιζω οτι αυτοι οι ανθρωποι βγαινουν στη τηλεοραση λογω τολμης. Πολλους αλλους λογους μπορω να σκεφτω... λεφτα, βλακεια, αναξιοπρεπεια κτλ... Ουτε νομιζω οτι ξεκινησαν ετσι. Αλλο να εχει καποιος ενα ψυχικο προβλημα κι αλλο να ειναι επιεικως ηλιθιος. Σιγουρα πολλες φορες ειναι και τα δυο, τα παρατραγουδα που μας παρουσιαζονται, αλλα μην τα συγχεουμε.
    [FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...

Senior Member
    Κοίτα από τον τρόπο που εκφράζονται τα ρούχα τους και τις κινήσεις τους ντάξει μιλάμε για ανθρώπους φτωχούς και από το λίγο που έχω παρακολουθήσει δεν έχουν και τη μόρφοση που έχει ο περισσότερος κόσμος
    εεε άμα έχουν ανάγκη τα λεφτά + αν τους τάζουν ότι θα γίνουν σταρ και τα πιστεύουν γιατί να μην μπουν σε αυτή τη διαδικασία?

Σε κάποιο κανάλι που δείχνανε αποσπάσματα ακούστηκε από τα μικρόφονανα ψιθιρίζουν η αχ κούλα με την αντιπροσωπο αν έκαναν καλά το ξέσπασμα και μην ξεχνάς ότι η Αννίτα κάποιες φορές στην εκπομπή της επισημένει στο άκυρο ότι τα πάντα στην εκπομπή της είναι αυθόρμητα και αληθινά και δεν είναι στημένα... :\

Μπορεί η αντιπρόσωπος και η κάθε αντιπρόσωπος να πηγαίνει να πει τον πόνο της αρχικά και για να βγάλει και κάνα ευρουδάκι ναι . Τα υπόλοιπα για μένα είναι παιχνίδι της εκπομπής για να κάνει νούμερα τον κόσμο που πάει εκεί και να κάνει και νούμερα τηλεθέασης. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια είχε πάει εκεί μια γυναίκα αξιοπρεπέστατη και αν θυμάμαι καλά χαμηλών τόνων που όντως είχε πρόβλημα η Αννίτα άλλαζε παπούτσια ενώ η άλλη έλεγε τον πόνο της :\
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Και προσωπικα ο ορος παρατραγουδο μου κολλαει σε καθε μα καθε ανθρωπινη περιπτωση αλλα αυτο δεν με ενοχλει, ουτε με κανει να ταυτιζομαι...
    Η αληθεια ειναι-ασχετο αυτο-πως δεν τα εχω παρακολουθησει και τοσο, με ενοχλουν οι φωνες και οι τηλεοπτικοι, πρωτογονοι τσακωμοι τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Δεν νομιζω οτι αυτοι οι ανθρωποι βγαινουν στη τηλεοραση λογω τολμης. Πολλους αλλους λογους μπορω να σκεφτω... λεφτα, βλακεια, αναξιοπρεπεια κτλ... Ουτε νομιζω οτι ξεκινησαν ετσι. Αλλο να εχει καποιος ενα ψυχικο προβλημα κι αλλο να ειναι επιεικως ηλιθιος. Σιγουρα πολλες φορες ειναι και τα δυο, τα παρατραγουδα που μας παρουσιαζονται, αλλα μην τα συγχεουμε.
    Αυτο θελω να πιστευω κι εγω..Αλλα αναρωτιεμαι μηπως ορισμενα ψυχολογικα προβληματα στο τελος οδηγουν εναν ανθρωπο στην απολυτη βλακεια?
    Ας πουμε εγω,καθε φορα που ακολουθω φαρμακευτικη αγωγη(τετοιας φυσεως) νιωθω να χαζευω σημαντικα..

bloody νομιζω καταλαβα για ποια λες..μια που ειχε παντρευτει 3-4 φορες με αλλοδαπους και ηταν ναρκομανης ή αλκοολικια δεν λες?Οντως αυτη ηταν αξιοπρεπης..(παρολο που εδω φαινεται να υπαρχει μια αντιφαση)

Καλη συνεχεια niah, καλη νυχτα και δεν εισαι τετοιου ειδους παρατραγουδο, μην ανησυχεις γι αυτο....

Senior Member
    .....
    Ωστοσο δεν ξερω ποιος μου τη σπαει περισσοτερο..ολοι αυτοι ή η αρχηγος τους η Πανια.
    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ εχω να πω

...
    η πανια φυσικα!!! θελει και ρωτημα?
    οι κουληδες ειναι φτωχοι ανθρωποι, αλλοι με προβληματα κι αλλοι με μισοπροβληματα που ειναι διατεθιμενοι να ξεφτιλιστουν για μερικες δεκαρες
    η πανια βγαζει καλο μεροκαματο ομως απο την εκθεση ολων αυτων, μιας και το μονο ταλεντο που εχει να επιδειξει με υφος 100 καρδιναλιων, τα τελευταια 20 χρονια, ειναι αυτο του κραξιματος απλων , δυστυχισμενων , φτωχων (η και πονηρων) ανθρωπων

Senior Member
    Μα η φαση ρε συ ρεμεντι ειναι πως πιστευουν στ αληθεια οτι θα γινουν σταρ!

Senior Member
    Μα η φαση ρε συ ρεμεντι ειναι πως πιστευουν στ αληθεια οτι θα γινουν σταρ!
    που το ξερεις? εχεις μιλησει μαζι τους?
    εγω 1-2 φορες που ειδα αποσπασματα, ειδα ματιες προς την παραγωγη, προς καπου που μαλλον παιρνουν σκηνοθετικες οδηγιες , σαν να λενε "ναι, ναι τωρα" η ¨ετσι, καλα ειναι?"

Senior Member
    Αν παρακολουθησεις λιγο τον "αχ κουλα" και την Κουλα του π.χ.(που οκ,δεν ειναι το καλυτερο που μπορει να σου προτεινει καποιος ;ρ), θα διαπιστωσεις πως το πιστευουν οντως οτι παιρνουν δοξα και φημη μ αυτα που κανουν.Δεν ειπα οτι δεν ειναι στημενα.Μιλαω για το πως το βλεπουν αυτοι οι ανθρωποι.

Page 1 of 2 12 LastLast